Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Ponedjeljak 23.10.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Eric Bledsoe over 17,5 (1.90) marathonbet

Odma da kazen da ga sve ostale kladionice drze za 19,5. Najvise uzima suteva uz Bookera, u prosjeku 15. Match up mu je Hill kojem je prosli put zabia 30ak, a inace protiv Sacramenta je isa over na ovoj granici u zadnje 2 utakmice. Trenutna zanimljivost je ta da je nakon sta su sinoc otpustili trenera Sunsa, Bledsoe na Twitter napisa I don't wanna be here ili ti ne zelin vise biti ode. Sad ko zna sta ce tu bit, mozda mu se nece dat igrat, a mozda ce ga bit briga pa ces sutirat jos vise. Nek pogodi 6-7 suteva da bude 1-2 trice koje slobodno bacanje i eto, zvuci lagano haha.

Dirk Novicki under 12.5 PSK (1.85), marathonbet 12.0,(1.96)

Golden Stejt podbacio u prvih par kola i nocas ce vrlo vjerovatno razbiti Dallas koji je u velikim problemima. Dovoljno je reci da bi po projekciji Rotoworlda mogli ovdje vidjeti Dirka na poziciji centra. Ne ocekujem ga veceras vise od 20 minuta na parketu zbog blow outa. Najvise je ove godine igrao 29 minuta protiv Sakramenta gdje je zabio 10 poena, Atlanta 24 minute isto 10 poena i Hjuston 18 minuta 2 poena. Na koga god se namjeri to su sve snazni igraci u odbrani i ne vidim ga preko 12 poena veceras. 

Clint Capela under 12.5 (1.83), bet365

Capela je u prva tri meca na prosjeku od 15.7 poena. Protiv GSW je zabio 12, protiv slabog Sakramenta je isao na 22 poena dok je protiv Dallasa stao na 13 poena. Prosle sezone je protiv Memfisa u dve utakmice ostvario prosjek od 14.5 poena. Jednu je utakmicu isao poprilicno iznad ove margine pa otud i taj prosjek. Veceras vjerujem da ce Marc odraditi sjajan posao i ostaviti Capelu ispod 13 poena.

prije 5 sati, BlueTiger said:

Eric Bledsoe over 17,5 (1.90) marathonbet" rel="external">marathonbet

Odma da kazen da ga sve ostale kladionice drze za 19,5. Najvise uzima suteva uz Bookera, u prosjeku 15. Match up mu je Hill kojem je prosli put zabia 30ak, a inace protiv Sacramenta je isa over na ovoj granici u zadnje 2 utakmice. Trenutna zanimljivost je ta da je nakon sta su sinoc otpustili trenera Sunsa, Bledsoe na Twitter napisa I don't wanna be here ili ti ne zelin vise biti ode. Sad ko zna sta ce tu bit, mozda mu se nece dat igrat, a mozda ce ga bit briga pa ces sutirat jos vise. Nek pogodi 6-7 suteva da bude 1-2 trice koje slobodno bacanje i eto, zvuci lagano haha.

Bledsoe ti je out za veceras. Personal problems. Trazi drugi pick :)

Middleton over 15,5 SS

Middleton ove sezone u prosjeku zabija 13,7 poena po utakmici..zabio je bostonu 15, clevelandu 8 i portlandu 18..uzima dosta suteva ali veceras ce jos vise jer nema Brogdona. Ocekujem da ce uz antetokounmpa veceras biti glavni igrac protiv charlottea.

Dragic over 22,5 SS

Dragic ove sezone na 20 poena..zabio je orlandu 17(uz nikakav sut) i indiani 23..kod atlante veceras nema glavnog igraca njihovog schrodera i ilyasove uz vec neprisutnog plumleeja i bembrya..jedino me strah BO ali vjerujem da Goran moze ovo lagano u prve tri cetvrtine prebaciti

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ko od kolega sa Foruma daje prednost emocijama, a ne razumu, mogao bi da odigra sebi ovaj double Dakle, imate samo dva para na cekanju, jedinicu na Rapid i dvojku na Real Madrid. Imate ukupnu kvotu od 1,93 na samo dva meca, a mozete uvek sebi da kazete, barem sam igrao na “one koji moraju”. Rapid “mora” da pobedi, ili barem odigra nereseno, a Real ako nije u stanju da dobije Virtus i udje barem u prvih deset, onda neka se ne zale. Ovaj predlog nisam ja, ovo nije moj predlog za kladenje, ovo nije najbolje od mene, ovo necu igrati u realnom kladjenju, ali uvek moze da bude kladjenje sa emocijama, a imamo i dvojicu kolega sa Foruma koje su ovo predlozili u svojim predlozima u svetoj Poslednjoj Sansi.  
    • Rapid vs Borac, Conference League, najava meca Danas ce glavna rec kojom cu se koristiti u postu biti pritisak. Cesto u sportu, a narocito kladjenju mozete cuti rec kako je na nekome pritisak, i uvek se ta rec koristi u nekom, recimo negativnom kontekstu, kao da se kaze da je ekipa na kojoj je pritisak zapravo hendikepirana ekipa. I ja volim da koristim tu rec kada najavljujem zavrsnicu obe lige svete Poslednje Sanse, pa cesto volim da napisem kao videcemo ovog (trenutnog) prvaka kakav je pod pritiskom, videcemo ove drugoligaske amatere koji malo zaostaju kakvi su pod pritiskom, pa onda videcemo ove, videcemo one ... bla bla bla. Ja mislim da je pritisak privilegija, i mislim da je uvek bolje biti pod pritiskom i biti @mesrine sa nekoliko pogodaka zaostatka za vodecima, nego nemati pritisak za vratom i biti @pena29 ne znam da li se razumemo. Mislim da je bolje imati pritisak, ali i privilegiju zaostajati za prvoplasiranim u svetoj Poslednjoj Sansi nekoliko pogodaka, nego biti u Poslednjoj Sansi kao parazit ili bakterija i cekati samo da vreme prodje, da se sezona zavrsi. Hteo sam da kazem da je bolje imati pritisak kao na primer sto je imao ManCity koji je prolaz dalje morao da trazi protiv Real Madrida, nego da nemate pritisak i da igrate protiv Grubisinog Polja kao Hajduk. Hej @pena29 nemoj se ljutiti na mene, ali ja te stvarno vidim kao nekog parazita ili bakteriju koja je usla u svetu Poslednju Sansu, i nema nameru da izadje iz nje, ali ti svakako ostajes moj omiljeni parazit i bakterija. Rapid vs Borac, najava meca. Borac i za nas sa Foruma vec postaje pritisak. Prvi sam ja posejao mrznju prema njima na ovom smesnom Forumu, pa smo se svi ukljucili, a oni ne misle da stanu, samo nam jos fali da igraju polufinale sa Chelsea i prodju engleze pa da se polijemo benzinom i samozapalimo. Pritisak se odjednom preneo i na nas kockare, pa sada treba da se odlucimo sta da radimo, jer ako i dalje budemo odlucili da ih cekamo da ispadnu, moze da se desi da dodje sezona kupanja, ili da se Hajduk ukljuci u evropska takmicenja, a da Borac jos nije ispao. Iako sam na pocetku sezone divljao sa uplatama protiv Borca, pa malo zaboravio na njih, pa se opet vratio i jos pojacavao uplate protiv njih, pogotovo na utakmici u Ljubljani, nakon koje sam postao beskucnik, i dalje smatram da je pritisak koji imamo u vezi sa tim sta da radimo sa Borcem danas, privilegija, a ne steta. Ko hoce da zivi bez pritiska, uvek moze da cita poeziju, seta u prirodi, gleda nocu u zvezde, umesto sto se kocka zar ne? Razum Ako koristimo samo razum, a ne emocije, a pogotovo ako ne koristimo mrznju, Borcu treba samo aplaudirati, i to iz klececeg polozaja. Treba kleknuti, traziti od njih oprost za sve sto smo napisali na ovom smesnom Forumu, i samo im aplaudirati. Sezonu su poceli jos 10.07. prosle godine kada je Hajduk ispadao, do sada su odigrali petnaest evropskih utakmica, i sve preziveli, zaradili nekoliko miliona, i uz Celje, kakvog li paradoksa, ostali jedini klub koji predstavlja nas region. Proputovali su celu Evropu od Cipra, preko Farskih Ostrva i Islanda i evo ih danas u Becu. Ako koristimo razum, mozemo reci i da su Atalanta i Liverpool, dve ekipe koje igraju najlepsi fudbal u Evropi, ispali iz evropskih takmicenja, a da Borac nije ni iz jednog takmicenja koje igra u ovoj sezoni. Mozemo reci takodje da je uvek bolje igrati ovako kako igra Borac, ruzno, prljavo, bezobrazno, zatvoreno i rudarski, i uz to oterati decu iz sobe kada oni igraju, a pri tome proci dalje, nego primiti dvanaest golova kao Dinamo, i onda dobijes otkaz kao trener, i uz to te proglase za neznalicu. Bas ove sezone smo imali prilike da vidimo kako prolaze napadacke ekipe koje tripuju na posed, visoki presing, tika-taka, brzo oslobadjanje lopte, tra-laaa-laaa (Liverpool, Atalanta, Psv, gradjani ...). Ako je Borac izabrao umesto fudbala, ulicnu tucu, opstrukciju i bunker uz deset kartona po utakmici, a pri tome prolazi dalje, a Atalanta posed lopte i ne prodju belgijski krs, onda Borcu samo treba aplaudirati, i to iz klececeg polozaja. Ako je neko na Forumu uopste promovisao igru na rezultat, a ne na utisak, onda sam to bio ja, pa bih bilo posteno i da kazem da bih u ovom trenutku pre bio trener Borca i da budem heroj u selu, nego da sam bio trener Dinama samo zato da bih svojim potomcima mogao da kazem da sam igrao protiv Bayerna, a da su me posle te utakmice proglasili za neznalicu i budalu, i to gori od mene. Ako koristimo razum, a pre svega ako smo posteni prema sebi, pocev od mene, onda bas i zasluzujemo sto smo gubili novac cekajuci da Borac ispadne. zasluzujemo da budemo beskucnici jer smo ocekivali da Olimpija moze barem da ugura gol. Sto se mene tice, one dve i po utakmice sto sam odgledao Borca, uopste ne bih smeo da kazem da su nesto nekome ukrali, da nesto nisu zasluzili, ili da se nisu borili. Cak bih rekao i da su sve zasluzili sto im se desava, novac, slavu, privilegiju da uz Celje jedini igraju evropska takmicenja. Prosli kvalifikacije, prosli grupni deo, prosli baraz  za osminu finala, zaradili novac, herojski se borili ... Emocije Kako da zaboravimo ko su i odakle dolaze? Kako da zaboravimo odakle se finansiraju i cime se sve sluze? Kako da zaboravimo koliko su voljen i postovan klub, i od koga u BiH? Kako da zaboravimo koga oni predstavljaju u evropskim takmicenjima, BiH ili nekoga drugog? Da li svi u BiH navijaju za njih, i ako ne, zasto ne navijaju? Koliko su omiljeni i ugledni van svoje teritorije? Da li je isto igrati sa albancima, cipranima, faranima i dogurati dovde, isto kao sto je Crvena Zvezda isla Interu i Milanu, a kod kuce docekivala Barcellonu? Kako da zaboravimo da su do sada vec imali sto kartona u svim takmicenjima u ovoj sezoni? Kako da zaboravimo da su albansku Egnatiju prosli tako sto su albanci u Banja Luci imali dva crvena kartona a Borac dao gol u 90 plus sestom  minutu, a u Albaniji domaci igraci promasili dva penala? Kako da zaboravimo da smo u Banja Luci svi igrali dvojku na austrijance, a Borac dao gol u 90 plus drugom, a mogli su da prime pre toga jos cetiri komada' Kako da volimo Borac kada su u Ljubljanu otisli na tucu, gde je utakmica deset puta prekidana, a nadoknada vremena trajala dvadeset minuta? Conference League U nekadasnjem sistemu ovog trecerazrednog takmicenja, oni koji su ispadali iz visih evropskih takmicenja, su upadali u Conference League, da ne ulazimo sada da li je to bila kazna ili nagrada. Prethodnih sezona, u ovo vreme ovu ligu su igrali Aston Villa, Roma, Ajax, Fenerbahce, Lille, Olympiacos, Dinamo, Besiktas, a sa izmenjenim sistemom, ove sezone dovde su dogurali Borac, Celje, Pafos, Jagielonija, Lugano, Djurgarden ... ali budimo posteni i Chelsea, Fiorentina i Betis. I ovde neka svako od kolega sa Foruma izabere razum ili emocije. Ako birate razum, svako takmicenje, bas kako i samo ime kaze, sluzi da ga igrate i da se borite dokle god ucestvujete. Ako birate emocije, onda je Conference League prava pravcata septicka jama, trecerazredno takmicenje koje sluzi da kladionice cetvrtkom nemaju slobodan dan, i da ovakve ekipe poput Borca i Pafosa imaju gde da igraju. Razum ili emocije? Neka svako odluci za sebe. Ovde se vracamo na glavnu rec posta, a to je pritisak. Od sedmog meseca prosle godine cekamo da Borac ispadne, a oni yebu i ne vade. Mi gubimo novac igrajuci protiv njih, plus smo se usmrdeli cekajuci da ispadnu, a oni ako ovako nastave mogu da igraju polufinale sa Chelsea. Meni se bas svidja pritisak, i bas ga smatram privilegijom da se inatim sa Borcem, da ga cekam da ispadne, a oni prolaze li prolaze. U ovom pritisku gde treba da se odlucimo sta treba da radimo, vidim svu magiju kockanja, a to je adrenalin, uzbudjenje, strast, emocije i borba samim sa sobom sta da radimo. Vi odlucite kako hocete, razum ili emocije, ja svakako idem sa emocijama, i to onim najgorim koje imam u sebi. Koliko god da imam ili nemam novca, koliko god da sam padao na Borcu, koliko god da sam se usmrdeo cekajuci ih da ispadnu, nema nazad. Po redosledu, najpre vagon tiketa sa jedinicom na mecu, pa onda isto toliko X-eva, praveci neku vrstu duple sanse 1X, a da je kvota nesto veca, dakle, sve opcije koje postoje da Borac nece pobediti, zatim Rapid daje gol, pa daje barem jos jedan, pa Rapid pobedjuje u kornerima, pa da ce Rapid imati vise suteva, pa ce Borac imati vise kartona na utakmici, pa (mozda) Rapid prolazi dalje, pa (mozda) Rapid prvi daje gol na utakmici, pa ovo pa ono ... tek sam poceo. Ako bas moram da objasnim emocije, odnosno objasnim zasto sam se odlucio za domacina, iako bi Rapid mogao biti cak i gost u sred Beca, posto je navijacima gostiju zabranjen dolazak, a pod uslovom da na utakmici dodju svi srbi koji zive u Austriji, evo i objasnjenja. Drzacu se emocija, jer mislim da (ponekad) u sportu ipak vrede sportski principi, sportska pravda i ako se u odluci koga cu podrzati drzim principa da svaki klub deli sudbinu zemlje ili grada odakle dolazi, onda izmedju Austrije ili Republike Srpske, odnosno Beca ili Banja Luke, odnosno Christiana Stokera ili Dodika, odnosno izmedju cokoladnih Mozart kuglica i banjaluckih cevapa, uvek biram ovo prvo. Najava utakmica Euroleague Bas mi se svidja ona moja ideja da ponudimo svim kolegama sa Foruma, ljubiteljima kosarke da pogode tri konacna ishoda Euroleague, bez koriscenja handicapa, i da onaj ko je u stanju to da pogodi, dobije kao nagradu besplatan put oko sveta. Za sada, samo sam ja osvojio nagradu, pogodivsi prosle sedmice tri utakmice, igrajuci na prvake Evrope protiv Real Madrida, i protiv beogradskih govana. Za danas cu samo ukratko da najavim nekoliko utakmica Euroleague, a na kraju posta cu da pokusam da osvojim i drugi uzastopni put oko sveta. Pre svega, hteo bih da cestitam svim ljubiteljima kosarke uzbudljivu zavrsnicu Euroleague. Do kraja regularnog dela je ostalo jos samo sest kola, utakmica koje nista ne odlucuju je sve manje, a takozvanih zicera takodje. Da kazem i nekoliko zanimljivih stvari, a to je da nikada u istoriji Euroleague, pobednik regularnog dela nije bio i pobednik Euroleague, a trenutno deluje da Olympiacos savrseno izgleda. Neverovatno zvuci i podatak da je Real Madrid na jednu pobedu manje od desetog mesta, poslednjeg koje vodi u doigravanje, kao i da je razlika izmedju desetog i cetvrtog mesta tek dve pobede. Zbog izjednacenosti i uloge crnaca u ovoj prelepoj ligi, uopste i ne cudi sto je prva nagrada put oko sveta za onog kolegu ko je u stanju da pogodi tri konacna ishoda bez koriscenja handicapa. Zato bih danas osim najave nekoliko izuzetno zanimljivih utakmica, iskoristio priliku da uzivam u pritisku koji donosi privilegija da prognozirate ovako tesko takmicenje, i prognozirao cetiri ekipe koje odlaze na FinalFour, ali da imam pravo da cu jednu ekipu promasiti. Dakle, idemo veliki Leonardo, budi uvek ti prvi onda kada je najteze. Danas predvidjam buducnost da ce mozda na FinalFour otici sigurno Olympiacos, Panathinaikos, Fenerbahce i Partizan, majko moja. Cele sezone sam trovao po Forumu da beogradska govna nece uci u doigavanje, ali eto u samoj zavrsnici, moj talenat za predvidjanje buducnosti je video potencijalnu minu u Partizanu, kao ekipu koju bi trebalo izbeci na svaki nacin. Dakle, hajde bas da vidimo sta ce se desiti, za sada bih predlozio da sacekamo da vidimo da li ce se FinalFour igrati bez Real Madrida i Monaca. Crvena Zvezda vs Armani Crvena Zvezda bi sa neverovatnih osam pobeda na strani i odlicnom sezonom, veoma lako mogla da postane Psv za siromasne, i da dozivi fijasko, pod uslovom da su tolike budaletine kao i holandjani. Necu ni da napisem na koje mesto bi mogli da padnu ukoliko danas ne pobede Armani, pogotovo sto u sledecem kolu idu Olympiacosu. Ovde samo da kazem da imaju dva uzastopna poraza u Euroleague, od Bayerna i Zalgirisa, a nedavno i od Maccabija, ali i da Crvena Zvezda nije pobedila Armani vec devet uzastopnih medjusobnih utakmica, bez obzira da li se utakmice igrale u Beogradu ili Milanu. Da ne postoje ekstremni klizni handicapi, onda bih prognozirao NoBet na ovoj utakmici, a posto postoje, onda klizni handicapi na obe ekipe, narocito sto ekstremniji. Virtus vs Real Madrid Eto zasto je nagrada za kolegu koji pogodi tri konacna ishoda Euroleague bez koriscenja handicapa, put oko sveta. Sa jedne strane imate Virtus, ,obican krs od ekipe, a sa druge strane veliki Real Madrid koji ima deset poraza na strani, i koji na strani nije bio u stanju da dobije cak ni Asvel, Maccabi, Baskoniju ili Bayern, a kod kuce Zalgiris ili Efes. Ako mislite "da sada moraju" ili ste od onih kockara sa stavom "koga ce ako nece Virtusa", onda samo napred, za mene je NoBet. Fenerbahce vs Asvel Evo najzad i jednog meca kojeg bi morali da pogodimo. Ovaj mec bih uporedio sa utakmicom Serie A izmedju Intera i Monze gde je Inter "morao da pobedi" a Monza povela sa 2:0 u prvom poluvremenu, pa se Inter na kraju porodio da bi pobedio. Dakle, ovde sve zavisi samo od domacina, a ne od gosta, a to znaci da smo u njihovim rukama. Barcellona vs Partizan Samo cu zamoliti neprijatelje iz prve lige, da me puste jos jednom, poslednji put u zivotu, i nikada vise ne moraju, da prvi postavim kao svoj predlog ekstremni klizni handicap od +12,5 na Partizan, ili cu umreti. Evo, bicu dobar, necu vise nikada napisati nijedan post ako treba, necu se nikome podsmevati, bicu pozitivan i dobar, samo me pustite jos ovaj put, molim vas. A evo i tri moja predloga bez koriscenja kliznih handicapa za nagradu, besplatni put oko sveta. Jedinica na Fenerbahce, i overi poena na utakmicama Bayern vs Efes i Barcellona vs Partizan, a ako ne mogu overi, onda yebi ga, jedinica na Fenerbahce i pobede beogradskih govana, Zvezde kod kuce i Partizana u gostima, ali samo ako mora i sa tudjim novcem. I za kraj zamolio bih administratore, ako mozemo da otvorimo neki Topic na ovom smesnom Forumu, gde bismo mogli da udjemo i da placemo ako nam se place. Da imamo mesto na Forumu gde mozemo da placemo, kada se desi da odigramo over 1,5 gol na utakmici Atletico Madrid vs Real Madrid, pa se desi na utakmici da crncuga promasi penal, ili da imamo mesto gde mozemo da placemo kada onaj kolega Fic postavi kao svoj predlog da Ceska nece dati Hrvatskoj trideset ili vise golova, a cesi postignu 29 majko moja.    
    • Jutros sam ustao u 04.30. i poceo da pisem post na deset stranica teksta. I kada sam ga zavrsio oko 07.30. i pustio na ovaj smesni Forum, ekran sa kompjutera se samo “zamrznuo”, i eno ga stoji i dalje zamrznut. Dok se ne polijem benzinom i samozapalim, samo da kazem da me sacekate jos malo, da vidim sta moze da se uradi, i ne najavljujete utakmicu izmedju Rapida i Borca, posto hocu da bas ja budem prvi. Za sada samo da napisem najvaznije iz “zamrznutog” posta gde sam cak najavio i utakmice Euroleague. Zamolio bih administratore ako mogu ili hoce, da otvore neki Topic na ovom smesnom Forumu, gde bi mogli da udjemo ako zelimo da se isplacemo. Danas bih rado usao u taj Topic da se isplacem dva puta. Jednom, sto sam igrao over 1,5 gol na utakmici Atletico Madrid vs Real Madrid, gde je polupismena neobrazovana crncuga promasila penal, i to ne samo okvir gola, vec i vazduh. A drugi put bih da se isplacem, jer je kolega @fic postavio kao svoj predlog u svetoj Poslednjoj Sansi da Ceska nece postignuti 30 ili vise golova Hrvatskoj, gde su cesi dali 29, majko moja. Osim plakanja, hteo bih da se zapitam i dokle vise, ovo mu je vec stoti put da ovako prolazi.  
    • Nadam se da ste ispratili poklon kladionice😊
    • Sanja svinja kukuruz…. Gdje ti ovdje vidis hendikep ja neznam… ja value vidim bas u kvoti za Slovenija 3.0 kvota je za svekako za uzet… ovdje imas kandidate koji cejo najvjerovatnije nastupit za Slovenijo (https://www.rokometna-zveza.si/si/novice/2025/03/11575-Slovenski-rokometasi-v-pricakovanju-peklenskega-vzdusja). Sami kvalitetni igracije… jedi i hendikep je to da su skupa napravili samo jedan trening… ali svejedno… individualna kvaliteta sam siguran da je na Slovenskoj strani… Ja uzimam pobjedu za Slovenijo. LP.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use