Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 1.10.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

RUDEŠ - RIJEKA 

Također sve se zna, sve je jasno puno sam pisa o Rudešu, imali su sriće jer je Zekić glup po ku*** pa je minja postavu protiv njih te je Osijek kiksa. Rijeka kasno izgubila 3 boda prošlo kolo, mislim da u ovom nema prilike za kiks i vremena. Prošli puta Rijeka dobila laganih 4:1Kvota i više nego dobra, mislim da je 1.40 sasvim zadovoljavajuće, a hendikep je 2.10 i to svakako uzimam :)

RUDEŠ - RIJEKA --- 2 --- 1.40 

RUDEŠ - RIJEKA --- HEDNIKEP 1:0  2 --- 2.10 

KUSTOŠIJA - LUČKO

Jednostavno bez filozofije, Kustošija je amaterska momčad, u 8 kola imaju 2 neriješena, 6 poraza. Protiv njih ču igrati svako jebeno kolo, jer jednostavno ne vidim način kako da nekoga iznenade, da se ne lažemo nisu ni ostali drugoligaši cvijeće. Od ove polusezone od njih očekujem nekih maksimalnih 5-6 bodova, kvote us više nego poštene i to guram bez obzira da nanizaju 3 pobjede zaredom. 

KUSTOŠIJA - LUČKO --- 2 --- 2.10 

Hertha - Bayern 2 (1,33)

Vjerujem da je ovo sezona u kojoj će se Bayern itekako namučiti kako bi došao do naslova. Naime, svake 3-4 sezone se desi da Bayern nema briljantnu sezoni. Kad razmislimo o ciklusima, to je poprilično i normalno. Očekujem da će na ljeto doći do većih promjena u sastavu, ali ljeto je još daleko.

Q3WrlhS.png

Trenutno, Bayern je ponižen u Parizu gdje je izgubio od PSG-a 3:0. Ono što još više zabrinjava jest igra koja je bila jako loša. Ribery i Robben su bili na klupi a jasno je da je i nezadovoljstvo igrača odigralo svoju ulogu. Ancelotti je bivši i vjerujem da je u svlačionici zavladala pozitivna energija i da će igrači pokazati što znaju. Nakon poniženja u Parizu siguran sam da im motivacije neće nedostajati. 
Hertha je solidna ali sigurno ne klasa Bayerna i vjerujem da će kvaliteta te motivacija gostiju doći do izražaja.

VhxiXsm.png

u potpunosti se slažem @Goksim nije Bayern bajan, ali ni Herta nije neka ekipa. I svakako najvažnija činjenica za ovo je da je Carlo bivši, i vjerujem kako će igrači odraditi posao kako je red jer očito da će mnogi iz svlačionice biti zadovoljni ovim odlaskom i sada je vrijeme da pokažu svoje lice. 

HERTHA - BAYERN --- HENDIKEP 1:0  2 --- 2.0

HERTHA - BAYERN --- HENDIKEP 2:0  2 --- 3.60

Premier liga

Arsenal - Brighton (13:00)
Sudac: Kevin Friend (4.75)
Prosjek ekipe 1: 1.79
Prosjek ekipe 2: - -
yNuxkNS.jpg

Everton - Burnley (15:15)
Sudac: Jonathan Moss (3.93)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 1.71
0jZT6CB.jpg

Newcastle - Liverpool (17:30)
Sudac: Craig Pawson (4.04)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 1.42
1Iww7PC.jpg

Primera

Real Sociedad - Real Betis (12:00)
Sudac: Alfonso Álvarez Izquierdo (2.67)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.50
wyBo0au.jpg

Barcelona - Las Palmas (16:15)
Sudac: José Munuera Montero (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.67
Prosjek ekipe 2: 2.33
lbUxlkT.jpg

Valencia - Athletic Bilbao (18:30)
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (4.33)
Prosjek ekipe 1: 2.67
Prosjek ekipe 2: 1.83
RHDJPTg.jpg

Villarreal - Eibar (18:30)
Sudac: Mario Melero López (6.00)
Prosjek ekipe 1: 3.17
Prosjek ekipe 2: 2.00
aBLfX41.jpg

Real Madrid - Espanyol (20:45)
Sudac: José González González (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.67
YjeAs0h.jpg

Serie A

Napoli - Cagliari (12:30)
Sudac: Rosario Abisso (4.67)
Prosjek ekipe 1: 1.53
Prosjek ekipe 2: 2.63
UyxivCj.jpg

Benevento - Inter (15:00)
Sudac: Daniele Doveri (4.65)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 2.03
UHqLZCw.jpg

Chievo - Fiorentina (15:00)
Sudac: Piero Giacomelli (3.12)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.42
2hA7x8H.jpg

Lazio - Sassuolo (15:00)
Sudac: Fabio Maresca (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 2.37
oPI41Oi.jpg

SPAL - Crotone (15:00)
Sudac: Paolo Mazzoleni (4.06)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 2.37
1qzqiT0.jpg

Torino - Verona (15:00)
Sudac: Claudio Gavillucci (4.67)
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: - -
wHxTjEE.jpg

AC Milan - AS Roma (18:00)
Sudac: Luca Banti (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.37
Prosjek ekipe 2: 1.68
XvcDlEn.jpg

Atalanta - Juventus (20:45)
Sudac: Antonio Damato (4.47)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 1.87
EJFYNbC.jpg

Bundesliga

Freiburg - Hoffenheim (13:30)
Sudac: Daniel Siebert (3.94)
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 1.85
PaZhoI7.jpg

Hertha - Bayern (15:30)
Sudac: Harm Osmers (3.33)
Prosjek ekipe 1: 1.94
Prosjek ekipe 2: 1.38
ylM5bQI.jpg

FC Koln - RB Leipzig (18:00)
Sudac: Felix Zwayer (3.82)
Prosjek ekipe 1: 2.15
Prosjek ekipe 2: 1.97
nYYR4Tv.jpg

Sporting - Porto over 5.5 cards 2.00 unibet 7/10

Necu previse duziti, ovo je greska Unibeta ponuditi 5.5 i to po ovoj kvoti jer derbi mec u kome u 95% slucajeva padne 6+ kartona. Sudi
Carlos Xistra ciji je prosek dosta dobar, sudio je derbi Braga - Porto na pocetku sezone i podelio 7 zutih, ovo je jos vatreniji derbi a znamo kakvi su Portugalci u ovakvim mecevima. 

Sarajevo - Krupa // OVER 2,5  bet365  2,00

Od kako ih je preuzeo Husref Musemić Sarajevo igra u njaboljoj formi od svih ekipa u PL. Slavili su protiv Viteza, Širokog te protiv ekipe Radnika, sa fenomenalnom gol razlikom 10:1. U kupu BiH koji i nije bio njihov prioritet ispali su od Mladosti te će svu svoju snagu usmjeriti na prvenstvo BiH. 

Krupa takođe ove sezone igra dobar nogomet, zauzimaju visoko četvrto mjesto te se nalaze jednu poziciju iznad Sarajeva. U zadnja četiri kola uveliko su popravili svoju gol razliku te su od ekipe koja zabija malo došli do eipe koja zabije jednoj Mladosti tri gola. 

Velik koeficijent od 2,00 na opkladu over 2,5 je vrijedan da se ovo isproba, a vjerujem da sa ovom formom Sarajevo može samo postići tri gola ekipi Krupe.

b2e9f65e1587d20059fb022a8ed5a565.jpg

Koln - Leipzig // Pobjeda gosta  bet365  2,00

Već par kola pratim ekipu Kolna i svaki put mislim, to je to, to je ta utakmica nakon koje će izaći iz rezultatske krize, ali izgleda da će se ekipa Kolna ove sezone ipak boriti za opstanak. Poraz kod kuće od Crvene Zvezde je dokaz da za nešto više nisu sposobni, a kada gubite od ekipe kakva je Zvezda i to kod kuće, nešto više i ne zaslužujete!

Leipzig, kao što se i očekivalo, ove sezone igra dosta slabije nego prošle. Ipak oni zauzimaju solidnu šestu poziciju te za vodećim Dortmundom zaostaju svega šest bodova, a u utorak su poraženi od Bešiktaša u LP a dokaz koliko su neiskusna ekipa je kako je pojedinim igračima smetala buka kuju su pravili Turski navijači tokom utakmice.

Leipzig je mnogo kvalitetnija ekipa od Kolna, a očajna forma kojoj izgleda nema kraja je razlog više da ovdje tipujem na Leipzig. Koeficijent je zaista odličan! Sretno!

7d90ba93d2cba9c8c79a85d9b7ed97c7.jpg

Everton - Burnley | Manje od 2.5 gola (1.70) bet365

Everton je možda u posljednja tri susreta u svim natjecanjima neporažen, ali oni u ovu utakmicu ulaze nakon još jednog frustrirajućeg rezultata. Burnley se sa druge strane osjeća vrlo pozitivno nakon odličnog starta sezone i putuju na Goodison nakon niza od tri utakmice bez poraza.

Ronald Koeman je bio dovoljno hrabar da prizna da mu se momčad još uvijek bori sa formom, gdje je Everton bio prisiljen da se pomiri sa rezultatom od 2-2 protiv Apollona u Europskoj ligi na Goodisonu.

Table-2-640x374.jpg

Nakon što je u prethodnom krugu poražen od Atalante sa 3-0 u gostima, Everton je trebao tri boda kako bi zadržao nadu da će doći do nokaut faze u ovom natjecanju. Ipak, Koemanova ekipa se ponovo mučila da zatvori igru i na kraju su primili gol u posljednje dvije minute susreta. Takav kraj utakmice će biti još jedan značajan udarac za Everton, koji se sada suočava sa smionim izazovom protiv Burnleya. Smješteni na 14. mjestu na tabeli, Koemanova ekipa je u prošlom susretu Premier lige ostvarila pobjedu protiv Bournemoutha, ali će im trebati znatno bolja izvedba ako se nadaju pobjedi u nedelju.

Everton-640x186.jpg

Za Everton neće biti dostupno čak sedam igrača pred ovu utakmicu. Ronald Koeman će opet morati da sastavi momčad koja neće uključivati Yannick Bolasija, Phil Jagielku, Ramiro Morija, James McCarthyja, Seamusa Colemana i Ross Barkleya, dok će odsutnost Michaela Keane također biti značajan udarac.

Ozljede-16-640x210.jpg

Sean Dyche može biti prilično zadovoljan sa nastupima svog tima u ranim fazama ove sezone. Burnley se nalazi na 10. mjestu na tabeli, ali samo su dva boda iza top četiri momčadi na tabeli i pozitivan rezultat na Goodisonu bi mogao napraviti značajan korak na ljestvici.

Burnley-640x181.jpg

Međutim, Burnley nema baš tako dobar rekord u Evertonu, sa samo jednom pobjedom u posljednjih 14 putovanja na Goodison. Pobjeda od 3-2 u siječnju 1976. godine nije ništa posebno, pogotovo sa dva protivnika koji su u različitim oblicima forme ove sezone. Navijači Burnleya su u velikom optimizmu od odličnog početka sezone u Premier ligi, budući da je njihova momčad neporažena u tri gostujuće utakmice do sada, protiv Chelseaja, Tottenhama i Liverpoola.

Tom Heaton bi trebao propustiti ovu utakmicu zbog ozljede ramena, dok Nakhi Wells pati od ozljede gležnja. Ozljeda koljena za Dean Marneina će značiti da će veznjak Engleske propustiti ovaj susret, dok je i Jonathan Walters pod velikim znakom sumnje.

Me%C4%91usobni-omjeri-14-640x133.jpg

Evertonov nedostatak samopouzdanja i Burnleyev slab rekord na Goodisonu predstavljaju snažan slučaj za moguću okladu na manje od 2.5 gola na ovoj utakmici. Trenutak brilijantnosti ili nedostatak smirenosti bi se mogao dokazati odlučujućim za ovu utakmicu.

Manje-od-2.5-gola-3-640x85.jpg

Lazio - Sassuolo 1 (1.44) bet365

Očekujem jednu laganu utamkicu za domaćine, koji su možda malo i umorni nakon utakmica sredinom tjedna. Defanzivne slabosti ostaju, jer je tim pretrpio neke ozljede posljednjih tjedana. Ovo bi trebalo garantirati nekoliko golova u ovoj utakmici, ali Lazio bi trebao biti odlučan u svojoj namjeri ovdje, namjeri da ostvari pobjedu protiv Sassuoloa. Mislim da će Lazio ovdje ostvariti pobjedu, možda ne tako laganu kao što su to bile neke prethodne utakmice, ali Sassuolo bi trebao da napusti stadion Olimpica bez bodova. U posljednjih 5 utakmica, Sassuolo je ostvario samo jednu pobjedu i to protiv Cagliarija u gostima, dok je Lazio na drugoj strani ostvario 4 pobjede u 5 utakmica. Sretno!

8rZ6mqg.jpg

evo i z danas par tipo, šema je ope ista svatko neka bira što želi, možete i sve probat na neki mali ulog pa kako bude :D

NEWSCASTLE - LIVERPOOL

Za početak s Liverpoolom se nikad ne zna, mogu dobit Arsenala 4:0 a mogu i odigratI očajno protiv Spartaka. Ovdije mislim da Liverpool neće tako lako, ili da bolje kažem ne vjerujem u neku njihovu veliku pobjedu, ili ti ga rano odvajanje na 2-3 razlike pa sam se odlučio na kartone. Granica od 3.5 je svakako primamljiva pošto Liverpool na gostovanjima redovno kupi kartone (3,2,3) a i Newcastle je fina ekipa za odigrati over, (1 crveni,1,3) ove sezone na domaćem terenu. Sudi Pawson s prosjekom 4.04 tako da mislim da bi trebao lagani OVER

NEWCASTLE - LIVERPOL --- VIŠE OD 3.5 KARTONA --- 1.75

HERTHA - BAYERN

Dvije meke ekipe Bundeslige ove sezone, Hertha kući (2,1,1) i gostima isto neka 2 kartona, dok Bayern svaku utakmicu 1 i mir. Sudi Osmers, isto zna biti tolerantan a i velika prednost je što je vrlo vjerovatno da će Bayern ovaj vikend proigrati i odvojiti se dosta rano, tako da mi je ovo ljepa prilika za under. 

HERTHA - BAYERN --- MANJE OD 3.5 KARTONA --- 1.85

FC KOLN - RB LEIPZIG

Isto fer i korektne ekipe, bez nekih grubljih startova, čak i Koln iako u ne bajnoj situaciji, štoviše lošoj nisu neki na kartonima (2,2,0,3,2,2) od toga kod kuće u oba susreta po dva kartona, dok RB Leipzig pleše tu obično od 1-2 kartona, ni jednom ove sezone u Bundesligi nije išao više. Ovo uzimam na granicu od 4.5 koja mi se čini prevelika za ovaj dio sezone di baš pada malo kartona posebno u utakmicama u kojim ih se očekuje, realno svi koji pratite ovo koliko je overa bilo ove sezone??? Tako da mislim da će Koln i Leipzig odigrat u skladu s očekivanjima i u granici od 4.5 Sudi Zwayer.

FC KOLN - RB LEIPZIG --- MANJE OD 4.5 KARTONA --- 1.75

REAL SOCIEDAD - REAL BETIS

Jedne od najmirnijih ekipa ove sezone, sa stvarno malo kartona, u prilog nam ide i sudac sa stavarno dobrim prosjekom za odabir na manje, sudi Alfonso Alvarez sa prosjekom 2.64. Sami ste se uvjerili kako dosta Španjolaca ide u under što nije bila praksa do sada te mislim kako će i ovaj par nastaviti u tom ritmu. 

REAL SOCIEDAD - REAL BETIS --- MANJE OD 4.5 KARTONA --- 2.0

VILLAREAL - EIBAR 

Ovaj par sam našao u domaćoj kladionici, naime bet drži granicu na 6 dok je ovdje 4.5 te ju jednosavno moram iskoristit, čak i granicu od 5.5 smatram privlačnom uzmemo li u obzir koju količini karotna kupe ove sezone jedni i drugi, ponajviše domaćini koji u 6 utakmica imaju 19 žutih kartona kod kuće (3,5) Eibar je isto solidan, tj neloš, drže neki prosjek od 2, te sa 3 kartona domaćih te dva gostujuća mislim da ovo skidamo :)

VILLAREAL - EIBAR --- VIŠE OD 4.5 KARTONA --- 1.70

VILLAREAL - EIBAR --- VILLAREAL VIŠE OD 2.5 KARTONA --- 1.82 ( unibet

CHIEVO - FIORENTINA

Ako malo bolje obratite pažnju, do sada u ovih 6 kola Fiorentina je jako dobra ekipa za odigrati over na kornerima, dosta ih izbore dosta ih daju, ove sezone na njihovim utakmicama samo jednom je bilo manje od 10 kornera. S druge strane isto tako Chievo solidno izborenih i puštenih kornera tako da mi je jedina logična oklada na ovaj susret korneri na over. Prosjek Fiorentine u kornerima ove sezone 12,66 dok je Chieva 11,16 (to računam prosjek kornera na utakmici od obje ekipe) 

CHIEVO - FIORENTINA --- VIŠE OD 9.5 KORNERA --- 1.70

BENNEVETO - INTER 

Također slično kao Chievo i Fiorentina i ove dvije ekipe dosta dobre na kornerima. Inter prosjek 14,5 dok je domaćin na 11,5.

BENNEVETO - INTER --- VIŠE OD 9.5 KORNERA --- 1.70

REAL MADRID - ESPANYOL 

Također vrlo dobar pick za kartone, pogotovo uzmemo li u obzir Real koji ove sezone izbori stvarno dosta kornera, pogotovo na svome terenu gdje je u 3 domaće utakmice izborio dva puta 13 te jednom 12 kornera, Espanyol također vrlo sposoban uzeti 3-4 kornera te očekujem da će tako i napraviti. Real prosjek ima na 14 dok je Espanyol na 10.5 i svakako za napomenu u 6 kola samo 1 je na utakmici Espanyola bilo manje od 10 kornera, također isto tako i na utakmicama Reala, i to samo u onoj prvoj gdje je bilo 8.

REAL MADRID - ESPANYOL --- VIŠE OD 10.5 KORNERA --- 1.85

Ovo su moji odabiri za današnji dan na račun onoga što brojevi kažu, svak nea si bira što misli da mu je najkorisnije i u što najviše vjeruje :)

EDIT : 

5/8 DA STE NA SVAKI PAR STAVILI 10E KESA BI BILA ZAJAMČENA :) ŠTETA ZA DEBILNI SOCIEDAD, A LIVERPOOL I VILLAREAL NISAN GLEDA ALI IMAM OSJEĆAJ DA JE MOGLO :D

Posle godine ili godinu , evo da napisem par parova koji mislim da ce doci..

Vardar - Shkupi- tip 1 koef oko 1,2

Vardar je ponabolja Makedonska momcad, koja je za prvi put u povjest makedonskog nogometa usla u grupi LE, ali nece se proslaviti jer LE je zahtevna ima puno utakmice sada i zato strada Vardar u domace prvenstvo gde najveci rival Skendija je ubedlivo prva, ekipa Gorana Pandeva je druga a Vardar je zasad treti.. Danas oni moraju dobiti Skupi, i mislim da nece biti puno problema oko toga, jer Vardar je kvalitetnij, i mislim da ce se do kraju prvenstvo boriti sa skendijom za naslov prvaka. Isto siguran tip je i sa Hendkep.

Viljareal - Eibar 1 x koef 1,2

Viljareal igra toplo-ladno, u zadnje 3 utakmica 2 remija i jedan poraz bez postignut gol, imaju novi trener od mladince je dosao i mislim da ce ovde da pobede ali za oni koji se klade na sigurno sa vise novca dvoznak je opcija.

Real Madrid - Espanjol tip 1 koef 1,15

Real je 6 ti u prvenstvo i kod kuci nema pobjeda ova sezona--ima problemi sa izostanca fale mu Bejl, Benzema, Marcelo...ali ze za klasu bolji od Espanjol koj je prosle sezone bio uvjek u prvu polovini tabele a ova sezona iznenadujicu se muci i nije ni bleda sjena od cvrste momcad iz prosle 3-4 sezone.

Arsenal- Brighton tip 1 koef 1,25

Arselan isto igra toplo ladno, ali je proslu utakmici u LE odmorio pola momcad protiv Bate i pobedio bez pogolemi problemi, danas odmoren i svez bez par igraca koji su ozljedeni mora uzjeti sva 3 boda kuci jer 10 ta pozicija nije u skladu sa vrednosti ove momcad.

Lacio - Sassulo hedikep 0:2 tip 2 koef 1,25

Nesto mi govori da lacio mora kiksirati protiv slabje momcad, i mislim da ce danasnja utakmica biti taj kiks, ali sigurnije igran ovaj hendikep. Imaju puno utakmica u svoje noge a nisu ekstra klasa Lacio i vuce ih Immobile koj zasad igra u vrhunskoj formi, ali jednom mora pasti...

Napoli-Cagliari 1
Benevento-Inter 2

Hertha-Bayern 2
Vardar-Zagreb 1

Marathon 2.08

Puno parova za ovakvu kvotu ali mi se svi čine kao ziceri.

- Napoli ima odličnu ekipu, ove godine bi mogli skinuti i Juventus. Dijele prvo mjesto upravo s njima, u šest odigranih utakmica imaju maksimalan učinak od 18 bodova.Gosti su na 13 mjestu i omjeru 2-0-4. Dolaze sa dva vezana domaća poraza od Chieva i Sassuola. Mislim da ovdje nemaju šta tražiti.

- Inter i ja smo odavno na ratnoj nozi i ne znam jesam li ih ikada odigrao na bolji ulog. Nepredvidljiv klub sa dosta uspona i padova ali ako ovo danas ne dobiju neka se ugase. Benevento je zalutao u Seriju A. Na posljednjem su mjestu, u šest utakmica imaju isto toliko poraza uz gol razliku 1:16. Inter je u finoj formi, nalazi se na trećem mjestu sa dva boda manje od vodećeg dvojca, imao je finih pobjeda tipa protiv Rome u gostima i ovo jednostavno moraju dobiti.

- U Bayerno se svašta izdogađalo ovih dana. Don Carlo je dobio otkaz. Bayern je, iako je izgubio 3:0, odigrao dobru utakmicu protiv PSG-a i trebali su dati barem dva gola, na stranu što su oni svašta isfulali i što je Areola svašta branio, dok je PSG većinski iskoristio što je trebalo. Don Carlu se najviše zamjeralo na postavi koju je izveo a tu se i pridružujem kritičarima. Sve u svemu nebitno. Bayern se danas, što je i Hasan naglasio, mora iskupiti i mora pokazati o kakvoj se ekipi radi. Hertha se nalazi na 11. mjestu sa 8 bodova iz 6 kola, a prošli vikend su izgubili na gostovanju kod Mainza. U četvrtak su igral i Europsku ligu u kojoj su izgubili kod Ostersundsa. Bayern je kvalitetnija ekipa, prošli vikend su smiješno kiksali i protiv Wolfsburga i jednostavno više nema prostora za greške a uz to je  Dortmund pobjegao na 6 bodova (utakmica više). Treba nadodati da je Hertha bez Ibiševića koji je protiv Mainza dobio crveni.

- Zagreb ima zanimljivu ekipu ali za sada ne izgledaju dobro. U prvom kolu su odigrali neriješeno kod Kristianstada pa su u svojoj dvorani izgubili od Szgeda 23:28, a u međuvremenu su kiksali u SEHA ligi odigravši doma neriješeno protiv Celja. Vardar je prošle sezone nenadano osvojio Ligu prvaka a i ove sezone su jedni od glavnih favorita. Imaju sjajnu ekipu: Šterbik, Karačić, Maqueda, Canellas, Cindrić, Čupić, Dibirov itd. U prva dva kola ostvarili su dvije pobjede, Nantes doma 27:23 pa neugodna Wisla u gostima 26:22. Mislim da Zagreb nema šta tražiti ovdje.

Raste koeficijent na više kornera. Zašto? Neznam ni Ja. Arsenal bi trebao krenuti vrlo agresivno, uz dosta kratkih dodavanja (recimo najsličnija organizacija napada kao barcelona)
Brighton odgledao nekolicinu puta, katastrofa i pomalo smiješne reakcije u obrani.

Statistika: FJRYybZzRcGjIzhC-sOnfA.png
MnWhgYLWS3iPNm9PyBGUIw.pngDnEr7S4dR-6vC0IWT4JVaA.png

qp-GnoOwTjm_7hYmyRqHdA.png
-dn1q9mnRnGjpGTYIkBThA.png
Arsenal 
erbJQZlmRm2TjdxKsMR_hw.png

Vjerujem da Arsenal završava negdje 9-4 u kornerima, a pritom sam odigrao i Real Madrid koji me uvijek ispoštuje s kornerima, na toj utakmici osudio bi se i odigrati znatno veću granicu (15-18)

Jr2Mu3rcS56yuZt6jM_yyQ.png Sretno svima !

Real Madrid-Espanyol over 2.5 goals, over 3.5 cards and over 9.5 corners 2,62 2/10 (Betfair)

Evo pronasao sam jednu okladu koja mi se cini dosta izgledna. Sto se tice golova, Real ce vjerojatno i sam preci ovu marginu, nerijetko i prime zgoditak, tako da sam uvjeren da cemo vidjeti barem 3 gola. Sto se tice kartona, margine na vecini klada su na 5.5, tako da ova od 3.5 ne bi trebala doci u pitanje. Danas je bilo i nereda u Kataluniji oko glasovanja za referendum za neovisnost Katalunije, pa bi mogli igraci i jedne i druge strane biti dodatno "nabrijani" i naravno da postoji rizik da Real brzo rijesi utakmicu, ali nije bez razloga postavljena 5.5 margina. I na koncu korneri, i ovu granicu vjerujem da Real moze sam preci, Real radi stvarno puno kornera, pogotovo na domacem terenu, a eo i analize kolega iznad mene potvrduju to. Sve u svemu mislim da bi ovo sve trebalo doci.

Club Brugge- Gent   1   1,83   Unibet

Pozdrav svima. Iskreno ostao sam malo zatecen kad sam sada vidio da je koef. na Brugge poceo rasti (u nekim kladama sa 1,60-1,80) zasto, nemam pojma, pa ako netko ima informacija neka me slobodno nadopuni. Brugge je trenutno prvi u prvenstvu sa ssamo jednom izgubljenom utakmicom u 9 odigranih kola. Kod kuce imaju 100% ucinak sa tri pobjede uz gol razliku 9-1. Oni su ispali iz europe pa se mogu u potpunosti posvetiti nacionalnom prvenstvu. Gent je daleko od one forme kad su prije par sezona osvojili prvenstva. Ove godine se strasno muce sa rezultatima i formom pa se tako trenutno nalaze tek na 14 mjestu (od 16 ekipa) sa osvojenih 6 bodova i gol razlikom 8-10. Po mom misljenju sve osim pobjede Bruggea u ovom dvoboju je veliko iznenadjenje, iako mi stvarno i dalje nije jasno zasto je kvota odjedanput pocela toliko rasti. Jos bih nadodao da cu i za sitniji ulog probati odigrati i azijski hen. Brugge -1  2,60, jer kvota mi je toliko primamljiva da jednostavno ne mogu odoliti jer vjerujem da ce Brugge slaviti u ovoj utakmici bez vecih problema. Sretno svima ;).

HAJDUK II - GORICA 

Evo još jedan par iz 2. HNL, malo mi je promaklo to u početku ne znam kako. 

Hajduk se u derbiju 9-tog kola susreće sa trenutno najboljom momčadi 2.HNL a to je Gorica. Gorica koja je ponajbolja momčad lige, ako možda ne i najbolja planira ove sezone napraviti iskorak, nakon učestalih završetaka pri vrhu tablice, prošle sezone su uspijeli izboriti play off ali momčad Cibalie je bila bolja. Gorica je ove sezone rano doživjela smijenu trenera, Klafurić je dobio poziv iz Legie te je naravno prihvatio biti pomoćnik Jozaku ipak je to prilika koja se ne propušta. Na klupu je došao mladi trener Prelec te je jako dobro startao, pobjeidli su Lučko i Solin te su pokradeni protiv Varaždina. Gorca je tradicionalno vrlo opasna i najopasnija gostujuća momčad, ove sezone 3 pobijede iz 3 utakmice.

U Hajduku puno naglašavaju da jedino je bitan ostanak, točnije da rezultat nije bitan nego razvoj igrača. Trenutno imaju momčad u kojoj se velika većina ako ne i sve svodi na par igrača te njihovu individualnu kvalitetu. Ove sezone kada su se susretali sa jačim momčadima ostvarivali su poraze tako da mislim da će iskusnija Gorica uspjeti barem zabiti pogodak gdje je kvota jako dobra. 

HNK HAJDUK II - GORICA --- GORICA DAJE GOL --- 1.45

HNK HAJDUK II - GORICA --- 2 --- 3.0

HNK HAJDUK II - GORICA --- X2 --- 1.61

B R E A K I N G   N E W S !!! 

Ope ja vjerovatno sam već dosadan ali sada čitam gledam  pa da to podijelim s vama!

Radi se o utakmici Barcelona - Las Palmas, naime u Kataloniji je trenutno referendum o izglasavanju neovisnosti te pokrajne. Na ulicama su neredi i policija ne dozvoljava glasanje, ima ozljeđenih, i slično. Kako se politika uvijek odrazi na sport mislim da bi lako moglo i na ovu utakmicu, svi znamo kako su neki igrači Barcelone zagriženi za te geo-političke stvari i kao pravi primjer je tu Pique. On je danas glasa na raferendumu i vjerujem da svi znate što je zaokružio. Na Camp Nou je povodom tih nereda i pizdarija na ulicama održan krizni sastanak gdje će tražiti odgodu utakmice, no s druge strane Las Palmas striktno želi odigrati tu utakmicu i spomenuli su kako su za tu prigodu spremili dresove s izraženim Španjolskim zastavama. Znači ideš na gostovanje i izrazito provociraš. Nažalost na našim prostorima ima još uvijek tih provokacija i svi znate kakve to utakmice budu. Za ovu utakmicu postoji opasnost da se ona odgodi no tu će nam se ulog vratiti. Moja preporuka je odigrati kartone koji su postavljena vrlo niska granica te je moguće da se tokom dana povisi. Trenutno je na 3.5 ! Sritno nam :)

BARCELONA - LAS PALMAS --- VIŠE OD 3.5 KARTONA --- 1.70

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use