Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 2.11.2017.


IzudinB

Recommended Posts

BIVŠI KAPETAN HRVATSKOG PRVAKA ODLIČNO POZNAJE AUSTRIJU 'U gostima su jako neugodni i nepredvidivi, ali Rijeka je na Rujevici sigurno favorit!'

Kada su nogometaši Rijeke prije dva tjedna gostovali na Prateru, prometno je bilo u stanu Ivana Močinića smještenom tek nekoliko minuta hoda od ovog stadiona. Močo je, kako i dolikuje bivšem kapetanu Bijelih, ugostio dio poznanika i prijatelja koji su potegnuli do austrijske prijestolnice radi utakmice i uživao u pobjedi svoje Rijeke protiv velikog rivala njegovog Rapida.

- Žale li se igrači Austrije da ih je Maleš “istukao“? Ne znam, nemam kontakta s njima i ne bi bilo dobro da imam zbog velikog rivaliteta, ali zato moji u Rapidu kažu da je Mate odradio dobar posao - smije se Močinić čiji klubovi protiv Austrije posljednjih 15-ak dana imaju savršeni skor.

Rijeka je na Prateru pobijedila 3:1, Rapid je Austriju porazio 2:1 i 1:0 u Kupu i prvenstvu.

- Nitko sretniji od mene da se u četvrtak na Rujevici okrene i ta četvrta pobjeda. Znam koliko bi značila Rijeci i njezinim navijačima, koliko bi tri boda značila i za samu ambiciju da se ostvari to europsko proljeće. Neću biti u Rijeci, ali ću i tu u Beču držati palčeve da Rijeka ostvari rezultat koji priželjkuje.

U negativnoj seriji

Zbog domaćeg travnjaka, ali i one utakmice od prije gotovo dva tjedna status favorita pripada Bijelima, u što je Močinić još više uvjeren nakon dvije utakmice koje je Austria odigrala protiv Rapida.

- Moj dojam o Austriji nije se promijenio nakon ove dvije utakmice. U prvenstvu smo ih skroz nadigrali, u Kupu su bili nešto bolji, ali nije to velika razlika u odnosu na ono što su pokazali protiv Rijeke na Prateru. Kod njih se sve svodi na posjed koji je, po mom sudu bezopasan, odnosno na dva brza krila. Neće biti na Rujevici puno razlike u odnosu na prvi ogled, osim što je Austriji situacija sada malo ozbiljnija.

U pravu je Močinić, nakon Rijeke izgubila je Austria dva sraza s Rapidom, remizirala s LASK-om, uz to samo pobjedom na Rujevici mogu još barem malo ostaviti odškrinuta vrata europskog proljeća.

- Nije im svejedno, u negativnoj su seriji pokušavaju to prekinuti, ali nema drame, priče oko smjene trenera. Fink ima dosta dobar status u Beču, ovo mu je prva veća kriza i sigurno mi nije lako. Uz to, puno mu je bitnih igrača otišlo, puno je prvotimaca ozlijeđeno… Rijeka je zbog svega toga po meni favorit iako je ta Austria nepredvidiva, u gostima igraju isto kao kod kuće i bez obzira na sve ne smije ih se podcijeniti, nisu bezopasni.

Nije ni Rijeka u bajnoj situaciji, tri domaća poraza u nizu malo su poljuljali prvenstvene ambicije Bijeli, ali Močinić u onome što Riječani pokazuju na travnjaku ne vidi ništa alarmantno.

- Nisam gledao zadnje dvije utakmice, jer je Rapid igrao u isto vrijeme, ali rezultatska kriza je normalna nakon toliko pobjeda i toliko vremena. Nije ugodno, ali pobjedom u četvrtak može se sve vratiti na staro.

Složio se Močinić i da je jedna od kočnica možda faktor motivacije. Nakon velikog cilja koji je ostvaren prošle sezone, mnogima trebaju novi izazovi koje im u ovom trenutku mogu ponuditi tek europske utakmice.

- Mislim da su svi znali kako će nakon dvostruke krune, nakon jednog takvog povijesnog uspjeha, biti puno teže to ponoviti. Više psihološki kada moraš pronaći neke nove motive za nešto što si već napravio nego po kvaliteti. Osobno mislim da Rijeka ne zaostaje za Dinamom devet bodova koliko prikazuje tablica, puno je još utakmica i mislim da će Kek i igrači pokazati da je ovo samo jedan loš period.

Atmosfera ključna

Novi motiv može biti prezimljavanje u Europi, to od Varteksa 1998/99. nitko nije uspio.

- Naravno, ali ne treba gledati previše unaprijed nego ići utakmicu po utakmicu kao što je Rijeka uvijek išla. Neka to bude motiv svima, da naprave još nešto što drugi nisu uspjeli.

S ovim zadnjim događajima dojam je da se i atmosfera u momčadi i oko nje malo poljuljala, Bradarić je prilično oštro reagirao na Gavranovića, a upravo je ta atmosfera na neki način bila zaštitni znak Rijeke.

- Atmosfera je svugdje najbitnija. Kada su igrači složni, kada su zajedno u dobru i zlu onda iz toga izađe veliki rezultat kao što je to bilo prošle sezone. Ja iz vlastitog iskustva mogu reći, a reklo je to i puno drugih igrača, da je riječka svlačionica jedna od najboljih, a ja želim da tako i ostane. To je uvijek bila najveća snaga Rijeke i bit će opet samo ako među igračima bude vladalo zajedništvo - zaključio je Ivan Močinić.

Izvor: jutarnji.hr

Link to comment
Share on other sites

RIJEKA - AUSTRIA 

Austrija Beč je u Rijeku stigla bez kompletne obrane. Desni bek Klein je ozlijedio metatarzalnu kost, Kadirija muči mišić, na utakmici protiv LASK-a ozlijedio se i Westermann, koji je na pregledima. Otprije nema Ruana, Borkovica i Martschinka, pa su u Linzu igrali rezervni bekovi Gluhakovic i Salamon. Stoperi su bili vezni igrač Serbest i Stark iz druge momčadi.

No, to nije sve. Finku su i dalje ozlijeđena prva dva golmana Hadžikić i Almer pa će braniti treći golman Pentz.

Uz to sve vidjeli smo koliko Austrija paše rijeci, Rijeka je disciplinirana i protiv "divljih" momčadi kao Austria uvijek su prolazili dobro. 

RIJEKA VIŠE OD 1 GOLA --- 1.44

RIJEKA VIŠE OD 2 GOLA --- 2.37

 

Link to comment
Share on other sites

Partizan - Skenderbeu over 4.5 kartona
Maccabi - Astana over 3.5 kartona 

1.83 Wwin 5/10


Wwin upravo izbacio kartone kod prvog meca, ocekivano granica je na 5.5 a ja sam uzeo karton nize uz Maccabi. Prvi mec je svima jasan, ocekuje se puno tenzija i bice tu svega osim zdravog nadmetanja i igranja fudbala. Carlos Del Cero Grande je dobio cast da deli pravdu na ovakvom mecu, prosek prosecan, medjutim ovo nije obican mec a i pored toga Partizan i Skenderbeu su u samom vrhu LE po broju prekrsaja po mecu.

Maccabi i Astana imaju danas najboljeg sudiju koji deli i sakom i kapom. Ovo je bitam mec pogotovo za Astanu jer bi u slucaju pobede isli sigurno mesto iznad jer prvi i drugi danas igraju medjusobno. U prvom smo imali 4 kartona uz 4:0 i neaktivan rezultat, Poljak Raczkowski vise nego dobar prosek, lak na ruci i mislim da ovde i danas ide barem 4 komada..

Link to comment
Share on other sites

83.png?lm=1396275477Kolumbija 1. liga (Liga Águila I)
Millonarios FC-Tigres FC
pocetak: 02:00h
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova)
kvota: 1.75 Maxbet

Mozda neko ne igra i ne voli ovakve lige, al moze se u Juznoj Americi pogoditi i uzeti novac. Ovo je jako zanimljiva liga, ali koja nije poznata po puno golova, ali i to se moze pogoditi i budu jako dobre kvote. Ja sam se odlucio za danas za mec koji se igra nocas. Radi se o ekipi Millionariosa koji su najveci klub u Kolumbiji. Imaju najvisi titula u svojim vetrinama, ukupno njih cetrnaest. Po kvalitetu su u top pet ekipa u ligi, sasvim sigurno. Na svom Nemesio Camacho stadionu igraju odlicno, imaju pet pobjeda u nizu, tako da bi takvu formu mogli nastaviti i veceras protiv Tigres-a. Sto se tice gostiju, oni na strani igraju tradicionalno mnogo lose. U zadnjih 23 meca u svim takmicenjima u gostima su porazeni 13 puta. Ako gledamo kvalitet, oni su medju poslednjim ekipama u Liga Águila. Ocekujem domacina da pokaze da su kvalitetniji klub i jedan od najvecih u toj zemlji. Moj novac ide da domacin daje najmanje dva gola. Sretno

Link to comment
Share on other sites

ARSENAL - CRVENA ZVEZDA

Arsene Wenger:

"Oba tima su mi dobra, čak i kada igraju na treningu jedni protiv drugih uvek bude gusto. Počeo sam sa tom politikom rotacije i držaću je se jer sam zadovoljan našim igrama u svim takmičenjima. Ne mogu reći da je svim igračima lako u svakoj utakmici. Ali osećam da razumem tim, nismo kupili sedam ili osam igrača. Svi se znaju, prošli su zajedno kroz dobra i loša iskustva", kazao je Wenger i dodao:

"Imamo priliku da se kvalifikujemo u narednu fazu kao prvi u grupi i to je važno. Potrudiću se da motivišem sve igrače u svakoj utakmici. Pobedili smo u tri utakmice do sada, želimo i u četvrtoj."

Upitan da li će Sanchez, Ozil i Lacazette igrati odgovorio je:

"Ne. Imamo Walcotta, Wilsherea i Girouda. Svi žele da se takmiče, u dobroj su formi i to bi trebalo da bude naša prednost i do kraja sezone. Neće biti ni Kolašinca koji će na ispitivanja do kraja sedmice. Možda zaigra u nedelju protiv Citja, ali protiv Zvezde neće."

Vladan Milojević:

"Mislite da sam uplašen? Nisam, ovo je fudbal, kada bih se plašio jednostavno bih promenio posao, ne bih bio ovde. Mojim igračima su ovakvi mečevi potrebni, bilo bi idealno kada bi ih igrali svake nedelje jer samo tako mogu da rastu kao igrači", rekao je Milojević na konferenciji za novinare i dodao:

"Ja sam zadovoljan što je baš ova generacija igrača dovela klub na Emirates. Arsenal je jedan od najboljih svetskih klubova, ali ako budemo igrali naš najbolji fudbal sve će biti moguće".

Milojević je upoznat sa činjenicom da će Arsenal ponovo nastupiti u kombinovanom sastavu.

"Arsenal je u Beogradu potvrdio da ima daleko jači tim od našeg i da ti igrači zaslužuju da igraju u prvom timu. Wenger poznaje svoje igrače i ja ne želim da mu se mešam u posao, jer igraju četiri različita takmičenja. Mladi igrači kroz Ligu Evrope stiču preko potrebno iskustvo i razumem kada im pruža šansu, jer to je važno za njihovu budućnost",

- Arsenal gaji stil igre koji uvek igra, i tu se ništa ne menja. Mislim da smo naučili dosta toga iz prve utakmice. Sa igračima pričam i individualno, razgovaramo o mnogim tehničko-taktičkim elementima. Od igrača Arsenala može dosta toga da se nauči, kao i na svakoj utakmici. Iskustvo koje sada stičemo je neprocenjivo. U Beogradu su bila velika očekivanja, takvi smo, bez obzira na to ko dolazi, uvek se prisećamo velikih rivala koji su pali na Marakani. Taj ambijent je meni bio najveći utisak, kako će moji igrači sa time da se nose. Nismo od samog početka bili dobri, kao da smo i mi bili impresionirani, ali to su utakmice na kojima rastemo. Nemojte da zaboravite, nama nijedan igrač od startera nije igrao Ligu Evrope, a igramo protiv ekipe koja zaslužuje da igra Ligu Šampiona.

Dobra vest je da Milojević može da računa na gotovo sve igrače.

- Nemamo većih problema. Vratio nam se Milić, doduše planiran je bio da igra u Zemunu, ali situacija nam to nije dozvolila. Odlučili smo da ne igra, ali i on je spreman. Vujadin je dobro, takođe. Milijaš nije došao, dobio je bebu i zbog toga je ostao u Beogradu. Rodić je suspendovan, a svi ostali igrači su spremni. Stalno imam nedoumice oko startne postave. Imam određeni plan, ali imamo i još vremena do utakmice, videćemo. Otprilike imam ideje. Mislim da moji igrači imaju kapacitet da budu bolji nego što su sada, ali osnovni preduslov je da veruju u sebe. Kao igrač sam imao priliku da igram protiv Arsenala i znam kakav je osećaj, želim da i naši fudbaleri to osete na pravi način - rekao je Milojević.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koeficijent na pobjedu Arsenala raste i mislim da to vrijedi iskoristiti. Zvezda nije bez šansi u Londonu, pokazali su u Beogradu da se mogu nositi sa Arsenalom, ali jedna majstorija Girouda bila je dovoljna za pobjedu. Igrači poput njega, Wilsherea i Walcotta prave presudnu razliku, uz domaći teren, to bi trebalo da bude dovoljno za nova tri boda.

B1u0Dh1.png

Link to comment
Share on other sites

prije 52 minute, ikaij99 said:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koeficijent na pobjedu Arsenala raste i mislim da to vrijedi iskoristiti. Zvezda nije bez šansi u Londonu, pokazali su u Beogradu da se mogu nositi sa Arsenalom, ali jedna majstorija Girouda bila je dovoljna za pobjedu. Igrači poput njega, Wilsherea i Walcotta prave presudnu razliku, uz domaći teren, to bi trebalo da bude dovoljno za nova tri boda.

B1u0Dh1.png

Trenutno je na Arsenal 1,50 a s obzirom na sastav moguće je da gledamo neizvjesnu utakmicu. U toj situaciji mislim da je i oklada na over 4,0 kartona jako dobra, pogotovo ako znamo da je u prvoj utakmici bilo 8 žutih i jedan crveni karton.

Gwg1BLc.png

Link to comment
Share on other sites

prije 19 sati, Goksim said:

SEATTLE – VANCOUVER

Seattle Soundersi i Vancouver Whitecapsi će u petak u 3:30 po srednjoeuropskom vremenu odigrati uzvratnu utakmicu polufinala zapadne konferencije MLS-a. Vancouver Whitecapsima ovo će biti treća utakmica u osam dana, međutim tu nije kraj njihovim problemima. Naime, pobjedom od čak 5:0 protiv San Josea izborili su polufinale, a osim umora imat će velikih problema sa izostancima.

Seattle Whitecaps playoff

U prvoj utakmici igranoj prije svega četiri dana Seattle je ostvario što je i želio te su napustili Vancouver neporažen. Utakmica je završila 0:0 a u tom susretu Seattle je bio nešto bolja momčad. Glavni cilj im je bio ostati neporaženim znajući da uzvratnu utakmicu igraju pred svojim navijačima. Donosimo vam pregled prve utakmice.

Budući da se Seattle i Vancouver udaljeni svega 200ak kilometara susreti ovih dviju momčadi, koji su ujedno i lokalni derbiji, često završavaju većim brojem kartona. Samo zahvaljujući poprilično čudnom kriteriju suca nismo vidjeli i veći broj kartona u prvoj utakmici, međutim naguravanja koja nisu toliko karakteristična za MLS nije nedostajalo.

Whitecaps Sounders

SEATTLE – VANCOUVER

Yordy Reyna i Cristian Techera, izuzetno važni ofanzivni igrači Vancouver Whitecapsa te igrači kojima se tepa da su najtalentiraniji i najoblji igrači Vancouvera, prema najavama trenera Carla Robinsona gotovo sigurno neće biti u početnom sastavu. Naime, oba igrača su se ozljedila u utakmici protiv San Josea, koja je bila na rasporedu prije svega tjedan dana. Kao što smo ranije i naveli Vancouver je u toj utakmici slavio sa čak 5:0, ali platili su i skupu cijenu.

U prvoj utakmici polufinala zapadne konferencije MLS-a između Vancouvera i Seattlea igranoj na BC Stadionu Yordy Reyna i Cristian Techera nisu bili u početnom sastavu, te su u igru ušli pred sam kraj utakmice. Reyna je odigrao 28 minuta, a Techera svega 14 minuta. Ako ste mislili da je tu kraj problema Vancouver, prevarili ste se.

Kendall Watson, kapetan momčadi, zaradio je ozbiljan udarac te mu je na treningu oko bilo potpuno zatvoreno. Za očekivati je da će se sitaucija popraviti i da će Watson biti spreman do početka utakmice, međutim pitanje je hoće li biti na svom maksimumu.

Uz to MLS disciplinski odbro istražuje postupak Alyja Ghazala zbog ponašanja u drugom poluvremenu utakmice.

Problem je tim veći jer navijači traže ofanzivnije Whitecapse, te Whitecapsi na teškom gostovanju mora postići barem gol kako bi prošli dalje a poprilično su limitirani u napadu bez navedenog dvojca. Vancouver je izuzetno jak u prekidima, odnosno u skoku, i vjerujemo da će tu tražiti svoju šansu.

Seattleu se pak vraća najbolji strijelac Clin Dempsey, koji zbog suspenzije nije imao pravo nastupa u prvoj utakmici i to je bio ogroman gubitak za momčad Seattlea. igra im samo pobjeda, budući da na gostovanju nisu postignuli gol, te bi se u slučaju svakog remija uz postignute golove Vancouver Whitecapsi plasirali u konferencijsko finale, što bi ujedno bio i najveći uspjeh u povijesti kluba. Obrambeni igrač Vancouver Whitecapsa, Marcel de Jong, izjavio je kako ih čeka izuzetno težak ispit te kako je pred njima sasvim drugačija utakmica.

Pred obje momčadi je utakmica sezone a koliki je domaći favorit možda najbolje oslikava podatak da je Seattle u ovoj sezoni u MLS-u pred svojim navijačima odigrao 17 utakmica a od toga je bio poražen samo jednom! 11 puta su slavili dok su 5 puta odigrali neriješeno, te imaju impresivnu gol razliku 32:12. Moramo navesti i da su na gostovanjima čist suprotnost te da na gostovanjima upisuju poraze u gotovo 50% slučajeva. Podsjećamo da su odigrali 0:0 u Vancouveru te na terenu djelovali kao bolja momčad. Što tek ćeka Vancouver u Seattleu?!

PREPORUČENA OKLADA

Vjerujemo da će Seattle pred svojim navijačima igrati puno ofanzivnije te pokazati zašto su prošle godine osvojili MLS. Vancouver Whitecapsi su svoju šansu prokockali u prvoj utakmici gdje su morali stvoriti kakvu takvu zalihu, odnosno pobjediti, kako bi se ozbiljnije mogli nadati prolasku. I da je Vancouver kompletan Seattle bi pred svojim navijačima zasigurno bio veliki favorit, a uz ranije navedene izostanke smatramo kako Vancouver Whitecapsi nemaju previše šansi te vjerujem o da će Seattle slaviti i pobjedom osigurati nastup u finalu zapadne konferencije MLS-a.

Seattle Vancouver MLS playoff odds 

Više na http://www.svijetkladjenja.com/analize/seattle-vancouver/

Europska liga je kao i uvijek bila puna iznenađenja. Zato se ova oklada čeka za malo veći iznos i nocas se neće tako brzo spavati. Pratit će se i NBA a vjerujem i da bi Boston trebao lagano pobjediti Las Vegas u NHL-u. Vegas nije impresivan i igraju lošije nego što se da zaključiti iz rezultata. Zadnju utakmicu imali su 4-2 na kraju 2 trećine, i NY Rangersi su im uvalili 4 gola u 3/3 i slavili sa 6:4. Boston je dvije klase iznad. 

t5sPInN.pngDtg4W2x.pngpoFXpxD.pngVgEKOQL.png

Link to comment
Share on other sites

prije 8 sati, Goksim said:

Europska liga je kao i uvijek bila puna iznenađenja. Zato se ova oklada čeka za malo veći iznos i nocas se neće tako brzo spavati. Pratit će se i NBA a vjerujem i da bi Boston trebao lagano pobjediti Las Vegas u NHL-u. Vegas nije impresivan i igraju lošije nego što se da zaključiti iz rezultata. Zadnju utakmicu imali su 4-2 na kraju 2 trećine, i NY Rangersi su im uvalili 4 gola u 3/3 i slavili sa 6:4. Boston je dvije klase iznad. 

t5sPInN.pngDtg4W2x.pngpoFXpxD.pngVgEKOQL.png

Boston win

Seattle win 2-0 (Dempsey dao oba gola) ;)

A sad se bacamo na ponudu za vikend. Nadam se da ste ispratili :)

Fo5a4D2.png

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, Goksim said:

Boston BrA sad se bacamo na ponudu za vikend. Nadam se da ste ispratili :)Seattle win 2-0 (Dempsey dao oba gola) ;)

prije 1 sat, Goksim said:

Boston win

Seattle win 2-0 (Dempsey dao oba gola) ;)

A sad se bacamo na ponudu za vikend. Nadam se da ste ispratili :)

Fo5a4D2.png

Bravo Goksim! Meni je Europa Liga bila perfektna. Austrija dvica sa 7 kvotom te sigurnije varijante, plus Bilbao, Partizan i Hertha. Zanima me tvoje misljenje o Torontu protiv Red Bulls-a. Solidna kvota na TFC s obzirom da su ove sezone daleko najbolji tim. Igraju na domacem terenu gdje je najbolja publika, Giovinco igra ko Messi. Znam da Bikovi nisu los tim, ali ovakva euforija u Toronto je jednostavno nevjerovatna, tako da ocekujem njihovu pobjedu i ovaj put. Imas li u planu tipovati na Toronto?

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Najveci zicer proslo Kolo Barcelona dobije crveni nije Ni pocela utakmica... Majko isusova .. Danas idem sa Bayernom  21.09.24 Werder Bremen - Bayern München 2 1.32
    • 21.9.| EPL | West Ham - Chelsea, Pedro Neto ne daje gol - 1.25 - Germania  
    • 21.09. Nogomet Engleska 3.liga /Wrexham vs Crawley / Wrexham pobjeđuje / 1,35 PSK
    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use