Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 29.9.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Skrećem pozornost svim članovima da 1xbet kladionica ima zanimljivu promociju svakog petka. Za one koji planiraju aktivnije igrati ovog vikenda ovo je lijepa prilika za udvostručiti banku. 1xbet kladionica ima svoje prednosti, iako preporučujem bet365 , unibet ili Betfair kladionicu, međutim trenutno je najaktualnija i najzanimljivija ova promocija koja vrijedi do petka do 23:59.

Više o 1xbet kladionici, iza koje stoji ruski kapital, saznajte na http://www.svijetkladjenja.com/online-kladenje/1xbet/

hlnP5Zt.png

SxacC3v.png

1xbet kladionica je fuj kladionica i tko god ima pameti neka bježi od nje... Nego..

Goss over 13,5 1.85 SS

Za sada daje samo SS ali će sutra većina davati ovakvu granicu. Goss će ove sezone biti bog i batina u Partizanu i mislim da će imati najviše slobode. Utah ga je uzela kao 55-og picka, malo se motao po njihovom kampu i ljetnoj ligi, na kraju su ga poslali u Partizan na dvije godine. Play sa dosta slobode u napadu što smo mogli vidjeti i u pripremama. Našao sam skoro sve njegove pripremne utakmice: Fenerbahce 12, Igokea 18 i 13, Cibona 30, Bešiktaš 8, Lokomotiv Kuban 17. Tek je početak, lagano s ulozima ali mislim da ga se isplati odigrati po ovoj granici.

prije 13 sati, Goksim said:

Skrećem pozornost svim članovima da 1xbet" rel="external nofollow">1xbet kladionica ima zanimljivu promociju svakog petka. Za one koji planiraju aktivnije igrati ovog vikenda ovo je lijepa prilika za udvostručiti banku. 1xbet kladionica ima svoje prednosti, iako preporučujem bet365 online kladionica" rel="external">bet365 , unibet" rel="external">unibet ili Betfair" rel="external">Betfair kladionicu, međutim trenutno je najaktualnija i najzanimljivija ova promocija koja vrijedi do petka do 23:59.

Više o 1xbet" rel="external nofollow">1xbet kladionici, iza koje stoji ruski kapital, saznajte na http://www.svijetkladjenja.com/online-kladenje/1xbet/

hlnP5Zt.png

SxacC3v.png

Ova kladionica je dobra samo za pratiti uživo utakmice. Stvarno nude puno prijenosa a ne treba se biti ni prijavljen kod njih, stvarno puno sportova i puno tekmi prenose. A drugo nije ništa posebno.

Celta V.-Girona  gg-1,60

Celta u zadnjih 16 utakmica koje je igrala kao domacin, nije primila gol samo od Alavesa(1-10 gol.) 

Girona nije dala gol na zadnje cetri utakmice, ali je imala tezak raspored(Barca, Leganes, Sevilla, A. Bilbao)

Nakon ovog teskog rasporeda Gironina sansa je u ovakvim utakmicama.  Obzirom da nisu postigli gol na 4 zadnje, mislim da je danas vrijeme da zabiju gol, a kvota mi je vemo primamljiva.

Nemacka Regionalna liga Bayern:
Rosenheim - Pipinsried 1
Nurnberg II - spVgg Bayreuth 3+

Rosenheim - Pipinsried:
Gostujucu ekipu sam vec objasnjavao, po mom misljenju ekipa koja je zalutala u ovaj rang. Ocekujem ih nazad u nizem rangu, a ove bodove sto su pokupili pripisujem pocetnoj euforiji. 
Sa druge strane, Rosenheim u dobroj formi i po meni mnogo kvalitetnija ekipa.
Mislim da ovde ne bi smelo biti problema, oni hrabriji mogu da probaju i hendikep pobedu.

Ne znam iz kog razloga kvota na pobedu domacina ceo dan raste, ali ja ostajem pri svome.

Nurnberg II - spVgg Bayreuth:
Sam pogled na tabelu i gol razliku pokazuje koliko golova pada na mecevima ovih ekipa (kod obe prosek preko 4). 
Pored toga, u poslednjim medjusobnim susretima je 3 puta zaredom bilo i 5+. 
Ja cu ovde probati i 4+, ali mislim da je 3+ realna varijanta.

Paznja, drugi par pocinje u 17h. 

prije 16 sati, canca said:

1xbet kladionica je fuj kladionica i tko god ima pameti neka bježi od nje... Nego..

Goss over 13,5 1.85 SS

Za sada daje samo SS ali će sutra većina davati ovakvu granicu. Goss će ove sezone biti bog i batina u Partizanu i mislim da će imati najviše slobode. Utah ga je uzela kao 55-og picka, malo se motao po njihovom kampu i ljetnoj ligi, na kraju su ga poslali u Partizan na dvije godine. Play sa dosta slobode u napadu što smo mogli vidjeti i u pripremama. Našao sam skoro sve njegove pripremne utakmice: Fenerbahce 12, Igokea 18 i 13, Cibona 30, Bešiktaš 8, Lokomotiv Kuban 17. Tek je početak, lagano s ulozima ali mislim da ga se isplati odigrati po ovoj granici.

Zasto fuj kladionica?

prije 1 sat, Comitesha said:

Nemacka Regionalna liga Bayern:
Rosenheim - Pipinsried 1
Nurnberg II - spVgg Bayreuth 3+

Rosenheim - Pipinsried:
Gostujucu ekipu sam vec objasnjavao, po mom misljenju ekipa koja je zalutala u ovaj rang. Ocekujem ih nazad u nizem rangu, a ove bodove sto su pokupili pripisujem pocetnoj euforiji. 
Sa druge strane, Rosenheim u dobroj formi i po meni mnogo kvalitetnija ekipa.
Mislim da ovde ne bi smelo biti problema, oni hrabriji mogu da probaju i hendikep pobedu.

Ne znam iz kog razloga kvota na pobedu domacina ceo dan raste, ali ja ostajem pri svome.

Nurnberg II - spVgg Bayreuth:
Sam pogled na tabelu i gol razliku pokazuje koliko golova pada na mecevima ovih ekipa (kod obe prosek preko 4). 
Pored toga, u poslednjim medjusobnim susretima je 3 puta zaredom bilo i 5+. 
Ja cu ovde probati i 4+, ali mislim da je 3+ realna varijanta.

Paznja, drugi par pocinje u 17h. 

Čini mi se da će kod drugog para biti klasika,sa svima igraju overe,al međusobno će sad bit 0-0;1-0.... Kada se odigra obično je tako,bez obzira na zadnje h2h.... Ispratio sam,ali bit će mi ko jučer sa Bilbaom

prije 56 minute, TazMan said:

Čini mi se da će kod drugog para biti klasika,sa svima igraju overe,al međusobno će sad bit 0-0;1-0.... Kada se odigra obično je tako,bez obzira na zadnje h2h.... Ispratio sam,ali bit će mi ko jučer sa Bilbaom

60', 0-1

65' 1-1

66' 2-1

Neprocijenjivo,bravo kolega,tebi navijam za još jedan gol,ja sam imao oba daju 3+ :D

brzo počinje pa neću neku analizu... 

CELTA - GIRONA --- ZBROJ ŽUTIH KARTONA 5.5  VIŠE --- 1.85

ovo je kuća, dvije najgrublje ekipe La Lige u ovih 6 kola, očekujem 3-4 kartona kod obje ekipe....

ovo je pravi par da svi lipo isporobate ovaj novi botunić "idemo po crne kese" isprobate i za nagradu ih punite ovim odabiroooom AJMOOOO !!! :D

prije 2 sati, CrneKese said:

brzo počinje pa neću neku analizu... 

CELTA - GIRONA --- ZBROJ ŽUTIH KARTONA 5.5  VIŠE --- 1.85

ovo je kuća, dvije najgrublje ekipe La Lige u ovih 6 kola, očekujem 3-4 kartona kod obje ekipe....

ovo je pravi par da svi lipo isporobate ovaj novi botunić "idemo po crne kese" isprobate i za nagradu ih punite ovim odabiroooom AJMOOOO !!! :D

nemilo kesolovilo !!!!!!!! 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use