Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 25.10.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Serie A

Atalanta - Verona (18:30)
Sudac: Livio Marinelli (- -)
Prosjek ekipe 1: 1.78
Prosjek ekipe 2: 2.56
w3ZEhVW.jpg

Bologna - Lazio (20:45)
Sudac: Davide Massa (2.25)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 1.67
vG2QAgG.jpg

Cagliari - Benevento (20:45)
Sudac: Massimiliano Irrati (2.25)
Prosjek ekipe 2: 1.78
qikvl47.jpg

Chievo - AC Milan (20:45)
Sudac: Marco Di Bello (5.67)
Prosjek ekipe 1: 1.56
Prosjek ekipe 2: 1.56
PzigxcC.jpg

Fiorentina - Torino (20:45)
Sudac: Maurizio Mariani (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.56
p5KqK7U.jpg

Genoa - Napoli (20:45)
Sudac: Paolo Mazzoleni (2.75)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 1.22
YRPuxGj.jpg

AS Roma - Crotone (20:45)
Sudac: Gianluca Manganiello (2.67)
Prosjek ekipe 1: 1.00
Prosjek ekipe 2: 0.88
QpmAukR.jpg

Sassuolo - Udinese (20:45)
Sudac: Paolo Tagliavento (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.44
OrHtEwg.jpg

Roma - Crotone // Džeko daje dva ili više golova bet365 - 2,36

Edin igra u zaista nevjerovatnoj formi i zasigurno je jedan od najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku, što je i dokazao u utakmici protiv Chelseaja, sa dva sjajna pogodka. Njegova kretnja, čitanje igre, pasovi, otkrivanja su bolji nego ikada ranije u njegvoj karijeri i možemo slobodno reći da trenutno igra na vrhuncu i u najboljoj formi u karijeri.

Crotoneu je prošle goidne u dva susreta zabio 3 gola, a s obzirom kako loše Crotone igra ove godine, očekujem istu stvar i u ovom meču. Možda je čak vrijeme i za prvi hattrick u dresu Rome? Sretno!

621d759a083da247a21cc79ba4f82c84.jpg

Chievo - AC Milan 1X (1.72) bet365

Chievo mora da je u vrlo dobrom raspoloženju nakon što su pobijedili utakmicu protiv gradskih rivala Verone u svojoj posljednjoj utakmici u Seriji A. Sada igraju još jednu utakmicu kod kuće, ali ovo puta im dolazi tim protiv kojeg će imati mnogo teži zadatak. AC Milan nije baš u dobroj formi u posljednjih nekoliko utakmica, a nisu uspjeli ostvariti pobjedu u posljednje četiri, dok je Chievo neporažen u posljednjih 6 utakmica. Chievo je u posljednjih 5 utakmica ostvario tri pobjede i dva remija, dok je Milan ostvario samo jednu pobjedu, dva remija i dva poraza na svim natjecanjima. Veliki pad forme AC Milana i vjerujem da će ovo biti još jedan kiks u gostima protiv odličnog Chieva. U posljednja tri međusobna susreta koja su se odigrala na stadionu Marc'Antonio Bentegodi, AC Milan je uspio da ostvari samo jednu pobjedu, dok su se druga dva susreta završila remijem bez golova.

M4vFzfY.jpg

Juventus - SPAL | Pobjeda domaćina bez primljenog gola (1.50) bet365

Juventus će ugostiti SPAL-a u 10. kolu Serije A. Domaćin je mnogo jači i kvalitetniji tim. Oni imaju igrače koji su na potpuno drugom nivou, za razliku od igrača SPAL-a. Mislim da će ovo biti jedna lagana pobjeda Stare dame i vjerujem da imaju veliku želju da se vrate na vrh tabele i sa trona skinu Napolija. U ovom trenutku se nalaze na trećoj poziciji sa 22 boda, isto kao i Lazio na četvrtom i to je još jedna dodatna motivacija za igrače iz Torina. Ukoliko ovdje ne ostvare pobjedu, Lazio bi ih mogao prestići, a to Stara dama ne smije dozvoliti. Vrlo je vjerojatno da će oni pobijediti ovu utakmicu bez primljenog gola. U 6 utakmica koje su odigrali kod kuće do sada u svim natjecanjima, četiri od njih su bile pobjede bez primljenog gola. Mnogo bolji timovi od SPAL-a nisu uspjeli postići pogodak Juventusu i vjerujem da će sada to isto biti slučaj. Sretno!

uCn7V8U.jpg

Tosno - Tomsk 1 (1,50) bet365

Pred nama je osmina finala ruskog kupa. Tosno će se boriti za opstanak u ruskom Premiershipu, dok će isti zadatak ali u ruskoj drugoj ligi imati gosti. Ono što je zanimljivo jest da je Tomsk katastrofalan gost i to u drugoj ruskoj ligi gdje su na 8 gostovanja poraženi čak 7 puta te imaju sramotnu gol razliku 3:15. 

Gostima plaće kasne već duže vrijeme i vlada veliko nezadovoljstvo i negativna klima u klubu što bi se trebalo odraziti i na rezultate. Trener gostiju je u sličnoj sitauciji kao i Bilić trenutno. Vjerujem da ne ovdje sve na strani domaćina, od kvalitete, iskustva, domaćeg terena, motivacije i koeficijent 1,50 mi se čini poprilično primamljiv. 

wLoMVTl.png

On 23. 10. 2017. at 15:05, IzudinB said:

Cagliari - Benevento (20:45)
Sudac: Massimiliano Irrati (2.25)
qikvl47.jpg

Utakmica koja ima potencijal za kartonijadu. Iako prosjeci kako suca tako i momčadi ne djeluju impresivno, to će se do kraja prvenstva znatno promijeniti. Ono što je zanimljivo jest da je Cagliari prošle sezone bio druga najnediscipliranija momčad Serije A te su sakupili točno 100 žutih kartona prošle sezone. Irrati je bio jedan od najstrožih sudaca sa prosjekom od preko 5 kartona po utakmici. 

Obje momčadi imaju start sezone ispod svih očekivanja i jasno je da će se boriti za opstanak. Koliko su očajni najbolje govori sljedeća slika.

vcnd65V.png

Ok, gosti su zasigurno gori od Cagliarija, međutim ono što je ovdje poprilično izgledno jest nervoza na terenu jer je ovo izravni susret ozbiljnih kandidata za ispadanje. Benevento sa 0 bodova u 9 odigranih kola bi se već usudio otpisati, međutim oni sigurno još vjeruju da se sve može okrenuti a 14-to plasirana Genoa ima npr. samo 6 bodova, pa je poprilično jasno da uz lijepi niz momčadi sa dna mogu znatno napredovati na ljestvici. Obje momčadi danas moraju ostati neporažene a 3 boda bi bila pravi uspjeh. Cagliariju bi bio ogroman podbačaj ne uzeti tri boda protiv najgore momčadi prvenstva a gostima je pak ovo jedno od lakših gostovanja i jedna od utakmica gdje uz nešto sreće mogu do bodova. 

Bet365 daje 1,72 za over 4,5 kartona. 

C4iwXT4.png

I BIH kup je danas na rasporedu, pa evo informacija koje sam našao:

PbE1g5e.png

Ekipe spremne za utakmice osmine finala Kup-a

Sedam utakmica 1/8 finala Kup-a Bosne i Hercegovine na programu su sutra, dok će se Leotar i Zvijezda 09 sastati 1. novembra.

Akteri sutrašnjih utakmica su optimistični i očekuju pozitivne rezultate svojih klubova.

Željezničar-Mladost

Trener FK Željezničar Admir Adžem:

„Očekuje nas veoma važna utakmica protiv ekipe Mladosti, a naše ambicije su prolazak dalje. Imamo dovoljno igrača u rosteru i možemo odgovoriti zadatku i doći do pobjede.  Teren će biti težak i moraćemo maksimalno da se potrudimo. Ja vjerujem u svoju ekipu i da ćemo ostvariti rezultat koji priželjkujemo.“

Igrač FK Mladost Bojan Regoje:

„Sigurno je da će biti teško igrati protiv Željezničara, ali mi smo već pokazali da se možemo nositi sa njima. Vjerujemo da možemo proći u četvrtfinale i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo. To će biti susret dvije kvalitetne ekipe, a ja se nadam da ćemo se mi na kraju radovati.“

Široki Brijeg-Vitez

Trener NK Široki Brijeg Goran Sablić:

„Pred nama je zahtjevna utakmica, ali naš cilj se zna, a to je prolaz dalje. U prvenstvu nam je Vitez zadao dosta muka u posljednjem susretu, a i protiv Mladosti u zadnjem kolu su odigrali jako dobro. To je ekipa koja napreduje i pokazuje kvalitet. Mi smo spremni za sutrašnji meč i očekujem pobjedu.“

Trener NK Vitez Branko Karačić:

„Znamo da Kup takmičenje uvijek donese neko iznenađenje i mi se nadamo da možemo nešto slično napraviti u Širokom Brijegu. Oni jesu favoriti i trenutno igraju u vrhunskoj formi, ali ako vidimo priliku za prolazak, iskoristićemo je. U ovom meču će priliku dobiti i neki igrači koji nisu u prvenstvu imali veliku minutažu i nadam se da će pokazati šta znaju i iskoristiti svoju priliku.“

Svatovac-Sloga Simin Han

Trener NK Svatovac Hariz Imamović:

„Očekujem dobru utakmicu i fer i sportsko nadmetanje. Sloga je favorit, ali mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Želimo pobjedu, ali do nje će biti teško doći protiv kvalitetnog protivnika. Motiva nam neće nedostajati, a ako i izgubimo, časno ćemo se oprostiti od Kup takmičenja.“

Trener FK Sloga Darko Vojvodić:

„Zbog činjenice da smo već iz takmičenja izbacili Zrinjski, mi u ovu utakmicu ulazimo kao favorit. Igraćemo protiv naših prijatelja, ali oni su rang ispod nas i sve osim naše pobjede bi bila katastrofa. Cilj nam je da se plasiramo među osam najboljih ekipa u Kup-u što bi sa Slogu predstavljalo istorijski uspjeh.“

Bratstvo Gračanica-Sloboda

Trener NK Bratstvo Nesib Okić:

„Ja se nadam da možemo pobijediti naše komšije iz Tuzle. Imamo pozitivan skor u susretima sa Slobodom još iz vremena kada su i oni igrali u 1. ligi Federacije. Naravno, oni su sada u rangu više i imaju kvalitet, ali mi ćemo ići na pobjedu.“

Trener FK Sloboda Slavko Petrović:

„Ne bježimo od uloge favorita u predstojećem susretu. Igrači Bratstva će sutra sigurno izgarati na terenu i biti 100% motivisani. Mi moramo odgovoriti na isti način i pružiti maksimum jer samo tako možemo ostvariti pobjedu.“

Borac-Krupa

Trener FK Borac Zoran Milinković:

„Kup je specifično takmičenje u kojem nema popravnog. S tim u vezi  predstojeća utakmica je veoma važna i Krupi i Borcu. Oni su ekipa koja ima kontinuitet i koja pokazuje snagu u Premijer ligi BiH. Mi ćemo imati priliku da im se revanširamo za prvenstveni poraz.“

Trener NK Krupa Slobodan Starčević:

„Nakon neugodnog poraza od Širokog Brijega ekipa se digla i prikazuje dobru igru. Oba tima su u našem prethodnom međusobnom duelu pokazala kvalitet i kako treba sportski da se nadigrava. Nadam se da ćemo dobrom igrom ostvariti rezultat koji nas vodi u četvrtfinale.“

Rudar Prijedor-Čelik

Trener FK Rudar Zlatko Jelisavac:

„Nama je želja da odigramo kvalitetnu utakmicu protiv premijerligaške ekipe, koja će nam pokazati gdje smo mi u odnosu na timove iz višeg ranga. Naravno, ukoliko nam se ukaže prilika za prolazak dalje, sigurno ćemo znati da je iskoristimo i to bi bio veliki uspjeh za naš klub.“

Trener NK Čelik Elvedin Beganović:

„Pred nama je susret sa veoma kvalitetnim protivnikom, ekipom koja se nalazi u vrhu tabele 1. lige Republike Srpske sa ambicijom da se vrati u Premijer ligu. U svakom slučaju, očekujem da odigramo dobru utakmicu i plasiramo se u narednu fazu takmičenja.“

Olimpik-GOŠK

Pomoćni trener FK Olimpik Aleksandar Božović:

„Cijenimo sutrašnjeg protivnika, poznajemo njihove vrline i mane. Pokušaćemo da iskoristimo te slabe strane i da se plasiramo u četvrtfinale. Siguran sam da će sutrašnji susret biti neizvjestan, ali nadamo se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat.“

Trener NK GOŠK Slaven Musa:

„Očekuje nas teška utakmica. Iako je Olimpik u rangu ispod nas oni imaju ekipu koja kvalitetom zaslužuje da bude u Premijer ligi. Imamo problema sa sastavom, zbog povreda nećemo moći da računamo na četiri igrača. Međutim, bez obzira ko sutra istrči na teren, sigurno će pružiti maksimum jer mi želimo da nastavimo takmičenje u Kup-u.“

Izvor: Nogometni savez BIH

Željezničar - Mladost Doboj Kakanj

Naše ambicije su da prođemo, očekuje nas težak teren

Fudbaleri Željezničara sutra će igrati meč osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv ekipe Mladosti Doboja iz Kaknja.

Plavi su trenutno u boljoj formi u odnosu na sutrašnjeg oponenta, ako je suditi po rezultatima u Premijer ligi BiH. Željezničar u posljednjih pet utakmica ima tri pobjede i dva poraza, dok je Mladost upisala tri remija, jednu pobjedu i poraz.

Trener tima s Grbavice Admir Adžem uoči sutrašnjeg meča kazao je da nakon dvije vezane pobjede u prvenstvu očekuje težak meč protiv Mladosti.

"Naše ambicije su da prođemo dalje. Treba istaći da imamo u tri dana dvije utakmice s istom ekipom. To može biti opasno ali mislim da imamo dovoljno kvalitetnih igrača i možemo uspjeti. Teren će biti težak ali ja vjerujem u svoju ekipu. Imamo povreda u ekipi, pozicije gdje smo deficitarni. Ima nekoliko igrača kojii su roviti i koji nisu prošli pripreme tako da će biti puno dileme da izaberemo najspremnije", rekao je Adžem.

Prvotimac Željezničara Vojo Ubiparip koji je postigao gol protiv GOŠK-a u prošloj prvenstvenoj utakmici također očekuje žestoku borbu.

"Očekuje nas težak meč, pogotovo zbog vremena, terena ali i protivnika. Čvrsta su i nezgodna ekipa. Trebat ćemo uložiti mnogo truda, spremni smo za borbu i dati sve od sebe da do cilja dođemo", naveo je Ubiparip. 

Utakmica između Željezničara i Mladosti se igra u srijedu na Grbavici od 18.00 sati.

Izvor: Radio Sarajevo

Hrvatski kup također na rasporedu danas!

QbPUQaf.jpg

Igrati kod kuće protiv vrhunske momčadi kakva je za nas Osijek u ovome trenutku i otvoreno im se suprotstaviti, za nas bi bilo suludo. Pripremit ćemo taktiku da u sredini terena stvorimo čvrst bedem i kontrama i polukontrama pokušamo realizirati naše želje koje idu prema tome da postignemo pogodak - kazao je Leo Burčul, trener Zadra

Na Stanovima je u utorak održana konferencija za novinare Nogometnog kluba Zadar povodom današnje utakmice 1/8 finala Hrvatskog nogometnog kupa. Kao što je poznato Zadar će ugostiti četvrtoplasiranu momčad Prve HNL Osijek koja je u Zadar stigla nakon prvenstvene pobjede na Rujevici ostvarene protiv Rijeke. Bez obzira što je momčad sa Stanova trenutačno trećeligaš, ovaj dvoboj pobuđuje veliku pažnju nogometnih zaljubljenika u Zadru. Ne tako davno Zadar i Osijek redovito su se sučeljavali u elitnom društvu hrvatskog nogometa i nerijetko je momčad sa Stanova osvajala sva tri boda. I ovoga puta bez obzira na razliku u kvaliteti Zadar će sigurno tražiti svoju šansu u ovoj utakmici. Na presici je kup dvoboj čiji je početak predviđen za 15.30 sati u srijedu najavili su Leo Burčul, trener Zadra i iskusni prvotimac Jure Jerbić.

- Uvijek je lijep osjećaj kada na Stanove stiže prvoligaška momčad, u ovome slučaju Osijek - kazivao je trener Zadra Leo Burčul.

- Koliko su jaki svjedoči i činjenica da su u prošlome kolu na Rujevici pobijedili prvaka Hrvatske Rijeku. Kada bi birali jačeg suparnika od Osijeka, ne znam postoji li opasnija momčad od njih. Riječ je o super kvalitetnoj prvoligaškoj  momčadi, a mi smo nažalost u ovome trenutku u Trećoj HNL jug. Imamo tu privilegiju koju smo zaslužili svojim igrama ugostiti prvoligašku momčad i dat ćemo sve od sebe da to opravdamo u službenoj utakmici 1/8 finala Hrvatskog nogometnog kupa. Za mene kao trenera to je najlakša utakmica jer po pitanju motivacije svojih igrača ne trebam ništa raditi. Siguran sam da će svaki igrač sutra (op.a. danas) dati svoj maksimum. Igračima sam na treningu kazao da je naš prioritet prvenstvo i sljedeća utakmica koja nas očekuje u prvenstvu u protiv Zagore u Unešiću što naravno ne znači da ćemo se tako lako predati. Želim da moja momčad da svoj maksimum protiv Osijeka pa na kraju što dragi Bog da.

Jure Jerbić je ispred momčadi Zadra također kazao što očekuje od dvoboja protiv Osijeka.

- Igrao sam dosta utakmica u dresu Zadra protiv Osijeka i u tom periodu oni imaju iznimno negativan skor na Stanovima. Mislim da su tek jednom remizirali sa Zadrom tu na našem travnjaku, a u svim ostalim dvobojima su poraženi. Što se tiče perioda u kojem sam nastupao za Cibaliju tu je priča potpuno suprotna. Oni su se ve ćbili digli na višu razinu kao klub i lagano su pobjeđivali Vinkovčane. Imaju 20-ak podjednako kvalitetnih igrača, na svim pozicijama su duplirani. Riječ je o vrlo kvalitetnoj momčadi koja je vođena vrlo dobrim trenerom Zekićem i očekuje nas jako teška utakmica. Ne bih nikoga izdvajao iz njihovog sastava, svi su podjednako opasni, a i pitanje je za koji sastav će trener Zekić odlučiti u dvoboju s nama. Ponavljam, mi ćemo dati svoj maksimum i nadam se da će publika i naši navijači zadovoljni otići sa Stanova.

Vjerojatni sastav: Gluić, Sarić, J. Jurjević, Jerbić, Pranić, Jurić, Župan, Tokić, Anić, Torbarina, Verunica

Izvor: zadarskilist.hr

U posljednjih pet utakmica Zadar ima dvije pobjede i tri poraza, dok na drugoj strani imamo Osijek koji u posljednjih pet utakmica nema poraza, sa tri pobjede i dvije neriješene utakmice. Zadar je prošle sezone ispao u 3. HNL što ih je malo izbacilo iz kolosijeka i mislim da će oni nastaviti ovu lošu formu kod kuće protiv Osijeka. Posljednji put su se ova dva tima susrela 2015. godine kada je Osijek slavio sa 2-1 na svom terenu, a prije toga je bilo 3-1 za Zadar koji je igrao kod kuće i u 1. HNL u to vrijeme. Sada je situacija potpuno drugačija i mislim da 2/2 ima odličnu vrijednost u bet365 kladionici, koja nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak. Sretno!

xqYbIUS.jpg

Svatovac Poljice - Sloga Simin Han 2 (1.72) bet365

Sloga je u prošlom kolu Kupa izbacila aktuelnog prvaka, Zrinjskog, što dovoljno govori o njihovoj ozbiljnosti i ambicijama. Vlasnik kluba je bogati biznismen, kojem je cilj da pošto-poto uđu u Premier ligu, i samo je pitanje vremena kada će se to dogoditi. S druge strane, Svatovac je amaterski klub, iz sela od oko 8.000 stanovnika, budžet im je tek 3.000€. Takmiče se u trećem rangu BiH, u prethodnoj fazi bili su bolji od Slavije iz Istočnog Sarajeva nakon penala, koja ipak nije ni blijeda sijenka one Slavije, dugogodišnjeg stabilnog premijerligaša.

MGQnwQK.png

prije 16 minute, IzudinB said:

U posljednjih pet utakmica Zadar ima dvije pobjede i tri poraza, dok na drugoj strani imamo Osijek koji u posljednjih pet utakmica nema poraza, sa tri pobjede i dvije neriješene utakmice. Zadar je prošle sezone ispao u 3. HNL što ih je malo izbacilo iz kolosijeka i mislim da će oni nastaviti ovu lošu formu kod kuće protiv Osijeka. Posljednji put su se ova dva tima susrela 2015. godine kada je Osijek slavio sa 2-1 na svom terenu, a prije toga je bilo 3-1 za Zadar koji je igrao kod kuće i u 1. HNL u to vrijeme. Sada je situacija potpuno drugačija i mislim da 2/2 ima odličnu vrijednost u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici, koja nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak. Sretno!

xqYbIUS.jpg

Definitivno valuebet! Zemaljske kladionice imaju znatno manji koeficijent za identičnu okladu

jJ1VwDV.png

Borac Banja Luka - Krupa Draw No Bet 1 (1.53) bet365

Borac je u krizi, za vikend su poraženi od slabašnog Čelika u Zenici, gdje su očekivanja bila da će se vratiti sa 3 boda. Ne cvjetaju im ruže nakon obećavajućeg starta, a nema pomaka ni poslije promjene trenera. Zoran Milinković blago rečeno, nije oduševio na kormilu Borca, od trenera takve reputacije, koji je ne tako davno predvodio Partizan, očekivalo se mnogo više. Pritisak je već na njegovim plećima, iako je proveo nepuna dva mjeseca na klupi Borca, i današnja utakmica za njega će biti svojevrsni trenutak istine. U slučaju eliminacije,  vjerovatno će mu 'visiti' otkaz nad glavom, a ionako loša atmosfera i nisko samopouzdanje u ekipi će biti dodatno poljuljano.

Osim toga, navijači Borca sigurno ne bi tek tako prešli preko poraza od mrskog lokalnog rivala, na čijem čelu je nekadašnji predsjednik Borca, Draško Ilić. Zbog raznoraznih političkih igrica, Krupa je prije godinu i po promovisana u Premier ligu po prvi put u istoriji, dok je Borac ispao u niži rang. Ilić je namjeravao da napravi fuziju Borca i Krupe, protiv čega su izričito bili navijači Borca, Krupa je čak trebalo da igra domaće utakmice na Borčevom stadionu, jer njihov nije ispunjavao uslove, ali nije im dozvoljeno. S obzirom na takve okolnosti, i političku pozadinu uspona Krupe, otud i netrpeljivost od strane navijača Borca, a evo šta je izjavio predsjednik Krupe, Draško Ilić, koji će i danas sigurno biti na meti domaćih navijača.

"Ne razumijem ljude koji pokušavaju da stvore animozitet između Krupe i Borca, mi smo jedan grad, svake subote imamo barem jednu premijerligašku utakmicu.

„Banjaluka ima 300.000 građana u svojoj regiji, a ako nekih 500-njak ili hiljadu navijača tako misli, da li vi mislite da je to ispravan stav? U pitanju je samo mišljenje jedne navijačke grupe, ali Krupa na Vrbasu jeste predgrađe Banjaluke i u pitanju jeste gradski derbi. A oni koji su pokušali da nas izbace iz grada ili svojim neprimjerenim skandiranjem meni i našem klubu izazvali su zgražavanje banjalučke javnosti i cijele Republike Srpske. Krupa nije doletjela u Premijer ligu BiH preko vanzemaljaca već predanim i kvalitetnim radom. Ponosan sam na naše rezultate i ne mogu nas zaustaviti oni što nam govore da smo seljaci. Ako smo seljaci i lokalci, zašto na naše utakmice dolazi od 500 do hiljadu ljudi iz Banjaluke“?

Priznajem da mi nije jasno zašto sam baš ja na udaru ‚Lešinara‘, odakle im animozitet prema meni?

"Nikad iz mojih usta niste čuli niti ćete čuti ružnu riječ o Borcu, a pojedinačni stavovi ‚Lešinara‘ me ne zabrinjavaju. Bitni su rezultati i uspjesi, autoritet i kvalitet isključivo na fudbalskom terenu. Uprkos uvredama pojedinih navijača, Borac smatram mojim, našim klubom i nikada ne bih naštetio klubu za koji navija moja unuka“.

Bez obzira na ovu izjavu, tenzije će sigurno biti na visokom nivou, a pošto se očekuje lijepo vrijeme, te je povoljan termin, biće dosta publike na tribinama. Krupa je prije mjesec dana savladala Borac na svom terenu u Premier ligi (2:0), u utakmici u kojoj je Borac imao veliku podršku svojih navijača, tako da će domaćin imati dodatni motiv da im se revanšira. Ranije se dešavalo da su navijači skidali dresove igračima nakon poraza, a mislim da bi im u slučaju današnjeg neuspjeha, u najmanju ruku sljedovala 'bukvica' pred sjevernom tribinom, što je bio slučaj u više navrata.

"Želimo plasman među osam najboljih, da u Kupu BiH probamo da stignemo do samog kraja. Svjesni smo da preko Kupa možemo da stignemo do Evrope, što je klupski cilj. Neće biti lako jer je Krupa ozbiljan tim što pokazuje već drugu sezonu u Premijer ligi BiH, ali mi igramo pred našim navijačima, pa očekujem pobjedu i prolaz u dalje takmičenje", rekao je napadač Borca Ivan Delić.

Pošto u ligi već poprilično zaostaju za vodećima, te je pitanje hoće li se uopšte i plasirati u Ligu za prvaka (prvih 6 timova), ovo im je jedina realna šansa za to. Borac nema naročitih kadrovskih problema, najavljeno je da se vraća ofanzivni vezni Goran Galešić, ponajbolji igrač ekipe, koji je propustio duel u Zenici zbog povrede. U slučaju neriješenog rezultata odmah se izvode penali, zbog čega je lutrija igrati na prolaz, a ovdje se vraća ulog. Mislim da je koeficijent sasvim zahvalan za ovakvu opkladu. Sretno!

nrAhbyq.png

prije 5 sati, ikaij99 said:

Svatovac Poljice - Sloga Simin Han 2 (1.72) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Sloga je u prošlom kolu Kupa izbacila aktuelnog prvaka, Zrinjskog, što dovoljno govori o njihovoj ozbiljnosti i ambicijama. Vlasnik kluba je bogati biznismen, kojem je cilj da pošto-poto uđu u Premier ligu, i samo je pitanje vremena kada će se to dogoditi. S druge strane, Svatovac je amaterski klub, iz sela od oko 8.000 stanovnika, budžet im je tek 3.000€. Takmiče se u trećem rangu BiH, u prethodnoj fazi bili su bolji od Slavije iz Istočnog Sarajeva nakon penala, koja ipak nije ni blijeda sijenka one Slavije, dugogodišnjeg stabilnog premijerligaša.

MGQnwQK.png

lagano kvota pala na 1.36 ... :D nadam se da će tako uspiješno i proći :)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • 18:45 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić) FK CRVENA ZVEZDA (SRB) - VFB STUTTGART 1893 (GER) Sudac: Erik Lambrechts BEL 18:45 CET - Klagenfurt am Wörthersee (28 Black Arena) SK STURM GRAZ (AUT) - GIRONA FC (ESP) Sudac: Rohit Saggi NOR 21:00 CET - Liverpool (Anfield) LIVERPOOL FC (ENG) - REAL MADRID CF (ESP) Sudac: Francois Letexier FRA 21:00 CET - Eindhoven (Philips Stadion) PSV EINDHOVEN (NED) - FK SHAKHTAR DONETSK (UKR) Sudac: Urs Schnyder SUI 21:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir) GNK DINAMO (CRO) - BORUSSIA DORTMUND (GER) Sudac: Clement Turpin FRA 21:00 CET - Glasgow (Celtic Park) CELTIC FC (SCO) - CLUB BRUGGE (BEL) Sudac: Georgi Kabakov BUL 21:00 CET - Monaco (Stade Louis II) AS MONACO FC (FRA) - SL BENFICA (POR) Sudac: Rade Obrenovic SVN 21:00 CET - Birmingham (Villa Park) ASTON VILLA FC (ENG) - JUVENTUS (ITA) Sudac: Jesus Gil Manzano ESP 21:00 CET - Bologna (Stadio Renato Dall’Ara) BOLOGNA FC 1909 (ITA) - LOSC LILLE (FRA) Sudac: Michael Oliver ENG
    • Dinamo - Dortmund - 2 i oba daju gol (2.87) bet365 Dortmund u utakmicu ulazi s ciljem da osigura drugu uzastopnu pobjedu u natjecanju, nakon što su minimalnim rezultatom 1:0 savladali Sturm Graz. Pobjedu im je donio Donyell Malen pogotkom u drugom poluvremenu. Ipak, treba napomenuti da žuto-crni imaju problema u gostujućim susretima, jer su bez pobjede u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima. S druge strane, Dinamo Zagreb je uvjerljivo savladao Slovan Bratislavu s 4:1, što im je donijelo pomak na 16. mjesto ljestvice. No, domaći sastav još uvijek traži pravu formu, budući da u posljednja tri susreta nisu uspjeli doći do pobjede. Dinamo Zagreb ulazi u susret bez veznjaka Josipa Mišića, koji je ozlijedio nogu u dvoboju protiv Rijeke 23. studenoga. Njegov povratak na teren je neizvjestan, dok će Petar Sučić biti spreman tek krajem prosinca. Napadači Bruno Petković i Juan Cordoba neće biti na raspolaganju. S druge strane, Dortmund također ima problema s ozljedama. Karim Adeyemi još nije spreman zbog ozljede zadnje lože. U obrani su Kjell Watjen i Niklas Sule izvan terena. Očekivani sastavi: Dinamo: Zagorac; Ristovski, Theophile-Catherine, Torrente, Ogiwara; Kačavenda, Bernauer, Baturina; Špikić, Kulenović, Pjaca Dortmund: Kobel; Ryerson, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini; Nmecha, Can; Malen, Brandt, Bynoe-Gittens; Beier Iako kladionice favoriziraju gostujući sastav, Dinamo će pred domaćim navijačima sigurno tražiti maksimalan učinak. Borussia Dortmund ulazi u utakmicu s boljim rezultatima u Ligi prvaka, no njihova upitna obrana otvara prostor za golove s obje strane. (Koeficijenti 27.11. u 00:01 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bayern - PSG – oba daju (1.53) bet365 Bavarci su u posljednjoj utakmici juzahvaljujući pogotku Jamala Musiale u drugom poluvremenu svladali Benficu s minimalnih 1-0, čime su se pomaknuli na sedamnaesto mjesto ljestvice. Allianz Arena već dugo nosi reputaciju “neosvojive tvrđave”, budući da Bayern nije doživio poraz na svom terenu od ožujka. S druge strane, Paris Saint-Germain ulazi u ovaj susret s ciljem osvajanja svoje druge pobjede u natjecanju, nakon što su u prošlom kolu u Parizu pretrpjeli poraz od Atletico Madrida rezultatom 2-1. Međutim, Parižani su u gostima uhvatili “zamah” i u utakmicu ulaze s nizom od tri uzastopne utakmice bez poraza. Glavna prijetnja za gostujuću obranu bit će Harry Kane, engleski napadač u vrhunskoj formi, koji je u četiri utakmice ovog natjecanja postigao pet pogodaka i upisao jednu asistenciju. Kane je u posljednjoj utakmici postigao hat-trick, te se od njega očekuje još jedna izvanredna izvedba. Bayern će ponovno biti bez Joaa Palhinhe zbog problema s aduktorom, dok je Mathys Tel pod upitnikom nakon što je propustio utakmicu protiv Augsburga zbog ozljede. Aleksandar Pavlović i Josip Stanišić vratili su se treninzima nakon ozljeda, no Hiroki Ito ostaje duže vrijeme izvan terena. Leon Goretzka mogao bi zauzeti mjesto Joaa Palhinhe, dok se Serge Gnabry i Konrad Laimer očekuju u početnoj postavi nakon što su bili na klupi protiv Augsburga. Paris Saint-Germain dolazi u Njemačku oslabljen izostancima Sennyja Mayulua, Lucasa Hernandeza, Goncala Ramosa i Presnela Kimpembea zbog ozljeda. Nuno Mendes će biti podvrgnut dodatnim pregledima nakon problema s gležnjem. Marquinhos se vraća u momčad nakon suspenzije, dok će Vitinha, Gianluigi Donnarumma i Willian Pacho također zauzeti svoje pozicije u početnih 11. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Goretzka; Olise, Musiala, Gnabry; Kane PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Zaire-Emery, Vitinha, Neves; Dembele, Asensio, Barcola Očekujem izuzetno uzbudljivu utakmicu s golovima na obje strane, s obzirom na napadačku formu obje momčadi. (Koeficijenti 26.11. u 11:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City vs Feyenoord – oba daju(1,95) bet365 Manchester City će večeras na Etihad stadionu ugostiti Feyenoord, s ciljem prekida negativnog niza od dva uzastopna poraza.  Građani su u prošlom kolu Lige prvaka doživjeli težak poraz od Sportinga rezultatom 4-1, što ih je stavilo pod dodatni pritisak uoči ove utakmice. Iako su u domaćem prvenstvu bili nepobjedivi, njihova posljednja utakmica na Etihadu donijela je razočaravajući poraz od Tottenhama. No, momčad Pepa Guardiole želi se vratiti pobjedničkim navikama. S druge strane, Feyenoord dolazi u Englesku s dvije uzastopne pobjede, što im je podiglo moral nakon poraza od RB Salzburga (3-1). Posebno su impresivni na gostovanjima ove sezone, gdje još uvijek nisu doživjeli poraz. Manchester City ne može računati na Rodriga, Oscara Bobba i Matea Kovačića zbog ozljeda, dok su Ruben Dias i Jeremy Doku upitni, iako su se vratili treninzima. Kevin De Bruyne, koji je pokazao odlične trenutke po ulasku s klupe u prošlom kolu, mogao bi zauzeti mjesto u početnoj postavi uz Jacka Grealisha, dok se očekuje da Nathan Ake zamijeni Johna Stonesa ili Joška Gvardiola. Feyenoord dolazi oslabljen izostankom Chrisa-Kevina Nadjea zbog suspenzije. Ipak, optimizam nizozemskog kluba raste jer su se treninzima pridružili ključni igrači poput Santiaga Gimeneza, Justina Bijlowa i Quinten Timbera. Unatoč tome, nekoliko važnih igrača, uključujući Ayasea Uedu i Quilindschyja Hartmana, neće biti na raspolaganju za ovu utakmicu. Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Stones, Ake; Nunes, Lewis; Savinho, De Bruyne, Grealish; Haaland Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Trauner, Hancko, Smal; Timber, Zerrouki, Milambo; Moussa, Gimenez, Paixao Unatoč trenutnom padu forme, Manchester City je i dalje favorit zahvaljujući svojoj kvaliteti i iskustvu u ovakvim utakmicama. Feyenoord, s druge strane, vidi priliku u slabijoj defenzivnoj izvedbi Cityja, što bi moglo rezultirati golovima na obje strane. (Koeficijenti 26.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use