Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 15.10.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Malaga - Leganes over 5.0 cards (1.80)

Nekako pre mala granica za La Ligu, a i ova dva tima opcenito. Malaga zadnja na tablici sa 1 bodon zeljni pobjede dolazi in tvrd gost. Ova utakmica mi je nekako egal te u tom slucaju tribalo bi bit kartona. Malaga ima nevjerovatan prosjek kartona za sad kod kuce sa tocno 5, dok Leganes oko 3 u gostima. Zadnji susreti su bili over, pa mogli bi i sad. Sudac je ok trenutno prosjek 4, al zna on davat vise kartona ako pogledamo prijasnje utakmice koje su egal.

On 13. 10. 2017. at 22:46, Goksim said:

Jedan od najvećih talijanskih derbija i meni jedan od omiljenih derbija kada je klađenje na kartone u pitanju. Vjerujem da će tenzije biti znatno veće nego inaće budući da su klubovi u zadnje vrijeme investirali puno te nakon dužeg vremena, posebice Milan, doveli ozbiljnija pojačanja te sastavili respektabilan tim sa obzirom na ime kluba i povijest koju imaju. 

Očekujem pravu talijansku utakmicu, odnosno talijanski gradski derbi te jako puno posla za suca. Granica od 6,0 mi se čini prihvatljivom a sjećam se da je bilo slučajeva kada je granica bila i 7,0 pa i 7,5 za ovaj derbi što je još samo slučaj za utakmicu Betis-Sevilla te el clasico. 

Bravo Gox... Drago mi je zbog tebe i tvog eventualnog dobitka sto si pogodio ovaj tip, ja sam ga nazlost zaobisao... i sad se potvrdilo pravilo da rezultat kroji kartone... Bravo jos jednom...!!!!

Meni su zuti kartoni donekle spasili vikend, danas prosao dva dubla...sassuolo-chievo under 4.5 i girona-villareal over 4.5 i ono sto sam pisao strasbourg-marseille over 3.5 i betis-valencia over 4.5....da se bavim samo kartonima i sa nicim drugim,bio bi konstantan plus, a ovako kad pocnem cackat raznorazne gluposti,poput hnl-a i bosanske lige,liga petice pogotovo,pa igranje igraca aba lige i acb,igranje na golove igraca rukometa i ostale pizdarije ,nema tu plusa,vise manje se zbrajaju minusi,a sve je to cijena neozbiljnog kladjenja...znaci samo kartoni,nista drugo,sve drugo je barem meni utopija...

ma rezultati su kriminali bili, cijeli tjedan pa subota šečer na kraju, spasio sam koliko se spasit dalo, ali ništa, katastrofa.. nadam se da će liga prvaka malo popravit stanje.. ps. danas sam gleda mlakara, lik je underaš žepći, Hajduk - Cibalia da je jedan karton i to na jedvice jade, a Cibali s ovom igrom ako nebude imala 3-4 kartona po utakmici onda stvarno neznan... 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use