Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 27.9.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

FK QARABAG - ROMA 

Smješno je da je klub iz Azerbajđana u Ligi prvaka, koliko zbog geografske pozicije toliko i zbog kvalitete. Ekipa kojoj je Filip Ozobić igrač za Slaven Belupo bio bog i batina. Mislim da su Azeri jednostavno preloši za ovaj rang natjecanja i da će im se dogoditi ono što se dogodilo u prošlom kolu a to je razvaljivanje. Također Dinamov rekord i vamo opasno visi. :D  

Roma prvo kolo remizirala s Atleticom, mora se vadit, točnije mora pobjedit ipak je u skupini i taj Chelsea. Jednostavno sama pobjeda rome je ocjenjena sa 1.45 što mi je osobno ( na našu sreću ) puno, a pogotovo ovo sa 3 razlike, jednostavno vuče :D Lako je moguće da tu bude i 4-5 pogodaka razlike tako da mi kvota 4 na ovo svakako ima value. 

FK QARABAG - ROMA --- HENDIPEK 1:0   2 --- 2.15

FK QARABAG - ROMA --- HENDIKEP 2:0   2 --- 4.0 

VARAŽDIN - ŠIBENIK 

Evo malo uz ligu prvaka i nešta domaće :D

Tko me prati možda će ga ovaj moj današnji odabir malo i zbunit ali eto jbg, kako je tako je :D

Koliko god hvalio domaćine toliko su me razuvjerili, i koliko god prigovara gostima pokazuju mi kako se dižu. Varaždin uz poklon pobjede od Dinama II ima i još dvije, protiv Dragovoljca te protiv Gorice u prošlom kolu, što je bilo i veliko iznenađenje. Valja napomenuti kako se Gorica iza utakmice žalila na suđenje.

Šibenik nakon lošeg starta očito je da su malo uigrani, da se malo dižu, vidjet ćemo još u nastavku kako će to izgledati, ali trenutno obećaje. Po četvrti put vratio se i Alispahić. Šibenik karakterizira tvrda igra i kontranapad a to je baš ono što Varaždincima ne odgovara. 

Oprez za ovaj meč može biti što je postalo očito da Varaždin ima suce skolonije sebi i što ih guraju, pogotovo na domaćem terenu. Usprkos tome očekujem da Šibenik neće doživjeti poraz te na ovoj okladi igram u njihovu korist.

U prilog šaljem i članak iz 24 sata da vidite način na koji Varaždin pobjeđuje. 

https://www.24sata.hr/sport/kra-a-u-gorici-pobjednicki-niz-zaustavili-su-ljudi-u-crnom-541434

VARAŽDIN - ŠIBENIK --- X2 ---2.0

NOVIGRAD - SESVETE 

Nevijerovatna činjenica nakon 7 mog kola je da se Novigrad trenutno na tablici nalazi iznad Sesveta. No to vjerujem da će se promijeniti nakon ovog kola gdje Novigrad ugošćuje Sesvete. Novigrad do sada ima 3 pobjede, protiv Kustošije, Dragovoljca i Lučkog. Što je očiti pokazatelj kako su od donjeg doma bolji a protiv gornjeg što bude bit će. Tako je bilo i prošle sezone mislim da će i ove.

Nakon 7 kola domaći su skupili 11 bodova, uz 3 pobjede, 2 neriješena i 2 poraza sa gol razlikom 6:6

Gosti imaju bod manje te 3 pobjede, 1 neriješena i 3 poraza, gol razlika 8:8

U ovoj utakmici vjerujem kako će Mamut i Topić odraditi posao te se njihova ekipa neće kući vratiti bez nekog plijena. Više vjerujem u 3 boda ali kako su kvote za 2.HNL dosta visoke na gostujuće ekipe uvijek je lijepo pridodati i oni X po solidnim kvotama.

I da zaboravih napisat da je Novigrad bez dvojice; Bratelić i Pralas su suspendirani.

NOVIGRAD - SESVETE --- X2 --- 1.60

NOVIGRAD - SESVETE --- 2 --- 3.20 

Sporting - Barcelona over 4.5 1.80 unibet  3/10

Ja cu sacekati da bet365 izbaci razradu, mada sumnjam da ce biti niza od ovog. Jedan pirinejski okrsaj Portugalaca i Spanaca, Sporting kod kuce uvek nabrijan a tek ce protiv Barce pokusati svim silama zaustaviti Mesija i ekipu. Barcelona sa druge strane uvek sposobna za bar 2 kartona, nije ni Sporting skroz naivan bez obzira na losu formu. Sudi Hategan, solidan sudija sto se mene tice, prosle sezone 7 sudijenja u Evropi od toga 5 overa i 2 undera na ovoj granici. Mislim da ce proraditi malo juznjacki temperament te cemo videti bar 5 komada. Naravno, necemo preterivati sa ulozima, bice jos dobrih meceva za overe u nastavku sezone.

EDIT:

zNkiLIS.png?1

Unibet je već izbacio ponudu za kartone pa ovdje stavljam i granice. Vjerujem da će i bet365 uskoro izbaciti granice pa će biti zanimljivo usporediti ;)

CSKA Moskva - Manchester United FC 
Referee: Jonas Eriksson (SWE) 

jzvnvFb.png

otQjzj7.png

FC Basel - SL Benfica 
Referee: Craig Thomson (SCO) 

zPaIZdD.png

D9Ohsfw.png

RSC Anderlecht - Celtic FC 
Referee: Jesús Gil Manzano (ESP) 

Ntmyqcb.png

u4WinmJ.png

Paris SG - Bayern München
Referee: Antonio Miguel Mateu Lahoz (ESP) 

sy95K1w.png

UKqYva5.png

Club Atlético de Madrid - Chelsea FC 
Referee: Cüneyt Çakır (TUR) 

D13RHeN.png

P4JJsTK.png

Qarabağ FK - AS Roma
Referee: Artur Dias (POR) 

weHAkP8.png

xctnlCf.png

Sporting CP - FC Barcelona
Referee: Ovidiu Alin Haţegan (ROU) 

FoSz9jp.png

rGV0ZDp.png

Juventus FC - Olympiacos FC
Referee: Tobias Stieler (GER) 

b34TSwy.png

8wKmu7G.png

Basel - Benfica // Oba tima daju gol  - pobjeda gosta bet365 - 4,75

Ne odlučujem se često na ovako velike kvote, ali ovaj par mi je zapao za oči pa sam ovo morao podijeliti sa vama. I jedni i drugi su poraženi u prvom kolu. Basel očekivano od Uniteda li Benfica je pomalo iznenađujuće poražena na gostovanju u Moskvi kod ekipe CSKA. 

Drugo kolo je kolko kada se prelama situacija, bilo koja ekipa od ove dvoje koja izgubi bodove u ovom kolu vjerovatno se oprašta od nastavka takmičenja. Stvari su ovdje jasne, obje ekipe ulaze u susret da pobjede, ali ipak sa velikim oprezom. Benfica je mnogo jača ekipa i ekipa koja je već godinama minimalno u 1/16 finala ovog takmičenja, tako da su po meni ovdje favoriti i trebali bi doći do pobjede. Susret će biti veoma težak, očekujem veliku borbu sa obje strane, smatram da Basel ima dovoljan kvalitet u napadu da postigne gol Benfici koja prima u prosjeku barem jedan pogodak po meču, a sa druge strane Benfica ima kvalitet da u svakom slučaju postigne gol više od Basela i dođe do pobjede.

c579072dc1e1b883161fbf1bb2ba1c5f.jpg

Basel - Benfica over 4.5 cards 2.00 bet365 2.5/10

Jos ovo za sutra da se uzme preko pa nek ide zivot. Sudi Craig Thompson, jako dobar prosek ove sezone, a i inace on je najbolji skotski sudija te kao svi ostali Britanci u Evropi uvek pokazuje vise kartona nego u domacoj ligi. Bitan mec za Benficu koja je popusila kod kuce od CSKA i zaostaje, Basel dosta los ove sezone ali tradicionalno grubi u evropskim takmicenjima. Verujem i ovde u kartone, sve ukazuje na over a ostalo je na njima

EDIT:

keCIktb.png?1

Evo par zanimljivosti i nelogičnosti ili osjetnih razlika u granicama što se ponude kartona za Ligu Prvaka kod tiće

prije 18 sati, Goksim said:

CSKA Moskva - Manchester United FC 
Referee: Jonas Eriksson (SWE) 

jzvnvFb.png

Bet365 ima primamljivu granicu od samo 3,5 kartona. Utakmica sudi jedan od sudaca koje, zbog stila suđenja, blago rečeno, ne obožavam.

FQdTXu8.png

RSC Anderlecht - Celtic FC 
Referee: Jesús Gil Manzano (ESP) 

Ntmyqcb.png

u4WinmJ.png

Unibet ovdje ima primamljivu granicu za over kartona Sudac je sasvim solidan i mislim da je over 3,5 kartona za 1,65 valuebet.

Club Atlético de Madrid - Chelsea FC 
Referee: Cüneyt Çakır (TUR) 

D13RHeN.png

P4JJsTK.png

Ovdje imamo možda i najveću nelogičnost jer unibet daje 1,68 za over 4,5 kartona a bet365 čak 1,80 za over 4,0 kartona. Tih 0,5 se možda nekima ne čini "big deal" ali jest jer prvo imamo nižu granicu gdje već pri 4 kartona imamo garantiran povrat uloga što, kada se igra sa većim ulozima, pno znači. Uz to koeficijent za over kartona na nižoj granici je veći nego u drugoj kladionici na višoj što nikako nema smisla. 

Juventus FC - Olympiacos FC
Referee: Tobias Stieler (GER) 

b34TSwy.png

42T3LDY.png

Pa kud bas na najboljim mecevima za over kartona najgori suci???

S jedne strane imamo PSG-Bayern i Lahoza,a s druge strane Atletico-Chelsea i taj mec sudi Cakir.

Kad bi se gledalo ovako timski mecevi su ko stvoreni za over,oba dvije utakmice veoma kompetitivne,sve 4 ekipe sa puno mesara,no sude ih govnarski suci.

---Veoma cudan sudac je taj Lahoz,sa cudnim grimasama na licu,jedan cas moze da smije koliko oce,drugi cas bude ljut ko ris.Lahoz je zadnji put kod seniora podijelio 5+ kartona 16.04.2017 u susretu Betisa i Eibara,dok je zadnji crveni dao 12.03.2017 u susretu Reala i Betisa.Covjek je jedan od rijetkih spanjolaca koji sudi nekakvim stilom u kojem ne dijeli kartone kartone,cak neki engleski suci dijele vise,sudi nekakvim juznoamerickim stilom,daje kartone tek kada su preociti,prigovore i pricanje igraca dopusta,jako zna da izivcira kladionicara koji igra u njegovom mecu over kartona.

Evo njegovih meceva:http://int.soccerway.com/referees/antonio-mateu-lahoz/46239/matches/

---Za Cakira jos vise ne znam sta da napisem,svi znate njegovu cudnu narav,sudi u jednoj od tezih liga sto se sudenja  tice.U njegovoj turskoj superligi svi su ludi ,od igraca pa sve do navijaca  i sudaca pa mozda zato slabo dijeli kartone po Ligi Prvaka jer su mu atmosfere mozda premirne.Sjetite se kad je sudio Atletico-Real kad je ladno u prvom poluvremenu dao 5 kartonu,trebao je jos samo 1 u 2.pol. i nista nije davao sve do 84 min.kada je cak i on morao dati karton.

Evo njegovih meceva:http://int.soccerway.com/referees/cuneyt-cakir/92755/matches/

Zakljucak:

Cudni suci sa odlicnim utakmicama,ne znam sta vi kazete da li se isplati riskirati i uplatiti over  kartona na bilo koju od ove dvije utakmice.

Steta sto nas lord,doktor,don,ban,kralj,sir,car,princ,knez,vojvoda,admiral,general,porucnik,pukovnik i narednik Ivan Bebek  nije elitni sudac pa da sudi ovakve meceve i sto se Rizzoli umirovio,to dvoje bi uveli reda u ovakvim mecevima :D .

prije sat vremena, mario007 said:

Pa kud bas na najboljim mecevima za over kartona najgori suci???

S jedne strane imamo PSG-Bayern i Lahoza,a s druge strane Atletico-Chelsea i taj mec sudi Cakir.

Kad bi se gledalo ovako timski mecevi su ko stvoreni za over,oba dvije utakmice veoma kompetitivne,sve 4 ekipe sa puno mesara,no sude ih govnarski suci.

---Veoma cudan sudac je taj Lahoz,sa cudnim grimasama na licu,jedan cas moze da smije koliko oce,drugi cas bude ljut ko ris.Lahoz je zadnji put kod seniora podijelio 5+ kartona 16.04.2017 u susretu Betisa i Eibara,dok je zadnji crveni dao 12.03.2017 u susretu Reala i Betisa.Covjek je jedan od rijetkih spanjolaca koji sudi nekakvim stilom u kojem ne dijeli kartone kartone,cak neki engleski suci dijele vise,sudi nekakvim juznoamerickim stilom,daje kartone tek kada su preociti,prigovore i pricanje igraca dopusta,jako zna da izivcira kladionicara koji igra u njegovom mecu over kartona.

Evo njegovih meceva:http://int.soccerway.com/referees/antonio-mateu-lahoz/46239/matches/

---Za Cakira jos vise ne znam sta da napisem,svi znate njegovu cudnu narav,sudi u jednoj od tezih liga sto se sudenja  tice.U njegovoj turskoj superligi svi su ludi ,od igraca pa sve do navijaca  i sudaca pa mozda zato slabo dijeli kartone po Ligi Prvaka jer su mu atmosfere mozda premirne.Sjetite se kad je sudio Atletico-Real kad je ladno u prvom poluvremenu dao 5 kartonu,trebao je jos samo 1 u 2.pol. i nista nije davao sve do 84 min.kada je cak i on morao dati karton.

Evo njegovih meceva:http://int.soccerway.com/referees/cuneyt-cakir/92755/matches/

Zakljucak:

Cudni suci sa odlicnim utakmicama,ne znam sta vi kazete da li se isplati riskirati i uplatiti over  kartona na bilo koju od ove dvije utakmice.

Steta sto nas lord,doktor,don,ban,kralj,sir,car,princ,knez,vojvoda,admiral,general,porucnik,pukovnik i narednik Ivan Bebek  nije elitni sudac pa da sudi ovakve meceve i sto se Rizzoli umirovio,to dvoje bi uveli reda u ovakvim mecevima :D .

U principu se slazem sa svim. Cim su izbaceni listovi sudija za sredu prvo sam otisao da vidim Atl Madrid - Chelsea i naravno imam sta videti. Cakira ne igram vise iz principa, prosto se ne isplati prosipati zivce igrajuci overe na njegovim mecevima i moj savet je zaobici ga u sirokom luku. E sad, ovo je ipak jak mec, a i grupa nista laksa pa su bitni bodovi. Najbolja opcija je sacekati malo pa u live-u juriti po nesto povoljnijoj margini ukoliko ne pokaze karton do 20-25 min, jer je bet ovo izbacio na 4.0 pa ukoliko ne povecaju granicu do pocetka, granica ce ubrzo pasti na 3.5.

Slicna situacija i sa Lahozom, ne vredi gurati novce tamo gde je nesigurno a to je uvek Lahoz. Lahoz je i egocentrik jer voli paznju pa cesto vidjamo te nenormalne odluke koje prodju bez kaznjavanja (negde prosle godine sam citao neki clanak o njemu, jedan od omrazenijih aktivnih sudija). Ovako na prvu loptu, tu bi probao Vidal dobija karton na neki 0.5/10 ulog. Brine me to sto kruze glasine da navodno igraci bojkotuju Ancelotija pa nisam siguran jel ovde zele pobediti ili ne (svakako ce i PSG i Bayern na kraju ici dalje, pitanje je samo ko ce biti prvi u grupi).

SVe u svemu, ima boljih meceva za kartone od ova 2, bar za pre-match pickove a onda cemo videti kako stvari stoje u live-u :)

North Bay Battalion - Sudbury Wolves  1  2.00  planetwin365

Ovaj par tipujem za nekakav srednji ulog. Rijec je o kanadskom hokeju, tocnije OHL ligi. Ovaj par se moze odigrati i u unibetu, marathonbetu, wh-u, favbetu, stanleybetu, betathome-u.

North Bay je startao s dvije pobjede dok je Sudbury porazen u oba susreta. Ova dva tima su odigrala mec prije 4 dana gdje je North Bay slavio sa 5-6 u Sudburyu u mecu u kojem su nadoknadili 5-2 zaostatak u zadnjih 10 minuta utakmice. Stvarno imamo odlicnu kvotu na pobjedu domacina koji je u ovom trenutku bolji tim. Cilj je povratak u playoff nakon prosle neuspjesne sezone, ponajprije zbog ozljeda. Igraci koji su bili u NHL kampovima su tu tako da napadam na pobjedu domacina s nekakvim srednjim ulogom. 

Shangai(-1)-Urawa 1 2.15 bet365

polufinale azijske lige prvaka. kinezi na domaćem terenu imaju sve pobjede u natjecanju. u četvrtfinalu su primjerice kineski Guangzhou doma pobjedili 4-0 da bi u gostima izgubili s istim rezultatom pa su tek nakon penala prošli. glavni igrači su im oscar i hulk i s obzirom da su u gostima puno lošiji nego doma trebali bi danas dobit u hendiju ako žele u finale a naravno da žele. već su igrali ove sezone s urawom i doma su ih pobjedili s 3-2. u toj nsu utakmici vodili s 3-0 da bi pred kraj primili 2 gola. ne vjerujem da će si takav kiks danas dozvoliti i vi mislim da bi trebali u hendiju pobjedit. 

Danas mi se iskreno ništa vele ne sviđa pa evo jedan narodnjak da se isprati uz pivu i utakmice, ako se nekome nešto svidi široko mu polje.

- Jeste da Cakir sudi ali sam morao uzeti ovu manju granicu čisto jer je ovo bitna utakmica u borbi za prvo mjesto (iako se ni Roma ne smije podcijeniti) a i obe ekipe imaju previše mesara. 

- PSG i Bayern vječito igraju na više kornera, očekuje se atraktivna utakmica, imaju odlične igrače, posebno sa strana, i mislim da idu na barem 10 kornera.

- Dueli Portugalaca i Španjolaca su uvijek zanimljivi i uvijek obiluju kartonima. Mislim da Barca neće tako lako ovo dobiti. Sporting je jak na kartonima, a i Barca je dobra kada treba. Sudi Hategan koji je odličan što se kartona tiče.

- Anderlecht i Celtic su overaške ekipe, izravna borba za treće mjesto i prezimljvanje u Europi. Čim padne jedan gol utakmica će se skroz otvoriti jer će onaj što ga "fasuje" morati napadati i igrati otvoreno.

- Slična je situacija i kod Basela i Benfice. Očekujem otvorenu utakmicu jer se ove dvije ekipe i CSKA bore za drugo mjesto, a i Benfica i Basel su izgubili prvu utakmicu.

- Shodno zadnjem napisanome dodajem ovdje i kartone. Sudi Craig Thomson koji zna nekada štekati (čitaj Rangers-Celtic ovaj vikend) ali većinski ispoštuje. Ekipe su agresivne i mislim da im ova granica ne predstavlja problem, posebno u ovakvoj utakmici.

yMgACS6.png

PSG-Bayern over 4.5 cards          2.00          SuperSport

Sudi Lahoz...iako ove sezone kao da je malo blazi mislim da to zapravo nije ni toliko bitno s obzirom na to koliko je bitna ova utakmica i jednima i drugima i sigurno ce ic malo cvrsce, a i ocekujem bar 2 zuta na Neymaru koji toliko voli provocirat i carinit loptu dok protivnik ne popizdi i ne pocne ga udarat samo da izbaci gnjev iz sebe...To mi je zapravo i presudilo da se odlucim za ovu okladu !

CSKA Moskva - Manchester United | Manje od 2.5 gola (1.65) bet365

Gostujuća ekipa je uvjerena u pobjedu u ovoj utakmici, ali zapamtite da u Rusiji nikada nije bilo lagano gostovati i automatski zaraditi tri boda. Jose Mourinho to zna i očekujem jednu defanzivnu igru Manchester Uniteda u ovoj utakmici. Vjerujem da će to biti jedna lijepa utakmica, ali da neće pasti mnogo golova. Mislim da bi United trebao dobiti ovu utakmicu ukoliko ne budu pravili greške, no sigurnija oklada je da će biti manje golova. Ovo kažem jer će ekipi nedostajati 5 igrača, Carrick, Fellaini, Ibrahimović, Pogba i Rojo. Sretno!

KE283Sw.jpg

Sporting - Barcelona 2 (1.44) bet365

Barcelona je sezonu započela sa velikim problemima u svojoj momčadi. Problemi koje su uspjeli riješiti i sada mogu igrati svoj nogomet. U posljednjih pet utakmica Barcelona je ostvarila pet pobjeda i u svim tim utakmicama je palo više od 2.5 gola. Posljednju utakmicu su igrali u gostima protiv Girone i pobijedili su sa 3-0. U Ligi prvaka su u prošloj utakmici pobijedili Juventusa i osvetili im se za prošlogodišnje izbacivanje. Sporting je u posljednjih pet utakmica ostvario tri pobjede i dva remija. Prošlu utakmicu su igrali protiv Moreirensea u gostima i remizirali su. Prije toga su igrali kod kuće sa Maritimom gdje su odigrali također remi, ali ovaj put bez golova. Mislim da je razlika u kvaliteti ova dva tima jasna i igrat ću na pobjedu Barcelone. Koeficijent je mnogo bolji od očekivanog i mislim da ga ne bi smjeli propustiti. Sretno.

PaNuKUU.jpg

Evo jedan statisticki bet preuzet sa corner statsa.

20:45 Atletico Madrid - Chelsea,

tip: Atletico Madrid AH-1 (corner handicap), @ 1,83 bet365

There will be held a match in the Champions League between Atletico Madrid and Chelsea on 27/09/2017. Apart from enjoying the exciting football,the team of the site Corner-stats.com offers to watch out corners. Bookmakers set asian handicap on corners equal to -1 for Atletico Madrid.

Well, let's see what statistics say about this:

3 of 3 H2H Atletico Madrid won with the difference of 2 and more corners;

Atletico won 6 of the 10 home matches with the difference of 2 and more corners in cups and international tournaments in 2016-2017 seasons;

Chelsea lost 3 of 5 away matches with the difference of 2 and more corners in cups and international tournaments in 2016-2017;

1 of 3 home games of Atletico Madrid with teams that are similar to Chelsea, Atletico won with the difference of 2 and more corners in the 2016-2017 seasons;

6 of 7 Chelsea away matches with teams that are similar to Atletico Madrid in the 2013-2017 season, Chelsea lost with the difference of 2 and more corners (this information you can see in the screenshot of Corner-stats.com below).

There was the following situation in 2016-2017 in cups and international tournaments as for the fundamental indicators:

Atletico Madrid had individual total corners equal to 7.1 corners per match in 10 home matches;

Chelsea had individual total corners equal to 5.2 corners per match in 5 away matches.

8KOQRP60S56z0UGMshrgjA.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use