Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 5.10.2017.


Goksim

Recommended Posts

Evo jos ovo i to je to;

NOĆAS ĆE na Bomboneri u Buenos Airesu biti, blago rečeno, vatreno. Dugo Argentina nije bila u ovako nezahvalnoj situaciji da u zadnjim dvama kolima mora osiguravati plasman na Svjetsko prvenstvo.

Momčad Jorgea Sampaolija u noći na petak, u 1.30, na Bomboneri igra protiv Perua s kojim trenutačno dijeli četvrto mjesto. Imaju istu gol razliku (+1), ali Peruanci su zabili čak deset golova više.

Argentinski savez (AFA) napravio je sve ne bi li reprezentacija Perua imala što vatreniji doček. Za početak, utakmice je preseljena s Riverova stadiona El Monumental koji prima 62.000 navijača, na puno manju La Bomboneru rivala Boca Juniorsa.

Da stvar bude bolja, AFA je Bocinim najžešćim navijačima osigurao 6000 ulaznica i sredstva za nabavku još bubnjeva, baklji i svih potrebnih rekvizita. Tu je nastao kaos jer je predsjednik Boca Juniorsa Daniel Angelici, koji je i potpredsjednik saveza, ulaznice dao zloglasnoj skupini "La Doce", najžešćoj skupini Bocinih navijača. Oni su 2000 ulaznica zadržali za svoje članove, a preostalih 4000 prodaju po astronomskim cijenama i procjenjuje se da bi na njima mogli zaraditi oko 700.000 dolara.

Argentinski mediji pokrenuli su istragu o tome kako su ulaznice mogle doći do huligana, no svima je jasno da im je ulaznice osigurao Angelici te da će s njima podijeliti zaradu. Iako će karte biti rasprodane, najžešći Bocini navijači će lako ući na stadion jer imaju veze na ulazima pa policija predviđa da će na stadionu biti čak i do 50.000 gledatelja, što predstavlja golemi sigurnosni rizik jer debelo premašuje kapacitet stadiona.

Zbog toga organizatori neće dopustiti djeci ulazak na stadion, a i ženama i starijim ljudima ne preporučuje se ulazak na stadion, tako da će Peruance čeka pravi pakao na ionako užarenom Bocinu stadionu.

No neće gosti biti bez podrške. U Buenos Aires stiglo ih je po nekim procjenama i više od 2000, iako se ne zna točno koliko su ulaznica dobili. Peru ništa ne želi prepustiti slučaju. Tamošnji savez strahuje da bi ih Argentinci mogli otrovati pa su donijeli svoju vodu iz Lime koja se strogo čuva, a s reprezentacijom su stigli i njezini kuhari.

Argentinski izbornik je bez Sergija Agüera koji je stradao u prometnoj nesreći prošlog tjedna, ali ima i drugih problema sa sastavljanjem momčadi. Paulo Dybala rekao je da ne vidi kako bi mogao igrati s Messijem jer obojica igraju na istoj poziciji pa je Sampaoli najavio da ih neće istovremeno držati na terenu.

"Nemam se vremena baviti njihovim odnosom i kako ih ukomponirati u sastav. Osobno oni nemaju prevelikih problema i ne vidim ništa loše u tome što je Dybala rekao. Potražit ćemo druga rješenja jer podređivanje momčadi njima dvojici ili samo jednom nema smisla", rekao je Sampaoli.

Nakon Perua, Argentina sljedećeg utorka gostuje u Ekvadoru. Peruanci nisu na Svjetskom prvenstvu bili od 1982. godine, a 1970. su upravo na Bomboneri izborili plasman na SP remijem s Argentinom 2:2. Izvuku li večeras bod, u zadnjem kolu kod kuće protiv Kolumbije bi morali ostvariti isti rezultat kao Argentina.Uspiju li potpuno šokirati Messija i društvo, u zadnjem kolu bit će im dovoljan i bod. Iz južnoameričkih kvalifikacija prve četiri momčadi idu izravno na SP, a petoplasirana reprezentacija će igrati dodatne kvalifikacije protiv Novog Zelanda.

 

Index.hr

Link to comment
Share on other sites

Iako su kvalifikacije večeras na prvom mjestu, ne mogu da ne postavim ovaj tip iz ABA lige. Počinje uskoro, tako da ako će neko pratiti požurite :)

Igokea - Budućnost - Budućnost -3.0 @1.62

Po mom mišljenju Igokea je veoma loš klub, koja eventualno ima jednog ili dva dobra igrača. Prvo kolo ABA lige su poraženi od Union Olimpije 95-93, dok je Budućnost slavila protiv Zadra 87-85. Zanimljivo, u Igokea je posljednji put u međusobnom susretu Budućnost savladala 2013. godine. Budućnost po mom mišljenju kvalitetniji tim i hendikep -3.0 kao veliki value.

TdzPlNu.png

Link to comment
Share on other sites

Škotska - Slovačka - Leigh Griffiths to score goal anytime @2.87

Škotska je neporažena u ovoj kalendarskoj godini i evidentno je da su iz godine u godinu sve kvalitetnija reprezentacija. Napad pogotovo izgleda sve bolje. Remizirali su u grupi sa liderom Engleskom 2-2, a Leight Griffiths je postigao dva spektakularna slobodnjaka u samo tri minuta, a pobjedu su ispustili u trećem minutu sudijske nadoknade. Prošlu utakmicu su dobili Maltu 2-0, a Griffiths je postigao pogodak za 2-0. Večeras da Griffiths postiže pogodak je 2.87, vrijedi pokušati! 

tv99Xgw.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • 21.9.| EPL | West Ham - Chelsea, Pedro Neto ne daje gol - 1.25 - Germania  
    • 21.09. Nogomet Engleska 3.liga /Wrexham vs Crawley / Wrexham pobjeđuje / 1,35 PSK
    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use