Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 27.11.

vizoran

Recommended Posts

Evo smao brzinmska razmišljanja... Jučer je bio stvarno dobar dan i danas neću forsirati sa ulozima. Odigrati ću više listića sa rekreativnim ulozima, i možda jedan dobitak uložim i to je to...

Utakmica koja je zasigurno svima u Hrvatskoj najzanimljivija je Dinamo Zagreb - Spartak Moskva . Realno i objektivno ovdje bi najpametnije bilo zaobići ovaj par. Zašto?

Iako sam navijač Dinama i znao sam igrati na njih u ludim sitaucijama (igrao sam na njih na gostovanju protiv Ajaxa tečaj 10,00) danas je sve moguće tj. ima previše upitnika. Promjena trenera vjerujem da može donjeti samo pozitivno, ali pitanje je u kakvoj formaciji će Dinamo nastupiti i kako će se snaći igrači. Prema izjavama i jedni i drugi bi bili zadovoljni Xom jer bi imali solidne šanse za prolaz (Dinamo muci poraz od 4:0 zbog gol razlike). DInamo će sigurno oigrati bolje nego zadnjih nekoliko utakmica u prvenstvu kada su realno igrali "očajno" izuzev utakmice sa Rijekom za koju vjerujem da bi drugačije završila da Svilokos nije pokazao crveni karton Biščanu...

Spartak je unatoč lošoj sezoni jako dobra momčad. Drugi dio sezone su odigrali puno bolje i priliku su dobili mlađi igrači. Fale im 3 bitna igrača i pitanje je kako će se snaći na terenu i u kojoj formaciji će istrčati. Kondicijski su daleko spremniji od Dinamovih igrača. Istina je da im je obrana propusna (primaju više od 1 gola po utakmici), ali realno niti Dinamov napad nije nešto ubojit u zadnje vrijeme.

Volio bi i nadam se da Dinamo neće izgubiti i budući da ću navijati za Dinamo večeras odigrati ću 1X (1,50) na nekom listiću i biti spreman na betfairu ukoliko me Dinamo bude impresionirao igrom, ali realno smatram da je previše nepoznanica u ovoj utakmici i da ju je najbolje zaobici.  Moguće je da Dinamo odigra odličnu utakmicu jer će se danas svi truditi ejr je motivacija ogromna, ali i Spartak će imati svoje šanse i nisu oni uopće naivna ekipa...

CSKA Moskva-Lech Poznan 27.11. 18:00

briöi par 620 1 1,40

CSKA je puno kvalitetnija ekipa a i osobno dosta cijenim ruse kada igraju doma. Imaju 6 bodova i pobjedom bi osigurali 1.mjesto. Zadnje kolo u ruskom prvenstvu su igrlai sa B ekipom jer su odmarali igrace za ovaj susret. Ne vjerujem da će Lech izdržati pritisak ruskih napadaca...

HSV-Ajax Amsterdam 27.11. 21:00

briöi par 615 1 1,85

HSV igra vrlo dobro. Danas će izaci u najjačem sastavu. Ajax cijenim i igrao sam ih da će biti prvaci u prvenstvu, ali imaju problema sa ozljedama a i zadnju su izgubili od Az Alkmaara (u ludim uvjetima po snjegu) 2:0. HSV je puno jača ekipa od Az-a i vjerujem da će znati uzeti 3 boda...

NEC Nijmegen-Tottenham 27.11. 19:00

briöi par 611 2 2,10

T'ham je puno kvalitentija ekipa i koefiijent mi je predobar... Istina, T'ham ima problema oko sastavljanja ekipe jer ne igraju Modrić, Čorčluka, Pavlucenko... ali i sa kombiniranim sastavom i dalje su favorit protiv NEC-a kojeg smo imali prilike gledati u Zagrebu i koji me je realno razočarao. Očekivao sam da su bolja ekipa... MOžda X2 ali nikako ne mogu vidjeti da domačin pobjeđuje danas...

Žilina(-3+)-Slavia Prag 27.11. 18:30

briöi par 6168 manje 1,70

Očekujem tvrdu utakmicu... Slavija u gostima uvije igra dosta zatvoreno a niti Žilina neće jurišati.. Za manji ulog ću probati i poluvrijeme X

OlympPir(-3+)-Benfica Lis. 27.11. 20:45

briöi par 6078 manje 1,70

Slično kao i u prijašnjoj utakmici. Inaće undere ne volim igrati ali Benfica u gostima često završava sa underom, a niti Olympiacos nije neka ekipa koja postiže puno golova i koja igra otoverno. Naravno oba beta na undere su malo riskantna jer rani gol može poremetiti sve, ali za manji ulog ću ovo probati...

SC Braga/odg-VfL Wolfsburg 27.11. 22:30

briöi par 61431 da 1,90

E ovo mi je definitivno valuebet i možda i tip dana. Drugdje je koef. 1,60 ali SS daje 1,90. Zašto??? Pa Wolfsburg igra izuzetno ofenzivno i redovio daju i primaju golove. Braga je doma odlična u prvenstuv i nije uopće tako lagano pobjediti ih na njihovom terenu. Imaju probma oko sastavljanja ekipe, ali Braga preferira ofanzivan nogomet i mislim da bi jako lako mogli vidjeti golove na obje strane... Ovo ću sigurno staviti na par listića...

I ovo ću još probati u nekom sistemu... Jučer su sve utakmice završile onako kako su i bile na poluvremenu (osim Cibone). Koeifcijenti su predobri, a uopće nije nemoguće da 1 ili 2 para prođu. Poluvrmeena završavaju po 3-4 poena razlike za neku ekipu i lako je moguće da npr. Unicaja vodi na poluvrmeneu par razlike, ali da na kraju izgubi. Olimpiji fali pola ekipe i to mi je malo škakljivo, ali molgi bi lako na poluvrmeneu gubiti. Dali će dobiti to je pitanje, ali...

MaccTA(pk)-Unicaja Malaga 27.11. 20:00

briöi par 10439 2/1 6,50

OlLjublj(pk)-Alba Berlin 27.11. 20:30

briöi par 10489 2/1 6,25

JovenBad(pk)-Tau Cerámica 27.11. 20:30

briöi par 10499 1/2 6,00

Eov još se dvoumim šta staviti na "glavni" listić sa umjerenim ulogom... Još se razmišljam za Dinamo i razum kaže da zaobiđem taj apr, ali srce govori 1X...hm...

Uf...sada vidim d aje fortuna opet stavila zanimljivi duel...

Slavia-Wolfsburg 2 2,56

Gore (prije) sam pisao o obje utakmice... Očekujem under na utakmici Žilina-Slavija i Slaviju koja daje 0-1 gol. Wolfsburg igra kjako ofenzivno a prema najavama i Braga će tako igrati... Vjerujem da Wolfsburg može dati 2-3 gola...

Za ovaj bet nisam toliko siguran kao jučer za Barcu ali mislim da se mora probati...

CSKA Moskva-Lech Poznan     1    1,40

NEC Nijmegen-Tottenham       2    2,40

PartizBeo-Standard Liege       x2   1.42

HSV-Ajax Amsterdam            1     1.85

Deportivo-Feyenoord            1     1.70

Izgleda mi ok.

Di si na T'ham našao 2,40?

Izgleda mi dosta realno... Da trebam eliminirao bi Partizan X2 i možda Deportivo...

jel se u hokeju vrijede produzeci ako se stavi 1x ili 2 ??? ???

ako si igrao 1x ili x2 onda se računa regularno vrijeme, a ako si igrao konačni ishod onda se računaju i produžetci... napiši šta si igrao i koef. pa ću ti reći dali je reg.vrijeme ili konačni rez. ;)

Inaće za sada su dosta dobri rezultati... čisto me strah šta slijedi... I Unicaja vodi 5 razlike, možda bude 2/1 poluvrijeme kraj (koef. 6,50)

CSKA dobio 2:1

Unicaja vodi 8 razlike nakon 1/4 (neka izdrže do poluvremena, poslije će to domačini riješiti ;) )

T'ham vodi

Slavija nije dala gol, + bio je under (0:0) ...dakle vrlo vjerojanto prolazi i duel wolfsburg - slavija (2,56)... samo wolfsburg treba dati gol...

Ajmo Dinamo! (na kraju ih nisam skoro nigdje igrao)...odigrao ih na 2 rekreativna listića 1x... ipak je razum prevladao... vidjeti ćemo dali sam trebao slušati srce...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • over 1,5 gol na utakmici svakako, a ostalo iz meca u zavisnosti od pohlepe.  
    • 1 protiv Willema svakako, ali bode me u oci koliko golova prima PSV, doslovno tko god se sjeti zabije im po 2, 3 gola i ono sto me intrigira je danasnja kup utakmica sa Feyeenordom koji je em u losoj formi, em prodao alfu i omegu ekipe Gimeneza u Milan, debakl u Lilleu 6-1, pa poraz od Ajaxa 2-1 sad za vikend, a sad idu PSVu na noge u kupu, a pogledaj kvote na jedinicu, sto ciniti tu a moramo nesto odigrati u ovom derbiju  uz naravno over 1.5 ukupni
    • Evo i ja se pridruzujem pozivu kolege da se do petka podignu krediti i rasproda sva imovina i vec sada pocne sa divljanjem po uplatama na ovoj jedinici na Dinamo protiv Sibenika. Iako jos nikada nisam na Forumu pozivao na kladjenje na Dinamo, za sve postoji prvi put.  Ako jedinicu na Dinamo spojite sa jedinicom na Psv protiv Willema dobicete double po ukupnoj kvoti od oko 1,30 a ako dodate i prolaz dalje Bayerna nad Celticon u Ligi Prvaka po kvotici od 1,10 dobicete ukupnu kvotu od oko 1,40 a da lopatu niste niti uzeli u ruke, niti ste kopali, niti bilo sta radili u zivotu, osim kockanja.  
    • Newcastle - Arsenal – 2 i oba daju (4.00) bet365 Newcastle je iznenadio sve u prvoj utakmici pobijedivši Arsenal s 2:0 bez primljenog gola. Sada se igra uzvratna utakmica na St. James Parku. Arsenal ulazi u ovu utakmicu s nizom od četiri uzastopne pobjede, uključujući impresivnih 5-1 protiv Manchester Cityja. Također, londonska momčad je u nizu od šest utakmica bez poraza, od čega dvije u Ligi prvaka. S druge strane, Newcastle se bori s nedosljednom formom, pretrpjevši dva poraza u zadnje tri utakmice, uključujući i nedavni poraz od Fulhama 1-2. Međutim, Newcastle može pronaći samopouzdanje u nedavnim međusobnim susretima, s obzirom da su pobijedili Arsenal u posljednja dva meča. Newcastle je u posljednjih sedam domaćih susreta protiv Arsenala zabio pet, a primio sedam golova. Domaćini su trenutno u nizu od dva uzastopna poraza na svom terenu, ali su pritom u oba susreta postigli gol. S druge strane, Arsenal na gostovanjima ne zna za poraz u posljednjih devet utakmica, a u posljednja dva gostovanja upisao je pobjede. Newcastle će i dalje biti bez Harveya Barnesa i Jamaala Lascellesa, dok Callum Wilson ima male šanse da se vrati nakon više od osam tjedana izbivanja.  Arsenal i dalje ne može računati na Gabriela Jesusa, Bukaya Saku i Takehira Tomiyasua, dok je Ben White blizu povratka. David Raya je prebrodio probleme s ozljedom mišića i očekuje se da će zadržati mjesto na golu ispred Neta. Newcastle: Pope; Livramento, Botman, Schar, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Murphy, Isak, Gordon Arsenal: Raya; Timber, Saliba, Gabriel, Lewis-Skelly; Odegaard, Partey, Rice; Martinelli, Havertz, Trossard S obzirom na trenutnu formu Arsenal djeluje kao favorit za prolazak dalje, ali ne očekujem laganu utakmicu. Newcastle je pokazao da može zabijati i u porazima kod kuće, dok Arsenalova obrana nije bila nepremostiva, primivši gol u devet od posljednjih deset gostujućih susreta. Očekujem pobjedu Arsenala uz opciju oba tima daju gol po ukupnoj kvoti 4.00 u bet365 kladionici. Sretno! (Koeficijenti 04.02. 19:48 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Prepoznao sam se u jednoj rečenici o nedostižnim kolegama. Kako stvari stoje,ta moja izjava se ostvaruje, Fitoz ima veću prednost u 1.ligi nego PSG U Francuskoj ,a Nuki ima respektabilan prosjek od preko 95 posto u 2.ligi. Više i ne znam kad su zadnji put nešto promašili.Ako ih Colt ne urekne,teško da padnu skoro,a teške kletve najboljeg analizatora još ne djeluju-)))  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use