Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 30.9.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

evo da napišem svoja dva odabira iz 1. HNL .. nema se tu što puno govoriti, 

CIBALIA - DINAMO --- HENDIKEP 1:0  2 --- 1.65 

U Dinamu nije sve uredu, tragedija od igre i rezultata protiv Istre, mislim da ili će razguzit Cibaliu ili ode sve u kuracc, kvota na sam Dinamo je 1.25 što je podosta za uvijete koje smo navikli, znači Dinamo protiv ekipe koja je top3 najlošijih u HNL. 

HAJDUK - INTER ZAPREŠIĆ --- HENDIKEP 0:1  1 ---- 1.65 

Također nakon ispadanja iz Europe te prodaje Vlašića katastrofa i kriminal. Inter isto tako, oša igra slabi rezultati, ali ipak je ovo utakmica na Poljudu i tu se i jače ekipe tresu, mislim da Hajduk ovo glatko dobiva, moraju izaći iz krize, te svakako valja se prisjetiti prošle utakmica kada je Hajduk u prvom demolirao Inter u drugoj postavi da bi u drugom poluvremenu sve sjeba.

Nema se puno tu za pisat manje više sve se zna, pogotovo činjenica da prošlo kolo nitko od vodeće četvorke nije dobio nitko što se zadnji puta dogodilo ono nikad, stvarno se ne sjećam, sve u svemu mislim da ovo kolo stiže odgovor na to a kvote su obje 1.70 što se u svakom slučaju isplati :)

Link to comment
Share on other sites

SESVETE -  HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Prošlo kolo smo skinuli Sesvete protiv Novigrada, sad ih idemo ubrat protiv Dragovoljca. 

Pobjedom protiv Novigrada, Sesvete su malo popravili krvu sliku, ali to još nije sve, moraju nastaviti u pobjedničkom ritmu a Dragovoljac im je prava prilika za to. Kod kuće Sesvete 3 utakmice, pobjeda, neriješena i poraz. Dobili su Hajduka, remizirali sa Dinamom i neočekivani poraz od Dugopolja. Sada im na noge dolazi Dragovoljac, protivnik po mjeri, svakako iz donjeg dijela 2.HNL uz Kustošiju najlošiji. Iako ih vodi Igor Pamić to ništa ne mijenja, jednostavno kadar koji ima Dragovoljac je loš. Gleda sam ih u dva - tri navrata i obrambeno jako loše stoje, previše individualnih pogrešaka, o (ne)uigranosti da i ne pričam. Prošlo kolo nisu uspjeli dobit amatere iz Kustošije. Zabila je Kustošija svoj treći gol sezone te se držala u vodstvu do 70-te minute.  

Dragovoljcu svakako nema Barišića.

SESVETE - DRAGOVOLJAC --- 1 --- 1.70

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Manchester City over 5,5 cards (1,61) bet365

U subotu nas, sa početkom u 18:30, očekuje izuzetno zanimljiva utakmica te jedan od najvećih derbija engleskog nogometa zadnjih godina. Donedavno su ove dvije momčadi bile glavni pretendenti za naslov, a ove godine tu se umješao i Manchester United kojeg je Mourinho solidno posložio. Realno između ova tri klupa tražit će se prvak i male su šanse da će se itko drugi umješati. Ovo napominjem jer je važnost ove utakmice, iako je još početak sezone, ogromna. 

Kj1psjH.png

Utakmicu će suditi Martin Atkinson, iskusan sudac kojem utakmica ovog nivoa neće biti strana. Očekujem izuzetno nabrijanu atmosferu za engleske pojmove, te izuzetno motivirane igrače. Vjerujem da će se igrati zanimljiv nogomet, ali isto tako da će biti pokoja prljavština koju ne viđamo često na engleskim terenima.

Ako se pitate kako su prošle zadnje utakmice ove dvije momčadi evo i odgovora. Zadnji put na utakmici je bilo samo četiri žuta kartona, međutim treba uzeti u obzir da se utakmica igrala u Aprilu kada su neke stvari već bile riješene. Utakmicu ranije koja je, rekao bi puno relevantnija, imali smo prilike vidjeit čak 5 žutih kartona i dva direktna crvena kartona. Utakmicu ranije vidjeli smo 5 žutih i jedan crveni karton. Mislim da je iz statistike vidljivo da ove utakmice znaju obilovati kartonima. Ok, i granica nije mala za englesku, međutim vjerujem da, za početak sezone, imamo sve predispozicije gledati jednu lijepu kartonijadu, te naravno zanimljivu utakmicu.  

zYKbW6E.png

Link to comment
Share on other sites

Genoa - Bologna over 5,5 kartona (1,85) bet365

Nakon dužeg razmišljanja odlučio sam se za ovaj par. Više je razloga za to. Iako je iza nas tek šest kola, Bologna je uvjerljivo najnediscipliranija momčad Serije A, odnosno momčad sa najviše žutih kartona po utakmici. U prosjeku dobivaju čak 3,33 kartona po susretu. Genoa je pak rekorder po broju direktnuh crvenih kartona budući da su u šest kola uspjeli čak tri puta dobiti direktni crveni karton. Da, svaku drugu utakmicu u prosjeku! Prosjek žutih kartona im je 1,83 po susretu što je također solidno. 

Genoa je sezonu otvorila katastrofalno te do sada imaju samo dva osvojena boda. Dva puta su uspjeli odigrati neriješeno, dok su čak 4 puta poraženi na početku sezone. Vjerujem da im pomalo gori pod nogama, jer navijači su nezadovoljni kao i uprava i tri boda će pred svojim navijačima protiv Bologne biti neophodna, ali to uopće neće biti lagana zadaća. 

Utakmicu sudi Gianluca Rocchi koji je sezonu otvorio solidno. U dvije do sada odsuđene utakmice dao je ukupno 10 žutih i jedan crveni karton (posljedica drugog žutog). 

 

Vjerujem da ćemo gledati poprilično nervozan susret u kojem će sudac imati dosta posla. Očekujem jako agresivan nogomet od strane domaćina koji će vjerujem biti sve nervozniji što utakmica bude odmicala, pogotovo ako im rezultat ne bude išao na ruku. Imamo dosta predispozicija za vidjeti solidan broj kartona na današnjoj utakmici. Početak je sezone i ne treba se zalijetati ulozima, ali za neki niži/srednji ulog vjerujem da je ovo solidan odabir za danas. 

EPF0htk.png

Link to comment
Share on other sites

Sevilla - Malaga over 5,5 kartona (1,72) bet365

Odmah u startu napominjem da je najveća prijetnja ovoj okladi uvjerljiva pojeda Seville. Naime, Sevilla je veliki favorit, te je koeficijent 1,36 na pobjedu. Ukoliko pobjede sa 3-4 gola razlike oklada na kartone možda i nije najbolja, ali nadam se da toliko uvjerljiva pobjeda neće biti slučaj. 

Utakmicu će suditi David Jesus Trujillo koje je ove sezone u tri utakmice pokazao čak 19 kartona. Dakle daje više od 6 kartona po utakmici ove sezone. Ok, nije reprezentativni uzorak i teško je izvoditi zaključke u sucu nakon 3 utakmice, ali svakako ove brojke govore dosta o stilu suđenja.

kOZAp0f.png

Saznajte više o ovom sucu na sljedećem linku. 

Naravno, solidan sudac za kartone nije i jedini razlog zašto sam izabrao ovu okladu. Naime, Malaga je najnediscipliranija ekipa La Lige ove sezone za sad i u prosjeku dobivaju preko 3 kartona po utakmici. Ni Sevilla sa 2,33 kartona po utakmici nije puno bolja. 

Uz navedene bitan razlog za over kartona jest i H2H. Naime, prošlu utakmicu vidjeli smo čak 8 žutih kartona na susretu ovih dvije momčadi. Utakmicu ranije vidjeli smo 7 žutih i jedan crveni karton. Utakmicu ranije 8 žutih i dva crvena kartona. Utakmicu ranije, 8 žutih i jedan crveni karton. Dakle, sva četiri zadnja susreta ode dvije momčadi bile su, rekao bi, uvjerljivo sa 6+ kartona. 

0QwDYpD.png

Prema svim pokazateljima za očekivati je i danas barme 6 kartona na ovom susretu.

Mb5iFYM.png

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Huddersfield Town - Tottenham (13:30)
Sudac: Neil Swarbrick (3.75)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 1.63
7lfsC4f.jpg

Bournemouth - Leicester (16:00)
Sudac: Graham Scott (2.75)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 1.89
R1TzxaL.jpg

Manchester United - Crystal Palace (16:00)
Sudac: Mike Dean (3.83)
Prosjek ekipe 1: 2.08
Prosjek ekipe 2: 2.03
btfBSw7.jpg

Stoke - Southampton (16:00)
Sudac: Mike Jones (3.44)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 1.58
2uXHgDo.jpg

WBA - Watford (16:00)
Sudac: Michael Oliver (3.47)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 2.29
fanz92q.jpg

West Ham - Swansea (16:00)
Sudac: Roger East (3.27)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 1.47
gYjeRqJ.jpg

Chelsea - Manchester City (18:30)
Sudac: Martin Atkinson (3.41)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 1.87
aXQ1hFU.jpg

Primera

Deportivo La Coruna - Getafe (13:00)
Sudac: Javier Estrada Fernández (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.17
Prosjek ekipe 2: 2.17
CxE3lHK.jpg

Sevilla - Malaga (16:15)
Sudac: Daniel Trujillo Suárez (6.33)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 3.17
L9PQzo1.jpg

Levante - Alaves (18:30)
Sudac: David Fernández Borbalán (5.67)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 2.67
Gyg5hO6.jpg

Leganes - Atletico Madrid (20:45)
Sudac: Jesús Gil Manzano (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 2.17
nPws3kU.jpg

Serie A

Udinese - Sampdoria (18:00)
Sudac: Michael Fabbri (4.06)
Prosjek ekipe 1: 2.26
Prosjek ekipe 2: 1.97
GfZbHW8.jpg

Genoa - Bologna (20:45)
Sudac: Gianluca Rocchi (4.31)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 2.24
IdP2kav.jpg

Bundesliga

Augsburg - Dortmund (15:30)
Sudac: Marco Fritz (3.61)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 1.65
boGGC8k.jpg

Borussia M'Gladbach - Hannover (15:30)
Sudac: Christian Dingert (4.07)
Prosjek ekipe 1: 1.41
Prosjek ekipe 2: - -
1rAdTqQ.jpg

Frankfurt - Stuttgart (15:30)
Sudac: Felix Brych (4.72)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: - -
69uoF3H.jpg

Wolfsburg - Mainz (15:30)
Sudac: Robert Hartmann (3.46)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: 2.09
hZOpaCw.jpg

Hamburger SV - Werder Bremen (18:30)
Sudac: Deniz Aytekin (3.86)
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 1.97
nNu4Gbf.jpg

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - Crystal Palace | Lukaku daje gol (1.44) bet365

Romelu Lukaku je u nevjerojatnoj formi ove sezone, kod kuće i u gostima, gdje je postigao 5 golova u prvih 6 utakmica. Bio je vrlo konzistentan kod kuće, gdje  je postigao gol u svakoj utakmici na Old Traffordu ove sezone. United igra protiv očajnog Crystal Palacea, koji je izgubio svih šest utakmica u ligi ove sezone, gdje su primili 13 golova, plus dolaze bez napadača jer im je Benteke povrijeđen, a Saha je pod sumnjom, jer je šepajući napustio teren protiv CSKA Moskve. Mislim da će United ovdje lagano uzeti pobjedu pa čak postići i više od 2.5 gola, no oklada na Romelu Lukakua da daje gol je vrlo dobra i mislim da koeficijent ima odličnu vrijednost! Sretno!

eHki8bo.jpg

Link to comment
Share on other sites

Borussia M'Gladbach - Hannover 96 1 (1.72) bet365

Hannover je ovu sezonu u Bundesligi krenuo na vrlo dobar način, jer su neporaženi u prvih 6 utakmica, što nije tako loše za tim koji je igrao u 2.Bundesligi prije nekoliko mjeseci. U njihovoj gostujućoj utakmici protiv M'Gladbacha oni će teško nastaviti taj niz bez poraza. Gladbach je jedan od najjačih timova u Bundesligi i nakon razočaravajućeg poraza protiv Borussije Dortmund, oni će biti motivirani da se vrate na pobjedničke puteve sa tri boda na svom stadionu pred svojim navijačima i zbog toga moja oklada ide na M'Gladbach.

hiAo9W7.jpg

Link to comment
Share on other sites

Široki Brijeg - Radnik // Pobjeda domaćina bet365 1,53

Radnik je u katastrofalnoj formi od četiri vezana poraza a kraj lošim igrama izgleda neće biti u skorije vrijeme, jer za vikend gostuju Širokom Brijegu koji igra vrlo dobro ove sezone a prije 9 dana u okviru kupa BiH upravo su savldadali Radnika i to u gostima. Ovaj put na svom stadionu, na svom terenu i pred svojim navijačima put ka pobjedi Širokog će biti mnogo olakšan nego što je to bilo prije devet dana u Bijeljini.

d2d2eae850f46303bde3d9ac87c93f95.jpg

Link to comment
Share on other sites

Maribor - Triglav // 1/1 bet365 1,66

Već dugo vremena u Sloveniji nije igrala tako loša ekipa koš što je Triglav što pokazuju i ovosezonski rezultati. Zauzimaju zadnje mjesto na tabeli sa četiri remija i šest poraza sa očajnom gol razlikom 8:21. Prošlogodišnji prvak u utorak je odradio teško gostovanje u Sevilli gdje su poraženi ali Mariborčani su do subote imali četiri dana za oporavak, a umor, kada bi ga bilo bi mogao biti jedini problem za ekipu Maribora, jer igrački kadar sa kojim raspolažu je najjači u Sloveniji.

Oni bi od samog starta na Ljudskom Vrtu trebali krenti po pobjedu, jer svaki kiks ili gubljenje bodova može skupo koštati Maribor u trci sa Olimpijom.

73b811c5375c492336ae9aa362e70105.jpg

Link to comment
Share on other sites

Vidim da je tema dobro otvorena, nadam se da ćete pomoći svi pisanjem analiza za sutra kako bi nam dan bio svima što uspješniji. :) Za početak, evo jedna od mene.

Željezničar - Zrinjski - manje od 2.5 pogotka @1.70

Ne sumnjam da ste mogli primijetiti da su mi ovakve opklade iz ex-yu liga veoma drage, pogotovo kada ja riječ o bosanskoj ligi koja je po mom mišljenju najneatraktivnija liga za gledati, ružna igra, uglavnom se sve svodi na izbijanje lopte što dalje od svog pogotka. Derbi prve dvije ekipe sa tabele za koji ne sumnjam da će biti drugačiji. Veoma često ovakvi 'derbiji' su veoma neatraktivni, a oni koji imaju velika očekivanja uglavnom na kraju utakmice budu razočarani.

U posljednjih deset međusobnih utakmica ove dvije ekipe šest utakmica je završilo sa manje od 2.5 pogotka, a u dosta njih koje su završile preko gol je padao uglavnom u zadnjih deset minuta, a nerijetko i pred sam kraj.

Untitled.png

Link to comment
Share on other sites

evo vam još prilika za kartone, ovo je iz unibeta sve sad baš proša kroz ponudu pa evo nekih mojih prijedloga pa birajte :)

lako bi se moglo dogodit da bet ili neka druga klada izbaci bolje tečajeve po ovim kvotama, ako i granice budu za karton veće dalo bi se nešta iskombinirat ali jbg sutra se radi pa vam to neću moći savjetovat nego si sami birajte... sretno nam svima :)

AMIENS - LILLE 

AMIENS VIŠE OD 1.5 KARTONA --- 1.55

AMIENS - LILLE --- VIŠE OD 3.5 KARTONA --- 1.55

Amiens u dosadašnjem dijelu sezone samo jednom je bio na 1 kartonu, sve ostalo 2 ili više, pogotovo kući, u 3 ogleda (3,3,2) žuta kartona, s druge strane Lille isto tako dosta gruba momčad, jedini problem što su u zadnja dva kola dobili po samo 1 žuti karton ali su momci svaki puta na 15 ili više prekršaja.

DIJON - STRASBOURG

DIJON - STRASBOURG --- VIŠE OD 3.5 KARTONA --- 1.55

DIJON VIŠE OD 1.5 KARTONA --- 1.74

STRASBOURG VIŠE OD 2.5 KARTONA --- 2.20

Ovo je direktna borba za ostanak pa samim tipe i prigoda za kartone, iako je rano u prvenstvu i jedni i drugi žele bodove protiv ovakvih protivnika pa vjerujem da borbe neće izostati. Dijon nakon prva dva kola bez kartona počeo ih skupljati, pa zadnjih 5 utakmica što se tiče njihovih žutih kartona izgleda ovako ( 4,2,2,3,5) dok Strasbourg ove sezone dobar za na kartone odigrat, u gostima 2 puta po 2 i dva puta po 3.

GUINGAMP - TOULOUSE

GUINGAMP - TOULOUSE --- VIŠE OD 3.5 KARTONA --- 1.55

TOULOUSE VIŠE OD 2.5 KARTONA --- 2.10

Gosti vrlo povoljni za kartone, ove sezone (3,4,4,4,3,3,0) to kartona u svakoj od 7 kola što su oni sami dobili jel, znači vrlo povoljni malo su ga zasrali ovom zadnjom ali mislim da bi se trebali vratiti na stare staze. Guingamp ove sezone (2,2,2,1,2,1,2) u gostima svaka utakmica dva komada lagano, evo doma u zadnja dva domaća su dobili po 1 karton, ali kako je gost malo grublji očekujem kartone, u svakom slučaju prvi izbor od 3.5 bi lagano triba proći... 

i još možda PSG - BORDEAUX --- VIŠE OD 3.5 KARTONA ---1.56

PSG je ove sezone dosta dobar za kartone, nakon prve utakmice kući u svim ostalima su skupili barem 2 kartona, uz to da kažem osim te prve utakmice kući nisu išli ispod 2 kartona, ali to kod njih ovisi i o sastavu i sve... Bordeaux isto solidan izbor, pogoto kada igraju u gostima gdje su skloniji grubljoj igri, ovdje nebi bilo loše pričekati nekih 20-30 minuta pa ako granica padne na 2.5 ispratit.... 

LEVANTE - ALAVES

LEVANTE VIŠE OD 2.5 KARTONA --- 2.12

Levante ove sezone, točnije u ovih 7 kola još nije probio magičnu brojku od 3 žuta kartona na domaćem terenu, no mislim da je sada prava prilika za to, Alaves iako je zadnji mogao bi biti opasna protivnik, pogotovo kada vidite s kime je Alaves igrao nije ni čudno da još uvijek nemaju bod. Mislim da će ovo biti teška utakmica za Levante te da će dobiti barem tri kartona (u slučaju crvenoga to se računa kao dva) tako da smo i u tome u bonusu i mislim da sve ide u tome smjeru. 

 

EDIT : 

Šteta baš šteta za ovo, Lille prekinuto, Dijon dobia crveni što se broji kao 2 žuta, Strasbourg nažalost od 17 prekršaja samo 2 žuta, jedan nam falia,i zadnji par Guingamp - Toulouse zadnji karton pa u 63-ćoj minuti i od tada post, gosti drugi dobili u 61-voj i ništaa više, tragedija, nije nas mazilo... jbg dogodi se, bit će bolje drugi puta... i da Levante standardan kući na 2 kartona... 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kansas City - Vancouver 1 (1,61) bet365

Kansas City je u odličnom nizu. Imaju tri pobjede za redom i na najboljem su putu vjerujem upisati i četvrtu. Vancouver igra iznad svih očekivanja ove sezone, međutim prošlu utakmicu su u derbiju kod Seattlea poraženi 3:0 a još bitnija informacija jest da je Toni Tchani  zaradio crveni karton na samom kraju utakmice te neće biti u kadru gostiju za ovaj susret. Kako je to izgledalo, budući da mu je sudac prvo dodijelio žuti karton a onda nakon gledanja snimke crveni, pogledajte u videu. 

Kansas igra odlično pred svojim navijačima gdje u 15 utakmica još nije poražen a od toga je upisao čak 10 pobjeda. Vancouver se puno bolje snalazi igrajući na BC Placeu te u gostima imaju čak 7 poraza, odnosno svako drugo gostovanje završavaju poraženi.

C0w0cK6.png

Kansas bi, koji ima i utakmicu manje, pobjedom preskočio Whitecapse koji su trenutno na petoj poziciji. Zanimljivo je kolika je gužva u vrhu budući da petoplasirani Vancouver ima 48 bodova a devetoplasirano Columbus 47. 

Oni koji vole još sigurnije opcije mogu kod bet365 odigrati da Kansas pobjeđuje barem jedno poluvrijeme po koeficijentu 1,36.

70Jg2y0.png

Link to comment
Share on other sites

Danas mi kartoni nisu nešto ali sam uzeo tri para Francuza gdje su baš grube ekipe i nisam smio propustiti. Crne Kese je pisao već o parovima, ja sam dodao statistike sudaca. Ulog laganiji.

Guingamp-Toulouse over 3,5 kartona 1.58
Amiens-Lille over 3,5 kartona 1.55
Dijon-Strasbourg over 3,5 1.54

Wwin 3.77

- Toulouse izradio prošli tjedan, vrijeme je za iskupljenje. Jako su gruba ekipa, iznenadilo je što protiv Marseillea nisu imali kartona. Prije toga: 3, 3, 4, 4, 4, 3 kartona. Guingamp do sada: 2, 1, 2, 1, 2, 2, 2. Sudi Ruddy Buquet. Dobar sudac, u zadnjih 7 utakmica je lagano prelazio ovu granicu kartona: 5, 5, 5, i crveni, 5, 5, 7 i 5.

- Jako bitna utakmica za obe ekipe, Amiens 16. a Lille 18. na tablici pa mi je to u startu dodatni plus. Amiens do sada: 2, 2, 3, 3, 2, 3, 1. Lille do sada: 1, 1, 4 i crveni, 5, 2, 2 i crveni, 2. Sudi Thomas Leonard. Ove sezone je pokazao: 6, 3 i crveni, 4 i crveni, 2, 6 i 3 žuta.

- Dijonu i Strasbourgu sudac nije nešto ali su ekipe baš grube i moram ovo uzeti, uz to je slična situacija kao i u tipu iznad, duel 17. i 19. ekipe na tablici. Dijon ove sezone: 5, 3, 2, 2, 4, 0, 0. U ove prve dvije utakmice gdje nisu kartona imali, bili su pregaženi od Marseillea i Monaca. Strasbourg ove sezone: 1, 2, 3 i crveni, 2, 3, 1 i 3. Sudi Olivier Thual. Ove sezone: 5, 2 i 3 žuta.

Link to comment
Share on other sites

Za nešto manje od 20 minuta počinje ova utakmica, ali evo želio sam da ubacim ukoliko se netko bude dvoumio oko ovog para, jer je koeficijent i više nego dobar na Tottenham u ovom trenutku!

Huddersfield - Tottenham 2 (1.44) bet365

Domaćini su napravili odličan start sezone i pobijedili prve dvije utakmice, ali zatim kao i očekivano, njihova forma je pala i u sljedeće četiri utakmice su osvojili samo tri boda. U posljednjih 5 utakmica Huddersfield Town je postigao samo jedan gol. Na drugoj strani, Spursi igraju sve bolje i bolje. U posljednjih šest utakmica oni imaju 5 pobjeda i jedan remi. Postigli su po tri gola u četiri te utakmice i primili samo dva u šest utakmica. Gosti su u impresivnoj formi i sumnjam da  Huddersfield ima kvalitetu da spriječi Tottenhama da osvoji sva tri boda u ovoj utakmici. Sretno!

JIIKzd9.jpg

Link to comment
Share on other sites

Široki Brijeg - Radnik Bijeljina 1 (1.44) bet365

Široki je jedan od članova 'velike četvorke' BiH PL, izrazito domaćinska ekipa (ove sezone 5 0 0, 12:1 gol-razlika), prošla sezona im je bila razočaravajuća, pošto su završili u play-outu, ali ove se polako vraćaju na stari kolosijek. Danas igraju protiv Radnika koji je u velikoj krizi, poraženi su na poslednjih 5 utakmica, a od 9 utakmica na Pecari protiv Širokog, izgubili su čak 8, samo su na jednoj remizirali. Prije 10 dana Široki je slavio minimalnim rezultatom u 1/16 finala Kupa u Bijeljini.

8YOkU8X.png

Link to comment
Share on other sites

@Goksim je vec pisao pa necu duljiti

Sevilla-Malaga preko 4.5 kartona,1.70 koef.

Chelsea-Man.City preko 4.5kartona,1.70 koef.

Amiens-Lille preko 3.5 kartona,1.70 koef.

Supersport

-krvolocni Andaluzani i njihov veliki derbi,u zadnjih 12 godina igranja njihovih derbija palo je 13 crvenih kartona,dakle svaki 2 derbi zavrsava sa crvenim kartonom,a i inace su strasno agresivne ekipe,pogotovo Malaga.Zasto je to tako ne znam,mozda zato sto su oni najblize Africi ili mozda zato sto su dugo vremena bili pod Osmanskom vlascu pa su mozda pokupili taj ludacki mentalitet,mozda je zato,ne znam,ali znam da nas ceka kao i uvijek vatreni derbi andaluzije.

-ono sto mi je upalo u oci jest da Chelsea ove sezone igra dosta grubo u PL ,igrali su dva jaka meca sa Arsenaom(5 zutih i 1 crveni)i Tottenhamom(7 zutih) i u ta dva meca over kartona je dosao,a sto se tice same statistike,zacudujuce su Chelsea i City  na prva mjesta po broju kartona.Borba za vrh,jak derbi,mislim da su svi preduvjeti za over kartona tu.

 

-ekipe pri dnu,to je uvijek recept za over kartona.Sudac bi mogao predstavljati problem,no mislim da ce i on bar 4 morati pokazati.
 
 

Link to comment
Share on other sites

WBA-Watford ispod 1.5 gola (3.00) bet365

Dosta podjednake ekipe sto se tice igracke kvalitete,WBA primjerice ove sezone ima jako solidnu obrad a najveca potpora im je ove sezone Gareth Barry i onaj poljak kome prezime neznan napisati,napdacki su dosta slabi i imaju problem sa realizacijom,dok na drugoj strani Watford senzacijalno igra u gostimq ove sezone a i ruku nasrce,uprava Watforda je pogodila sa dovodenjem Marka Silve na klupu watforda,mlad i jako talentiran trener,slozia je jako dobar vezni red,obrana dosta solidna ali neodostataj claloblaha i Prodla ce se mozda ositi u danasnjoj igri,opet wba nemore biti toliki favoriti a watford nemore biti takav outsajder.Sritno

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Najveci zicer proslo Kolo Barcelona dobije crveni nije Ni pocela utakmica... Majko isusova .. Danas idem sa Bayernom  21.09.24 Werder Bremen - Bayern München 2 1.32
    • 21.9.| EPL | West Ham - Chelsea, Pedro Neto ne daje gol - 1.25 - Germania  
    • 21.09. Nogomet Engleska 3.liga /Wrexham vs Crawley / Wrexham pobjeđuje / 1,35 PSK
    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use