Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 22.10.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Premier liga

Everton - Arsenal (14:30)
Sudac: Craig Pawson (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.00
aEg90hK.jpg

Tottenham - Liverpool (17:00)
Sudac: Andre Marriner (2.67)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.50
tXGx5hm.jpg

Primera

Villarreal - Las Palmas (12:00)
Sudac: David Fernandez Borbalan (5.75)
Prosjek ekipe 1: 3.13
Prosjek ekipe 2: 2.13
eKBACV0.jpg

Celta Vigo - Atletico Madrid (16:15)
Sudac: Jose Munuera Montero (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 2.13
pojKVay.jpg

Leganes - Atheltic Bilbao (18:30)
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.38
Prosjek ekipe 2: 2.50
yZPAOUh.jpg

Real Madrid - Eibar (20:45)
Sudac: Alfonso Alvarez Izquierdo (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.13
Prosjek ekipe 2: 1.88
kLN8v9B.jpg

Serie A

Chievo - Verona (12:30)
Sudac: Rosario Abisso (2.75)
Prosjek ekipe 2: 2.63
tfaZvMQ.jpg

Atalanta - Bologna (15:00)
Sudac: Fabio Maresca (3.33)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 3.00
ve9F4E3.jpg

Benevento - Fiorentina (15:00)
Sudac: Claudio Gavillucci (4.50)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 1.63
tp8pcY5.jpg

AC Milan - Genoa (15:00)
Sudac: Piero Giacomelli (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.75
LUj6hoM.jpg

SPAL - Sassuolo (15:00)
Sudac: Michael Fabbri (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.13
SLybh5G.jpg

Torino - AS Roma (15:00)
Sudac: Antonio Damato (4.25)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 1.00
kO5evlv.jpg

Udinese - Juventus (18:00)
Sudac: Daniele Doveri (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.63
ntoK38U.jpg

Lazio - Cagliari (20:45)
Sudac: Luca Pairetto (4.50)
Prosjek ekipe 1: 1.75
Prosjek ekipe 2: 1.50
7kWNFq0.jpg

Bundesliga

FC Koln - Werder Bremen (13:30)
Sudac: Robert Kampka (4.50)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 1.75
7w51Opq.jpg

Freiburg - Hertha (15:30)
Sudac: Guido Winkmann (4.67)
Prosjek ekipe 1: 1.13
Prosjek ekipe 2: 1.38
6zOxX0L.jpg

Wolfsburg - Hoffenheim (18:00)
Sudac: Felix Zwayer (2.50)
Prosjek ekipe 2: 2.25
ngkSUrO.jpg

prije sat vremena, IzudinB said:

Ja se nadam da ćeš nekad nešto i napisati jer postavljanje ovih videa mi je baš bezveze :/, ne bunim se samo mi je onako kada napišeš uvjerljivije i komunikacija je bolja sa ostalim članovima :D bez ljutnje :D

I ja se slažem. A ako misliš da ćeš uspjeti na YT sa ovim, varaš se. Konkurencija je prevelika. Pratim tvoje tipove i više volim kad napišeš jer je preglednije i lakše se uoči. 

Atalanta - Bologna // Pobjeda gosta u bilo kojem poluvremenu bet365 - 3,00

Atalanta i ove sezone igra vrlo dobro, što u Seriji A što u Europa ligi, gdje su trenutno vodeći u svojoj grupi. U prošlom kolu Serije A poraženi su od Sampdorie, a igranje na dva fronta za ekipu koja nema veliku rotacijiu može predstavljati porblem.

U četvrtak su slavili protiv Apollona, a već u nedjelju igraju težak susret sa Bolognom, koja igra odlično ove godine te zauzimaju visoko sedmo mjesto.

Odigrali su dosta dobrih partija ove godine, a posebo onu protiv Intera kada su uspustili pobjedu u 90. minuti. 

Atalanta je izmorena, teške su im noge, Bologna puca od samopouzdanja, i vjerujem da da u ovom susretu mogu barem izvući neriješen rezultat, nakon vodstva u prvom poluvremenu. 

Još bi vam preporučio prelaz 2/X ili pobjedu Bologne u prvom poluvremenu. Možda i tačan rezultat 1-1. Sretno!

a185ef0b42d88cd9598ae95b3c04bebf.jpg

fe362f37a7ef323bdb16ee922f3ed9f5.jpg

de28feccce6daf8be5eec98b1d9d5c22.jpg

f714758896157ee29b82e7c92ce083dc.jpg

@crash1 @IzudinB je je slažem se da triba nešta i napisati, zato sma promijenio malo videa, nisu više sažetci nego ima svega, statistike, mojeg mišljenja, očekivanih 11, međusobni omjeri.. vjerovatno niste pogledali... 

a crash1 sta se tiće uspijeha, jbg neču znat dok ne probam ;)

ps. naravno da nema ljutnje, svak ima pravo na svoje mišljenje, kome se svidja otvorit će, kome ne neće ... jednostavno je :D

Real Madrid - Eibar

Real je lose startao sezonu sa puno kikseva tako da mislim da Zidane si vise nece dopustit nikakav kiks bar od strane slabijih klubova...Definitivno ce real razbit Elche s nekoliko golova razlike al posto je slab kof. na Real naravno, ja bi tu odigrao da Elche ne daje gol (1.70) sta je odlican kof. s tim da je real vecinu zadnjih utakmica primio gol mislim da sad def. nece primit gol od Elchea na domacem terenu a i Elche nije bas da se proslavio zabijanjem golova u zazdnjih nekoliko utk. :D

prije 17 sati, elPatron said:

Real Madrid - Eibar

Real je lose startao sezonu sa puno kikseva tako da mislim da Zidane si vise nece dopustit nikakav kiks bar od strane slabijih klubova...Definitivno ce real razbit Elche s nekoliko golova razlike al posto je slab kof. na Real naravno, ja bi tu odigrao da Elche ne daje gol (1.70) sta je odlican kof. s tim da je real vecinu zadnjih utakmica primio gol mislim da sad def. nece primit gol od Elchea na domacem terenu a i Elche nije bas da se proslavio zabijanjem golova u zazdnjih nekoliko utk. :D

-SD Eibar -ne Elche

Koln-Bremen preko 3.5 kartona,1.70 koef.

Marseille-PSG preko 3.5 kartona,1.70 koef.

SS

-Dvoboj predzadnjega i zadnjega na tablici,tako da mi je to automatski predznak za over kartona.Ne znam puno o ekipama ,pa necu ni pametovati,ovo sam cisto radi suca i stanja na tablici odigrao.

Sudi Robert Kampka,sudac koji je ove sezone u svim njemackim natjecanjima sudio 6 utakmica i u svih 6 je isao preko ove granice od 3.5.Evo mu brojki:8 i 1 crveni,4,5,7,8,4...

http://us.soccerway.com/referees/robert-kampka/56440/matches/

-Veliki francuski derbi u kojem PSG ulazi kao apsolutni favorit,no igra se kod Marseillea i sigurno ce i oni biti ekstra motivirani,tako da mozemo ocekivati  jednu veoma zanimljivu utakmicu.Marseille je najgrublja ekipa Ligue 1,u prosjeku dobijaju 3.44 zua po utakmici,a danas im u goster stizu Neymar,Cavani i Mbappe,rastrcani trio koji su u stanju u bilo kojem trenu iznuditi zuti karton, s obzirom na tesku artiljeriju mesara u Marseilleu tako nesto ocekujem i danas.Naravno i PSG ima svoje grubijane poput Silve,Verattija pa cak i Neymara tako da i oni imaju sta ponuditi.

Utakmicu sudi Ruddy Buquet,nama veoma poznati sudac,ove sezone ovu granicu je presao 9 od 10 puta,tako da vjerujem da ce i ovaj puta preci.

http://int.soccerway.com/referees/ruddy-buquet/52844/matches/

Villarreal - Las Palmas 1 (1.53) bet365

Mislim da će domaćin u ovoj utakmici ostvariti pobjedu. Gostujući tim je u posljednje četiri utakmice doživio četiri poraza. Dva poraza su doživjeli kod kuće, a dva u gostima. Oni nemaju mnogo šanse u ovoj utakmici, nalaze se na 18. mjestu sa 6 bodova. Primili su 18 golova u 8 utakmica i to nam sve govori. Villarreal se nalazi na 9 mjestu sa 13. bodova. Ostvarili su 4 pobjede, 1 remi i 3 poraza do sada u La Ligi. Mislim da su oni ovdje mnogo kvalitetniji tim i da će ostvariti pobjedu pred domaćim navijačima. Sretno!

fZqRq32.jpg

Everton - Arsenal 2 (1.95) bet365

Everton će dočekati Arsenala u Premier ligi. Menadžeri ovih timova trebaju pobjedu ili su u velikoj nevolji i mogli bi dobiti otkaze. Više je u opasnosti Evertonov menadžer Ronald Koeman. Everton nema pobjede u četiri utakmice u svim natjecanjima i dva su boda iznad zone ispadanja. Arsenal je pobijedio sedam od posljednjih 9 utakmica. Izgubili su svoju posljednju utakmicu protiv Watforda u gostima i pobijedili u Europskoj ligi, a tu su odmorili i neke ključne igrače koji će biti spremni za ovu utakmicu. Mnogo ozljeda sa obje strane, Barkley, Bolasie, Lennon, Mori neće igrati za Everton, dok za Arsenal na terenu neće biti Cazorla, Chambers, Mustafi, Ospina, Welbeck. Također su pod sumnjom Coleman i McCarthy za Everton. Veliki problemi, no mislim da će Arsenal ovdje ostvariti pobjedu i da će Koeman dobiti otkaz u narednih nekoliko dana. Sretno!

SlLNoYB.jpg

svako vikendaško jutro isto, rano buđenje, skuhaj kavu, pripremi cigare upali laptop i otvori ponudu, i evo do nekih pola sata prije sam gledao ponudu, analizirao, statistiku i slično, pa reko kad sam već tako nešta napravio evo da i podijelim s vama.... 

ima 23 susreta, svaka od prognoza je temeljena na trenutnoj formi, međusobnim omjerima, sucu koji sudi (njegovoj trenutnoj formi i njegovom prijašnjim sezonama) te na nekoj mojoj taktičkoj analizi, ono što vidim, pošto dosta vidim jer mi je arena ili sport klub skroz na TV.

analize detaljne nisam pisa jer za ovoliko analiza to nema neke logike osim ako ne želite da zauzem 17 strana foruma.

i za kraj parovi nisu svi na zadnjoj strani, za vas koji imate običiaj preskočit na kraj i pogledat, eto vam malo patnje :D 

FC KOLN - WERDER --- OVER 3.5 CARDS --- WINNN !!! 

VILLARREAL - LAS PALMAS --- OVER 4.5 CARDS --- WINN !!!

CHIEVO - VERONA --- OVER 4.5 CARDS --- WINN !!!

EVERTON - ARSENAL --- OVER 3.5 CARDS --- WINNN !!

EVERTON - ARSENAL --- OVER 10.5 CORNERS ---LOSE :(  1.POL 6, DRUGO 1

NICE - STRASBOURG --- OVER 3.5 CARDS ---LOSE :( 

MILAN - GENOA --- MILAN WIN --- LOSE :( 

MILAN GENOA --- OVER 3.5 CARDS --- WINNN !!!

BENEVENTO - FIORENTINA --- FIORENTINA WIN --- WINNN !!!

BENEVENTO - FIORENTINA --- OVER 10.5 CORNERS --- LOSE :( 

TORINO - ROMA --- OVER 2.5 GOALS --- LOSE :( 

TORINO - ROMA --- OVER 10.5 CORNERS --- LOSE :(  

LOKOMOTIVA - ISTRA --- LOKOMOTIVA WIN --- WINNN !!!

TROYES - LYON --- OVER 3.5 CARDS --- WINNN !!!

WOLFSBURG - HOFFENHEIM - OVER 3.5 CARDS --- WINNN !!!

UDINESE - JUVENTUS --- JUVENTUS WIN --- WINNN !!!

UDINESE - JUVENTUS --- UNDER 10.5 CORNERS --- WINNN !!!

AUSTRIA - RAPID --- OVER 2.5 GOALS --- LOSE :( 

TOTTENHAM - LIVERPOOL --- OVER 10.5 CORNERS --- LOSE :( 

REAL MADRID - EIBAR --- OVER 10.5 CORNERS ---

RIJEKA - OSIJEK --- OVER 9.5 CORNERS ---

MARSEILLE - PSG --- OVER 3.5 CARDS ---

MARSEILLE - PSG --- PSG WIN ---

Double:

Freiburg - Hertha 1x (1.49) unibet

Hertha je vrlo los gostujuci tim. Oni kad dobiju u gostima to je cudo dok Freiburg je u zadnjih 8 utakmica jos neporazen kod kuce. Naravno da bi sad mogli izgubit kad ih ja stavin, ali nadan se nastavku dobrog niza Freiburga i tradicionalnog gubljenja u gostima Herthe.

Tottenham - Liverpool over 9.5 corners (1.36) unibet

Obe ekipe u dobroj formi bez poraza, dobri kornerasi, napadacke ekipe, ako ode ne bude kornera onda u ku***. :lol: 

prije 17 sati, elPatron said:

Real Madrid - Eibar

Oprosti, prijatelju, ako te vrijeđa ovo sta cu sad rec, ali ovo je samo dokaz koliko pratis nogomet, odnosno koliko si zapravo upucen u ovu sezonu...Ocito je da ovo pises tek tolko da nesto nasvrljas jer tvoja oklada da "Elche" ne daje gol nema nikakvog smisla i samo zbunjujes ljude koji pokusavaju izvuc neke dobre tipove za kladjenje na ovoj stranici, te zbog takvih poput tebe padaju na tiketima i zato te molim da ubuduce malo bolje izanaliziras par ako ga uopce analiziras prije nego sto ga odlucis podijelit s drugima ! 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use