Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 1.11.2017.

Goksim

Recommended Posts

Porto - Leipzig over 4.5 cards 2.32 unibet">unibet 5/10

Hategana su dali na ovom mecu koji je od izuzetne vaznosti, ova grupa je najneizvesnija, i dalje su manje vise svi u igri, usudio bi se reci cak i Monaco ako se neki ostali rezultati poklope. Hategan je poznat kao tipican overas, Leipzig je ponovo prosle nedelje pokazao da je zahvalan za kartone, u oba meca protiv Bayerna su pokupili po crveni (kup i liga), Porto ce takodje ici na pobedu pred svojim navijacima te ako uhvate vodstvo siguran sam da ce uciniti sve ne bi li sacuvali rezultat i popeli se iznad Leipziga na tabeli. 

Vaznost meca tu, dobar sudija takodje, 
unibet">unibet nudi 2.32 na over 4.5 sto je po meni super granica i kvota pa 5/10 ide na ovo bez previse oklevanja.

Bio je uzasan vikend sto se tice overa, osim Francuza, vreme je da dodje malo bolji period a nesto mi govori da bi LS i LE mogli biti bas to...

Napoli - Man City over 3.5 kartona 1.74 unibet 4/10

Promaklo mi ovo danas, evo sad vidim i skroz sam iznenadjen da su ponudili ovo na 3.5 a pritom sudi Felix Brych. Znam da ce neki sad reci da vec neko vreme deli malo kartona, medjutim to su ligaski mecevi a Brych kao i ostali Nemci (Aytekin, Zwayer) vise kartona daje u Evropi. Mislim da ce ovo biti tezi mec nego to neki ocekuju, Napoliju se situacija iskomplikovala, jos nemaju siguran prolaz, cak stovise Napoli je treci sa samo 3 boda, Shakhtar drugi sa 6 a kod kuce ce verovatno dobiti protiv loseg Feyenorda tako da bi ispustanje bodova ovde bilo pravo nezgodno po Napoli. Sa druge strane i City nece da komplikuje, u interesu im da sto ranije obezbede prvo mesto, ceka ih borba u PL. Gostovanje Napoliju nikad nije bilo lako, ako smo u prosloj tekmi videli 5 zutih a sudio Lahoz, onda 4 za Brycha su stvarno mala granica, Brych je poslednjih 12 meceva u evropskim takmicenjima podelio po 4 ili vise kartona, mislim da i ovo ide preko...

EDIT: Cisto radi poredjenja, bet365 je upravo izbacio razradu kartona za ovaj mec a evo kako izgleda:

JFqWuCn.png?1

Ovih 3.5 iz Unibeta su veliki value jer je za karton i po niza, a bet365 je po meni uvek najmerodavniji za kartone i postavljanje granica istih...

prije 6 minute, Goksim said:

Dortmund - Apoel
Matej Jug TgdVlY3.png

Over 3,5 kartona kod bet365 kladionice mi se čine kao poprilično dobra oklada. Da je tome tako potvrđuje i ponuda unibet kladionice koja daje manji koeficijent za čak karton veću granicu. Dakle kod Unibeta možete odigrati over 4,5 kartona po koeficijentu 1,72 a kod bet365 over 3,5 kartona po koeficijentu 1,80. Definitivno nelogično i netko je od bookmakera ovdje napravio grešku a u ovom slučaju sam mišljenja da je to bet365.

vrns41N.jpg

Realno ovo je borba za treću poziciju i Europsku Ligu. Teško se Borussija može nadati da će izboriti jednu od prve dvije pozicije i proći u daljnju fazu budući da su podbacili i osvojili svega jedan bod u tri kola te im konkurencija bježi velikih 6 bodova. Opet, u jednom kolu se stvari mogu promijeniti i razlika od npr. 3 boda i direktan susret sa protivnikom znatno mijenjaju stvari. Dortmund danas ima impreativ pobjede, međutim vjerujem da će Apoel, koji nikad nije bio pretjerano korektan ekipa, odraditi dobar dio posla po pitanju kartona i da ćemo ih danas vidjeti minimalno četiri na ovom susretu. 

Tr5I4Q8.png

Porto - Leipzig
Ovidiu Haţegan 

5yvPdQS.jpg

Izuzetno bitna utakmica za obje momčadi budući da bi mogla odlučiti o tome tko će biti na drugoj poziciji i ići u daljnju fazu natjecanja. Evo i kako ponuda na kartone izgleda kod unibet kladionice.

QQ30Y4V.jpg

Bet365 pak ima za cijeli karton manju granicu. Možda se nekome to ne čini krucijalno, ali ako počnete igrati kartone vidjet ćete koliko nekad razlika od jednog kartona znači. Koeficijent je, jasno, drugačiji nego kod Unibeta koji naginje tome da će biti manje od 4,5 kartona, međutim osobno nisam toliko uvjeren u to. Porto zna odigrati poprilično prljavo, pogotovo kada imaju bitne utakmice a ovo je svakako jedna od njih. 

Ovidi Hategan je jedan od sudaca koji su jako brzi na kartonima. Međunarodni prosjek mu je 4,44 kartona po utakmici te spada u sam vrh po tom pitanju. Vjerujem da svojim kriterijem neće odmoći ovom betu...

TIP: over 3,5 kartona bet365

ZsijdLi.png

GqCQeZ0.png

prije 13 sati, JackieJack said:

Napoli - Man City over 3.5 kartona 1.74 unibet" rel="external">unibet 4/10

Promaklo mi ovo danas, evo sad vidim i skroz sam iznenadjen da su ponudili ovo na 3.5 a pritom sudi Felix Brych. Znam da ce neki sad reci da vec neko vreme deli malo kartona, medjutim to su ligaski mecevi a Brych kao i ostali Nemci (Aytekin, Zwayer) vise kartona daje u Evropi. Mislim da ce ovo biti tezi mec nego to neki ocekuju, Napoliju se situacija iskomplikovala, jos nemaju siguran prolaz, cak stovise Napoli je treci sa samo 3 boda, Shakhtar drugi sa 6 a kod kuce ce verovatno dobiti protiv loseg Feyenorda tako da bi ispustanje bodova ovde bilo pravo nezgodno po Napoli. Sa druge strane i City nece da komplikuje, u interesu im da sto ranije obezbede prvo mesto, ceka ih borba u PL. Gostovanje Napoliju nikad nije bilo lako, ako smo u prosloj tekmi videli 5 zutih a sudio Lahoz, onda 4 za Brycha su stvarno mala granica, Brych je poslednjih 12 meceva u evropskim takmicenjima podelio po 4 ili vise kartona, mislim da i ovo ide preko...

EDIT: Cisto radi poredjenja, bet365 online kladionica" rel="external">bet365 je upravo izbacio razradu kartona za ovaj mec a evo kako izgleda:

JFqWuCn.png?1

Ovih 3.5 iz Unibeta su veliki value jer je za karton i po niza, a bet365 online kladionica" rel="external">bet365 je po meni uvek najmerodavniji za kartone i postavljanje granica istih...

Mogu samo reći da potpisujem sve što je @JackieJack napisao. Ovo je najveća rekao bi greška te razlika u granicama iz današnje ponude. 

Bet365 ima granicu od 5,0 odnosno 5,5 kartona, kako je vidljivo i iz gornje slike a evo i kako to kod Unibeta izgleda.

DkIdRjv.png

Dakle unibet je granicu postavio na samo 3,5 kartona. Očekujem da granica bude postavljena minimalno na 4,5 do početka utakmice, uz isti tečaj. Ovo je i dobar primjer zašto preporučujem otvaranje računa u barem vodeće 2-3 svjetske kladionice (Bet365, Unibet, Betfair, William Hill, Bet-at-home) jer nekad je određenu okladu bolje uplatiti u jednoj a nekad u drugoj kladionici. Mojih zadnjih par postova to najbolje i dokazuje jer dok je over kartona za utakmicu Leipzig - Porto najbolje uplatiti kod bet365, za utakmicu Napolija i Cityja unibet je daleko najbolja opcija. Jednostavno, treba igrati tamo gdje su koeficijenti i granice najbolji a generalno niti jedna kladionica nije uvijek najbolja za svaku okladu. 

prije 13 sati, Goksim said:

Shakhtar - Feyenoord
Tasos SidiropoulosnFg3fz8.png

Ove oklade me iskreno malo strah i ranije navedene oklade su mi izglednije, međutim mislim da i ovdje imamo valuebet. Najveći rizik kod ovog beta jest uvjerljiva pobjeda Seville, gdje tenzije nebi bile na vrhuncu. Ukoliko budmeo gledali donekle natjecateljsku utkamicu, kartona bi trebalo biti na obje strane jer i jedna i druga momčad nisu pretjerano korektne, a Sidiropoulos je sudac koji voli davati kartone. To potvrđuje i njegova statistika, a kao primjer na kup utakmici između AEK-a i Olympiakosa dao je 11 žutih i dva crvena kartona. Ne očekujte baš ovo, ali spada u suce koji se neće libiti davati kartone ako za to ima i razloga. 

Da je moje mišljenje dijele i drugi potvrđuju bookmakeri Unibeta koji su granicu postavili na vrlo visokih i gotovo za Ligu Prvaka rekordnih 5,5 kartona. 

KCliSa1.png

Uz navedeno mislim da je pametno odigrati i sljedeću kombinaciju koju je moguće odigrati (kombinirati) kod bet365 kladionice a to je da Feyenoord neće izugibiti sa više od jednog gola razlike, te da će na utakmici biti 5+ kartona. Poprilično logična oklada gdje jedna stvar uvjetuje drugu. Ukoliko će biti aktivan rezultat za očekivati je veći broj kartona. Ako npr. Feyenoord povede, ili drži X dugo vremena biti će nervoze na obje strane. Ako čak i gubi minimalnim rezultatom imamo aktivnu utakmicu te vjerujem dobar tempo utakmice. Ako pak Sevilla rano povede 3:0, onda nije za očekivati ni veliki broj kartona.

lpYJAtS.png

AdK4kZL.png

Goksim je lepo primetio da je bet365 i za Porto izbacio 3.5 kartona, to je smesna granica po meni pa sam tu uplatio jos 4 unita, a evo jos jedne slicne situacije: 

Besiktas - Monaco over 3.5 cards
Sporting - Juventus, Juve daje gol

2.00 bet365 4/10

Vec sam 100 puta pisao o ovoj grupi, verovano poslednji voz za Monaco da uradi nesto za trece ili eventualno drugo mesto. Realno nisu toliko losa ekipa koliko to rezultati pokazuju, ali jebiga sta je tu je. OVde putuju bez Falcaa, za vikend su dobili u gostima isto bez njega. Besiktas je vruc teren, atmosfera na nivou.
Tagliavento ove sezone nesto slabiji pocetak ali vec nekoliko sezona unazad u Evropi na 4+ kartona. U drugim klad je granica 4.5, bet365 je izasao sa dosta povoljnom granicom, u prvom mecu nije bilo 4+ kartona samo zato sto je Mazic sudio i oprostio brdo toga. Mislim da ce ponovo biti slicna dinamika uz brdo prekrsaja i nadam se bar 4 kartona.

Juventus da pojaca kvotu, mislim da veceras mogu i do pobede, u naletu su formu, za vikend odradili Milan rutinski, Sporting jeste kvalitetan tim ali ne toliko kvalitetan da sacuva mrezu protiv najjacih.

prije 37 minute, Goksim said:

Tottenham - Real Madrid
Cüneyt Çakır JvBepB2.png

I zadnja utakmica gdje je osjetnija razlika u granici kod klađenja na kartone jest utakmica Tottenhama i Real Madrida. Opet, treba imati na umu da Cakir sudi, koji nije pretjerano darežljiv sa kartonima zadnje vrijeme. 

Bet365 daje 1,80 za over 4,0 kartona, dok kod Unibeta imamo gotovo identiačan koeficijent a granica je manja za 0,5. Ne zvuči puno ali dok je kod bet365 na točno 4 kartona oklada void (odnosno računa se koeficijent 1,00 i povrat uloga) kod Unibeta bi oklada bila i dobitna. Ovo je direktna borba za prvo mjesto u skupini i ponajviše iz tog razlga vidim mogućnost većeg broja kartona. 

hcFiffb.png

Od svega ranije navedenog ovo mi je najmanje primamljiva oklada, što zbog suca, što zbog činjenice da smo na prošlom susretu ove dvije momčadi vidjeli samo 2 kartona, međutim izdvajam okladu zbog razlika u granici kod klađenja na kartone.  

prije 4 sati, Goksim said:

Mogu samo reći da potpisujem sve što je @JackieJack napisao. Ovo je najveća rekao bi greška te razlika u granicama iz današnje ponude. 

Bet365 ima granicu od 5,0 odnosno 5,5 kartona, kako je vidljivo i iz gornje slike a evo i kako to kod Unibeta izgleda.

DkIdRjv.png

Dakle unibet" rel="external">unibet je granicu postavio na samo 3,5 kartona. Očekujem da granica bude postavljena minimalno na 4,5 do početka utakmice, uz isti tečaj. Ovo je i dobar primjer zašto preporučujem otvaranje računa u barem vodeće 2-3 svjetske kladionice (Bet365, Unibet, Betfair, William Hill, Bet-at-home) jer nekad je određenu okladu bolje uplatiti u jednoj a nekad u drugoj kladionici. Mojih zadnjih par postova to najbolje i dokazuje jer dok je over kartona za utakmicu Leipzig - Porto najbolje uplatiti kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365, za utakmicu Napolija i Cityja unibet" rel="external">unibet je daleko najbolja opcija. Jednostavno, treba igrati tamo gdje su koeficijenti i granice najbolji a generalno niti jedna kladionica nije uvijek najbolja za svaku okladu. 

Tko je ulovio ulovio. Hvala @JackieJack-u što je podijelio na vrijeme. Tko je dovoljno često na forumu stigao je uplatiti ako je želio.  

EJ0up5q.png

Evo kako stvari stoje za klubove koji igraju u Ligi prvaka večeras!

SKUPINA E

U ovoj skupini niti jedan klub nakon četiri kola ne može osigurati osminu finala. Trenutačno vode Liverpool i Spartak sa po pet bodova, Sevilla ima četiri boda, a Maribor jedan bod. U četvrtom kolu sastaju se Liverpool - Maribor, te Sevilla - Spartak.

SKUPINA F

U skupini F prolaz u osminu finala može osigurati jedno Manchester City i to ukoliko ne ne izgubi na gostovanju kod Napolija. City trenutačno vodi s devet bodova, Šahtar ima šest, Napoli tri, a Feyenoord je bez bodova. U četvrtom kolu igraju Napoli - City, te Šahtar - Feyenoord.

SKUPINA G

U skupini G iznenađujuće prolaz u osminu finala na četiri kola može osigurati jedino Bešiktaš. Turski sastav vodi na ljestvici s tri pobjede, RB Leipzig je drugi sa četiri boda, Porto ima tri, a Monaco jedan bod. Bešiktaš ide dalje ukoliko na svom travnjaku pobijedio Monaco, a prolaz može osigurati i ako remizira, ali tada RB Leipzig mora pobijediti na gostovanju Porto.

SKUPINA H

U skupini H prolaz u osminu finala love Real Madrid i Tottenham. Pobjednik njihovog međusobnog ogleda u Londonu osigurat će osminu finala i prije zadnja dva kola. U drugom susretu Borussija Dortmund na svom travnjaku dočekuje APOEL. Trenutačno na ljestvici vode Tottenham i Real Madrid sa po sedam bodova, dok Borussija i APOEL imaju po bod.

Izvor: Jutarnji.hr

Liverpool - Maribor | Coutinho postiže gol u bilo koje vrijeme (1.72) bet365

Iako mislim da neće biti ista utakmica kao što je to bila prije dva tjedna u Sloveniji, mislim da će Liverpool pobijediti vrlo lako na Anfieldu. Nakon što sam vidio koliko se puta Coutinho pronašao pred golom Maribora u prošloj utakmici, vjerujem da bi mogao postići gol i u ovoj, a koeficijent je po meni odličan na bet365 kladionici. Vjerujem da će biti mnogo šansi sa Liverpool, a stim da je Coutinho njihov najbolji igrač, vjerojatno će postići i više od jednog gola. Brazilac se poboljšavao konstantno ove sezone i vjerujem da je on u ovom trenutku najboljih igrač Liverpoola, tako da ovu okladu ne želim propustiti. Sretno!

6LfAHUm.jpg

Tottenham - Real Madrid BTTS (1.50) bet365

Sa Tottenhamom koji impresionira ove sezone sa svojim nastupima i Real Madridom koji je ispod svog prosjeka, vjerujem da bi ovdje trebalo biti golova na obje strane. Ovo me ostavlja sa sumnjom tko će otići kući sa osmijehom na kraju utakmice, ali očekujem da će oba tima primiti gol, imaju odlične golmane, ali i odlične napadače. Ako je Tottenham uspio da zadrži Reala na Santiago Bernabeu, oni će to uspjeti i na Wembleyu, bez obzira na njihov loš rekord na tom privremenom stadionu na kojem igraju domaće utakmice. Mislim da će ovdje biti i više golova nego što očekuejmo. Oba tima su do sada u Ligi prvaka dala po 7 golova, dok su primili samo dva. Real će željeti pobjedu i prvo mjesto na tabeli, a tako i Tottenham, jer imaju po sedam bodova i poslije tri utakmice već bježe po 6 bodova od Dortmunda i Apoela. Sretno!

SXIvoPO.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use