Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 26.9.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

SPARTAK MOSCOW - LIVERPOOL

Nakon prvog kola i razočaranja na obje strane obje ekipe moraju pokazati bolje, Spartak lovi remi, dok Liverpoolu ne igra ništa osim pobjede. 

Spartak, prošlogodišnji ruski prvak ove sezone nije ni slika toga. U prvenstvu se nalaze na slabom sedmom mjestu. U 11 prvenstvenih utakmica imaju tek 3 pobjede, uz 5 neriješenih te 3 poraza. Ono što još više treba brinuti Spartak je puno primljenih pogodaka, točnije 17. Prošle sezone su u 30 kola primili 27, dok ove evo nakon 11 kola već 17. Od 4 igrača koji su otišli ove sezone, 3 su iz obrane. Jednostavno, ove sezone jako puno primaju, loše igraju, jednostavno ne vidim kako se ovdje mogu spasiti poraza.

Liverpool, ekipa koje ove sezone igra dosta dobro, nakon neriješenog protiv Seviile ovdje se moraju iskupit. Jednostavno bez 3 boda se ne smiju vratiti kući. Liverpool ove sezone stvara jako puno prilika, Salah se sjajno uklopio, te svakako valja spomenuti povratak Coutinha. 

Iako je Moskva priča za sebem, umjetna trava nepovoljni vremenski uvjeti mislim da je ekipa Liverpoola dovoljno iskusna da odgovori na to. Svakako očekujem dominaciju gostiju uz par postignutih pogodaka.

SPARTAK MOSCOW - LIVERPOOL --- 2 --- 1.70

SPARTAK MOSCOW - LIVERPOOL --- REG VRIJEME I VOŠE OD 2.5  2 I VIŠE --- 2.60

Link to comment
Share on other sites

SEVILLA - MARIBOR

Sevilla je također u prvom kolu remizirala, ali kada remiziraš u gostima na Anfieldu uvijek možeš biti zadovoljan. Maribor je već puno napravio uzevši bod od Spartaka jer realno gledajući Maribor je uvjerljivo najslabija ekipa u ovoj skupini.

Sevilla uvijek igra dobro na svome Sanchez Pizjuan te tako i puno jače ekipe od Maribora loše prolaze. Liga prvaka je nešto što svaki ljubitelj nogometa jednostavno obožava, kako i sami igrači. Iz razloga tome smatram da će igrači Seville na svome stadionu pružiti lijepu utakmicu gdje će domaći navijači uživati pogotcima svojih ljubimaca. 

Maribor mi je jendostavno preslaba ekipa naspram domaćina i nevidim način kako bi mogli iznenaditi ili šokirati. Očekujem uvjerljivu pobjedu domaćina.

SEVILLA - MARIBOR --- HENDIKEP 0:2  1 --- 2.30

Link to comment
Share on other sites

APOEL - TOTTENHAM 

Domaćini su postali opasna konkurencija zagrebačkom Dinamu, sve je na strani da bi taj neslavni rekord mogao pasti. Domaćini jednostavno nemaju kvalitetu za ovo natjecanje, pogotovo za ovu ubojitu skupinu. Igrali su s Realom primili 3 komada, dobro su i prošli s obzirom da je od 27 udaraca Reala samo 6 završilo u okviru. 

Gosti su odlučili ove sezone ozbiljnije igrati Ligu prvaka, to pokazuje i činjenica da su u Londonu svladali Dortmund sa uvjerljivih 3:1. osim toga, domaićin igra lijep nogomet sa mnoštvo prilika. Kane se probudio, nakon loših početaka u kolovozu, rujan je standardno njegov mjesec. Nakon najboljeg strijelca Premier lige, vjerujem da će se pokušati natjecati u Ligi prvaka. Dortmundu je već 2 zabio. Vjerujem da je i Liga prvaka nešta novo za domaće igrače, nisu u njoj puno igrali a i ono šta jesu nije bilo nešto posebno. Vjerujem da će ove sezone to ispraviti. Ovdje nemaju pravo na kiks. Iako na gostujućem terenu vjerujem u visoku pobijedu Tottenhama pogotovo ako uzmemo u obzir da ove sezone igraju bolje u gostima. 

APOEL - TOTTENHAM --- HENDIKEP 1:0  2 --- 1.65

APOEL - TOTTENHAM --- HENDIKEP 2:0  2 --- 2.80 

Link to comment
Share on other sites

Spartak Moskva - Liverpool FC
Referee: Clément Turpin (FRA)
RZMM7Y8.png

Sevilla FC - NK Maribor 
Referee: Alexey Kulbakov (BLR)
IaHiKVV.png

Manchester City FC - Shakhtar Donetsk 
Referee: Manuel de Sousa (POR)
bMPWY41.png

SSC Napoli - Feyenoord
Referee: William Collum (SCO)
MuTUVG1.png

AS Monaco - FC Porto
Referee: Slavko Vinčić (SVN)
Eemw3dD.png
 
Beşiktaş J. K. - RB Leipzig
Referee: Sergei Karasev (RUS)
2vdgLMO.png

APOEL - Tottenham Hotspur 
Referee: Pavel Královec (CZE)
KxUQ3M1.png

Borussia Dortmund - Real Madrid CF
Referee: Björn Kuipers (NED)
nNYkMF2.png
Link to comment
Share on other sites

Dortmund - Real Madrid over 3.5 cards 1.58 unibet 4/10

Zasigurno derbi prvog dana LS a stvari stoje ovako. Dortmund u pravo vreme podigao formu, u poslednja 3 meca 3 pobede i gol razlika 14:1, sto je stvarno impresivno. Naravno da timovi Bundeslige i Real Madrid nece ici u isti kos no forma je neosporna. Kod Reala nesto ne funkcionise ove sezone, a to nije samo ona suspenzija Ronalda. Hemija od prosle sezone vise nije ista unutar ekipe, muce se dosta sa prosecnim timovima u La Ligi, da ne spominjem da su vec kiksali 3 meca i to sva 3 kod kuce.

Nekako se putevi ova 2 tima stalno ukrstaju, u zadnjih 7 izdanja LS cak 4 puta smo imali okrsaje Dortmunda i Reala a Real nikad u te 4 sezone nije uzeo pun plen na uvek nezgodnom gostovanju i stadion koji vazi za jedan od najboljih na svetu sto se tice atmosfere. Takodje se da primetiti da je uvek vise kartona padalo kad je Dortmund domacin: 5,8,4 i 3 zutih kartona. Nije slucajno da je ovako tezak mec dodeljen Kuipersu. Kuipers je, pored toga sto je vlasnik lanca supermarketa, vec nekoliko godina u samom vrhu. Celokupni prosek mozda nesto nizi nego ranije, ali to je uglavnom zbog ligaskih meceva, a i to zna poluditi, setite se samo meca Psv - Feyenord. Jedini minus je ovde Dortmund koji je jedna od najkorektnijih ekipa ali na megdan im dolazi veliki Real pa ovo i nece biti obican mec kao i svaki drugi. unibet je prvi ponudio ovaj mec i to na 3.5 pa sam to uzeo bez razmisljanja. Da su stvari sa kartonima proteklih dana bolje, ovo bi islo na 5-6 unita, ali neka i ovako prodje, necemo se zaliti.

Besiktas - Leipzig over 4 cards 1.72 bet365  3/10

Ovde isto idemo sa overom iz prostog razloga sto ce svaki mec do kraja u ovoj grupi biti od velike vaznosti, ako ne za oba tima, bar za jednog. Misljenja sam da ce Leipzig brzo ispasti od prolaska dalje, jebiga prvi put igraju LS i to je za ocekivanje ali ce se Besiktas Monaco i Porto boriti do samog kraja. Leipzig je sa druge strane dosta zahvalan za kartone, sto u Bundesligi sto u Evropi. Besiktas naravno nista bolji, za vikend smo videli kakve mesare imaju u timu, plus igraju pred svojim navijacima. 

Sudi Karasev, na prvi pogled dosta los sudija medjutim ja ne delim takvo misljenje. Gledao sam neke njegove meceve u Evropi prosle sezone (Napoli - Besiktas 4 zutih i Atl Madrid - Leverkusen 4 zutih), uglavnom je izvlacio maksimum iz svih meceva, ova 2 odgledana su bila bas mlaka, pogotovo Napoli Besiktas gde je bio aktivan rezultat i ocekivala se puno ostrija igra. Cak je i u nekim debaklima (Legia-Dortmund) podelio po 4 komada. Mislim da je ovo jedan od onih meceva koji lagano moze otici u kartonijadu, trebali bi videti bar 4 komada, sto je neki prosek KAraseva u Evropi a u tom slucaju ako nista drugo imamo povrat uloga. 

 

Link to comment
Share on other sites

Bešiktaš-Leipzig 1x 
Napoli-Feyenoord 1
Man City-Shakhtar 1
Sevilla-Maribor 1

Wwin 2,42

- Ne znam kojom je logikom Leipzig favorit ovdje. 1. Bešo po meni ima bolju ekipu (Quaresma, Babel, Pepe, Negredo..), 2. U boljoj su formi. U prvom kolu Bešo je također bio baš podcijenjen i očekujem da će tako biti još neko vrijeme i svejedno su dobili Porta 3:1 u gostima, i to Porto nije zabio gol nego ga je Tošić uvaljao sam sebi. Leipzig kiksao prvu kući protiv Monaca (1:1), sada dolaze na vruće gostovanje u Tursku kod realno i boljeg protivnika i ovih 1.55 na 1x moram uzeti a i 3.10 na pobjedu je privlačno.

- O ovim malim kvotama mislim da ne treba previše pametovati. Napoli ima odličnu ekipu, odlično igraju i moraju se iskupiti sa poraz u Ukrajini. Feyenoord je u očajnoj formi, City ih namezio u Nizozemskoj 4:0, a za vikend su čak izgubili i od Brede kući. City u odličnoj formi, u četiri utakmice gol razlika nevjerojatnih 20:0, a ako računamo kup onda je 22:1. Kvalitetniji su od Ukrajinaca koji su iznenadili Napolija u prvom kolu ali mislim da će to biti jako teško danas. Maribor je najgora ekipa ove sezone u Ligi prvaka. Uzeli su bod u Sloveniji kontra Spartaka koji je također baš očajan ove sezone. Sevilla je u finoj formi, uzeli su i Liverpoolu bod na gostovanju i mislim da Maribor ovdje nema šta tražiti.

Link to comment
Share on other sites

Sevilla - Maribor 1/1 (1.50) bet365

Mislim da je u ovoj utakmici sve jasno. Sevilla je ogrmoni favorit i mislim da su oni prevelika kvaliteta za jedan tim kao što je Maribor. Domaća ekipa ima tim sa boljim potencijalom i kvalitetom i mislim da je ovdje najbolja oklada, koja ima najbolju vrijednost baš ova gore koju sam naveo. Mislim da će Sevilla krenuti punom parom i da će željeti da riješit utakmicu i prije kraja prvog poluvremena. Domaćini igraju u jednoj od najboljih liga u svijetu i mislim da tim kao što je Maribor neće uspjeti da se odupre ovako jakom protivniku koji igra pred svojim navijačima. Oklada 1/1 po meni ovdje ima najbolju vrijednost, a mislim da bi lagano mogla proći! Sretno!

2t9tkZS.jpg

Link to comment
Share on other sites

Spartak Moskva - Liverpool 2 (1.57) bet365

Liverpool je jedan od najvećih u Ligi prvaka, ali oni to nisu dokazali ove sezone do sada. Nakon što su pobijedili Leicestera u Premier ligi, oni su zadobili samopouzdanje pred jednu dobru utakmicu u Ligi prvaka protiv Spartaka. Liverpool i Sevilla su favoriti za prve dvije ekipe u skupini, tako da mislim da će ovdje Liverpool morati da ostvari pobjedu, inače im se baš ne piše dobro. Sva sreća po Liverpool pa Spartak Moskva i nije tako dobar protivnik, oni će po mom mišljenju težiti da zadrže treće mjesto ukoliko se ne desi neko čudo pa se uspiju izboriti i napraviti šansu da prođu grupnu fazu, no za to su šanse zaista male. Liverpool nema nikakvih problema sa ozljedama, tako da mislim da će ovo biti utakmica koju će igrati sa punim sastavom, koji će biti sposoban da ostvari pobjedu u gostima protiv Spartaka. Sretno!

okkfSbV.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bešiktaš - Leipzig // Oba tima daju gol bet365 - 1,61

Susret dvije ekipe koje su poznate po oštroj, brzoj i atraktivnoj igri mogao bi nam donijeti obilje golova. Poznato je da je Bešiktaš ekipa koja puno daje ali puno i prima golova, dok je sa druge strane i sa Leipzigom slična situacija. U prvom kolu Besiktas je iznenadjujuce savladao Porto u gostima, dok je Leipzig kod kuce remizirao sa Monacom te ce u ovom susretu ici po tri boda s toga ocekujem napadacku igru sa obje strane koja ce nam donijeti barem po jedan gol sa obje strane.Sretno!

 

Link to comment
Share on other sites

Apoel - Tottenham // 2/2 bet365 - 2,00

Mozda i najslabija ekipa u ovogodisnjoj Ligi prvaka na svom stadionu docekat ce ekipu Tottenhama, ekipu koja je ove godine mozda i spremna da napravi iskorak u ovom natjecanju. U prvom kolu su savladali ekipu Dortmunda sto jeni dokaz koliko je ekipa Pochettina jaka i ugirana, te sam misljenja da ce u ovom susretu od samog starta krenuti po 3 boda jer kiks u danasnjoj utakmici bi u potpunosti izjalovio pobjedu koju su ostvarili nad Dortmundom. Sretno!

Link to comment
Share on other sites

On 25. 09. 2017. at 15:04, CrneKese said:

APOEL - TOTTENHAM 

Domaćini su postali opasna konkurencija zagrebačkom Dinamu, sve je na strani da bi taj neslavni rekord mogao pasti. Domaćini jednostavno nemaju kvalitetu za ovo natjecanje, pogotovo za ovu ubojitu skupinu. Igrali su s Realom primili 3 komada, dobro su i prošli s obzirom da je od 27 udaraca Reala samo 6 završilo u okviru. 

Gosti su odlučili ove sezone ozbiljnije igrati Ligu prvaka, to pokazuje i činjenica da su u Londonu svladali Dortmund sa uvjerljivih 3:1. osim toga, domaićin igra lijep nogomet sa mnoštvo prilika. Kane se probudio, nakon loših početaka u kolovozu, rujan je standardno njegov mjesec. Nakon najboljeg strijelca Premier lige, vjerujem da će se pokušati natjecati u Ligi prvaka. Dortmundu je već 2 zabio. Vjerujem da je i Liga prvaka nešta novo za domaće igrače, nisu u njoj puno igrali a i ono šta jesu nije bilo nešto posebno. Vjerujem da će ove sezone to ispraviti. Ovdje nemaju pravo na kiks. Iako na gostujućem terenu vjerujem u visoku pobijedu Tottenhama pogotovo ako uzmemo u obzir da ove sezone igraju bolje u gostima. 

APOEL - TOTTENHAM --- HENDIKEP 1:0  2 --- 1.65

APOEL - TOTTENHAM --- HENDIKEP 2:0  2 --- 2.80 

Totiću nedostaje nekoliko prvotimaca,Ali,Vermalen,čini mi se Ericsen,Dembele.... Pa bi ja izbjegavao velike hendije,nije lako probiti bunker Ciprana

Link to comment
Share on other sites

ja sam danas s malo laganijim ulogom na veću kvotu

Besiktas - RB Leipzig, Besiktas @ 3.1

Man City - Shakhtar, over 5 corners 1st half @ 2.10

Sevilla - Maribor, over 2.5 goals @ 1.36

uk. kvota = 8.85

 

Jednostavno ne mobu propustit besiktas u istanbulu po ovoj kvoti. Kao što je vec jackie reko, rb igra prvu ligu prvaka, a u takvim situacijama puno više po meni igra ulogu iskustvo nego ekipa. sjetimo se samo kolko je city-u trebalo da prođe skupinu LP nakon šta su došli petrodolari. Mislim da uz atmosferu i soldinu ekipu domaćina, teško su gosti tu favoriti i ako izvuku x to će im bit ko pobjeda.

 

City u napdačkom djelu igre djeluje strašno. za vikedn su zabili 5 komada za laganu pobjedu protiv palaca i u odličnom raspoloženju dočekuju goste iz ukrajine. kolko vidim nece igrati samo kompany ali on ionako nije u prvim planovima radi ozljeda već  barem godinu i pol dana. Ako city krene kako to i inaće radi, a to je silovio i po što raniji gol, ne vidim razloga da city sam ne prodje 5 kornera u 1.poluvremenu. 

 

ovo je stavljeno čisto radi povećanja kvote. maribor ide u goste timu koji je izvukao bod na anfieldu (-.-), i pretpostavljam da pucaju na prvom mjesto. Prosla utakmica maribora nije pokazatelj ovoga jer je ipak bila prva u LP pred domaćom publikom i motivacija je bila na vrhuncu a sada neće biti publike da ih nosi do boda. mislim da sevilla ovo i sama prebacuje. Može se maribor braniti od početka ali čim uđe taj prvi gol, to će samo pokrenuti lavinu i ne vidim maribor bez barem 3 primljena gola.

 

Link to comment
Share on other sites

Od cijelo ukupne razrade Lige Prvaka nekako mi jedna ne običajna ponuda izlazi iz okvira. 

Radi se naravno o Borussia Dortmund vs Real Madrid. 

Što odigrati? Što očekivati? Možda 8 golova (u što vjerujem 4:4), možda 1:1, a možda i nula nula. Po meni nekako zaista nezahvalna utakmica za prognoziranje, ali krenimo redom i možda dođemo do nekih realnih i logičnih oklada. 

Kao svake današnji informativno prenosivi kanal, započet ću s rečenicom i bombastičnim naslovom Real Madrid rasprodaje sve igraće osim CR7 nakon 3 debakla. Mislim da čak i babice u tramvaju koje jedino čitaju besplatne novine znaju da u madridu ne cvatu ruže.  Ali realno, nakon toliko utakmica zaista sam očekivao stagnaciju i pad igre. Naravno nekako sve to mogu balansirati s uspjesima u LP. Kao i obično ne želim se obazirati na formu. Ali da je igra zadovoljavajuće trenutno to stoji, napad reala odlično izgleda, puno akcija prilika se stvaraju, opasni su pred vratima ,samo eto neće u gol. Ali obrana izgleda šuplje,  tko je god pratio utakmice vidio je da i Alaves i Betis i Real Sociedad šre jednostavno dolaze do prilike da zaprijete vratima Madrida. Uz svu tu negativnu pomutnju, recimo krivo vrijeme desile su se nekoliko krivih ozljeda. Benzema (on mi jednostavno morao biti prvi na spisku). Marcelo, Kovačić,  Hernandez i možda Kroos. Obrana koja se sastoji od Carvajala, Varanea i Ramosa te Nacha nikako mi ne izgleda sposobna zatvoriti rupe od Aubameyanga te ostalih. Borussia izgleda dominantno opasno. Posjeduju brze i sposobne individualne kvalitete. O rezultatu ne želim, kartonima ne želim.  

Moj tip bi ovdje bio:  Borussia Dortmund vs Real Madrid više od 14.5 kornera @5.50

Jednostavno ne vidim razlog zašto ovo ne bi išlo više od 15 kornera, obje momčadi igraju atraktivan brz nogomet, sa puno prijetnje po golu, lošom obrano, nesigurnih potezima u obrani koje dovode do puno kornera. Očekujem da Real ispoštuje barem desetak kornera od ukupne granice. Sretno tko prati.. 

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, TazMan said:

Totiću nedostaje nekoliko prvotimaca,Ali,Vermalen,čini mi se Ericsen,Dembele.... Pa bi ja izbjegavao velike hendije,nije lako probiti bunker Ciprana

je je vidia sam i viida sam da je hendikep s 2 razlike porasta na kvotu 4 ... znan to sve ali ipak vjerujem u tottenham i mislim da e to odradit vrhunski, :D

Link to comment
Share on other sites

Napoli i Sevilla 2+ gola team,dakle,oba zabijajaju 2 i više gola...

 

Sve ste rekli o ovim tekmama,nemam šta dodati,Sevill jako malo mijenjala momčad,dobro uigrani,puno bolji od Soseda....Napoli također kao i Sevilla,s time da Fey ima nekoliko izostanaka i jako lošu formu.

 

Na to dodajem i pobjedu Citiya. Htio sam i njih 2+ gola,ali je srozan koeficijent.

Pepeku je ovo sezona instine,za sad dobro guraju,odlično i brzo napadaju i nadam se da neće Rudari radit previše problema. Puno bolji i jači su od Rudara koje je možda malo uzdrmala i afera oko dopinga ikone kluba.....Ali i sa time bi City kod kuće treba pobijedit.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use