Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 23.9.2017.


IzudinB

Recommended Posts

prije 19 sati, JackieJack said:

West Ham - Tottenham over 3.5 yellow cards 1.53 marathonbet" rel="external">marathonbet

Poznata je stvar da ovde na forumu ne praktikujemo igranje kartona tamo gde se crveni ne racuna. No posto je apsolutno u svim kladionicama koji racunaju i crveni granica na ovom mecu 4.5 sto me tera na razmisljanje izmedju uzeti over ili preskociti, opredelio sam se za ovaj pick kod marathonbeta.

Stvar je jednostavna, ovo je londonski derbi koji sam sa sobom donosi visak tenzija izmedju timova te zelje za pobedom. U nas prilog ide i to sto je Tottenham dozvolio vec 2 kiksa kod kuce (Burnley i Swansea) te ispustio 4 boda koje je morao uzeti, nemaju vise pravo na gresku ukoliko se nadaju borbi za top 4 tj. ligu sampiona. West Ham isto lose otvorio sezonu, tek nedavno je pala prva pobeda, bodovi su prekopotrebni a Bilic ima skoro celu ekipu na raspolaganju. Sudice M.Oliver, kao osoba koja dosta prati engleske sudije nije mi nesto simpatican ali kao da se pokusava dokazati ponovo jer je prosle sezone pretrpio brojne kritike zbog vise diskutabilnih situacija. Od sudije koji reeeetko daje crveni, u proslom kolu je Luizu dodelio iskljucenje bez razmisljanja kod onog starta nad Kolasincem. Ovde bi trebalo biti materijala za kartone, a posle svih onih padova od po karton, mislim da je ovo vredno rizika zbog granice 3.5 bez obzira sto moguci crveni ne ide nama na ruku.

Jos jedna luda zavrsnica londonskog derbija :)

Pwpgl6r.png?1

Link to comment
Share on other sites

Cedevita - Budućnost - over 162.5 @1.83

Budućnost je jučer dobila Mornara 82-65, a prije toga Cibonu sa 96-90.  Veoma dobro napadački igraju, dosta lako stvaraju šanse koliko sam imao prilike vidjeti u ove dvije utakmice, a Cedevita igra odlično napadački, ali iskreno - veoma loše u odbrani. Vjerujem da u ovoj finalnoj utakmici koncentracija kod oba tima neće biti na nivou s obzirom na ovaj žestoki tempo utakmica u posljednja dva-tri dana. Očekujem 170+ poena večeras. Srećno svima!

Ico5u7G.png

Link to comment
Share on other sites

Kelowna jucer dobila laganini, danas single kojeg napadam sa svojim max stake-om.

Owen Sound Attack - Flint Firebirds  1  1.40   unibet

Kvota nije velika, al zato je pobjeda domacina izgledna. Naime radi se o Ontario Hockey League ( OHL). Bit ce ovo debi za Owen Sound Attack, dok je Flint debitirao jucer upisavsi 3-5 pobjedu kod Kitchenera. Naravno da ce domacini biti spremniji za ovaj duel za razliku od gostiju koji su se nesto potrosili jucer. Owen Sound Attack je ne samo jedan od glavnih favorita za osvajanje OHL lige, nego i za osvajanje Memorijalnog kupa, tj. prvaka Kanade za juniore. Owen Sound Attack je bio savrsen sa svih 5 pobjeda u predsezoni i igraci jedva cekaju start. Flint je upisao samo jednu pobjedu u predsezoni, no ono najvaznije je da su startali pobjedom. Prosle sezone su porazeni u sva tri ogleda protiv Owen Sound Attacka, te ukupno 11 utakmica zaredom. Na ovom terenu nisu slavili vec 4 godine. Trener Owen Sounda, Todd Gill imenovao je Jacoba Frienda kapetanom kojemu je ovo treca sezona u OHL ligi. Suzuki i Gajdovic su mu zamjenici. Suzuki je prosle sezone bio 5. najbolji strijelac lige ulisavsi 96 poena i bio je 13. pick na draftu kod Las Vegasa. I njemu ce ovo biti treca sezona u OHL ligi. Gajdovichu, koji je pak bio 55. pick na draftu kojeg su izabrali Vancouver Canucksi, ovo ce biti cetvrta sezona u OHL ligi. Takoder odlicni strijelac. S takvim karakterom i talentom, Owen Sound se s pravom smatra za jednu od najboljih momcadi u Kanadi. Sto se tice Flint Firebirdsa, i oni su naravno doveli nove akvizicije, ali oni se tek trebaju uigrati i dokazati. Jednostavno sa Suzukiem koji je bio 13. pick na draftu i Gajdovichem Owen Sound su favoriti za pobjedu protiv Firebirdsa koji zasigurno nece biti najsvjeziji. 

Link to comment
Share on other sites

On 22. 09. 2017. at 17:59, JackieJack said:

Caen - Amiens over 3.5 cards 1.76 unibet" rel="external">unibet 3/10

Treba obratiti paznju na Francuze ove sezone sto se kartona tice, ogroman broj overa u prvih nekoliko kola a granice uglavnom 3.5 ili 4.5. Ovo mi isto mirise na over, WilliamHill online kladionica" rel="external">WilliamHill daje 2.00 na preko 4.5 a ovde imamo karton manje a kvota i dalje pristojna za singl.

Ben El Hadj ce ovde deliti pravdu, imao je prilike ove sezone da sudi 3 meca Ligue 1 kao glavni sudija  i u sva 3 podelio po 5 zutih. Mislim da ukoliko se trend bude nastavio i u ovom kolu, mogli bi ovde imati kartone, barem 4 ako ne vise.

Sve francuske isle over osime ove.A sto je najgore cist zuti oprosten Amiensovom broju 6 zato sto je vec imao zuti pa sudac nije htio da ga iskljuci.

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, mario007 said:

Sve francuske isle over osime ove.A sto je najgore cist zuti oprosten Amiensovom broju 6 zato sto je vec imao zuti pa sudac nije htio da ga iskljuci.

 

prije sat vremena, Koki22 said:

Plus opet penal sudjen,nema zutog,pa dokad vise,dokad??????

Stvarno uzasni padovi ove nedelje, sve za po karton. Prvo pol nisam gledao ali u drugom je bilo materijala za bar jos 1 zuti ako ne i vise. Slazem se sa Mariom, razmisljao je o drugom zutom i preskocio. Zaista nam fali srece sa kartonima, sve neki padovi za dlaku :( 

Ispratite Goksimov tip za sutra, mislim da ova serija mora prestati kad tad i da cemo imati jedan "dobar" dan. A do tada, sto manje nerviranja ;) 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Najveci zicer proslo Kolo Barcelona dobije crveni nije Ni pocela utakmica... Majko isusova .. Danas idem sa Bayernom  21.09.24 Werder Bremen - Bayern München 2 1.32
    • 21.9.| EPL | West Ham - Chelsea, Pedro Neto ne daje gol - 1.25 - Germania  
    • 21.09. Nogomet Engleska 3.liga /Wrexham vs Crawley / Wrexham pobjeđuje / 1,35 PSK
    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use