Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 6.10.2017.

Goksim

Recommended Posts

Kvalifikacije za SP 2018- Europa

AhieGFK.png

Pravila

• Devet pobjednika grupa direktno će se plasirati na SP 2018 koje se igra u Rusiji
  • Osam drugoplasiranih momčadi sa najboljim omjerom protiv prve, treće, četvrte i pete reprezentacije u svojim grupama ide u play off gdje će četiri momčadi izboriti svoj plasman na SP 2018

Ranking svake momčadi se određuje na temelju:

1. Osvojenih bodova;
  2. Gol razlike;
  3. Najvećeg broja postignutih pogodaka;

Ako dvije ili više reprezentacija ima identična ranije navedena tri kriterija njih ranking odredit će se na temelju:

1. Boljeg H2H u odnosu na reprezentaciju sa kojom imaju identičan raniji skor. Reprezentacija koja je osvojila više bodova u međusobnim susretima biti će bolje rangirana;
  2. Bolje gol razlike u odnosu na reprezentaciju sa kojom imaju identičan skor u svim ranije navedenim kriterijima;
  3. Veći broj postignutih pogodaka u međusobnim susretima u odnosu na reprezentaciju sa kojom imaju identičan skor;
  4. Veći broj golova postignutih u gostima u odnosu na reprezentaciju sa kojom imaju identičan skor u svim ranije navedenim kriterijima;
  5. Fair play - reprezentacija sa manjim brojem žutih i crvenih kartona ide dalje;
  6. Izvlačenje.

Grupa D

glIHDir.png

Grupa G

Ty8XGog.png

Grupa I

3602pbi.png

Kvalifikacije za SP 2018- Centralna Amerika

ObRdrYP.png

GSEBKWs.png

Gruzija-Wales    pet 18:00
Sudac: Jesús Gil Manzano (ESP)

Kosovo-Ukrajina    pet 20:45
Sudac: Craig Pawson (ENG)

Turska-Island    pet 20:45
Sudac: Szymon Marciniak (POL)

Hrvatska-Finska    pet 20:45
Sudac: Daniel Stefanski (POL)

Lihtenštajn-Izrael    pet 20:45
Sudac: Arnold Hunter (NIR)

Italija-Makedonija    pet 20:45
Sudac: Tiago Martins (POR)

Španjolska-Albanija    pet 20:45
Sudac: Aleksei Eskov (RUS)

Austrija-Srbija    pet 20:45
Sudac: Pavel Královec (CZE)

Republika Irska - Moldavija pet 20:45
Sudac: Bas Nijhuis (NED)

Oslabljena Hrvatska počela pripreme za Finsku: "Tamo smo ih jedva pobijedili"

HRVATSKA nogometna reprezentacija počela je pripreme za ključne utakmice u borbi za Svjetsko prvenstvo. U petak će dočekati Finsku u Rijeci, a onda putuju u goste Ukrajini. Ante Čačić igrače je okupio u Zagrebu, a prvi trening odradili su na Hitrec-Kacijanu. 

Luka Modrić nije se pojavio na okupljanju zbog rođenja trećeg djeteta te bi se naknadno trebao priključiti reprezentaciji. 

Ozljede će opet krojiti Čačićevu momčad, zbog ozljeda je otpao niz igrača, a posljednji Nikola Kalinić. Mario Mandžukić trenirao je odvojeno, a Lovren bi mogao biti spreman tek za Ukrajinu. Zbog ozljeda je Čačić pozvao U21 reprezentativca Duju Ćaleta-Cara koji se, kao i Ivan Perišić, od utorka priključuje treninzima s ostatkom ekipe. 

Hrvatska dva kola uoči kraja kvalifikacija drži vodeće mjesto u skupini sa 16 bodova, koliko ima i Island, a Ukrajina i Turska imaju samo dva boda manje. 

"Fince smo tamo jedva dobili, neće biti lako na Rujevici"

"Mislim da ćemo se uspjeti mobilizirati, skupiti glave i uvjeren sam da će sve proći dobro", izjavio je Josip Pivarić, koji će opet biti prva opcija za lijevi bok, iako ima problema s ozljedom. Igrač kijevskog Dinama prenio je atmosferu iz protivničkog tabora. 

"Ukrajinci se isto nadaju najboljem. Uvjereni su da imaju i veće šanse zbog svojih gledatelja, svoje podrške koja će vjerojatno biti jako velika, pun stadion u Kijevu. Mi upravo to i volimo, nogometnu, pravu atmosferu, gdje mislim da svaki igrač može dati svoj puni doprinos, a onda po kvaliteti koju hrvatska reprezentacija ima, jednostavno ne bi trebala doći u pitanje naša pobjeda. Najbitnije je da se trenutno ne razmišlja o Ukrajini, nego samo o Finskoj, jer to je prva u nizu koje treba dobiti. Igrali smo protiv njih, znamo što možemo očekivati. Teško nas s nečim mogu iznenaditi", rekao je Pivarić.

Priliku u obrani mogao bi dobiti i 23-godišnji Matej Mitrović, stoper Bešiktaša i nekadašnji igrač Rijeke. 

"Ovo je zadnje okupljanje, najbitnije dvije utakmice i nemamo što kalkulirati, moramo ići na dvije pobjede. Koga god izbornik stavi siguran sam da će dati svoj maksimum i da ćemo svi ići na pobjedu. Finci maju zadnje dvije pobjede i sigurno neće doći ovdje prepustiti nam da mi igramo. Tamo smo ih jedva dobili. Neće sigurno biti laka utakmica", rekao je Mitrović.

U utorak Hrvatska putuje u Opatiju i pripreme nastaviti na Rujevici.

Izvor: Index.hr

GRUZIJA - WALES 

Bit će zanimljivo vidjeti Wales kako će odigrati do kraja ovih kvalifikacija tj iduće dvije utamice. Prva je gostovanje u Gruziji dok je druga domaći susret sa Irskom. Neporaženi Wales na Gruziju koja još nema pobjede, no nije to baš tako bajno kao šta se na prvu čini, Wales u 8 utakmica 3 pobjede i 5 neriješenih, dok Gruzijci 5 neriješenih te 3 poraza. Dosta su problema Gruzijci napravili ovo kvalifikacije, pa i samom Walesu koji ih nije uspio pobijediti na domaćem terenu iako su od 10-te minute vodili pogotkom Balea. Ove kvalifikacije nepobjedivi Wales je loše startao rekao bih. Iako nisu gubili ipak nisu ni pobjeđivali. Popravili su to u zadnja dva kola pobjedama protiv Moldavije i Austrije te se nalaze na drugom mijestu i sada sve ovisi o njima. Ova utakmica mi se čini kao prigoda za Wales da se približi na samo malo do Rusije te vjerujem kako će ju iskoristiti. U lošijem scenariju po njih odigrat će neriješeno, jer ipak ne vidim načn da Gruzija to dobije. 

GRUZIJA - WALES --- X2 --- 1.25

GRUZIJA - WALES --- 2 --- 2.00

i još bi valjalo pričekati granicu za kartone, ipak sudi Gil Manzano a znamo kakav je kriterij u Španjolskoj te mislim u slučaju neke granice od 3.5 da se to isplati uzeti.... 

GRUZIJA - WALES --- VIŠE OD 4.5 KARTONA --- 1.95

Argentina - Peru 1 (1.20) bet365

Argentinine kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. nisu baš prošle tako glatko kako su svi očekivali. Kako stvari stoje, Argentina je izvan prva četiri tima, koji imaju pravo na automatske kvalifikacije i samo jedan bod su ispred šestoplasiranog Čilea. Ako rezultat u petak ne bude išao u njihovu korist, Argentinci bi se mogli pronaći u velikoj nevolji, tako da im je ova utakmica protiv Perua vrlo važna i vjerujem da će to Argentina riješiti u svoju korist. Iako Aguera neće biti na ovoj utakmici, vjerujem da će Messi i kompanija uspjeti da ostvare pobjedu u ovoj utakmici. Moram napomenuti da koeficijent na Argentinu konstantno pada pa ukoliko želite da uplatite na njihovu pobjedu, požurite! Sretno!

n2id1KG.jpg

Hrvatska - Finska | Manje od 2.5 gola (2.20) bet365

Vrlo sam iznenađen sa ovim koeficijentima i oprobat ću se na okladu na manje od 2.5 gola na ovoj utakmici. Hrvatska je prva u skupini, ali oni su pod pritiskom od strane tri tima u skupini I koja se još uvijek bore za tu poziciju. Oni su solidni kod kuće, a u posljednja tri meča nisu primili gola. Finska je prekinula loš niz od pet uzastopnih poraza. Razlog zbog kojeg igram na ovu okladu je zbog trenutne statistike oba tima. Hrvatska je u posljednjih šest utakmica išla ispod 2.5 gola, gdje su zadržali tri utakmice kod kuće bez primljenog gola. Finska je u šest od osam utakmica u kvalifikacijama išla ispod 2.5 gola. Mislim da će i ovdje biti isto tako, jer obje ekipe imaju solidnu obranu. Vjerujem u pobjedu Hrvatske, ali vjerujem da neće biti više od 2.5 gola. Sretno!

OhfTSxj.jpg

Gruzija - Wales // UNDER 2,5 bet365 - 1,50

Odlučujuća utakmica za ekipu Walesa, utakmica koju moraju dobiti ukoliko žele ostati u borbi za playoff, što je i bio njihov cilje prije početka kvalifikacija. Za njih bi bilo veliko razočaranje da se nakon uspjeha na Euru ne plasiraju u Rusiju, te će dati sve od sebe kako bi ostvarili pozitivan rezultat u ovom susretu. 

Gruzija je tradicionalno težak protivnik, u zadnje tri utakmice nisu poraženi, te će reprezentaciji Walesa biti vrlo teško probiti odbrambeni zid ispred gola Gruzije- Očekujem tvrdu utakmicu i minimalnu pobjedu Walesa od 0-1. Sretno! 

c073fed891074de7e59c6339774ebbc0.jpg

Argentina - Peru // OVER 5,5 KARTONA bet365 - 1,72

Temperamentni Južno Amerikanci u direktnom okršaju za plasman u Rusiju, šta drugo očekivati nego oštru igru, visoke tenzije i mnoštvo kartona. Tipujem još da bi na utakmici mogao pasti crveni karton ili jedanaesterac, jer ukoliko Argentina bude igrala kao i do sada teško će se izboriti sa Peruom, s toga mislim, da bi im mogao biti dosuđen jedanaesterac ili bilo kakva nepravda, možda i čak autogol Perua. Jer kakvo bi to bilo Svjetsko prvenstvo bez Lionela Messija?

Na zadnjem međusobnom susretu bilo je podijeljeno 5 kartona, a na zadnjem meču Argentine i Venecuele koji je završen remijem, podijeljeno je čak 8 kartona, od toga 6 reprezentaciji Venecuele. Mislim da je granica odlična za odigrati ovaj tip. Sretno!

daddcf66c94b74ac85d4d9430aa7c245.jpg

2fc1a65b0c3af092115bc73412d52806.jpg

0576f88e9a3cfb3740f71c1017f176ff.jpg

Loše stanje u reprezentaciji Austrije, Srbija pobjedom osigurava SP. Iako, i u slučaju kiksa, Srbija u posljednjem kolu dočekuje Gruziju i tu može osigurati izravni plasman u Rusiju. Kvota je pala sa 2.70 na 2.10 i još je u padu.

Ja ne znam hoću li išta dirati ali eto informacije radi. A Wales igra ranije protiv Gruzije pa treba vidjeti i na šta će to izaći.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/srbija-vec-slavi-austrijanci-u-totalnom-rasulu/254170

Turska - Island - Over 3,5 kartona (1,75) unibet

Jučer smo sa kartonima, rekao bi napokon jer početak sezone nije baš bio fantastičan, prošli obje oklade koje su se igrale u 20:45. Danas mi je ova oklada jako izgledna i vidim ogroman value u koeficijentu i granici. 

Za početak evo i tablice.

Grupa I

3602pbi.png

Kao što znate ostala su dva kola do kraja i u Zadnjem kolu Ukrajina ugošćuje Hrvatsku. 

Dakle Turska pobjedom preskaće Island i sjeda na drugo mjesto, kolo prije kraja. Budući da Hrvatska ima teško gostovanje, mogu se nadati i prvom mjestu ukoliko Hrvatska u Ukrajini kiksa. Nadam se da to nećemo gledati jer bi volio gledati Vatrene na SPu ovog ljeta, ali svakako je opcija. 

Prvu utakmicu Island je slavio sa 2:0 ranim golovima, a na utakmici smo vidjeli četiri žuta kartona. Danas, u vrućoj Turskoj, igraju utakmicu koja će možda i odrediti tko će u dokvalifikacije. U svakom slučaju će odrediti tko neće jer gubitnik današnjeg susreta teško može vidjeti SP 2018. Dakle ulog je ogroman i nervoze će svakako biti. Evo i kako su zemaljske kladionice postavile granice za kartone.

CB7vabp.png

Supersport je stavio granicu od 4,5 kartona i daju 1,75 za over. Dakle vjeruju da je vjerojatnije da vidimo 5+ kartona. Da ne bude zabune, ne sugeriram ovu okladu igrati kod zemaljskih kladionice budući da:

1. Ne računaju crveni karton kao dva kod klađenja na kartone dok online kladionice računaju
  2. Imaju veću granicu za jedan karton, što je kod klađenja na kartone puno
  3. Imaju porez na dobitak od 10% što je jednostavno previše
  4. Imaju manipulativni trošak od 5% koji vjerujem nitko nezna čemu služi ali se uredno plaća, čak i kada se uplaćuje listić online. Sad kada smo to riješili možemo dalje. :D

lRDIyU4.png

PSK je isto izbacio granicu od 4,5 kartona. Također ne računaju crveni karton, odnosno imaju nepovoljnija pravila kada se kladite na over kartona, a granica im je više. 

f33kYNx.png

Lutrija vjerujem da će biti 5+ kartona na utakmici a za manje od 4 kartona daju koeficijent 3,00! Ovo je najbolji prikaz koliko je granica i koeficijent Unibeta promašen. 

E sada dolazimo do Unibeta, koji nas je i jučer počasti primamljivim granicama za kartone. unibet je stavio granicu od samo 3,5 kartona za ovu utakmicu! Zašto? Nemam pojma, ali svakako ću uzeti ponuđeno! Napominjem kako unibet računa i crveni karton kao i drugi žuti. Dakle, uz bet365 imaju daleko najpovoljnije uvjete za klađenje na over kartona te naravno nemaju porez na dobitak i manipulativni trošak.

Granica je, ako uzmemo u obzir važnost utakmice, smješno mala. Sudaraju se dva konkurenta za prvo/drugo mjesto. U igri je nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Igrači nastupaju za reprezentaciju, za svoju državu i gorit će od želje. Također, svi znamo što je SP i koliko znači i u igračkom smislu a i po pitanju prodaje igrača u bolje klubove te dobivanja boljih ugovora. Igra se u Turskoj koja je poznata kao negostoljubiva sredina kada su gostovanja reprezentacija u pitanju. 

Utakmicu sudi Szymon Marciniak (POL). Evo i njegove statistike. Btw. kada smo kod sudaca, pozivam kolege da se malo više aktiviraju kada je komentiranje suđenja u pitanju. Otvorili smo "Post"/"Profil" za svakog suca na forumu i cilj je da, nakon što pogledamo određenu utakmicu, napišemo kratak komentar o suđenju. S vremenom to će biti odlična baza informacija te ćemo još bolje moći procijeniti kako će se određeni sudac ponašati na utakmici. Na početnoj stranici foruma, odmah ispod tipova za klađenje možete naći suce.

Vjerujem da će vam se statistika Szymona Marcinaka svidjeti ;) U zadnjih 9 međunarodnih utakmica koje je sudio čak 8 puta je pokazao 4 ili više kartona. Ono što također bode u oči jesu crveni kartoni kojih daje natprosječno puno što nam, kod Unibeta , ide u prilog. Napominjem još jednom da zemaljske kladionice ne računaju crveni karton. 

sPe3cfp.png

A evo i kako ponuda izgleda kod Unibeta. 

lwOoVI3.png

Ja sam odlučio uplatiti sav jučerašnji profit od Kuipersa i utakmice Crna Gora - Danska. Dodao sam Hrvatsku kako oklada nebi išla na autorizaciju, da što više ljudi može uplatiti po dobrom tečaju. ;) 

fh0ysPX.png

Nemojte uplaćivati više od onoga što ste spremni izgubiti pa neka svatko odluči za sebe hoće li ovo odigrati i sa kojim iznosom. Vjerujem da je jasno da se radi o valuebetu, da je koeficijent odličan te da bi granica za kartone trebala biti veća i da je izgledno da će oklada proći. Također, za očekivati je pad koeficijenta na 1,50 a lako moguće i dizanje granice na 4,5 kartona. 

@Goksim meni je Island i po 4,5 bio fin par, jučer ga zapikirao, a ovo se mora iskoristiti.

Od ostalih mi se ništa posebno ne sviđa što se kartona tiče, primamljivo je i Kosovo-Ukrajina over 3,5 2.05 ili Kosovo over 1,5 1.55, jako su grube ekipe, pogotovo Kosovo, ali mi se ne sviđa Pawson kao sudac. 

španjolska-albanija bi mogao under, sudi Eskov koji je bezze na kartonima, a ubit ce ih španjolska

Italija bi isto mogla u under ali je lošiji sudac

srbija bi mogla over ali je austrija u rasulu, pitanje je koliko su glavom u utakmici a i nije da mi je Kralovec nešto privlačan kod kartona, iako daje kod repki dosta

Danas odlicna ponuda i bit ce puno prijedloga od mene. Za pocetak najizgledniji.

Dallas Stars - Vegas Golden Knights  1  1.75  pinnacle  6/10

Svi znamo da je Vegas nova fransiza koja je uglavnom pokupila igrace na prosirenom draftu. Ima tu vrlo dobrih igraca poput Fleurya, Marchessaulta ili Jamesa Neala koji je pak upitan za veceras zbog ozljede ruke. S druge strane Dallas se dobro pojacao, a najvise se istice potpisa Alexandera Radulova. Sa Seguinom i Bennom, to bi trebao biti odlican napad, a tu je i Spezza. Dallas je imao 3-3 u predsezoni dok je Vegas imao 3-4 ali s tri uzastopna poraza.

Dallas ima snaznu napadacku liniju koja je sasvim sigurno uigrana za razliku od Vegasovih linija. Jednostavno treba duze vrijeme da se linije uigraju i pronadu savrseni parovi. Za primjer su Oilersi koji su u prvoj sezoni trenera Todda McLellana i u debitantskoj sezoni McDavida bili skupili premalo bodova unatoc jakim igrackim imenima. Tada je igrao i Hall kao glavni igrac. A vec iduce sezone suOilersi bili odlicni nakon uigranosti, a ove sezone su jedni od top tri favorita za Stanley Cup. Stoga, tesko ce Vegas izaci na kraj s ovakvim napadom Starsa.

Jedan zicer double

Columbus - NY Islanders  over 4,5  1.45

Hrvatska - Finska  1  1.12 

Kvota: 1.62  unibet 

NHL je krenuo vrlo efikasno, a to bi se trebali nastaviti i u ovoj utakmici. Jednostavno Columbus igra napadacki, tako da ovo uzimam uz sjajnih 1.45 s obzirom da ovo nije realna kvota i zasigurno ce skliznuti dolje. Imaju i Islandersi svojih aduta, tako da ovdje mozemo ocekivati najmanje pet golova. 

Hrvatska ce rijesiti ovo bez vecih problema. 

Kasnije jos dva izgledna single-a iz kanafskih juniorskih liga dok unibet izbaci kvote. Danas je ponuda odlicna. 

prije 3 sati, Goksim said:

Turska - Island - Over 3,5 kartona (1,75) unibet" rel="external">unibet

lwOoVI3.png

Ja sam odlučio uplatiti sav jučerašnji profit od Kuipersa i utakmice Crna Gora - Danska. Dodao sam Hrvatsku kako oklada nebi išla na autorizaciju, da što više ljudi može uplatiti po dobrom tečaju. ;) 

fh0ysPX.png

Pratim ovo bez razmisljanja na malo jaci ulog, tek sada ustao i kvota nesto niza ali i dalje ima value. Goksim, cestitam na dobitku od sinoc, sretno nam bilo i veceras!

Btw, ko ima limit kod Unibeta ili uopste ne igra tamo imate isti pick i kod 10beta po kvoti 1.66!

prije 51 minute, JackieJack said:

Pratim ovo bez razmisljanja na malo jaci ulog, tek sada ustao i kvota nesto niza ali i dalje ima value. Goksim, cestitam na dobitku od sinoc, sretno nam bilo i veceras!

Btw, ko ima limit kod Unibeta ili uopste ne igra tamo imate isti pick i kod 10beta po kvoti 1.66!

već kad spominješ 10bet. jel možete vi napravit isplatu na neteller s 10beta?

USA - Panama over 3.5 cards 1.81 unibet 4/10

Jos 2 kola do kraja kvala, oba tima se bore za prolaz na SP, Panama trenutno sa 10 boda i jedno mesto iznad SAD-a, ovaj mec je najbitniji jer bi pobedom SAD presao Panamu i obezbedio mesto koje vodi direktno jer u zadnjem kolu idu na Trininad i Tobago, znaci 99% pobeda za Amere a Panama ide na Kostariku kojoj ako Panama ovde izvuce bar X onda Kostarika moze i izgubiti zadnji mec tj. Panama moze direktno dalje. 

Imamo dobrog sudiju, Meksikanac Roberto Garcia ce deliti pravdu koji logicno u meksickom prvenstvu pokazuje puno vise ali i na medjunarodnim mecevima nista losiji, ove godine sudio 2 meca i oba isla preko (7 i 7 zutih) a jos interesantnije da je oba puta sudio Panami.

Austrija-Srbija x2 1.35
Gruzija-Wales x2 1.23
Španjolska-Albanija under 3,5 žutih kartona 1.70

Premier 2,82

- Jučer sam pričao o problemima u Austriji. Jako lošom igrom u zadnja 3-4 kola ispali su iz svih kombinacija za SP, a nakon toga pojavili su se i problemi. Savez je najavio odlazak izbornika Kollera na što su se igrači pobunili. "Komunikacija između Saveza i igrača nije dobra i to nam otežava situaciju. Sve smo rekli predsjedniku Saveza. Ne želimo smjenu selektora", rekao je kapeten reprezentacije Austrije Julian Baumgartlinger. Njemu su se u kritikama Saveza pridružili još i Marko Arnautović i Mark Janko, pa je situacija u reprezentaciji trenutno jako loša.Uz to imaju i problema sa ozljedama. Srbija je na korak do plasmana u Rusiju. Pobjedom će večeras osigurati prvo mjesto a ukoliko Wales (koji igra ranije) kiksa, dovoljan će im biti i bod. Svakako su kvalitetnija reprezentacija i uz ovakvo stanje u Austriji mislim da barem dvoznak dolazi.

- Wales je bez Balea ali ovo moraju dobiti. Nadaju se da će uhvatiti Srbiju na prvom mjestu ali to će biti jako teško, a za vratom im puše Irska koja danas igra kući sa Moldavijom a upravo u zadnjem kolu Wales dočekuje Irsku. Gruzija se nalazi na predzadnjem mjestu sa 5 bodova (5 x-eva). Tvrda su ekipa doma ali je Wales kvalitetniji i puuuno im je potrebnija pobjeda, uzimam x2 za svaki slučaj i realno bi moralo doći.

- O ovome sam spominjao jutros. Španjolska pobjedom potvrđuje prvo mjesto. Albanci znaju biti neugodna ekipa ali nemaju šta tražiti protiv Furije, pogotovo ne u gostima. U prvoj njihovoj smo vidjeli tri žuta a maksimalno toliko ih očekujem i danas. Španjolska je skoro sve utakmice završila u underu kartona (osim prve protiv Italije i druge protiv Makedonije iako je tada Makedonija sama imala 5 kartona a Španjolska 2). Očekujem da rano riješe pitanje pobjednika i da neće biti potrebe za agresivnijom igrom (iako i Španjolska ima svojih stručnjaka tipa Busquets koji je dobio žuti kod vodstva 7:0 kontra Lihtenštajna). Utakmicu sudi Eskov koji je underaš, najčešće prelazi kada su neki derbiji i kada se sve uzme u obzir ovo mi se isplati probati.

IRSKA - MOLDAVIJA

Domaćini su svakako još u igri za Rusiju, iako teško, ali matematićki šanse još postoje, čeka se jedan kiks Walesa i njihove dvije pobijede. Susreću se sa Moldavijom, ekipom koju su već pobijedili u gostima sa rezultatom 1:3 uz veliku premoć i dominaciju. Na domaćem terenu vjerujem da će razlika biti puno veća ipak Moldavija nije neki opasan protivnik i vjerujem kako će Irska odraditi dobar posao pred svojom publikom.

IRSKA - MOLDAVIJA --- HENDIKEP 0:2  1 --- 1.95

KOSOVO - UKRAJINA 

Na domaćem terenu Kosovo dočekuje Ukrajince, ekipu koja se bori za Rusiju i sve osim pobijede neće zadovoljiti Ukrajinske apetite. Kosovo osim velikog poraza od Hrvatske na njihovom terenu nitko nije previše nadigrao iako su još visoko izgubili od Turske 1:4 no to ipak nije bila takva utakmica kakav je pokazao rezultat.  Svakom utakmicom i ta mlada reprezentacija se diže i sve su čvršći i uigraniji no još uvijek čekaju svoje prve bodove. U Kijevu Kosovo je poraženo sa 3:0 u jednoj tvrdoj utakmici gdje se većinom igralo na sredini terena. Vodili su Ukrajinci sa niskih 1:0 sve do 81-te minute te tek kada se Kosovo otvorilo uspjelo postići još dva pogotka. Večeras u Shkoderu svakako očekujem puno manju golovnu razliku ipak na Ukrajincima je veliki pritisak sa kojim njihovi igrači nisu puno pusta sučeljavani i uz nekoliko izostanaka u obrani ne bi bilo iznenađenje ni da Kosovo postigne pogodak. 

KOSOVO - UKRAJINA - HENDIKEP 2:0  1X --- 1.75

LIHTENŠTAJN - IZRAEL

Domaća ekipa koja redovno prima 3-4 komada, svake prjestupne iznenade pa prime 1-2 komada ili npr kad ih sreća posere brutalno pa Fincima uzmu bod. Ipak se to događa jednom godišnje tao da ovdje vjerujem u visoku pobjedu Izraela kojem nije prestalo ništa drugo neko se iživiti nad nekim a Lihtenštajn je idealan za to...

LIHTENŠTAJN - IZRAEL - HENDIKEP 2:0  2 --- 2.0

TURSKA - ISLAND 

Već je puno napisano za ovaj dvoboj o kartonima, ja bi dodao još svoje a to je da će biti crvenog kartona. Ipak porazom obje ekipe su u jako teškom položaju te mislim da na obje strane ima osoba sa kratkim fitiljom. Sudac je povoljan kako je rekao @Goksim daje iznadprosiječno crvene kartone i vjerujem kako e na ovoj utakmici imati priliku baš za to ... 

TURSKA - ISLAND --- CRVENI KARTON --- 3.60

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use