Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 24.9.2017.


IzudinB

Recommended Posts

prije 30 minute, rossonero7 said:

OK, Hvala hoces li postavljati za svaki vikend ?  Ovo si stavio za danas i od 20-tog kola

@Bepone ti je objasnio.
Igram samo singl oklade, azijske hendikepe kornera. U tablici pod 'prediction' je broj kornera kojeg mi program izbaci a prema kojem onda ja odredujem tip, bilo 1 ili 2. Vjerujem da se moze naci i kvalitetnija margina i da se mozete 'igrati' sa tipovima ali kao sto sam reko ne zanimaju me 'male' kladionice.

Ovo je za danas, a postavljat cu svaki put kada ce se igrati bilo koja utakmica talijana. Uglavnom sve sta odigram ce biti ovdje, dat cu sve od sebe da bude :)

Za sad samo talijani jer jednostavno nemam vremena da obradim vise liga a ne zelim ulagati novac u nesto dok nemam konkretne rezultate koji mi mogu potvrditi da li ce i u kojoj mjeri nesto funkcionirati. Jebiga, ne volim kockati :)
Uz peglanje po 11, 12 sati rada na dan ne ostaje mi puno vremena za jos neke dodatne poslove sastrane tako da sam i na ovome radio gotovo svaki dan posljednjih 3, 4 mjeseca. Ali da, nadam se da cu obraditi barem jos jednu ligu kroz mjesec dana, to je cilj.

Kao sto rekoh ovo je nesto novo i za mene. Malo srece i sve preko 57-58% prolaznosti je profit na kraju, sve iznad toga je velik profit na kraju. 

Link to comment
Share on other sites

Brighton & Hove Albion-Newcastle X (3.10) ili sigurnije  ispod 1.5 gol na susretu 2.62

Dugo pratim Premiership tako da mogu reći da je ovo očigledno X,Newcastel je veza 3 pobjede za redom dok se Galebovi grčevito bore za opstanak 17 misto,jako osilirajuća forma,previše rade faula oko šesnasterca i tu na scenu stupa ovoljetno pojačanje joselu i jamaal Lascelles koji su po meni 2 najopsanija igrača iz prekida,2.80 na newcastel mi je nekako previsoko em zbog forme ekipe,em zbog stanje na tablici,em što je newcastel po meni za pola,usudia bi se reći za klasu bolja od galebova,možda padne 1 gol i odluči pobjednika ali to će biti na tome tako da san se odlučia na 1.5 gol na susretu dok za kockanje i rizik x

Sritno ko isprati

 

Link to comment
Share on other sites

Las Palmas-Leganes 1 2,22 3/10 (marathonbet)

Domacin je 12ti nakon 5 kola s omjerom 2-0-3, ali treba stvarno reci da su igrali protiv dosta jakih protivnika, gostovanja kod Valencije, Malage te Seville, a nista lakse nisu bile ni domace utakmice protiv Athletic Bilbaa i Atletico Madrida, tako da je 6 bodova skroz ok ucinak obzirom na protivnike. Leganes ima 7 bodova i 11ti je, ali je ipak imao dosta laksi raspored pa je tako igrao protiv Girone, Eibara, Getafea, Espanyola i Alavesa. U zadnje 3 utakmice su 2put porazeni i imaju samo domaci remi sa Gironom tako da mozemo pricati i o padu forme. Las Palmasu bi za ovaj susret trebali nedostajati Samper, Vitolo, Halilovic, Dani Castellano dok gostima Munoz, Omar i Serantes. Za kraj ostavljam ono sto bi po meni moglo biti kljucno za ovaj tip, a to je njihov zadnji medusobni susret. Ta utakmica bila je biti ili ne biti za Leganes gdje je on jednostavo morao dobiti kako bi ostao u Primeri i imali smo nevjerojatan pad kvote s 2.15 na svega 1.40! Nekako sam misljenja da bi mozda moglo i doci do vracanja dugova, a sve i da nije to slucaj navedene stvari govore u prilog pobjedi domacina, a po ovoj kvoti po meni je ovo cisti value.

 

 

Link to comment
Share on other sites

@CreativeBet dobro nam dosao nazad na forum i sretan novi pocetak na Novom Zelandu :) Vidim tu jos nekoliko starih clanova koji su se reaktivirali kao i dobar broj novih, podjednako me raduju i jedni i drugi

Sto se tice ovog sistema, ti si tu vec neko vreme i dokazao si da ovo radis sistematski tj. uz prethodno istrazivanje pa cu ti otvoriti rubriku pod "specijalne opklade" gde ces moci objavljivati svoje pickove. Posto vidim da svi nisu skontali koji je tip za pojedini mec, mozes pored nedeljne tablice za to kolo napisati ispod jos i sta se igra pa da svima bude jasno.

Sretno danas svima sa listicima!

Link to comment
Share on other sites

FK Krupa - Borac Banja Luka under 2.5 (1.50) bet365

Svojevrsni gradski derbi, između kluba koji se munjevito probio do Premier lige, jedan u nizu od onih koje možemo nazvati 'instant' projektom, potpomognut političkim uticajem, zbog čega između njih i Borca vlada netrpeljivost, koji je s druge strane prošle sezone morao da tavori u nižem rangu. Utakmica se igra nedaleko od Banjaluke (30ak km), tako da će Borac imati veliku podršku svojih navijača. Teren je sa vještačkom travom, kao što rekoh, tenzija će biti visoka, stoga očekujem tvrd i negledljiv meč, uz dosta sjeckanja igre i duela na sredini terena. Na Krupinim domaćim utakmicama pada jako malo golova (u poslednjih 14 na samo 2 je palo više od 2 gola), a ni Borac ne raspolaže sa bogzna kakvim napadačkim arsenalom.

KehCcMm.png

Link to comment
Share on other sites

Crvena Zvezda - Vojvodina -1.5 Zvezda (1.93) bet365

Derbi kola između dvije prvoplasirane ekipe na tabeli. Ipak, po meni, derbi samo na papiru, Vojvodina ove sezone ima mnogo slabiji tim nego prošlih, tako da stanje na tabeli može da zavara, pošto je objektivna slika sasvim drugačija. Zvezda igra kao preporođena pod trenerom Milojevićem, svi su upoznati sa sjajnim igrama u kvalifikacijama za EL. U prvom kolu grupne faze Zvezda je remizirala protiv BATE-a (1:1), iako je lako mogla do pobjede. U srijedu protiv Borca nastupio je kombinovan sastav, tako da se danas očekuju najjače raspoložive snage na terenu. Crveno-bijele u četvrtak očekuje evropsko gostovanje Kolnu, ali danas neće biti pretjeranog kalkulisanja, te očekujem sigurnu i ubjedljivu pobjedu kao uvertiru pred put u Njemačku.

nx6F1J9.png

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, CreativeBet said:

Povratak na stare staze :)


Posljednjih 8, 9 mjeseci nisam uplatio niti jednu okladu, izvadio novac iz banke i preselio iz prcije na Novi Zeland. Najbolja odluka u zivotu!

Putovao, radio, upoznavao sebe u nekom drugom svijetu a u meduvremenu razvijao projekt s kojim krecem od danas. Razvio sam program za predvidanje broja kornera kojem je baza hrpa statistickih podataka na cemu su se uglavnom bazirale moje prijasnje prognoze. Nekada su to bili kartoni ali od ove sezone krecem s kornerima.

Zasto korneri?
S istrazivanjem i dobivenim rezultatima sam dosao do zakljucka da puno vise stvari utjece na kornere nego na kartone.
Napravio sam hrpu testiranja za proslu sezonu, sa granicama i koeficijentima iz pinnacle" rel="external">pinnacle/bet365 (granice su uglavnom iste u obje kladionice), te u konacnici doso do jako lijepih brojki. Testiranje je obuhvatilo sve utakmice izmedu 20. i 36. kola Talijanske Serie A a rezultat mozete vidjeti na linku: 
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTtOzdVMzEnVVNCeVgyXW6KCchliASYZumPgymYGbWSHn_naWMkx5cn8_jwg8IknPCM73WoTJ0q4v4a/pubhtml

Svako kolo Serie A cu igrati sve utakmice, prema onome sto mi program kaze. Vjerujem u brojke i vjerujem u sebe jer znam kako i na koji nacin sam dosao do tih brojki tako da ce mi ovosezonska investicija biti najveca ikad. Naravno uz pravilan money management gdje mi unit nece biti veci od 3% od banke. U prijevodu potrebne su 33 promasaja za redom da izgubim banku. Sansa za to su jako mala, ali postoji :).  

Igrati cu samo na azijskim kladionicama (assianconnect) gdje su limiti najveci a gdje nema straha od blokiranih racuna. Previse sam se napatio sa bet365 online kladionica" rel="external">bet365 i ostalim seronjama koji blokiraju racune i uplate te igraju neku svoju igru u kojoj ih ne smijes pobijediti.

Sve prognoze (dat cu sve od sebe) cu stavljati ovdje na forumu. Samo nisam siguran gdje jer ubiti nemam neke analize za njih a i ne mislim ih pisati, zato sam potrosio hrpu vremena na razvoj programa da dobijem gotov rezultat :). Imam hrpu brojeva i formula koji vama nece znaciti bas nista tako da molim moderatore da prebace post gdje mu je mjesto a ja cu tamo nastaviti ostavljati prognoze.

Vjerojatno ce biti skeptika ali eto meni je cilj pomoci sebi i drugima, a mislim da to dugujem ovom forumu i ljudima ovdje. Nikoga na nista ne nagovaram i svatko ima svoj izbor, pogotovo jer je ovo prvi put ikad da se oslanjam iskljucivo na statistiku. Prema rezultatima od prosle sezone ocekujem povecanje banke od 300-500% do kraja sezone ali naravno spreman sam na sve. Sretno meni i svakome tko ce pratiti a svima ostalima sretno s drugim prognozama :)
 

Ovako to izgleda za ovaj vikend. Sbobet granice i koeficijenti.

Odlicno, pratim.

Btw, zasto samo Serie A??

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • 21.9.| EPL | West Ham - Chelsea, Pedro Neto ne daje gol - 1.25 - Germania  
    • 21.09. Nogomet Engleska 3.liga /Wrexham vs Crawley / Wrexham pobjeđuje / 1,35 PSK
    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use