Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 8.10.2017.

Goksim

Recommended Posts

Group C, 20:45, Plzeň (Czech Republic)
Czech Republic - San Marino
Referee: Alex de Albuquerque Troleis (Faroe Islands)

Group C, 20:45, Kaiserslautern (Germany)
Germany - Azerbaijan 
Referee: Andris Treimanis (Lativa)

Group C, 20:45, Oslo (Norway)
Norway - Northern Ireland
Referee: Serhiy Boiko (Ukraine)

Group E, 18:00, Copenhagen (Denmark)
Denmark - Romania
Referee: Deniz Aytekin (Germany)

Group E, 18:00, Astana (Kazakhstan)
Kazakhstan - Armenia 
Referee: Alexandru Tean (Moldova)

Group E, 18:00, Warsaw (Poland)
Poland - Montenegro
Referee: Daniele Orsato (Italy)

Group F, 18:00, Vilnius (Lithuania)
Lithuania - England
Referee: Orel Grinfeld (Israel)

Group F, 18:00, Trnava (Slovakia)
Slovakia - Malta
Referee: Paolo Silvio Mazzoleni (Italy)

Group F, 20:45, Ljubljana (Slovenia)
Slovenia - Scotland
Referee: Jonas Eriksson (Sweden)

Norveška - Sjeverna Irska // OVER 2,5 bet365 - 2,35

Zadnje kolko kvalifikacija, meni najdraže za kladiti se, pogotovo na utakmice koje nemaju ama baš nikakav rezultatski značaj, a jedna od tih utakmica je upravo ova. Ovdje očekujem golove! Norvežani su u prošlom kolu dali čak 8 golova reprezentaciji San Marina dok su i S.Irci odigrali efikasan meč protiv Njemačke, 1:3. 

Sjeverna Irska će igrati u baražu, dok će Norvežani svoju sreću potražiti u narednim kvalifikacijama.  Obje ekipe su vrlo efikasne u ovom ciklusu, Norvežani su postigli 18 a S.Irci jedan gol više. Sretno!

9c6d958e91d3c75aabe4b551f62adf08.jpg

Njemačka - Azerbejdžan // OVER 4,5 bet 365 - 2,20

Isto kao i prethodna analiza. Zadnje kolko, rezultatski totalno nebitna utakmica, Njemačka u strašnoj formi sa strašnim igračima, igraju protiv simpatične ekipe Azerbejdžana koju sa klupe predvodi legedarni Robert Prosinečki.  Njemačka je u ovom ciklusu postigla čak 38 golova, a prvi susret ovih reprezentacija je završen pobjedom Švaba rezultatom 4-1.

Očekujem sličan rezultat, a vjerujem da čak i Azerbejdžan može postići gol, tako da možete pokušati i oba tima daju gol. Sretno!

f4a540f463c7bc749e9f4f92f5358990.jpg

3af454ca3901eb604e10b91c30aa4d61.jpg

Litva - Engleska | Pobjeda gosta bez primljenog gola (2.00) bet365

Finalna utakmica na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo za obje ekipe i nemamo vam što mnogo filozofirati. Engleska bi trebala da ima barem motivaciju da pokušaju biti najbolja momčad na ovogodišnjim kvalifikacijama, dok će Litva željeti da proizvede najveću pobjedu u povijesti njihove reprezentacije. Mislim da Litva ovdje neće moći ništa uraditi, bez obzira na to što će Gareth Southgate rotirati momčad, mislim da će Engleska ipak ostvariti pobjedu, oni zaista imaju tu kvalitetu, a sa očajničkom formom Litve oni neće biti u stanju da urade ništa povodom toga. Primaju po dva gola u svakoj utakmici, dok ih je Engleska pobijedila već jednom ovdje sa 0-3, a vjerujem da ni sada neće uspjeti postići gol, tako da je ova specijalna oklada na bet365 kladionici idealna. Sretno svima!

To-Win-To-Nil.jpg?resize=640%2C220

NJEMAČKA - AZERBAJĐAN

Jednostavno Elf je druga dimenzija za sve, s drugom, trećom ekipom gospoda se ruga s ostalima, igra odlično puni mreže, svaka im čast fascinirali su me. S druge strane slabašni Azerbajđan... crno mu se piše. Ovdje igram hendikep sa 3 razlike na Njemce, ovo mi je sigurno ka kuća, možda čak i neki veći hendikep se može lagano odigrat. Također i opcija sa brojem pogodaka u poluvremenu mi je isto primamljiva.

NJEMAČKA - AZERBAJĐAN - VIŠE OD 1.5 POGODAKA U 1. POLUVREMENU --- 1.66 

NJEMAČKA - AZERBAJĐAN - HENDIKEP 0:3  1 --- 1.80

POLJSKA - CRNA GORA 

U slučaju da Poljaci budu odmarali neke zvijezde tu vidim priliku za Crnu Goru, iako su izgubili od Danaca u direktnom dvoboju ne vidim razlog zašto ne bi vjerovali u svoj prolaz. Potrebno je da Danska izgubi oni pobjede. Danci će sa Rumunjskom pa se ipak tu mogu nadati (bolje nego da su Armenci ili Kazahstan). Crnogorci vjerovatno slabijeg morala, ali ponavljam u slučaju da poljaci odmore pokojeg prvotimca tu vidim sjajnu priliku za njh, barem da probaju. A i u slučaju da Poljaci istrče u najjačoj postavi ne vidim razlog zašto Crnogorci barem bod ne bi uzeli. Inače koeficijent na Poljake mi je dosta smješan zato da mi ovo ima neki value. 

POLJSKA - CRNA GORA --- X2 --- 3.75

POLJSKA - CRNA GORA --- 2 --- 12.0

POLJSKA - CRNA GORA --- CRNA GORA VIŠE OD 1 POGOTKA --- 6.90

SLOVENIJA - ŠKOTSKA

Škoti moraju pobjedit ako žele na Svjetsko prvenstvo. Velik je to pritisak na Škote jer Slovaci će nakon pobjede nad Maltom doći na drugu poziciji. U slučaju da Slovaci izgube onda Slovenci sa pobjedom iz ovog susreta idu dalje. Tako da vjerujem u borbenost i jednih i drugih. Utakmicu sudi Jonas Eriksson

SLOVENIJA - ŠKOTSKA --- VIŠE OD 4.5 KARTONA --- 1.91

SLOVENIJA - ŠKOTSKA --- VIŠE OD 9.5 KORNERA --- 1.85

KAZAHSTAN - ARMENIJA

Utakmica za ništa osim prestiž. Ovakve reprezentacije uvijek daju 100% sebe u ovakvim utakmicama. Vjerujem u borbenost obje ekipe. U prošlom susretu je bilo 7 žutih kartona te jedan crveni. Iako još granice nisu izašle ona od 4.5 mi se čini prikladnom a u slučaju da izbace manju to je samo bonus :)

KAZAHSTAN - ARMENIJA --- VIŠE OD 4.5 KARTONA --- 

KAZAHSTAN - ARMENIJA --- VIŠE OD 9.5 KORNERA --- 1.85

ČEŠKA - SAN MARINO

Tragedija je da se ekipe poput San Marina uopće natječu u ovakvim natjecanjima. Svi ih redom trpaju i tako će biti i ovu utakmicu, od svih nekih hendikepa najprimaljivu ponudu sam našao u broju golova u prvom poluvremenu. Od Norvežana je San Marini primio 4, a u prošlom susretu sa Češkom su primili 5.

ČEŠKA - SAN MARINO --- VIŠE OD 2.5 GOLOVA U 1. POLUVREMENU --- 1.83

SLOVAČKA - MALTA 

Slovacima treba pobjeda ovdje za prolaz dalje te kiks Škotske koja je na tvrdom gostovanju u Sloveniji. Mogu se Slovaci s pravom nadati prolazu. Svakako osim toga ovdje im treba pobjeda od 2 pogotka. Malta je slabašna i očekujem da će slovaci od prve minute krenuti furiozno naprijed. Kvota i više nego primamljiva.

SLOVAČKA - MALTA -- VIŠE OD 1.5 GOLOVA U 1. POLUVREMENU --- 2.0

Slovačka - Malta | Hendikep 0-2 (1.57) bet365

Mislim da će ovu utakmicu 100% pobijediti Slovačka. Oni igraju kod kuće i mislim da će ostvariti pobjedu pred svojim navijačima. Vjerujem da će oni u prvom poluvremenu dati minimalno 2 gola. Ako Slovačka pobijedi ovu utakmicu i Škotska izgubi, onda će Slovačka završiti na drugoj poziciji. Škotska igra protiv Slovenije u gostima i ovo je jedna vrlo realna nada za Slovačku. Oni ovdje moraju pobijediti ukoliko misle da bi Škotska mogla kiksati u gostima. Malta je posljednja sa jednim bodom. Oni su u ovim kvalifikacijama ostvarili jedan remi i osam poraza. Postigli su samo 3 , a primili 22 gola. To nam govori kako je ova reprezentacija u vrlo lošoj formi i mislim da oni nemaju što tražiti u ovoj utakmici. Vjerujem u hendikep 0-2 u ovoj utakmici. Mislim da će Slovačka pobijediti 3-0 protiv očajne Malte.

3n3kyu0.jpg

Czech Republic - San Marino
Sudac: Alex de Albuquerque Troleis (Faroe Islands)
IQlH3oh.jpg

Germany - Azerbaijan 
Sudac: Andris Treimanis (Lativa)
n5oxBCY.jpg

Norway - Northern Ireland
Sudac: Serhiy Boiko (Ukraine)
27GsRwd.jpg

Denmark - Romania
Sudac: Deniz Aytekin (Germany)
6FkF2LH.jpg

Lithuania - England
Sudac: Orel Grinfeld (Israel)
qKLsQWb.jpg

Slovenia - Scotland
Sudac: Jonas Eriksson (Sweden)
M7IbYOW.jpg

Njemacka- Azerbedjan tip Oba daju gol NE koef 1,45

Fenomenalan niz Njemci nastavice se i danas u Kaiserlautenu gde ce Njemci loviti i 10 tu pobjedu u kvalifikacijama i tako ce ovih kvalifikacije da zavrse sa 10 pobjeda od 10 utakmice sto je jedan neverojatan podatak za to koliku su Njemci jaki, koliko oni zive i ulaze u fudbal. Iskreno mozda selektor danas moze dati priliku na onima koji se nisu bas iznaigrali u ove kavifikacije, ali i tako su oni prejaki za Azerbedzan i prosto ne vidim kako bi Azerbedzan postigo gol u ovoj utakmici. 

za sutra

Makedonija- Lichtensajn tip Pobeda Makedonija uz gol Pandeva koef 1.7

U strumici u moj rodni grad igra se ova utakmica  ja sam daleko :( u Njemackoj...

Pozitivne vetrove koje duvaju u reprezentacije Makedonje nastavili su se i protiv Italija gde je Makedonija sasvim zasluzeno dosla do boda... Ove kvalifikacije za Makedoniju nisu dobro poceli ali ce dobro da zavrse..

Podmladzena Makedonija igra u izuzetno dobar i moderen nogomet.. Strumica je isto i rodni grad Gorana Pandeva koj jos mislim da je najbolji Makedonski igrac sada i najavio je da ne zna jel ce igrati sledece kvalifikacije jer mu je vec 35 godina.. Nije odavno postiao gol , sa Albaniom dovzvolio je Trajkovski da puca iz penala (jer mu je bilo rodzendan) ali sutra mislim da ce se i on zapisati u listu strelaca i mozda ce mu to bude i oprostaj iz reprezentacije, sa Gol i to kod Kuce ...u Nasoj STRUMICI

SRETNO

prije 18 sati, CrneKese said:

NJEMAČKA - AZERBAJĐAN

Jednostavno Elf je druga dimenzija za sve, s drugom, trećom ekipom gospoda se ruga s ostalima, igra odlično puni mreže, svaka im čast fascinirali su me. S druge strane slabašni Azerbajđan... crno mu se piše. Ovdje igram hendikep sa 3 razlike na Njemce, ovo mi je sigurno ka kuća, možda čak i neki veći hendikep se može lagano odigrat. Također i opcija sa brojem pogodaka u poluvremenu mi je isto primamljiva.

NJEMAČKA - AZERBAJĐAN - VIŠE OD 1.5 POGODAKA U 1. POLUVREMENU --- 1.66 

NJEMAČKA - AZERBAJĐAN - HENDIKEP 0:3  1 --- 1.80

POLJSKA - CRNA GORA 

U slučaju da Poljaci budu odmarali neke zvijezde tu vidim priliku za Crnu Goru, iako su izgubili od Danaca u direktnom dvoboju ne vidim razlog zašto ne bi vjerovali u svoj prolaz. Potrebno je da Danska izgubi oni pobjede. Danci će sa Rumunjskom pa se ipak tu mogu nadati (bolje nego da su Armenci ili Kazahstan). Crnogorci vjerovatno slabijeg morala, ali ponavljam u slučaju da poljaci odmore pokojeg prvotimca tu vidim sjajnu priliku za njh, barem da probaju. A i u slučaju da Poljaci istrče u najjačoj postavi ne vidim razlog zašto Crnogorci barem bod ne bi uzeli. Inače koeficijent na Poljake mi je dosta smješan zato da mi ovo ima neki value. 

POLJSKA - CRNA GORA --- X2 --- 3.75

POLJSKA - CRNA GORA --- 2 --- 12.0

POLJSKA - CRNA GORA --- CRNA GORA VIŠE OD 1 POGOTKA --- 6.90

CG bez Jovetića ,realno ipak pobjeda poljaka ili BTS

Olympiakos-Panathinaikos
Olympiacos je na otvaranju prošle sezone dobio PAO s čak 88:63, ali nije uspio osvojiti i treći uzastopni naslov prvaka. Zbog tog, visokog trijumfa na svom terenu imali su bolji međusobni koš-količnik te treću sezonu uzastopno regularni dio okončali kao prvi, ali su ostali bez naslova. Titulu su izgubili na svom terenu, zbog čega su njihovi navijači u jednom momentu bili napravili i prekid. Poraženi su i u finalu Eurolige od Fenerbahcea.
Mada je u play-offu imao zapaženih partija, E. Green nije ostao u Pireju, kao ni Hackett i Lojeski, koji zbog povrede nisu ni igrali završnicu, u kojoj su se dosta mučili s vanjskim šutem. Zato su tokom ljeta doveli Strelnikesa i Robertsa, a pod košem Tilliea, McLeana i Bogrisa. Birch je otišao u NBA ligu pa bi se više prostora trebalo otvoriti za Milutinova, koji je prošle sezone proglašen za igrača koji je najviše napredovao u grčkom prvenstvu.
Panathinaikos je prošle sezone uspio izboriti samo play-off u Euroligi, ali su u ¼ finalu, mada su imali prednost domaćeg terena, izgubili od kasnijeg prvaka, Fenera (0-3). Zbog toga su se morali autobusom vraćati iz Istanbula, ali im je, vjerovatno, upravo taj neuspjeh donio uspjeh u play-offu domaće lige. Imali su, naime, više vremena za odmor te su, uz odbranjeni trofej Kupa, uspjeli osvojiti i Prvenstvo Grčke.
K. C. Rivers, koji je ubacio 13 poena, dobio je novi ugovor, ali je James, koji je bio u odlučujućem meču ubacio 11, otišao u NBA. Otišli su i Nichols, Bourousis i Feldaine, a legendarni Fotsis se odlučio amaterski igrati za prvi klub u karijeri. Praznine su popunili Lekaviciusom, Denmonom, Augusteom, Mitoglouom, T. Antetokounmpom i Vogioukasom, a posebna je atrakcija dolazak Lojeskog, koji protekle četiri sezone 
proveo u Olympiacosu.
TIP:Olympiacos je prošle sezone bez naslova ostao i zbog činjenice da Spanoulis nije bio potpuno zdrav ,a pitanje je i koliko će na otvaranju sezone biti šuterski moćan. I njemu je već 35 godina, ali je odmarao ovo ljeto. a neće igrati Roberts,  PAO ima problema s nedisciplinom, a N. Calathes je, zbog lumpovanja u Moskvi s Gistom, K.C. Riversom i Singletonom, izgubio i kapitensku traku. Ipak, tipujem da gosti ako izgube neće vise od 4 poena razlike.

tip:Panathinaikos(AH-3.5)2= 1.91

Pozdrav svima. Do sad sam samo pratio forum, a sada ću probat i ja dati poneku analizu. Dakle;

Poljska - Crna Gora // ODG  1.85  unibet

Poljacima treba minimalno neriješeno da osiguraju prvo mjesto dok Crna Gora mora pobijediti, tj. ići na sve ili ništa. Tako da mislim da će se crnogorci morati otvoriti da daju gol, a to će poljaci znati iskoristiti jer sigurno da neće igrati na neriješeno. 

Njemačka - Azerbejdžan // UNDER 4,5// 1.73  unibet

Njemci će u ovu utakmicu ući opušteni dok će s druge strane Azerbejdžanci bit silno motivirani jer igraju protiv svjetskih prvaka. Da nije kraj kvalifikacija i da Njemci nisu osigurali prvo mjesto, igrao bi drugačije, ali sad ovo moram probati. Ipak to nije San Marino. 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use