Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 17.10.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Sudije za utorak:

NK Maribor - Liverpool FC
Referee: Viktor Kassai (HUN)

Spartak Moskva - Sevilla FC
Referee: Gianluca Rocchi (ITA)

Feyenoord - Shakhtar Donetsk
Referee: Alberto Undiano Mallenco (ESP)

Manchester City FC - SSC Napoli
Referee: Antonio Mateu Lahoz (ESP)

RB Leipzig - FC Porto 
Referee: Paolo Tagliavento (ITA)

AS Monaco - Beşiktaş J. K.
Referee: Milorad Mažić (SRB)

Real Madrid CF - Tottenham Hotspur
Referee: Szymon Marciniak (POL)

APOEL - Borussia Dortmund
Referee: Aleksei Kulbakov (BLR)

Link to comment
Share on other sites

Dva dubla od mene za danas:

Maribor - Liverpool 2
Maribor - Liverpool, Liverpool race to 5 corners

1.85 bet365 5/10


Ovo cu napasti malo jace, stvar je jasna, jedan izraziti favorit protiv izgleda novog Dinama u LS, Liverpool je vec kiksao i nema pravo na isti, ocekujem da i dobiju i nadoknade gol razliku, sigurno ce imati posed u rukama i neverovatno mi je da bet daje 1.57 na Liverpool prvi do 5 kornera. Sevilla je kod kuce protiv Maribora brojala cak do 14 kornera, mislim da ce Liverpool stici najmanje do 6-7 komada ako ne i vise.


Maribor - Liverpool over 3.5 cards
Man City - Napoli over 1.5 goals

1.83 bet365 3/10


Ponovo pick sa meca Maribor - Liverpool i na ovom dublu, samo sada kartoni. Sudice Kassai a 3.5 mi se cini bas nisko iako postoji mali rizik da poluvreme zavrsi sa 0:2 0:3 i onda bi bilo nesto manje zustrine, ali eto verujem da nece Slovenci bas tako lako pasti. Inace Maribor se i u kvalama i u grupi pokazao kao gruba ekipa, oni bi sami mogli pokupiti 3 mozda i 4 kartona a i Liverpool ima igrace poput Lovrena, Cana, Hendersona itd koji uvek mogu do kartona. 

City i over 1.5 da zaokruzi kvotu, ocekujem jedan otvoren mec i 3+ gola.

Link to comment
Share on other sites

Monaco - Porto over 4 cards 1.75 3/10

Isticem vaznost meca jer se ova grupa porazom Monaca u proslom kolu dodatno zakomplikovala, Leipzig po meni i dalje zadnji favorit za prolaz, pisao sam prosli put o njima, igraju LS prve sezone, nemaju iskustva a i imaju tesku grupu za njihov standard. Moguce da ce nekako doci do treceg mesta ako ovde sutra dobiju.

Jednostavno zadnji voz za Monaco koji igra protiv prvog u grupi i idealna prilika za preseci bod razliku na pola. Bice dosta nervoze na obe strane, navijaci Monaca su sve nestrpljiviji a Besiktas ce naravno dati sve od sebe da izvuce barem X. Sudi Mazic i koliko god da je sve skrtiji na kartonima, bukiji su ovo stavili na 4.0 sto je zaista prenisko, ostale klad ovo drze na 4.5 i kv. 1.70, mislim da bi morali. Osim onog meca imedju Rome i Atl Madrida gde je podelio samo 1 zuti, pre toga je 17 meceva unazad u Evropi davao bar 4 kartona, mislim da je ovo mozda vredno i veceg uloga pa mozda gurnem jos 2 unita, ali svakako vredno uzimanja..


Spartak M - Sevilla over 4 cards 1.77 3/10

Bice ovo nezgodno gostovanje za Sevillu, Spartak je pokazao otpor protiv Liverpoola i sacuvali su bod iako je Liverpool dominirao u tom mecu. I ova grupa je za sada neizvesnija nego sto se to ocekuje, pobeda bilo kog tima ovde bi dosta znacila, Liverpool najverovatnije odnosi pun plen iz Slovenije. Sudi Gianluca Rocchi, dosta dobar prosek u Evropi i bas retko ostaje ispod 4 kartona. Ove sezone sudio 3 meca u Evropi, u svakom bar po 4 kartona. Mislim da je i ovaj predlog vredan pokusaja. 

Hteo sam dodati i Feyenord preko 4.5 kartona ali vidim da je Bluetiger vec to napisao, to je isto dobar predlog. 


Sretno nam bilo!

Link to comment
Share on other sites

Feyenoord - Shakhtar over 4.0 cards (1.71) marathonbet

Praktica jedina dobar prilika za uzet 3 boda Feyenoordu. Takoder smatran da je ovo direktna borba za 3. poziciju na tablici i prolaz u Europu. Ako ode Feyenoord kiksa moze se rec da je za njih gotovo jer tesko da ce uzet bodove Cityu ili Napoliu, iako je Shakhtaru to poslo za rukom protiv Napolia. Trenutno ovo gledan sa realne strane. Feyenoord ako ode kiksa znaju da ce bit duplo teze u gostima kod njih zato je ovo vrlo bitna utakmica. S druge strane Shakhtar ako ode uzme bod(ove) mogu igrat rasterecenije znajuci da imaju vecu prednost te sigurno nece letat da dobiju utakmicu ovu, vise sa dozom sigurnosti. Sudac je dobar sa prosjekom oko 4.7, zadnjih njegovih 9 utakmica Lige Prvaka 3 su bile gubitne na ovoj granici te 1 void. U svakom slucaju sudac je dobar i zna podilit kartona, a ode bi 4 bar najmanje tribala bit s obzirom na njega i vaznost utakmice. Igra bi over 4.5, ali eto ipak biran malo sigurniju verziju.

U bet365 na granici 4.5 je isti koef. kao i ode na 4.0...

 

Feyenoord over 1.5 cards (1.59) marathonbet

...

Link to comment
Share on other sites

Feyenoord over 4.5 corners (1.71) marathonbet, unibet

Obe ekipe su dominantne u svojoj ligi sta se kornera tice te nam to ne moze bas pomoc, ali isto tako oba su igrala protiv jakih timova di su bili inferiorni sta se kornera tice. Zapravo ovo je vrlo nepoznat teritorij za kladit se, ali posluzit cu se logikom. Feyenoord je kod kuce uspia uzet Cityu 3 kornera te Napoliju 2 u gostima. Uzet cu u obzir i igranje kod kuce di bi tribali imat vise samopouzdanja nego u gostima. Nekako gledajuci ako su uspili 3 izborit Cityu koji je ekipa dominantna na posjedu, pa mogli bi i 5 protiv Shakhtara. U prethodnoj analizi reka san da je njima ovo must win utakmica ako zele u Europu te da smatran da ce ode Shakhtar igrat sigurnije i nece zurit. Prican napamet jer nema scenarija di se bore sa slicnim ekipama, ima prosle godine, al to je druga prica.

Po Betu365 Feyenoord je favorit u kornerima te njihova pobjeda u istima je 1.83 dok je u Marathona Shakhtar blagi favorit, a kvota na Feyenoord je 2.18. Bet nudi hendikep -1 dok u Marathona imamo hendikepa do 1.5+ sa dobrin kvotama. Sam smatran da ce Feyenoord imat vise kornera, ali sve je to na neki osjecaj moj i logiku, pa eto... Mozda i to odigran, ali ne zelin se zaletit previse.

Link to comment
Share on other sites

Spartak - Sevilla // Neriješeno bet365  - 3,75

Sevilla iz toplih kraje ide na uvijek teška gostovanja u Rusiju, gdje ih dočekuje prošlogodišnji ruski prvak Spartak. Spartak u ruskom prvnstvu igra nešto slabije ove sezone, ali u Ligi prvaka još uvijek nisu poraženi, iako su upisali dva remija. U prošlom kolu su pokazali i dokazali da mogu igrati sa jačim te su osvojili bod protiv Liverpoola na domaćem terenu, gdje zaista igraju sjajno a kod kuće su samo jednom izgubili zadnje dvije godine.

Sevilla igra dobro ove sezone, prvi su u grupi Lige prvaka a čak ni gostavanje u Liverpoolu se ne može mjeriti sa gostovanjem u Rusiji, jer su to dvije ekipe koje gaje totalno drugačiji nogomet, te će Sevilla vrlo vrlo teško uspjeti da nametne svoju igru. Ja mislim da će ovdje da bude neriješen rezultat, sa vrlo malo golova ili čak 0-0. Sretno!

98f73d4cb2b200a3cd2ffeef1b158858.jpg

Link to comment
Share on other sites

Blackburn - Plymouth // Pobjeda domaćina bet365 - 1,50

Da ne dužim puno, nekadašnji velikan koji igra u trećem rangu nogometa Engleske, dočekuje posljenju ekipu na tabeli i vjerovatno najlošiju ekipu u ligi Plymouth. Kvota je odlična, Blackburn igra pred svojom publikom, a Plymouth nije slavio na posljednjih 11 utakmica na strani. Očekujem laganu i visoku pobjedu, bez primljenog pogodka! Sretno!

9ce45afdb771456d18b9e8b4f13fcd4a.jpg
 

7838a4298d547fc2a775f9b53f264a9b.jpg

Link to comment
Share on other sites

NK Maribor - Liverpool FC
Sudac: Viktor Kassai (HUN)
JarwtXw.jpg

Spartak Moskva - Sevilla FC
Sudac: Gianluca Rocchi (ITA)
XjR1qPV.jpg

Feyenoord - Shakhtar Donetsk
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (ESP)
V3LyxeZ.jpg

Manchester City FC - SSC Napoli
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (ESP)
mzwNnT4.jpg

RB Leipzig - FC Porto 
Sudac: Paolo Tagliavento (ITA)
khoCp7E.jpg

AS Monaco - Beşiktaş J. K.
Sudac: Milorad Mažić (SRB)
ET0vysq.jpg

Real Madrid CF - Tottenham Hotspur
Sudac: Szymon Marciniak (POL)
2aasrIZ.jpg

APOEL - Borussia Dortmund
Sudac: Aleksei Kulbakov (BLR)
EH3MJxV.jpg

Link to comment
Share on other sites

Feyenoord - Shakhtar Donetsk preko 3.5 kartona,1.70 koef.

RB Leipzig - FC Porto preko 4.5 kartona,2.00 koef.

SS

 

Objasnjeno je sve za Feyenoord i Shakhtar kartone,no hajde da i ja nesto napisem.

-Must win game za Feyenoord,jednostavno ako izgube i ovu utakmicu mogu se oprostiti od Europe vec u ovako ranoj fazi.Njihovi igraci znaju udarati, to su veoma  prezentirali u prve dvije utakmice kada su oni sami zaradili ukupno 7 kartona.

Shakhtarovi igraci također nisu za baciti,iako su u prva kola zaradili samo 3 kartona,tokom proteklih godine poznati su bili kao klub koji ne stedi tuđe igrače te imaju neke mesare(Stepanenko,Rakitskiy,Kovalenko,Tison i dr.),a i ova utakmica je isto vazna za njih,pobjedom ostaju u igri za eventualni prolaz dalje i borbu za 2.mjesto sa Napolijem kojeg su u direktnom okrsaju svladali 2-1.

Utakmicu sudi spanjolski veteran Alberto Undiano Mallenco.U zadnjih 30 odsuđenih utakmica on je ovu granicu prelazio 21 put.Ne znam treba li puno pisati o njemu,prekaljeni spanjolski veteran,sudio je sve jake spanjolske meceve tako da mu davanje velikog broja kartona nije strano.Ove sezone sudio je jednu utakmicu u LP,između Benfice i CSKA i tu je podijelio 5 zutih kartona.Zadnjih 5 meceva na brojkama je od 5,5,7,5,5 tako da mozemo reci da u overaskoj formi docekuje ovaj suret,a ja ocekujem da nastavi tako.

Evo njegovih meceva:

http://us.soccerway.com/referees/alberto-undiano-mallenco/45076/matches/

Iako su govnarska kladionica,ss jedini daje 3.5 granicu sa 1.70 pa sam ovo morao da uzmem,buduci da je u gotovo svakoj kladionici granica 4.5.

-Eh sad,dosta sam se  mislio između ove utakmice i utakmice Monaco-Besiktas,no ipak sam se odlucio za ovu Leipzigovu.

Evo zasto:

Borba za 2.mjesto koja se trnutno vodi između ova dva kluba.

Nekako mi se cini da ovaj RB Leipzig nije tipicna njemacka ekipa.Pod time kazem da su Dortmund,Bayern ,Schalke,Koln veoma fer ekipe u ovim  euro natjecanjima,ne igraju prljavo niti prave puno faulova.S druge strane RB gotovo svaku utakmicu pravi po 15+ faulova,na ljestvici grubosti 2. su u Bundesligi sa 2.5 kartona po mecu sto je za njemacki nogomet relativno dosta,evo najbolji primjer je bio prosli mec protiv Dortmunda kada su imali sve pod kontrolom no njihov igrac je dobio 2 zuta u 2 minute i cesto su prekidali kontre Dortmunda sa faulovima za karton(5 ih dobili).

Danas ce protiv tog kluba igrati Porto koji dosta agresivnije i zesce igra u gostima nego doma kad je u pitanju LP,zadnjih 7 utakmica u gostima redom su dobijali ovaj broj kartona:4,2(1 crveni),3,1,3,4,3 kartona.Imamo dosta zestokih igraca tu kao sto su Layun,Herrera,Telles,Danilo,Felipe i drugi.Zna se i da portugalski klubovi imaju taj temperament kod igraca,ako vode simulirati ce i otezati te odugovlaciti sa vremenom,a ako gube pravice zestoke faulove,tako da se i  u njihov temperament uzdam.

Utakmicu sudi Paolo Tagliavento,iskusni talijanski sudac.Zadnji mec koji je sudi bio je derbi između Intera i Milana tu je pokazao 8 zutih kartona.Naravno da ta utakmica nije mjerilo za ovaj susret.Oni koji su gledali mec mogli su vidjeti njegov stil sudenja.Autoritativno,nema price kod njega,daje zute kada su bas ociti,

Napomenuti cu i to da je u uefinim natjecanjima dosta skrt,daje 3.65 kartona po utakmici,no nekako ocekujem  da danas ode na 5+ kartona 

Evo njegovih utakmica:

http://us.soccerway.com/referees/paolo-tagliavento/44756/matches/

 

 

football-stadium-1024x640.jpg

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Napoli BTTS (1.44) bet365

Oba tima u ovu utakmicu ulaze u odličnoj formi. Napoli je izgubio samo 2 od posljednje 32 utakmica u svim natjecanjima, dok je Manchester City također slično samo sa manjim brojem utakmica, izgubili su 2 puta u 22 utakmice u svim natjecanjima. Trenutno su u nizu od 9 pobijeđenih utakmica. City nema baš puno sreće protiv talijanskih klubova, gdje su ostvarili samo jednu pobjedu u posljednjih osam utakmica. Jedina pobjeda je bila protiv Rome sa 2-0 u grupnoj fazi Lige prvaka 14/15 sezone. City je već dva puta igrao sa Napolijem u ovom natjecanju i nisu uspjeli da ih pobijede niti jednom, gdje su kod kuće odigrali neriješeno, dok su u gostima izgubili sa 2-1 (11/12 sezone). Obje ekipe postižu mnogo golova na svojim utakmicama. Napolijev prosjek je 3.3 po utakmici ove sezone, dok je Manchester Cityjev 3.5. Vjerujem da će oba tima dati gol, no da će City izvući tešku pobjedu protiv Napolija. Sretno!

OGYrKVc.jpg

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - Tottenham 1 (1.45) bet365

Cristiano Ronaldo je postigao kasni gol za vikend, gdje je osigurao četvrtu pobjedu u nizu za Real Madrid ove sezone. Međutim, klub sa Bernabeua nije baš u najboljoj formi u posljednje vrijeme, gdje su pobijedili samo dvije od posljednjih pet na svom stadionu. Slično kao i Tottenham, koji je u subotu sa rezultatom od 1-0 protiv Bournemoutha označio svoju prvu pobjedu na Wembleyu, ali su u nevjerojatnoj formi u gostima, gdje su pobijedili svih pet gostujućih utakmica, postižući 15 i primajući dva gola u tom procesu. Ovaj dvojac se posljednji put susreo 2011 godine u Ligi prvaka, gdje je Real Madrid osigurao ukupnu pobjedu od 5-0, a četiri gola su postigli na Bernabeu. Možda se to neće ovog puta ponoviti, ali uvijek postoji mogućnost, jer i Tottenham ima neke vrlo važne izostanke poput Dele Allija, Dembelea, Lamele, Rosa i vjerojatno Wanyame koji je pod sumnjom. Na drugoj strani fale Bale, Carvajal i Kovačić, no mislim da to ostatak ekipe Real Madrida ima dovoljno kvalitete da ostvari pobjedu u ovoj utakmici. Sretno!

jMk5FxK.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 15 sati, BlueTiger said:

Feyenoord - Shakhtar over 4.0 cards (1.71) marathonbet" rel="external">marathonbet

Praktica jedina dobar prilika za uzet 3 boda Feyenoordu. Takoder smatran da je ovo direktna borba za 3. poziciju na tablici i prolaz u Europu. Ako ode Feyenoord kiksa moze se rec da je za njih gotovo jer tesko da ce uzet bodove Cityu ili Napoliu, iako je Shakhtaru to poslo za rukom protiv Napolia. Trenutno ovo gledan sa realne strane. Feyenoord ako ode kiksa znaju da ce bit duplo teze u gostima kod njih zato je ovo vrlo bitna utakmica. S druge strane Shakhtar ako ode uzme bod(ove) mogu igrat rasterecenije znajuci da imaju vecu prednost te sigurno nece letat da dobiju utakmicu ovu, vise sa dozom sigurnosti. Sudac je dobar sa prosjekom oko 4.7, zadnjih njegovih 9 utakmica Lige Prvaka 3 su bile gubitne na ovoj granici te 1 void. U svakom slucaju sudac je dobar i zna podilit kartona, a ode bi 4 bar najmanje tribala bit s obzirom na njega i vaznost utakmice. Igra bi over 4.5, ali eto ipak biran malo sigurniju verziju.

U bet365 online kladionica" rel="external">bet365 na granici 4.5 je isti koef. kao i ode na 4.0...

 

Feyenoord over 1.5 cards (1.59) marathonbet" rel="external">marathonbet

...

Granica 4.0 izbacena iz ponude, a na timski over povecana na 2.5.

Link to comment
Share on other sites

Manchester City(-1,5) - Napoli 1 2.50 bet365

Manchester City gazi sve od reda. U prvenstvu im je gol razlika 29:4 a u ligi prvaka 6:0. Ovaj su vikend uu prvnstvu pregazili Stoke sa 7-2 dok iduće kolo u premiershipu igraju protiv brunlya šta bi za njih trebala bit  još jedna lagana pobjeda. Tako da danas oni sigurno idu punom snagom uostalom imaju strašnu širinu kadra pa i ako Guardiola bude rotirao neke igrače neće t bit problema. S druge strane Napoliju ova utakmica dolazi između 2 velika derbija u serie A. U subotu su pobjedili Romu u Rimu s 1-0 dok ovu subotu na svom terenu dočekuju Inter i odmah iduću srijedu idu u ŽGenou. Oni odlično guraju i prvenstvu dosad imaju sve pobjede i definitivno imaju velike šanse za titulu prvu još od vremena Maradone. Mislim da bi ovdje mogi oni odmarat neke igrače jer njima gotovo stalno igra ista jedanaistorica znaju da ionako nemaju šanse za osvojit ligu prvaka a i teško da bi i s kompletnim sastavom u Manchesteru do bodova. Prvenstvo im je bitnije natjecanje a Manchester City  druge strane ide po sve moguće trofeje igraju sjajno i mislim da bi mogli u hendikepu ovdje dobit 

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - Tottenham 1 1.50  strijelac gola C.Ronaldo 1.45 

Jedna lijepa kombinacija za balkanskih kladionica gdje je ovo dozvoljeno kombinovati. Nije neka pamet reci da će Real pobjediti ali veceras ne vidim kako bi ih Totenham mogao ugroziti. Respect za Kanea i Eriskena ali ni veći majstori nisu imali šanse kada je Real bio pravi. Očekujem da će Real zaigrati onako kako je igrao kraj prošle sezone i zabiti minimalno tri pogodka. U takvom slučaju portugalski as će sigurno nastaviti rešetati mreže u najvećem europskom takmičenju. 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use