Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Srijeda 25.10.2017.

IzudinB

Recommended Posts

John Wall over 25 (1.90) marathonbet

Wall vs Ball. Dosta dobrih i iskusnih PGova su najavili da ce svaki put kad igraju protiv Balla bit agresivni samo zbog cace mu. Vjerojatno ako pratite NBA znate o cemu se radi tako da to necu objasnjavat. Uglavnom, Wall je vrlo motiviran i sam je to izjavia da zeli odigrati 'A game' ili ti najbolju mogucu igru protiv Lakersa. Ja ga zbog toga moran uzet ode u over samo se nadan da mu sut nece zakazat, a put do kosa si uvik moze otvorit i izborit dosta slobodnih bacanja. Takoder preporucan Ball under 14,5.

"Nah, no mercy," Wall told The Washington Post on Monday. "Certain matchups you really get up for. Like when you play [Golden State Warriors guard] Steph [Curry], you definitely want to have a good game. I'm playing against [Ball]. [Gortat] said what he said about me. I didn't say anything. His dad has been talking ... that makes me want to go out there and lead my team and play the best I can play."

Wall je zadnje 2 utakmice protiv Lakersa ima 33 i 34 poena.

GQyybe7.png

Ne znan sta bi izdvojia jos za singl jer je sve tu blizu, pa evo jedan tiket da se isprati. Vidit cemo oce bit jos vijesti do veceras pa se mozda jos nesto nade. Za Kembu je ovo granica koju on moze pric, isto tako i za Gordona. Ludak je proslu ispalia 15 trica. Gobertu sada dolazi laksi match up nego sinoc, a Brook ide na Gortata koji ga je ostavlja ispod ove granice. Lokalne drze Brooka na 16,5.

Eric Gordon over 18,5 1.85 Premier

Eric je odlično otvorio sezonu i trenutno je na prosjeku od 23,5 poena. Do sada je zabijao: Goldenu 24, Sacramentu 25, Dallas 18 (igrao 10 minuta manje nego inače) i Memphis 27. Spominjao sam ga i u toj utakmici protiv Memphisa i lagano je prešao a danas će imati još lakši posao. Igraju protiv Phile koja i nema neke obrane. Paul je i dalje out a večeras neće biti ni Arize. Očekujem da Gordon i Harden uzmu većinu lopti, u sjajnoj je formi, ima dosta ovlasti i vidim ga na 20+.

K.A. Towns manje od 23,5

Njega sam vezao sa Sirokim. 

Towns je dva puta isao preko ove margine, zadnja dva puta protiv Oklahome i Indiane jucer, a dva puta isao manje protiv San Antonia i Utah. Oba ta rivala igraju cvrstu obranu, bas kao i Detroit na domacem parketu, tako da Townsa veceras ocekujem u underu. Ovo je za Minnesotu back to back utakmica, pa bi moguci umor Townsa mogao pomoci takoder. 

prije 19 sati, BlueTiger said:

John Wall over 25 (1.90) marathonbet" rel="external">marathonbet

Wall vs Ball. Dosta dobrih i iskusnih PGova su najavili da ce svaki put kad igraju protiv Balla bit agresivni samo zbog cace mu. Vjerojatno ako pratite NBA znate o cemu se radi tako da to necu objasnjavat. Uglavnom, Wall je vrlo motiviran i sam je to izjavia da zeli odigrati 'A game' ili ti najbolju mogucu igru protiv Lakersa. Ja ga zbog toga moran uzet ode u over samo se nadan da mu sut nece zakazat, a put do kosa si uvik moze otvorit i izborit dosta slobodnih bacanja. Takoder preporucan Ball under 14,5.

"Nah, no mercy," Wall told The Washington Post on Monday. "Certain matchups you really get up for. Like when you play [Golden State Warriors guard] Steph [Curry], you definitely want to have a good game. I'm playing against [Ball]. [Gortat] said what he said about me. I didn't say anything. His dad has been talking ... that makes me want to go out there and lead my team and play the best I can play."

Wall je zadnje 2 utakmice protiv Lakersa ima 33 i 34 poena.

Da je jos 5 produzetaka neb prosa, los los sut... 30%

prije 17 sati, BlueTiger said:

GQyybe7.png

Ne znan sta bi izdvojia jos za singl jer je sve tu blizu, pa evo jedan tiket da se isprati. Vidit cemo oce bit jos vijesti do veceras pa se mozda jos nesto nade. Za Kembu je ovo granica koju on moze pric, isto tako i za Gordona. Ludak je proslu ispalia 15 trica. Gobertu sada dolazi laksi match up nego sinoc, a Brook ide na Gortata koji ga je ostavlja ispod ove granice. Lokalne drze Brooka na 16,5.

Sve osim mrtvog Kembe win

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use