Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda - 26.11.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Ja sam na kraju odigrao:

Cibonu 1X

Atletico Madrid

Sahtjar

Stanleybet me je neugodno iznenadio jer mi nisu odobrili uplatu što je smiješno jer već 3 godine kod njih znam uplačivati sa identičnim ulozima. Još bi ih razumio da sam htio igrati neku našu ligu ili košarku, ali zašto ne odobravaju veće uloge za Ligu Prvaka  ??? kada se zna da je to možda i najpoštenije natjecanje... A realno niti jedan par od ovih nije baš toliki zicer jer u mnogim solucijama objema ekipama igraju i Xevi a i Cibona može zakazati (mada se nadam da neće)...

Uglavnom uplatio sam veći dio u Lutriji na kraju...

i naišao sam na jedan IMO valuebet...

Riječ je o duelu u nogometu dakle tko će dati više golova (fortuna) Barcelona - Werder.

Barcelona je jako efikasna, i ona i Sporting su osigurali prolaz i igrjau danas za prvo mjesto. Očekuje se dosta otvorena utakmica, možda nekoliko igrača bude i odmarano u Barceloninoj ekipi, međutim tko god igrao barca ima igru i morali bi dati 2-3 gola. Kiks sa Getafeom doma (1:1) ne bi trebao zavarati jer su i u toj utakmici bili puno bolji ali falilo je sreće i koncentracije u završnici... Barca je do sada u LP dala čak 11 golova (Basel je dosta zaslužan..) ali je Sporting do sada primio samo 3.

Werdera čeka gostovanje na Cipru Anorthosisa koji su jako neugodan domačin. Igraju dosta zatvroeno doma i nije im baš lako dati gol što sugerira i statistika jer su do sada u 4 utakmice primili samo 5 golova. Na drugom su mjestu i pobjeda ih vjerojatno vodi u slj. fazu natjecanja a niti X im nije loš. Werderu igra isključivo pobjeda, međutim Werder ne igra ništa posebno, do sada su dali samo 3 gola. Očekujem dosta tvrdu i neizvjesnu utakmicu...

Koeficijent 2,83 da će Barca dati više golova od Werdera je IMO "must take". Barca će igrati otvorenu utakmicu sa dosta golova, dok Werder neće tako lako zabijati u Cipru.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use