Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak - 27.11.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Evo danas ovo planiram odigrati:

598 Belchatow-Gornik Z. 28.11./17:45 1 1,60

951 Neath Ath.-Llanelli 28.11./20:30 2 1,40

4383 Slovan-Poprad 28.11./18:00 1 1,35

3,02

Parove sam odabrao isključivo na temelju statistike... planiram staviti jedan od dobitaka od posljednjih dana na to, pa ako prođe super... Statističi su "vrlo" izgledni parovi, a još bi probao i da Gornik ne daje gol. Na 7 gostovanja ima skor u gostima 0:10, a domačin je u 8 utakmica primio cijela 4 gola... Koeficijent je 2,00 u fortuni...

Još ću posije pogledati duele  ;) ali danas ne poznam toliko 2.lige da bi mogao sa velikom sigurnošću prognozirati nešto, a statistika nije jedini pokazatelj pa...

još bi probao i da Gornik ne daje gol. Na 7 gostovanja ima skor u gostima 0:10, a domačin je u 8 utakmica primio cijela 4 gola... Koeficijent je 2,00 u fortuni...

Samo da spomenem... na netu su koeifcijenti sasvim drugačije postavljeni (IMO realnije). Koeficijent da će Gornik dati gol je 1,94 dok je u fortuni 1,50 ali zato na netu daju oko 1,70 da neće dati gol (dakle predviđaju da je to izglednije)... Fortuna daje 2,00

Evo danas ovo planiram odigrati:

598 Belchatow-Gornik Z. 28.11./17:45 1 1,60

951 Neath Ath.-Llanelli 28.11./20:30 2 1,40

4383 Slovan-Poprad 28.11./18:00 1 1,35

3,02

Parove sam odabrao isključivo na temelju statistike... planiram staviti jedan od dobitaka od posljednjih dana na to, pa ako prođe super... Statističi su "vrlo" izgledni parovi, a još bi probao i da Gornik ne daje gol. Na 7 gostovanja ima skor u gostima 0:10, a domačin je u 8 utakmica primio cijela 4 gola... Koeficijent je 2,00 u fortuni...

Još ću posije pogledati duele  ;) ali danas ne poznam toliko 2.lige da bi mogao sa velikom sigurnošću prognozirati nešto, a statistika nije jedini pokazatelj pa...

daj ti kume neke duele  ;D ;D ;D

... i još su malo nisko postavili granicu za:

LA Lak.-Dallas:K.Bryant (24,5)  (fortuna) 2

Drugdje je granica oko 26,5 ali NBA ne pratim previše... Bryant je uvijek između 22-32 poena koliko pamtim kada sam gledao Lakerse... pitanje je dali će ga krenuti jer najveći potrošac lopti u ekipi je...

pazi, ove godine lakersi igraju momčadski, imaju više strijelaca u ekipi, pa se više ne forsira bryanta, zato ih je i izuzetno teško pobijediti, imaju široku klupu...

LA Lak.-Dallas:K.Bryant (24,5) 1,82  (fortuna) 2

Drugdje je granica oko 26,5 ali NBA ne pratim previše... Bryant je uvijek između 22-32 poena koliko pamtim kada sam gledao Lakerse... pitanje je dali će ga krenuti jer najveći potrošac lopti u ekipi je...

Evo smanjili koeficijent... ja sam igrao za sitan ulog tako da mi je skoro svejedno... ali sam dobro vidio vb ;)

6021 LA Lak.-Dallas:K.Bryant (24,5) 2,31 1,5 28.11./23:50

ima za danas dvije dojave. ali igrajte ih samo za svoju odgovornost, i ako budu netacne ne okrivljujte mene.

nisu bas nesto velike kvote ali opet:Salzburg (Am) - FC Lustenau 1

Nimes - Metz 2

ja sam ih odigrao sa srednjim ulogom, odnosno jucerasnjim dobitkom  ;) ;)

A joj ovaj Slovan nije normalan.. vode 2:1 da bi sada bilo 2:5... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Pa redovito mi se to događa u hokeju... a još sam se dvoumio između njih i Košica  >:( >:( >:(

I što je najgore cijeli ostali hokej mi izgleda realan, a ja sam odabrao samo jedan par iz cijele ponude i ko prstom u ...  >:(

ima za danas dvije dojave. ali igrajte ih samo za svoju odgovornost, i ako budu netacne ne okrivljujte mene.

nisu bas nesto velike kvote ali opet:Salzburg (Am) - FC Lustenau 1

Nimes - Metz 2

ja sam ih odigrao sa srednjim ulogom, odnosno jucerasnjim dobitkom  ;) ;)

prva pukla, ajd da vidimo drugu...

danas je zanimljiv par i rukomet Hrvatska - Egipat.. da je na tv-u nešto bi i igrao, ali ovako vjerojatno neću... ali oprez jer Egipšani igraju u najjačem sastavu dok će naši igrati sa mlađima...

I zanimljivo da je to svugdje bonus tip...

igrajte na egipat...

naši dobili, a navodno je sam ivano balić izjavio da gubimo, pa ti sad nekome vjeruj...

LA Lak.-Dallas:K.Bryant (24,5) 1,82  (fortuna) 2

Evo smanjili koeficijent... ja sam igrao za sitan ulog tako da mi je skoro svejedno... ali sam dobro vidio vb ;)

6021 LA Lak.-Dallas:K.Bryant (24,5) 2,31 1,5 28.11./23:50

35 poena

Uf...onaj Slovan, sve mi je porušio na manjim listićima, a samo sam njih fulao u cijelom danu, sve drugo prošlo... užas... i još su vodili...  >:( >:( >:( >:(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use