Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 28.9.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic
prije 25 minute, JackieJack said:

Poslastica za nas fan klub najjaceg sudije u Evropi - BEBEKA!

FC Salzburg - Olympique de Marseille

Referee: Ivan Bebek (CRO)

Aj nek neko sme da ovo stavi na 4.5 kartona? :D:D

@JackieJack preduhitrio si me objaviti radosnu vijesti. Evo i popisa svih sudaca, a vjerujem da ćemo sa velikim zanimanjem pratiti koje granice za kartone za utakmica Salzburg - Marseille će kladionice izbaciti. Moji favoriti su unibet i bet365 od kojih očekujem najviše... ;)

Group A, 28 September 2017, 17:00 CET
FK Astana - SK Slavia Praha
Referee: Andreas Ekberg (SWE)

Group A, 28 September 2017, 21:05 CET
Maccabi Tel-Aviv - Villarreal CF 
Referee: Craig Pawson (ENG)

Group B, 28 September 2017, 21:05 CET
FK Partizan - FK Dynamo Kyiv
Referee: Svein Oddvar Moen (NOR)

Group B, 28 September 2017, 21:05 CET
KS Skënderbeu - BSC Young Boys
Referee: Kevin Blom (NED)

Group C, 28 September 2017, 21:05 CET
SC Braga - İstanbul Başakşehir
Referee: Matej Jug (SVN)

Group C, 28 September 2017, 21:05 CET
PFC Ludogorets 1945 - 1899 Hoffenheim
Referee: Paweł Raczkowski (POL)

Group D, 28 September 2017, 21:05 CET
AEK Athens - Austria Wien
Referee: Pawel Gil (POL)

AC Milan - HNK Rijeka
Referee: Orel Grinfeld (ISR)

Group E, 28 September 2017, 21:05 CET
Olympique Lyonnais - Atalanta Bergamasca Calcio
Referee: Daniel Siebert (GER)

Everton FC - Apollon Limassol 
Referee: Tamás Bognár (HUN)

Group F, 28 September 2017, 21:05 CET
Lokomotiv Moskva - FC Fastav Zlín
Referee: Simon Lee Evans (WAL)

Group F, 28 September 2017, 21:05 CET
FC Sheriff Tiraspol - FC København 
Referee: Clayton Pisani (MLT)

Group G, 28 September 2017, 19:00 CET
FC Lugano - FCSB
Referee: Serhiy Boiko (UKR)

Group G, 28 September 2017, 19:00 CET
FC Viktoria Plzeň - Hapoel Beer-Sheva FC
Referee: István Vad (HUN)

Group H, 28 September 2017, 19:00 CET
BATE Borisov - Arsenal FC
Referee: Daniel Stefanski (POL)

1. FC Köln 01/07 -  FK Crvena Zvezda
Referee: Bas Nijhuis (NED)

Group I, 28 September 2017, 19:00 CET
Referee: Ivan Bebek (CRO)

Group I, 28 September 2017, 19:00 CET
Konyaspor Kulübü - Vitória SC
Referee: Aleksandar Stavrev (MKD)

Group J, 28 September 2017, 19:00 CET
Athletic Club - FC Zorya Luhansk
Referee: Halis Özkahya (TUR)

Group J, 28 September 2017, 19:00 CET
Östersunds FK - Hertha BSC 
Referee: Luca Banti (ITA)

Group K, 28 September 2017, 19:00 CET
SS Lazio - SV Zulte Waregem
Referee: Harald Lechner (AUT)

Group K, 28 September 2017, 19:00 CET
OGC Nice - SBV Vitesse 
Referee: Aleksei Eskov (RUS)

Group L, 28 September 2017, 19:00 CET
Rosenborg BK - FK Vardar 
Referee: Georgi Kabakov (BUL)

Group L, 28 September 2017, 19:00 CET
FC Zenit - Real Sociedad
Referee: Andre Marriner (ENG)

Bet365 je izbacio granice za kartone za neke utakmice. Vjerujem da će ih još dodati naknadno u ponudu. 

AC Milan - HNK Rijeka
Referee: Orel Grinfeld (ISR)

t1q2sTK.png

Referee: Tamás Bognár (HUN)

LxJozDq.png

Referee: Daniel Stefanski (POL)

cJ4K9y2.png

Referee: Bas Nijhuis (NED)

fL1m0I2.png

On 9/28/2017 at 0:22, chev666chelios said:

Unibet 4,5 Over @2,05

FC Salzburg - Olympique de Marseille over 4.5 cards 1.88 unibet

Ovde idem nesto jace nego inace kad su kartoni u pitanju, a razlog je naravno jasan - Ivan Bebek. Ovaj covek je fenomen koji me je ispostovao u 95% slucajeva kad su evropska takmicenja u pitanju, nije mi zao da padnem igrajuci Bebeka. Sada nesto o grupi, Marseille ce verovatno zavrsiti prvi ali ostala 3 tima su dosta izjednacena te nema izrazitog favorita pored Marseilla za prolazak. Salzburgu bi ovde bar bod mnogo znacio, u krizi su vec neko vreme otkad je glavni sponzor prebacio fokus na RB Leipzig. Marseille relativno gruba ekipa, racunam da oni prikupe jedno 3 kartona a i Salzburg zna biti nabrijan u jacim mecevima, u prvom kolu su protiv Guimaresa napravili cak 24 prekrsaja, 40 ukupno na mecu. Takodje sumnjam u neaktivan rezultat, a i nadam se da ne bude neko razbijanje od strane Marseillea a Bebek bi morao odraditi svoj deo posla i nastaviti u njegovom stilu.

Drugi par dodan jer mi tako lakse prime uplatu.

Sretno!

puJPTOp.png?1

Partizan-Dynamo Kiev  - 2
FC Koln-Crvena Zvezda - Gost 1-2 gola

Edit-kratka analiza: 

Dinamo u poslednjem kolu ukrajinske lige odmarao 4 startna igrača, Partizanu fale Tošić i Miletić. Dinamo kvalitetniji tim, favorit za prvo mjesto u grupi

Keln u prvenstvu Njemačke bez pobjede u 6 utakmica, u lošoj formi, fali par igrača, dok bi Zvezda izuzev Jovičića trebala biti kompletna, pružaju dobre igre u prvenstvu, očekujem da mogu postići gol na strani 

kvota: 3.54

Plzen - Hapoel Beer Sheeva over 3.5 yellow cards 1.75 marathonbet 3/10

Ostali ovo drze na 4.5 a kod marathona 3.5 ali tamo racunaju SAMO ZUTE KARTONE (znaci ni drugi zuti, ni crveni). Uzimam ovo uz taj rizik, Plzen je popusio u prvoj a Hapoel imao penal kod kuce protiv Lugana koji je uz srecu zavrsio igrajuci LE, inace uopste ne pripadaju ovom takmicenju. Mislim da Plzen ovde ide dalje uz Steauu, bolja su ekipa od Hapoela i Lugana e sada moraju to i pokazati. Hapoelu je ne samo bitno da ovde uzmu koji bod nego da i ne dozvole Plzenu 3 boda. Izraelci isto znaju odigrati grubo kad je to potrebno, o Plzenu da ne trosim reci i oni su bas gruba ekipa. Sudi
I. Vad II. On je poput Kassaia, jako visok prosek u odnosu na ostale, jedino sto je sklon davanju crvenog i to ne ide u prilog ali sta je tu je. 

Ocekujem bar po 2 kartona na obe strane.

prije sat vremena, JackieJack said:

Plzen - Hapoel Beer Sheeva over 3.5 yellow cards 1.75 marathonbet" rel="external">marathonbet 3/10

Ostali ovo drze na 4.5 a kod marathona 3.5 ali tamo racunaju SAMO ZUTE KARTONE (znaci ni drugi zuti, ni crveni). Uzimam ovo uz taj rizik, Plzen je popusio u prvoj a Hapoel imao penal kod kuce protiv Lugana koji je uz srecu zavrsio igrajuci LE, inace uopste ne pripadaju ovom takmicenju. Mislim da Plzen ovde ide dalje uz Steauu, bolja su ekipa od Hapoela i Lugana e sada moraju to i pokazati. Hapoelu je ne samo bitno da ovde uzmu koji bod nego da i ne dozvole Plzenu 3 boda. Izraelci isto znaju odigrati grubo kad je to potrebno, o Plzenu da ne trosim reci i oni su bas gruba ekipa. Sudi I. Vad II, ovo nije Rumun Istvan Vad koji je sudio Partizan - Young Boys nego drugi sudija iz Madjarske. On je poput Kassaia, jako visok prosek u odnosu na ostale, jedino sto je sklon davanju crvenog i to ne ide u prilog ali sta je tu je. 

Ne zelim kontrirati, niti zelim da ispadne da samo to radim na portalu, no za ovog idiota suca moram nesto negativno napisati.

Samo cu jednu opasku o njemu napisati, a to je da je veoma skrt id***.

Istina, gledao sam ga kako sudi samo jednu utakmicu, onu Skenderbeua i Dinama, mozda je tu promijenio kriterij jer je utakmica bila biti ili ne biti, ali takvo sugavo sudenje dugo nisam vidio.

Davao je zute samo kad su preociti bili, naravno na kraju je podijelio 7-8 zutih i 1 crveni, no sve je to napravio u zadnjih 15 min.Sta je sve oprastao prvih 75 minuta to ne znam sta bi reko, utakmica je bila tipicna balkanska sa puno provokacija, brutalnih faulova i gestikulacija prema njemu, a on mrtav ladan nista.

Tako da samo bi na njega bas upozorio, jest da je Plzen gruba ekipa, ni Beer Sheva nije nista bolja, no samo kazem pripazite se ovog idiota od sudije.

prije 7 sati, JackieJack said:

Plzen - Hapoel Beer Sheeva over 3.5 yellow cards 1.75 marathonbet">marathonbet 3/10

Ostali ovo drze na 4.5 a kod marathona 3.5 ali tamo racunaju SAMO ZUTE KARTONE (znaci ni drugi zuti, ni crveni). Uzimam ovo uz taj rizik, Plzen je popusio u prvoj a Hapoel imao penal kod kuce protiv Lugana koji je uz srecu zavrsio igrajuci LE, inace uopste ne pripadaju ovom takmicenju. Mislim da Plzen ovde ide dalje uz Steauu, bolja su ekipa od Hapoela i Lugana e sada moraju to i pokazati. Hapoelu je ne samo bitno da ovde uzmu koji bod nego da i ne dozvole Plzenu 3 boda. Izraelci isto znaju odigrati grubo kad je to potrebno, o Plzenu da ne trosim reci i oni su bas gruba ekipa. Sudi I. Vad II, ovo nije Rumun Istvan Vad koji je sudio Partizan - Young Boys nego drugi sudija iz Madjarske. On je poput Kassaia, jako visok prosek u odnosu na ostale, jedino sto je sklon davanju crvenog i to ne ide u prilog ali sta je tu je. 

Jack nije Vad sudio Partizanu,nego Kovacs,sto je ogromna razlika,jer ovaj madar je skrt,dok je rumunj barem meni bio odlican izbor za over u vise slucajeva. Sto se tice samog meca Plzen-Ber Sheva ne bih se zaletao sa nekim jakim ulogom bas zbog tog Vada,iako stoji da su obje ekipe dosta prljave,ali uvijek postoje suci koji su debili i koji zele bit u prvom planu(poput Lahoza koji jucer npr. dijelo zute za sve i svasta,a inace u utakmici koja zavrsi 3:0 ne bi dao 2 zuta), i po meni je najbitnije da bude egal utakmica, jer onda i takav blento mora naci elemenata za barem 4 zuta...

Inace kod nas u ss Bebek na 5.5 sto mi je na prvu vise za under,a ne over,no cekam i druge opcije,a moguce da dodje do korekcija granica,uglavnom kasnije cu dati neka svoja razmisljanja u svezi danasnjih utakmica, ima dobrih parova i granica za kartone ?

AEK Athens - Austria Wien
Sudac: Pawel Gil (POL)
EG3Lz4c.jpg

FK Astana - SK Slavia Praha
Sudac: Andreas Ekberg (SWE)
9gLf2YX.jpg

Athletic Club - FC Zorya Luhansk
Sudac: Halis Özkahya (TUR)
KoQ6xJO.jpg

Sudac: Daniel Stefanski (POL)
2F3dmW4.jpg

SC Braga - İstanbul Başakşehir
Sudac: Matej Jug (SVN)
flvIRQm.jpg

Sudac: Tamás Bognár (HUN)
qdjmWuM.jpg

Sudac: Bas Nijhuis (NED)
v3cyZp0.jpg

Konyaspor Kulübü - Vitória SC
Sudac: Aleksandar Stavrev (MKD)
WMUEBpQ.jpg

SS Lazio - SV Zulte Waregem
Sudac: Harald Lechner (AUT)
fPU53gH.jpg

Lokomotiv Moskva - FC Fastav Zlín
Sudac: Simon Lee Evans (WAL)
IJSIEzs.jpg

PFC Ludogorets 1945 - 1899 Hoffenheim
Sudac: Paweł Raczkowski (POL)
HtpPeb2.jpg

FC Lugano - FCSB
Sudac: Serhiy Boiko (UKR)
orOFza6.jpg

Olympique Lyonnais - Atalanta Bergamasca Calcio
Sudac: Daniel Siebert (GER)
sCMUdC4.jpg

Maccabi Tel-Aviv - Villarreal CF 
Sudac: Craig Pawson (ENG)
uSF4bkt.jpg

AC Milan - HNK Rijeka
Sudac: Orel Grinfeld (ISR)
44sGcE4.jpg

OGC Nice - SBV Vitesse 
Sudac: Aleksei Eskov (RUS)
X9wyVUO.jpg

Östersunds FK - Hertha BSC 
Sudac: Luca Banti (ITA)
xzBRx9z.jpg

FK Partizan - FK Dynamo Kyiv
Sudac: Svein Oddvar Moen (NOR)
axbT6vT.jpg

Sudac: Ivan Bebek (CRO)
sAHzMmF.jpg

Rosenborg BK - FK Vardar 
Sudac: Georgi Kabakov (BUL)
MYawD8T.jpg

FC Sheriff Tiraspol - FC København 
Sudac: Clayton Pisani (MLT)
VVnPXu9.jpg

FC Viktoria Plzeň - Hapoel Beer-Sheva FC
Sudac: István Vad (HUN)
jMZD5VI.jpg

FC Zenit - Real Sociedad
Sudac: Andre Marriner (ENG)
DmfC8gr.jpg

prije 7 sati, mario007 said:

Ne zelim kontrirati, niti zelim da ispadne da samo to radim na portalu, no za ovog idiota suca moram nesto negativno napisati.

Svako misljenje je dobrodoslo :)

Ja ga nisam gledao u tom mecu, jesam u mecu Sparta P. - Hapoel gde je podelio 2 zuta (secam se dobro da smo ovde na forumu i ja i Goksim tipovali na to, ko je gledao taj mec zna da je to bilo najvece razocarenje Sparte cija je igra korektna kao da igra Dortmund a ne Sparta iz Praga, tako da tu ne mogu kriviti sudiju) i secam se da sam gledao kad je sudio Partizan - Steaua pre 2 sezone (4 zutih i crveni). Svakako nije od onih sudija sa najvecim prosekom, ali i dalje stojim iza mog predloga na granici 3.5, zbog vaznosti meca na prvom mestu a videcemo kako ce biti na kraju.

prije sat vremena, Koki22 said:

Jack nije Vad sudio Partizanu,nego Kovacs,sto je ogromna razlika,jer ovaj madar je skrt,dok je rumunj barem meni bio odlican izbor za over u vise slucajeva. Sto se tice samog meca Plzen-Ber Sheva ne bih se zaletao sa nekim jakim ulogom bas zbog tog Vada,iako stoji da su obje ekipe dosta prljave,ali uvijek postoje suci koji su debili i koji zele bit u prvom planu(poput Lahoza koji jucer npr. dijelo zute za sve i svasta,a inace u utakmici koja zavrsi 3:0 ne bi dao 2 zuta), i po meni je najbitnije da bude egal utakmica, jer onda i takav blento mora naci elemenata za barem 4 zuta...

Hvala na ispravci, zbog imena sam se prebacio na Kovacsa, sinoc sam crpio zadnje atome snage dok sam ovo pisao :D

prije 6 sati, Dominik999 said:

Bjezitw ljudi od kartona u početku sezone pa i ja sam sam udarao jako 4/5 puta i tek 1 prošao, ruše kartoni na veliko ne treba se zalijetat

Sve je stvar u odabiru, kladim se na kartone neke 3 godine i ne bih rekao da 90% pada u prvom kolu. Eto uzmi primer prvog kola gde je upravno situacija bila suprotna, prosao sam 4 para (Lyon over 3.5, Partizan over 4.5, Marseille over 3.5 i Rijeka over 3.5) a pao Steaua - Plzen. 

Ajmo da se svi mi aktiviramo da odradimo sto bolji posao danas uz ovo sto imamo. Arbitri koji su dodeljeni su takvi kakvi jesu, igramo sa kartama koje imamo u ruci a ne koje bi mogli da imamo. 

Ima finih parova, sto na kartone sto na kornere i golove, pozivam sve clanove da danas ispratimo dan sto je bolje moguce. Sretno svima sa listicima :) 

prije sat vremena, JackieJack said:

Svako misljenje je dobrodoslo :)

Ja ga nisam gledao u tom mecu, jesam u mecu Sparta P. - Hapoel gde je podelio 2 zuta (secam se dobro da smo ovde na forumu i ja i Goksim tipovali na to, ko je gledao taj mec zna da je to bilo najvece razocarenje Sparte cija je igra korektna kao da igra Dortmund a ne Sparta iz Praga, tako da tu ne mogu kriviti sudiju) i secam se da sam gledao kad je sudio Partizan - Steaua pre 2 sezone (4 zutih i crveni). Svakako nije od onih sudija sa najvecim prosekom, ali i dalje stojim iza mog predloga na granici 3.5, zbog vaznosti meca na prvom mestu a videcemo kako ce biti na kraju.

Hvala na ispravci, zbog imena sam se prebacio na Kovacsa, sinoc sam crpio zadnje atome snage dok sam ovo pisao :D

Sve je stvar u odabiru, kladim se na kartone neke 3 godine i ne bih rekao da 90% pada u prvom kolu. Eto uzmi primer prvog kola gde je upravno situacija bila suprotna, prosao sam 4 para (Lyon over 3.5, Partizan over 4.5, Marseille over 3.5 i Rijeka over 3.5) a pao Steaua - Plzen. 

Ajmo da se svi mi aktiviramo da odradimo sto bolji posao danas uz ovo sto imamo. Arbitri koji su dodeljeni su takvi kakvi jesu, igramo sa kartama koje imamo u ruci a ne koje bi mogli da imamo. 

Ima finih parova, sto na kartone sto na kornere i golove, pozivam sve clanove da danas ispratimo dan sto je bolje moguce. Sretno svima sa listicima :) 

Nisam mislio na padove el, nego opcenito od starta sezone, crotone, sociedad, atletico sad i jos neki je bio pad uglavnom sva 4 bila ocekivana po svim parametrima

Konya - Guimares over 3.5 kartona
Zenit - Sociedad over 3.5 kartona

2.00 Wwin 2.5/10

I ova dva meca mi mirisu na kartone, kod prvog imamu tursko-portugalski okrsaj, znaci dve juznjacke ekipe, temperamentne i takvi mecevi su uvek kandidati za grubu i prljavu igru. Konya je u prvom mecu protiv Marseilla u gostima sama sakupila 4 kartona, bice ovo isto bitan mec jer su u tesnoj grupi gde se trazi drugi favorit posle Marseillea. Sudi Makedonac Stavrev, dobar prosek u Evropi prosle i ove sezone, od 7 meceva cak 6 isla preko 3.5 kartona (jedini koji je ostao na 3 zutih je Fiorentina - Slovan ali je rez bio 3:0)

Zenit - Sociedad uzimam na istoj granici, Zenit vec par sezona unazad solidan prosek sto se tice kartona u Evropi. Ova 2 tima ce se boriti za prvo mesto u grupi, znaci izravni okrsaj. 2 razlicita stila fudbala, Zenit nesto manje atraktivan stil, dok Sociedad igra nesto otvorenije i lepse ako se to moze tako reci. Prvo kolo je bilo razbijanje na obe strane, Zenit 0:5 protiv Vardara a Sociedad kod kuce 4:0 pa naravno nije bilo potrebe za grubom igrom jer je sve reseno (po 2 zuta na svakoj tekmi). Mislim da danas moze biti 4+ kartona, sudi Andre Marriner, meni drag sudija i volim igrati engleske sudije u Evropi jer tu daju vise kartona

Maccabi Tel Aviv - Villarreal 2 (2.15) bet365

Odličan koeficijent na Villarreal. Mislim da će oni ovdje ostvariti pobjedu, jer je ogromna razlika u kvaliteti. Villarreal je po meni u tom sedam timova u Španjolskoj, dok Maccabi Tel Aviv igra u izraelskoj ligi. Bez obzira na to što su poraženi u prethodnoj utakmici protiv Getafea u jednom vrlo sramotnom rezultatu, mislim da imaju neke vrlo dobre igrače poput Baccae, Triguerosa, Patoa, Bakambua i vjerujem da oni mogu napraviti tu razliku na terenu protiv Maccabija. Za Villarreal neće biti Cherysheva i Semeda i čitao sam po stranim medijima da će koristiti taktiku 4-4-2, dok je Maccabi koristio 3-4-3 protiv Slavije i očekujem istu formaciju i u ovoj utakmici. Villarreal je mnogo talentovanija momčad i očekujem njihovu pobjedu u ovoj utakmici. Sretno!

eCFFL5U.jpg

Koln - Crvena Zvezda // Pobjeda domaćina bet365 - 1,80

Najdraže su mi visoke kvote prosječnih klubova iz "lige petica" protiv klubova sa naših prostora. Kvota 1,80 na ekipu Kolna koja je ove sezone u slaboj formi je stvarno primamljiva da se odigra protiv Crvene zvezde. Koliko god da su "naši" klubovi dobri, a pitanje je da li je Zvezda uopšte "dobra" nikada ali baš nikada neće dostići level nekog prosječnog kluba iz Njemačke, Italije i slično.

Koln je u nizu od pet utakmica bez pobjede, igraju zaista loše ove sezone a bolju priliku za dizanje forme i dizanje morala nisu mogli ni zamisliti. U prošlom kolu odigrali su neriješeno sa Hannoverom što je pokazatelj da postepeno dižu svoju formu a krajnje je vrijeme za prvu pobjedu ove sezone.

C. Zvezda igra odlično u ligi Srbije ali oba puta kada su igrali protiv jačih protivnika, gubili su bodove. Tako su odigrali neriješeno u vječnom derbiju protiv Partizana a nakon toga i 1-1 protiv BATE Borisova na svom stadionu u prvom kolu EL. Prema mom mišljenu Koln je jači i od Partizana i od BATE-a tako da bi Zvezda u ovoj utakmici mogla doživjeri i prvi poraz nakon onog od Krasnodara.

8c5086a7ef7eb70aaa9c79e09867bde8.jpg

Everton - Apollon Limassol 1 (1.33) bet365

Nakon šokantnog rezultata iz prvog kola protiv Atalante, Koemanov Everton će se nadati da će uspjeti ostvariti pobjedu protiv Apollona kod kuće u ovom drugom kolu i ostvariti prva tri boda. No, oni će morati da igraju mnogo bolje nego što je to bio slučaj protiv talijanskog tima. Pobjeda protiv Bournemoutha u Premier ligi za vikend im je dobrodošla za podizanje samopouzdanja pred vrlo važnu utakmicu protiv Apollona. Oni su bili u zaostatku za Bounemouthom koji je vodio 0-1, da bi zatim Oumar Niasse postigao dva gola za preokret. Ovo znači da će domaćini u ovu utakmicu ući sa dobrim raspoloženjem. Apollon je ostvario dobar rezultat u prvoj utakmici, gdje su odigrali neriješeno 1-1 protiv Lyona pred svojim navijačima, međutim, Lyon je propustio veliki broj šansi, prije nego što su domaćini izjednačili. Imali su možda malo i sreće što su dobili te bodove od Lyona. No vjerujem da će ih Everton ovdje pobijediti i zabilježiti svoju prvu pobjedu u grupnoj fazi Europske lige. Phil Jagielka i Michael Keane će biti odsutni za ovu utakmicu izjavio je Koeman. Igrač iz akademije Evertona pod imenom Morgan Feeney bi mogao nastupiti, jer je trenirao sa prvom momčadi u srijedu. James McCarthy će također biti odsutan zbog ozljede, ali bi se trebao vratiti tek u petak na treninge. Wayne Rooney bi trebao da nastupa uprkos ozljedi koju je pretrpio protiv Bournemoutha. Ovo je momčad koja bi trebala nastupiti za Everton Stekelenburg, Kenny, Williams, Holgate, Baines, Gueye, Davies, Klaassen, Sigurdsson, Rooney, Calvert-Lewin. Našao sam ovaj podatak na stranim medijima i mislim da ova ekipa ima i više nego dovoljno kvalitete da ostvari pobjedu u ovoj utakmici! Sretno svima koji isprate!

eJFjH0p.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use