Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 25.10.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Četiri para na tiketu jesu puno ali mi se sva četiri baš sviđaju pa sam odlučio riskirati.

Hapoel-Bayern (ki) 2
CSKA-Panathinaikos (ki) 1
Fenerbahce-Efes (ki) 1
Unicaja-Brose (ki) 1

Premier 2.44

- Hapoel je u sezonu ušao sa jako finom ekipom i mogao bih reći kao jedan od pritajenih favorita za Eurocup titulu, ali ta ekipa se počela raspadati. U prva dva kola Eurocupa doživjeli su dva teška poraza. U prvom kolu su poraženi na gostovanju kod Lietkabelisa 86:72, a u drugom su na domaćem terenu bili veliki favoriti protiv Budućnosti ali su svejedno poraženi 81:86. U međuvremenu je ekipu napustio Jerrells, Kinsey je ozljeđen a za večeras je upitan i Eliyahu. Bayern je i ove sezone sastavio finu ekipu a na njenoj klupi je i dalje sjajni trener Saša Đorđević. U prva dva kola Eurocupa su odradili sjajan posao, prvo su iznenadili Galatasaray u gostima 86:69 a nakon toga su u svojoj dvorani demolirali Lietkabelis 93:57. Bayern mi puno bolje izgleda za sada, a i čini se kao da igraju sa većim motivom u Eurocupu. Hapoel ima dosta problema u ekipi, čini se da se zvijezde nisu uklopile a uz to imaju i ozljeda. Bayern sa druge strane igra jako fino, imaju i kvalitetnijeg trenera na klupi tako da očekujem da upišu i treću pobjedu u ovom natjecanju.

- CSKA je i u ovu sezonu ušla kao jedan od glavnih favorita za naslov i tu ne treba previše pametovati. Jako ih je teško dobiti u Rusiji a to su pokazali i ove sezone. U prvom kolu je Milano krenuo puno bolje ali je u drugom dijelu CSKA okrenula i dobila utakmicu 93:84. U drugom kolu su na teškom gostovanju kod Reala poraženi 82:69. Panatha ima finu ekipu: Rivers, Calathes, stariji Antetokounmpo, Lojeski, Gist, Pappas, Singleton itd. U prvom kolu su teško poraženi na gostovanju kod Barcelone 98:71, a dojam su popravili domaćom pobjedom protiv Brosea 93:83. Svaka čast Grcima na satavljenoj ekipi ali meni CSKA sa: Rodriguezom, De Colom, Hunterom, Westermannom, Clyburnom, Higginsom, Hinesom, Kurbanovom.. izgleda bolje a i uz to se igra u Rusiji gdje se jako teško može iznenaditi.

- Igrali su nedavno u ligi i Efes je dobio u svojoj dvorani 4 razlike. Nemaju neku posebnu ekipu: Ledo, Mccolum, Simon, Doellman, Brown (ozljeđen), Dunston.. Poraženi su u prva dva kola Eurolige, u svojoj dvorani od Reala 84:77 pa na gostovanju kod Valencije 78:71. Fener i ove sezone ima finu ekipu: Dixon, Mahmatoglu, Vesely, Sloukas, Wanamaker, Melli, Thompson, Kalinić, Datome.. U prvom kolu su poraženi od Unicaje 1 razlike iako su vodili čitavu utakmicu. U drugom su također umalo prosuli pobjedu protiv Milana kojega su dobili na produžetke. Ovo će im biti prva domaća utakmica, kvalitetniji su od Efesa i vjerujem da se žele iskupiti za onaj poraz u ligi. Treba nadodati da je Ledo bio out zadnje dvije utakmice jer mu je preminuo otac a ne znam je li se priključio ekipi, ako nije, ovo je još bolji tip.

- Unicaja Euroligu otvorila sa 1:1. Okrenuli su tu spomenutu utakmicu protiv Fenerbahcea a zatim su poraženi od Olya na gostovanju 5 razlike. Dobra ekipa na čelu sa Joan Plazom koja igra odličnu obranu. U goste im dolazi posrnuli Brose. Imaju solidnu ekipu ali je tu dosta igrača koji vole ispucati svoj broj lopti pa to nekada ne liči ni na šta. U prvom kolu su teško poraženi u svojoj dvorani od Maccabija 71:88, a u drugom su izgubili od Panate u Grčkoj 93:83. Za vikend su izgubili i na gostovanju kod Ludwigsburga sa čak 17 razlike. Mislim da bi se Brose mogao početi raspadati kao Hapoel, ne izgledaju dobro nikako a idu na gostovanje kod Unicaje koja igra sjajnu obranu i vjerujem da mogu zaustaviti šutere Brosea. Mislim da Brose ovo može dobiti jedino sa nekim luđačkim postotkom šuta.

Juventus v Spal -1 @ 1.12

Joao Sousa vs Juan Martin Del Potro -2 @ 1,14

Fenerbahce vs Anadolu Efes -1 @ 1,26

Formentera v Athletic Bilbao -x2 1,06

Roma v Crotone -1 1, @1,16

Ukupna kvota: 1,97

Juventus nema pravo na kiks jer Napoli im bježi 4 boda te namaju pravo na kiks protiv slabašnog Spala.

Delpotro dolazi nakon osvojenog turnira te je imao tri dana odmora te je danas veliki favorit protiv Souse koji je van forme.

Za fener je reko sve kolega iznad.

Atlethic dns pobjeđuje ali ja biram osigurac jer ipak se radi o kupu.

Roma ako želi ostati u bori za vrh ovo mora pobjediti te dns nemaju bitnih izostanaka te su veliki favoriti....

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use