Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 19.10.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic
U četvrtak ima finih utakmica za overe (a i za undere) kartona a napokon su stavili i fine suce pa bi valjalo i hvatati ranije granice jer bi moglo biti zajeba.

1. Skenderbeu-Partizan - tko god da sudi ovo je za overa ali potrefio je i fin sudac, Daniel Stefański.

2. Iz iste grupe, Dinamo K.-YB - grube ekipe a i sudi Mattias Gestranius koji je odličan na kartonima.

3. Braga-Ludogorec - sudi Davide Massa koji daje fino kartona kada sudi europske utakmice, a ekipe su grube (za možda neki sporedni tiket ako bude 3,5 negdje)

4. Sherif-Lokomotiv - ekipe koje znaju udarati ali često i štekaju pa ovo treba uzeti sa rezervom ali sudi Ištvan Vad što je fin plus tipu, iako mi je svejedno za neki sporedni tiket, slično kao tip iznad (ako bude 3,5).

5. Lugano-Plzen - grube ekipe, sudi Srđan Jovanović, solidan za kartone

6. Waregem-Vitesse - ove ekipe nisu nešto na kartonima ali spominjem reda radi jer sudi Ivan Bebek. Iako i on šteka u zadnje vrijeme, ipak je to on i mora ga se spomenuti.

7. Villareal-Slavia Prag - sudi jedan od najvećih underaša u Europi, Svein Oddvar Moen.

prije sat vremena, canca said:
U četvrtak ima finih utakmica za overe (a i za undere) kartona a napokon su stavili i fine suce pa bi valjalo i hvatati ranije granice jer bi moglo biti zajeba.

1. Skenderbeu-Partizan - tko god da sudi ovo je za overa ali potrefio je i fin sudac, Daniel Stefański.

2. Iz iste grupe, Dinamo K.-YB - grube ekipe a i sudi Mattias Gestranius koji je odličan na kartonima.

3. Braga-Ludogorec - sudi Davide Massa koji daje fino kartona kada sudi europske utakmice, a ekipe su grube (za možda neki sporedni tiket ako bude 3,5 negdje)

4. Sherif-Lokomotiv - ekipe koje znaju udarati ali često i štekaju pa ovo treba uzeti sa rezervom ali sudi Ištvan Vad što je fin plus tipu, iako mi je svejedno za neki sporedni tiket, slično kao tip iznad (ako bude 3,5).

5. Lugano-Plzen - grube ekipe, sudi Srđan Jovanović, solidan za kartone

6. Waregem-Vitesse - ove ekipe nisu nešto na kartonima ali spominjem reda radi jer sudi Ivan Bebek. Iako i on šteka u zadnje vrijeme, ipak je to on i mora ga se spomenuti.

7. Villareal-Slavia Prag - sudi jedan od najvećih underaša u Europi, Svein Oddvar Moen.

LE i cetrtak uvek dan za kartone :)

Evo i lista sudija za ovo kolo LE:

FK Astana - Maccabi Tel-Aviv
Referee: Serhiy Boiko (UKR)

Villarreal CF -SK Slavia Praha
Referee: Svein Oddvar Moen (NOR)

FC Dynamo Kyiv - BSC Young Boys 
Referee: Mattias Gestranius (FIN)

KS Skënderbeu - FK Partizan
Referee: Daniel Stefański (POL)

Sporting Braga - PFC Ludogorets
Referee: Davide Massa (ITA)

1899 Hoffenheim - İstanbul Başakşehir
Referee: Aleksei Eskov (RUS)

Austria Wien - HNK Rijeka
Referee: Sandro Schärer (SUI)

AC Milan - AEK Athens
Referee: Andreas Ekberg (SWE)

Atalanta Bergamasca Calcio - Apollon Limassol 
Referee: Georgi Kabakov (BUL)

Everton FC - Olympique Lyonnais
Referee: Bas Nijhuis (NED)

FC Sheriff Tiraspol - Lokomotiv Moskva
Referee: István Vad (HUN)

FC Fastav Zlín - FC København
Referee: Oliver Drachta (AUT)

Hapoel Beer-Sheva - FCSB
Referee: Kevin Blom (NED)

FC Lugano - FC Viktoria Plzeň
Referee: Srđan Jovanović (SRB)

FK Crvena Zvezda - Arsenal FC
Referee: Benoît Bastien (FRA)

BATE Borisov - 1. F Köln 01/07
Referee: Hüseyin Göçek (TUR)

Konyaspor Kulübü - FC Salzburg
Referee: Craig Pawson (ENG)

Olympique de Marseille - Vitória SC
Referee: Stefan Johannesson (SWE)

Östersunds FK - Athletic Club 
Referee: István Kovács (ROU)

FC Zorya - Hertha BSC
Referee: Liran Liany (ISR)

OGC Nice - SS Lazio
Referee: Craig Thomson (SCO)

SV Zulte Waregem - SBV Vitesse 
Referee: Ivan Bebek (CRO)

FC Zenit - Rosenborg BK
Referee: Tobias Stieler (GER)

FK Vardar - Real Sociedad 
Referee: Äliyar Ağayev (AZE)

On 10/16/2017 at 6:29, JackieJack said:

LE i cetrtak uvek dan za kartone :)

Evo i lista sudija za ovo kolo LE:

SV Zulte Waregem - SBV Vitesse 
Referee: Ivan Bebek (CRO)

Od svih mogucih Bebek najgoru mogucu utakmicu za over dobio.Ne treba ga se otpisivati jer su obje ekipe na 0 pa bi moglo biti velike borbe,ali u prva kola su bas blagi nogomet igrali tako da steta sto je Bebek potracen na ovaj susret. :( 

Crvena Zvezda - Arsenal // Pobjeda gosta bet365 - 1,80

Ja sam jedan od onih koji ne cijeni klubove sa naših prostora, koji je skeptičan kada su naši klubovi u pitanju itd. itd. U kakvoj god da su formi i situaciji, Arsenal je u top četiri Engleska kluba i da ne duljim bezveze, ja ovdje moram odigrati dvicu po ovoj kvoti. Sretno!

6d771cc6af33c3fdaa99651eef2fbeeb.jpg

AC Milan - AEK // Pobjeda domaćina bet365 - 1,44

Milan vodi u ovoj grupi upravi ispred drugoplasiranog AEK-a te će pred domaćim navijačima željeti upisati i treću pobjedu, još protiv glavnog konkurenta za prvo mjesto. Sa ovom pobjedom bi praktički trebali osigurati plasman dalje, te bi se tako mogli skoncentrisati i na Seriju A u kojoj im baš i ne cvjetaju ruže. Sretno!

ea381f45b96aa5404009c9ed94516e3e.jpg

Crvena Zvezda - Arsenal BTTS (1.70) bet365

Mislim da je napad Crvene Zvezde ovdje podcijenjen. Kod kuće su vrlo opasni, postigli su najmanje po gol u osam od posljednjih 9 utakmica. Arsenal nije toliko jak u obrani, a Wenger također nema neku motivaciju na ovom natjecanju, pa zbog toga mislim da će Crvena Zvezda uspjeti postići barem jedan gol, iako mislim da će Arsenal ostvariti pobjedu u ovoj utakmici, gdje nam bet365 takodjer daje odličan koeficijent na Arsenal. Vjerujem u okladu da će oba tima postići gol. Arsenal je primio 2 gola u posljednjoj utakmici, a u Europskoj ligi su primili golove u obje utakmice do sada, 3-1 i 2-4 pobjede. Domaćini bi se trebali fokusirati na napad, a kod kuće će vjerujem dobiti priliku da ga postignu. Vrlo dobar koeficijent, može i manji ulog ako niste sigurni, u svakom slučaju ja ću pokušati pa da vidimo šta nas čeka! Sretno!

VFHusqh.jpg

Vardar Skopje - Real Sociedad 2 (1.28) bet365

Nakon gotovo nevjerojatnog starta za Sociedad, oni se sada nalaze na sedmoj poziciji u La Ligi, a sa pobjedom protiv Alavesa u posljednjoj utakmici, njihovo samopouzdanje se podiglo. Inigo Martinez je pod velikom sumnjom za ovu utakmicu, ali trebao bi biti spreman i oporavljen od ozljede. Za tim kakav je Sociedad, Europska liga znači mnogo i u vrlo dobroj skupini sa Zenitom i Rosenborgom, oni će vjerojatno započeti ovu utakmicu sa najboljim timom, dok u ligi igraju tek u ponedjeljak, tako da će biti vremena i za odmor pred ligašku utakmicu. Zenit je trenutno lider ove skupine, dok su Sociedad i Rosenborg na istom broju bodova. Mislim da će Sociedad to iskoristiti i osvojiti sva tri boda iz ove utakmice. Protivnik Vardar Skopje je najveći autsajder u ovoj skupini, ali vrlo su zeznut tim koji može napraviti probleme. Mislim da su njihovi igrač pomalo nervozni u ovom trenutku, nemaju bodova i već su -7 na gol razlici, a tim iz Španjolske bi ovo trebao iskoristiti i osvojiti sva tri boda kako bi se natjecao za play-off fazu ovog natjecanja. Sretno!

SPYy4W3.jpg

Upravo sam pregledao ponudu, unibet je takodje pored marathona izbacio razradu kartona za skoro sve meceve, sledece sam odigrao te izdvajam:

Skenderbeu - Partizan over 4.5 yellow cards marathonbet 1.83 

Jasno je da pucamo na rivalitet izmedju ova 2 kluba, bice sigurno vise tenzija nego na obicnim mecevima, sudija Stefanski solidan. Marathon je izasao u ponudu sa 3.5 kartona po kvoti 1.90, to sam uzeo na 6/10, ovo na 4.5 i dalje vredno rizika, cekam da unibet izbaci i ovde kartone, jedino na jos 3 meca nije izbacio ukljucujuci i ovaj a nesto mi govori da ce i tamo biti 4.5 pa ko hoce nek saceka. Ukoliko i unibet ponudi istu granicu, ja bi to na 5/10 bez razmisljanja.

Austria Wien - Rijeka over 4.5 cards 1.95 unibet 3/10

Verovatno poslednji voz za Rijeku a i Austriju da pokusaju uzeti bodove i nadati se prolazu. Milan ce verovatno slaviti kod kuce, a i sledece kolo u Grckoj, pa bi ovaj dvomec bio idealna sansa za stignuti AEK. Rijeka doduse dosta lose igra ove sezone, ali ni Austria Wien nije pokazala puno bolju igru. Sudi Svajcarac Sharer, iskreno meni skoro nepoznat ali prosek mu govori da u Evropi daje dosta vise kartone, plus cesto pokaze i crveni. Rijeka zna odigrati grubo pa eto i ovo moram probati zbog svega navedenog.

Zulte Waregem - Vitesse over 3.5 cards 1.63 unibet 4/10

Lepo je kolega gore primetio, Bebeku su dali najusraniji mec ovog kola, ali eto mozda ovi mecevi "nizeg profila" prodju nesto vatrenije. Bez obzira sto su sanse da Waregem ili Vitesse prodju dalje 1%, i dalje moram probati ovo zbog Bebeka i male granice, spojio sam u jednom dublu i Waregem preko 1.5 kartona 1.60. U proslom kolu je ostao ispod, medjutim nije tu samo BEbek kriv, mec je bio dosta blag plus jako kasno je pao prvi gol.

Dinamo Kiev - Young Boys over 4.5 2.12 unibet 3/10

Sudi ovaj ludi Finac koji maltene u svakom drugom mecu pokaze po jedan crveni, bilo je kartona i u prva 2 kola  u ovoj grupi, Dinamo svaki put pokupio po 2 najmanje, Young Boys isto otprilike na tom proseku, nije nemoguce da ponovo gosti pocrvene. 

Sherif - Lokomotiva M. over 3.5 yellow cards 1.66 marathonbet 4/10

Pisao je i Canca gore o ovom tipu, Istvan Vad ce suditi koji ajde da kazemo ima dobar prosek u Evropi. Ovde ce biti gusto u grupi, Sherif je poznat kao relativno gruba ekipa vec nekoliko sezona unazad, probacu sa 3.5 zbog dosta niske granice iako ne racunaju crveni.

Crvena zvezda - Arsenal  2  1.80  bet365. 

Ovo su vodeca dva tima u grupi. Arsenal je slavio s 3-1 protiv Kolna te s 2-4 u Borisovu. Zvezda je pak remizirala 1-1 protiv BATE-a te slavila vaznu 0-1 pobjedu u Kolnu. Izgleda da im je obrana mocna, no to i nije bas tako. Protiv BATE-a ne bilo puno propusta gdje su gosti gadali vratnice i bili opasni kad god bi dosli pred sesnaesterac Zvezde. Za ovan susret nece biti prvog golmana Borjana, kao ni desnog bocnog Savica. To su problemi za Zvezdu koja nema kvalitetnu sirinu u svom kadru za razliku od Arsenala. S druge strane Wenger ce zasigurno dati priliku nekim mladim igracima, sto nuzno ne znaci i hendikep jer su to igraci koji imaju namjeru da se nametnu Wengeru. Ipak u vrhu napada je za ocekivati snazni Arsenal s Walcottom, Wilhsereom i Giroudom. Bez obzira sto je Premier Liga prioritet Wengeru, zasigurno je da ce Topdije se fokusirati sve vise i na ovo takmicenje u kasnijoj fazi, pogotovo ako ne budu u prvih 4 u Premier Ligi. Tesko da klubovi s ovih prostora mogu pratiti ritam velikih klubova, a zasigurno da im Arsenalov nacin igre ne odgovara. Po meni sasvim solidna kvota za odigrati. 

Pisao sam u ponedjeljak meni izgledne suce, uzeo sam na kraju ova dva singlea, još sam razmišljao overe 3,5 Dinamo K.-YB i Lugano-Plzen ali sam odustao pa ako netko želi neka i to uzme.

Skenderbeu-Partizan over 4,5 žutih 1.80 Marathon

Ne treba previše pametovati, Albanci vs Srbi, jako grube ekipe. Skender u prvoj utakmici dobio četiri žuta a u drugoj jedan ; Partizan u obe utakmice po tri žuta. U pon sam pisao kako ovdje sudac i nije toliko bitan ali je fino potrefio. Stefanski solidan kartonaš, nije sada da je nešto wow ali okej, što je dovoljno za ovakvu utakmicu.

W49fhUr.png

Villareal-Slavia Prag under 4,5 kartona 2.07 Wwin

Ne volim igrati undere kartona čisto jer nemam sreće s njima ali eto, danas sam morao ovo. Ekipe nisu ništa posebno, Česi u prvoj utakmici imali jedan a u drugoj tri žuta, Villareal u obe utakmice po jedan žuti. Sudi možda i najveći underaš od europskih sudaca, Moen. U zadnjih 20 utakmica ima samo jedan jedini over na ovu granicu. Pet kartona je dao jedino na utakmici Partizan-Dinamo K, a i tada je pokazao o kakvom je sucu riječ jer je na 52 faula (da, 52 faula) dao samo pet žutih i to je peti bio pred kraj utakmice. Po ovoj granici i kvoti ga se isplati odigrati sigurno, ali kolike sam sreće sa underima, raspojasat će se večeras.

RH1zH6n.png

prije 11 sati, JackieJack said:

Upravo sam pregledao ponudu, unibet" rel="external">unibet je takodje pored marathona izbacio razradu kartona za skoro sve meceve, sledece sam odigrao te izdvajam:

Skenderbeu - Partizan over 4.5 yellow cards marathonbet" rel="external">marathonbet 1.83 

Jasno je da pucamo na rivalitet izmedju ova 2 kluba, bice sigurno vise tenzija nego na obicnim mecevima, sudija Stefanski solidan. Marathon" rel="external nofollow">Marathon je izasao u ponudu sa 3.5 kartona po kvoti 1.90, to sam uzeo na 6/10, ovo na 4.5 i dalje vredno rizika, cekam da unibet" rel="external">unibet izbaci i ovde kartone, jedino na jos 3 meca nije izbacio ukljucujuci i ovaj a nesto mi govori da ce i tamo biti 4.5 pa ko hoce nek saceka. Ukoliko i unibet" rel="external">unibet ponudi istu granicu, ja bi to na 5/10 bez razmisljanja.

Kao sto sam ocekivao, unibet izbacio Partizan na 4.5 i over po 2.10, ovo se mora uzeti...

DxT1YqF.png?1

Ko misli nek pozuri, ocekujem da ce smanjiti kvotu jer ce sigurno biti uplata na over...

prije 10 minute, BlueTiger said:

@JackieJack Marathon" rel="external nofollow">Marathon ne racuna crveni? 

Ne, ni crveni ni drugi zuti. Recimo da igrac dobije zuti pa drugi zuti pa crveni, to se u vecini kod ovih vecih (bet365. unibet, WilliamHill itd.) racuna 3 kartona, a Marathon to racuna SAMO 1 ZUTI. 

Znaci, oni ti racunaju samo zute i max broj kartona po igracu je 1

FK Astana - Maccabi Tel-Aviv
Sudac: Serhiy Boiko (UKR)
TQS6pF9.jpg

BATE Borisov - 1. F Köln 01/07
Sudac: Hüseyin Göçek (TUR)
Nt40z0E.jpg

OGC Nice - SS Lazio
Sudac: Craig Thomson (SCO)
rRjnnDg.jpg

FK Crvena Zvezda - Arsenal FC
Sudac: Benoît Bastien (FRA)
26AXiTx.jpg

AC Milan - AEK Athens
Sudac: Andreas Ekberg (SWE)
066Jwv1.jpg

Atalanta - Apollon Limassol 
Sudac: Georgi Kabakov (BUL)
19IziO6.jpg

Everton FC - Olympique Lyonnais
Sudac: Bas Nijhuis (NED)
0gekjZs.jpg

prije sat vremena, JackieJack said:

Ne, ni crveni ni drugi zuti. Recimo da igrac dobije zuti pa drugi zuti pa crveni, to se u vecini kod ovih vecih (bet365 online kladionica">bet365. unibet">unibet, WilliamHill online kladionica">WilliamHill itd.) racuna 3 kartona, a Marathon">Marathon to racuna SAMO 1 ZUTI. 

Znaci, oni ti racunaju samo zute i max broj kartona po igracu je 1

Strašno, pa to nema nikakvog smisla, dobro da ne računaju 3, ali ako dobije drugi žuti.. znači ništa Marathon po pitanju toga

Kladionica Germanija

Astana - Maccabi T.A.  zzk over 3.5 @ 1.65

Ostersund - Atletic Bilbao zzk over 3.5 @ 1.65

Skenderbeu - Partizan over 4.5 @ 1.85

Ova tri para sam odigrao u dublovima kao i inače.

Ukratko objašnjenje: Partizan sam najviše odigrao zbog naboja,sudac mi se iskreno ne sviđa previše,ali s obzirom na naboj utakmice nadam se da neće bit previše tolerantan,jer su i same ekipe oštre,pogotovo Partizan. Drugi par Astana - Maccabi,stvar dosta jasna,poraženi ovdje gubi skoro sve šanse za prolaz,obje ekipe imaju po bod i u ovoj utakmici mogu jako puno dobiti. Sudac Boyko http://int.soccerway.com/referees/sergiy-boyko/43076/ (igrao sam ga i prošlo kolo over na 3.5) u Europa ligi dijeli dosta kartona,od zadnjih 10 u 9 puta over na ovu granicu,iako imam osjećaj da se malo smirio,opet vjerujem da bi ovu granicu trebao proći zbog važnosti utakmice. Treći par ista stvar kao i za drugi,jako bitna utakmica,pogotovo za Bilbao. Nitko nije očekivao da će nakon 2 utakmice imati samo bod,dok grupu predvodi švedski Ostersund,koji je i u pretkolima bio totalni autsajder i sa Galatom i Paokom,a nakon toga i u ovoj grupi,no ljudi imaju 2 pobjede i ovdje bi sa pozitivnim rezultatom osigurao proljeće u Europi što bi bila apsolutna senzacija. Sudac ove utakmice rumunj Istvan Kovacs http://int.soccerway.com/referees/istvan-kovacs/48782/,također kao i Boyko meni zasad sretan i jednostavno na granicu 3.5 ga moram odigrati,ima jako dobar prosjek u Europi,a i u domaćoj ligi i vjerujem da danas žute neće ostaviti u svlačionici. Još sam odigrao par parova,ali na puno manji ulog na tiketu. Dynamo K. - Young Boys zzk over 3.5 @ 1.70 , Milan - Aek over 3.5 @ 1.70 , Bate Borisov - Koln over 3.5 @ 1.65. 

I dodao bi još jednu stvar,a to je da obratite pažnju na favbet,već sam  prije to spominjao,ali imaju po meni odlične razrade na utakmice,a što se meni posebno sviđa za kartone,od broja žutih ekipe,pa do koja će ekipa imati više žutih,pa do minute prvog žutog kartona. Recimo danas sam odigrao da na utakmici Skednerbeua pada prvi žuti do 33 min kvota 1.82,jer očekujem odmah od starta oštru utakmicu i da sudac to javim opomenama smiri odmah na početku,zatim under 4.5 na utakmici Villareala kvota 1.70,gdje treba reći da kod njih 2 žuti nije žuti,nego crveni,znači baš mora bit 5 žutih bez crvenog da bi pao,ista stvar under 5.5 na Dynamu Kijev,6 žutih mi je definitivno previše(naravno da je sve moguće,samo gledam realno)..pa onda da će Aek imati više žutih od Milana,over 1.5 Bilbao,over 1.5 Austria Beč i još puno takvih stvari i pogotovo na underima im se može uzeti lova..Eto to bi bilo sve od mene za danas...sretno svima...

Edit: sad vidim da je pala kvota na Skenderbeu 1.60 u Germaniji,ujutro bilo 1.85 kad sam uplatio...

Austrija-Rijeka    3+& bts  2,18

Austrija 1 bod(3-7gol), Rijeka 0(3-5).

Milan bi veceras trebao zavrsiti posao protiv Aek-a, a to daje sansu da pobjednik iz utakmice Aust-Rijeka moze ostati u igri za 2 poziciju.  Obje ekipe igraju napadacki fudbal i smatram da ce se veceras igrati za gol vise.

Dinamo K.-Ybs    3+&bts    2,08

D.k 6bod(6-3gol)-Ybs(2bod 2-2gol)

Ybs je ekipa koja cesto postize i prima golove, a veceras su u situaciji da moraju napadati. Obzirom da igraju protiv ekipe koja ce to znati iskoristiti, vjerujem da bi moglo pasti dosta golova .

Lyon gg 1,25- Everton u losoj formo primao golove od slabijih ekipa pa ce i od Lyona.

Smatram da bi i Vardar 2,20 kao i Zvezda 1,50 mogli do gola veceras. Za Zvezdu vec kolega napisao, a Vardar ce dati sve od sebe da postignu makar gol veceras, jer do pobjede tesko mogu, ali Spanskim ekipama se moze dati gol, a 2,20 mi je vrijedno rizika.

Guimaraes gg 1,80

Ekipa koja igra napadacki fudbal primaju dosta golova ali i postizu. Veceras moraju pokusati dobiti jer u protivnom, tesko bi mogli do jedne od pozicija koje vode dalje.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use