Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 25.9.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

RUDEŠ - OSIJEK 

I dolazimo do jednog velikog poklona zvanog Rudeš - Osijek po ogrmonih 1.70. 

Rudeš loš, Osijek bez europe bez ičega otperečeni samo igrom u HNL. Iako su u prvom kolu ove sezone odigrali samo 1:1 to je bio jedan drugi Rudeš i svakako su OGROMNE sriće imali. Sada su se kao pojačali pred kraj prijelaznog roka, ali samo za borbu za ostanak, ništa više. 

Osijek je u ovoj utakmici bez Mudražije i Grezde dok je Rudeš bez Antonio Cristiana.

RUDEŠ - OSIJEK --- 2 --- 1.70

RUDEŠ - OSIJEK --- HENDIKEP 1:0 --- 2.80

On ‎21‎.‎9‎.‎2017‎. at 20:50, CrneKese said:

RUDEŠ - OSIJEK 

I dolazimo do jednog velikog poklona zvanog Rudeš - Osijek po ogrmonih 1.70. 

Rudeš loš, Osijek bez europe bez ičega otperečeni samo igrom u HNL. Iako su u prvom kolu ove sezone odigrali samo 1:1 to je bio jedan drugi Rudeš i svakako su OGROMNE sriće imali. Sada su se kao pojačali pred kraj prijelaznog roka, ali samo za borbu za ostanak, ništa više. 

Osijek je u ovoj utakmici bez Mudražije i Grezde dok je Rudeš bez Antonio Cristiana.

RUDEŠ - OSIJEK --- 2 --- 1.70

RUDEŠ - OSIJEK --- HENDIKEP 1:0 --- 2.80

Po meni osim eventualne pobjede Osijeka, možda probati na over kartona, vidim po internetu kruže neke prijetnje, vjerujem da će biti atmosfera nabrijana. SS daje 4,5 po 1,75.

Antalyaspor-Osmanlispor 1 2,10 5/10 (marathonbet)

Napisem analizu kroz koji sat..

EDIT: Antalyaspor lani 5. momcad Turske, jedna po imenima jako dobra ekipa koja je lose otvorila ovu sezonu, ali uvjeren sam u njihovu pobjedu danas. Prvi razlog, katastrofalan protivnik, Osmanlispor je zadnji, ulaze u ovu utakmicu s novim trenerom Irfanom Buzom i uzasno odigrane zadnje dvije utakmice. Obrana im stvarno izgleda jako lose sto dokazuje i podatak o 14 primljenih pogodaka u 5 utakmica dosada. Domacin takoder nije bajno krenuo u formu, pogotovo kad se uzmu ambicije s pocetka sezone, ali kad u rosteru imate igrace kao sto su Eto`o, Nasri, Maicon, Sandro, Danilo, Djourou,Menez, Charles i drugi.. Mislim da je pitanje vremena kad ce krenuti uspon, a ja mislim da je to danas. Ja sam osobno ocekivao oko 1,6-1,8 kvotu tako da mi je ovo svakako za malo jaci ulog kad domacin ima imperativ pobjede i pogodnog protivnika.

prije 2 sati, johnnyboy6 said:

Antalyaspor-Osmanlispor 1 2,10 5/10 (marathonbet" rel="external">marathonbet)

EDIT: Antalyaspor lani 5. momcad Turske, jedna po imenima jako dobra ekipa koja je lose otvorila ovu sezonu, ali uvjeren sam u njihovu pobjedu danas. Prvi razlog, katastrofalan protivnik, Osmanlispor je zadnji, ulaze u ovu utakmicu s novim trenerom Irfanom Buzom i uzasno odigrane zadnje dvije utakmice. Obrana im stvarno izgleda jako lose sto dokazuje i podatak o 14 primljenih pogodaka u 5 utakmica dosada. Domacin takoder nije bajno krenuo u formu, pogotovo kad se uzmu ambicije s pocetka sezone, ali kad u rosteru imate igrace kao sto su Eto`o, Nasri, Maicon, Sandro, Danilo, Djourou,Menez, Charles i drugi.. Mislim da je pitanje vremena kad ce krenuti uspon, a ja mislim da je to danas. Ja sam osobno ocekivao oko 1,6-1,8 kvotu tako da mi je ovo svakako za malo jaci ulog kad domacin ima imperativ pobjede i pogodnog protivnika.

U potpunosti se slazem ! 

prije 4 sati, johnnyboy6 said:

Antalyaspor-Osmanlispor 1 2,10 5/10 (marathonbet" rel="external">marathonbet)

Koef. lagano raste na domaćina,sad je 2.15...

INFO 20:00

Danas ce Newcastle imati 6 igraca iz prvog tima sto je svakako veliko pojacanje za ove mlade momke.A ne radi se o bilo kakvim igracima jer tu je Dwight Gayle prosle sezone ubedljivo najbolji strelac a jos su tu: Jack Colback, Henri Saivet, Rolando Aarons, Jamie Sterry i. Daniel Barlaser

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use