Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 24.10.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Krško - Rudar // 1X bet365 - 1,57

Nakon tri uzastopne pobjede Rudar je poražen od Maribora u susretu u kojem su nadigrani tek u drugom poluvremenu. Ova forma im je digla samopouzdanje koje će u Krškom zaisigurno trebati jer tradicija ide protiv njih. U Krškom su slavili samo jednom u zadnjih 9 susreta a u ovom meču će biti lišeni usluga Josipa Tomaševića. Domaći e sve adute položiti u napadački arsenal koji je sjajan ove sezone, jer je trio Škrbić, Mujan i Jurina postigao 16 od 19 golova koliko je postigla ekipa. 

a3e01c9e894ba2b31e5db0eba080d462.jpg

Mainz - Holstein Kiel // Oba tima daju gol bet365 - 1,57

Slabiji prvoligaš sa odličnim drugoligašom. Utakmice u kupu koje uvijek donose mnogo iznenađenja. Kiel se takmiči u Cvajti i trenutno su na drugoj poziciji i zaista su u odličnoj formi i on naredne sezone mogli bi ih gledati u Bundesligi. Ja čak i vjerujem da oni ovdje mogu savladati Mainz ali ipak mislim da je sigurnije odigrati da će obje ekipe postići pogodak.

Kiel je ove sezone u 11 susreta postigao čak 28 golova što je impresivan podatak. Sretno!

e8f586965e862b1641025d896c060639.jpg

Vozdra ljudovi.... :D

KHIMKI - CRVENA ZVEZDA

zbroj koseva 156,5      VISE         1,75      :)

ovaj zbroj koseva bi veceras trebao proci, ne vjerujem da se zvezdi opet može dogoditi da zabije samo 53 kosa, cak i kladionice imaju granicu na zvezdu 72,5 kosa, tako da mi se ovo cini ok.... 

@moneyhunter jbg ja ti tu nemogu ništa, ima ljudi koji ovo podržavaju i cijene, ja osobno svoj trud koji ulažem i sve sam odlučio izvući neku kunu iz toga, nikad nikome nisam nista naplatio a na ovaj naćin mogu izvući koju kunu i nešta zaraditi... ako ti se nesvidja nemoj gledat, ima tko voli tko prati i tko pogodi, čisto za tvoj info od zadnjih 8 parova 8 je prošlo, a ja ti se ispričavam što za svoj trud od par sati svaki dan želim nešta i zaraditi :)

prije 2 sati, CrneKese said:

@moneyhunter jbg ja ti tu nemogu ništa, ima ljudi koji ovo podržavaju i cijene, ja osobno svoj trud koji ulažem i sve sam odlučio izvući neku kunu iz toga, nikad nikome nisam nista naplatio a na ovaj naćin mogu izvući koju kunu i nešta zaraditi... ako ti se nesvidja nemoj gledat, ima tko voli tko prati i tko pogodi, čisto za tvoj info od zadnjih 8 parova 8 je prošlo, a ja ti se ispričavam što za svoj trud od par sati svaki dan želim nešta i zaraditi :)

svaka čast na trudu. ja bi ti samo uputio jednu sugestiju. meni osobno su puno zanimljivija ove prognoze koje si prije radio di bi ubacio neke akcije golove itd nego ove zadnje di ubaciješ samo slike i od tog radiš video

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use