Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 20.9.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Benevento - AS Roma

Benevento je klub koji je doso iz Serie B i kao vecina takvih klubova jos brze ce se vratit... Za sada Benevento nema ni jednu dobijenu utakmicu te gol razliku 1-10, igra protiv Rome koja je kao i uvijek jedan od najjacih klubova Serie A... Roma u 3 utakmice ima jedan kiks te se tako nalazi na 8 mjest, tako da Roma ovu utakmicu ide po tri boda bez razmisljanja. Moje misljenje je da se to moze slobodno odigrat f2 (2.10) sto je odlican kof. za takvu utakmicu.

Reak Madrid - Real Betis

Svi koji malo vise prate Real mogu primjetit da Real u vecini slucajeva primi gol ali isto tako zabije bar 2-3... Posto se nakon 5 utakmica zabrane vraca Ronaldo siguran sam da ce zabit bar 1-2 gola jer ipak nije igro dugo a svi znamo sta njemu znace golovi... Real igra protiv Betisa koji je jedan prosjecan klub nista specijalno,po mom misljenju ovu utakmicu Real nebi trebo primit gol,te ce rezultat bit negdi 2-0,3-0... Tako da ja mislim da je najbolje odigrat da Betis NE daje gol (1.85) sta je jedan dobar kof.

Betis je puno jaca momcad ove sezone od prošle, a pogotovo prema naprijed...Dosli su Sergio Leon, Tello, Boudebouz, Sanabria, sredinu su pojacali Guardado, Javi Garcia, Camarasa, te igrac iz njihovog mladjeg pogona Narvaez, u obranu su stigli Barragan i Zou Feddal i naravno trener Quique Setien...Znaci potpuno drukcija momcad od prosle sezone, puno bolja i ambicioznija momcad...I prilicno sam sigruan da ce Betis zabit gol Realu, ako ne i vise !

Primera

Athletic Bilbao - Atletico Madrid (20:00)
Sudac: Javier Estrada Fernández (5.83)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 2.16
PRORN18.jpg

Leganes - Girona (20:00)
Sudac: Mario Melero López (5.61)
Prosjek ekipe 1: 2.76
Prosjek ekipe 2: - -
fGzKPFp.jpg

Deportivo La Coruna - Alaves (21:00)
Sudac: David Medié Jiménez (- -)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 3.03
gztrLAp.jpg

Real Madrid - Real Betis (22:00)
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (5.31)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 2.71
k0r80Sq.jpg

Sevilla - Las Palmas (22:00)
Sudac: José González González (4.35)
Prosjek ekipe 1: 2.82
Prosjek ekipe 2: 2.63
lpBaLm2.jpg

Serie A

Benevento - Roma (18:00)
Sudac: Michael Fabbri (4.06)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 1.68
tb6Kark.jpg

AC Milan - Spal (20:45)
Sudac: Rosario Abisso (4.67)
Prosjek ekipe 1: 2.37
AxKb2Or.jpg

Atalanta - Crotone (20:45)
Sudac: Marco Piccinini (- -)
Prosjek ekipe 2: 2.37
SAnqYes.jpg

Cagliari - Sassuolo (20:45)
Sudac: Claudio Gavillucci (4.67)
Prosjek ekipe 1: 2.63
Prosjek ekipe 2: 2.37
4JBhPou.jpg

Genoa - Chievo (20:45)
Sudac: Paolo Mazzoleni (4.06)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 2.21
ZDolluc.jpg

Juventus - Fiorentina (20:45)
Sudac: Daniele Doveri (4.65)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 2.42
vjtAIdV.jpg

Lazio - Napoli (20:45) 
Sudac: Antonio Damato (4.47)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 1.53
XH9xKnI.jpg

Udinese - Torino (20:45)
Sudac: Gianluca Rocchi (4.31)
Prosjek ekipe 1: 2.26
Prosjek ekipe 2: 2.18
b3zGRYh.jpg

Verona - Sampdoria (20:45)
Sudac: Gianluca Manganiello (3.67)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 1.97
GxYIWpD.jpg

Bundesliga

Koln - Frankfurt (18:30)
Sudac: Martin Petersen (- -)
Prosjek ekipe 1: 2.15
Prosjek ekipe 2: 2.50
uKxgu6V.jpg

Freiburg - Hannover (20:30)
Sudac: Tobias Stieler (4.17)
Prosjek ekipe 1: 1.65
jcK6wPx.jpg

Hamburger SV - Borussia Dortmund (20:30)
Sudac: Felix Zwayer (3.82)
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 1.65
dcF75QX.jpg

Hertha - Leverkusen (20:30)
Sudac: Deniz Aytekin (3.86)
Prosjek ekipe 1: 1.94
Prosjek ekipe 2: 1.59
UPghS67.jpg

Mainz - Hoffenheim (20:30)
Sudac: Manuel Gräfe (3.65)
Prosjek ekipe 1: 2.09
Prosjek ekipe 2: 1.85 
gCozLIG.jpg

prije 1 sat, IzudinB said:

Athletic Bilbao - Atletico Madrid (20:00)
Sudac: Javier Estrada Fernández (5.83)
Prosjek ekipe 2: 2.16
PRORN18.jpg

Bet365 daje 1,61 za over 5,5 kartona što je vjerujem jako prihvatljiva granica, pogotovo ako uzmemo u obzir da Atletico Madridu na ovom gostovanju neće biti lagano i da se neće prošetati, te da sudi Javier Estrada Fernández koji je jedan od sudaca koji voli pokazivati kartone, kada za to ima i prilike. Početak je sezone i nikako ne sugeriram velike uloge na kartone, još. Biti će vremena i za to, duga je sezona i tek se zagrijavamo. 

4w9eNJz.png

Benevento - Roma 2 (1,36)

Stvarno bi bio iznenađen da ovaj tip padne, iako viđali smo i veće senzacije u nogometu. Već su četiri kola iza nas u Seriji A, a Benevento je pokazao da po kvaliteti ne spada u Serije A i da ćemo ga teško gledati ovdje sljedeće sezone. U četiri kola uspjeli su upisati isto toliko poraza te primiti čak 10 golova a postići jedan. Katastrofalnu gol razliku ponajviše mogu zahvaliti potopu kod Napoliju u prošlom kolu gdje su primili čak 6 golova međutim sumnjam da će moći parirati Romi koja bi se trebala boriti za mjesta koja vode u Ligu Prvaka. 

scvflpT.png

Zagora-Šibenik 1/2 0,2/10 29,00 2/1 0,2/10 21,00

Vise nekako na osjecaj kao i prosle godine u Kupu kad sam igrao prijelaze na Split zbog njegovih financijskih problema, tako cu ovdje probati isto na Šibenik. Mislim da i ptice na grani sad znaju za financijske probleme Šibenika, a sigurno da ne moze puno bolja situacija biti ni kod Zagore. Nemam nekih insajderskih informacija za ovaj par, al nekako mi se cini da bi mozda ovdje mogao pasti dogovor pa cu probati za sitan ulog. 

m2TsByQ.png

prije 33 minute, Goksim said:

Bet365 daje 1,61 za over 5,5 kartona što je vjerujem jako prihvatljiva granica, pogotovo ako uzmemo u obzir da Atletico Madridu na ovom gostovanju neće biti lagano i da se neće prošetati, te da sudi Javier Estrada Fernández koji je jedan od sudaca koji voli pokazivati kartone, kada za to ima i prilike. Početak je sezone i nikako ne sugeriram velike uloge na kartone, još. Biti će vremena i za to, duga je sezona i tek se zagrijavamo. 

4w9eNJz.png

Samo oprezno jer zadnjih par utakmica izmedju ova 2 tima je uredno manje kartona od danasnje granice...Cista statistika i ako obicno ne vjerujem statistici, ali evo nije bas zicer !

prije 4 sati, Silviyo1302 said:

Samo oprezno jer zadnjih par utakmica izmedju ova 2 tima je uredno manje kartona od danasnje granice...Cista statistika i ako obicno ne vjerujem statistici, ali evo nije bas zicer !

To sigurno,zadnjih 3-4 njihovih utakmice su prosle sa manje kartona nego neke prijateljske.

Da li netko ima informacije o Kupu? Siguran sam da uvijek postoji neka ekipa od ovih prvoligaša kojima se to ne igra, pa možda neka iznenađenja u sastavima i tako, mogući prijelazi...SS recimo nema za ni jednu tekmu prijelaz, naučili su nešto valjda svih ovih godina.

Moje su sumnje usmjerene na Cibaliu eventualno, ne znam koliko je to njima bitno, a i ne bi bilo prvi puta da kiksaju ovako rano u kupu...iako sad upravo vidim da u SS ni nema njihove utakmice...

AC Milan - SPAL | Pobjeda AC Milana u prvom poluvremenu (1.61) bet365

Ovo je oklada sa velikom vrijednošću s obzirom na timove. AC Milan igra protiv SPAL-a na svom terenu. Mislim da će AC Milan gledati da što prije postigne gol i mislim da će pobijediti sa velikom gol razlikom, a momčad u koju su uložili mnogo novca tijekom ljeta može to da uradi. Ovaj tim AC Milana je sposoban da se bori za titulu, barem po mom mišljenju, jer zaista odlično igraju u posljednje vrijeme. SPAL je novi sudionik u Seriji A i vjerujem da ne mogu ništa uraditi protiv Milana kod kuće. Vjerujem da će AC Milan ovo dobiti u prvom poluvremenu i zbog toga ide ova oklada. Sretno!

VF16DFe.jpg

Juventus - Fiorentina | Pobjeda Juventusa u prvom poluvremenu (1.83) bet365

Juventus je opet u akciji. Oni su mašine kod kuće, da se tako izrazim. Vrlo često otvaraju ove utakmice sa golom u prvih 20 minuta, što im daje kontrolu nad utakmicom. Dybala je zaista u odličnoj formi i postiže gol u skoro svakoj utakmici osim u onoj protiv Barcelone. Očekujem da će i Higuain biti gladan golova, tako da vjerujem u Juventusovu pobjedu u prvom poluvremenu. Fiorentina izgleda dobro, ali ovo je protivnik koji je jednostavno previše za njih. Sviđa mi se hednikep na ovu utakmicu, ali ovaj put ću probati pobjedu u prvom poluvremenu, jer je mnogo bolji koeficijent i vjerujem da će Juventus postići barem jedan ili dva gola do kraja prvog poluvremena. Sretno!

pxUYPQN.jpg

16:00 Leotar-Kozara 1 4,20 2/10 Marathon

U pitanju je kup Bosne i odlicna informacija nam stize za ovaj mec.U pitanju je da ce Kozara na ovaj mec biti bez 14 igraca i samo 4 rezervna igraca ce biti tu koja nisu se previse naigrala i ovo ostalo sve omladinci.Ovo je idealna sansa za domacina da upise pobjedu a na ovakvu kvotu ovo moram uzeti.Do pocetka meca kvota ce biti ispod 2,50 to sigurno.

prije 33 minute, tome1993 said:

16:00 Leotar-Kozara 1 4,20 2/10 Marathon" rel="external nofollow">Marathon

U pitanju je kup Bosne i odlicna informacija nam stize za ovaj mec.U pitanju je da ce Kozara na ovaj mec biti bez 14 igraca i samo 4 rezervna igraca ce biti tu koja nisu se previse naigrala i ovo ostalo sve omladinci.Ovo je idealna sansa za domacina da upise pobjedu a na ovakvu kvotu ovo moram uzeti.Do pocetka meca kvota ce biti ispod 2,50 to sigurno.

Molim te da stavljas ispravne kvote u trenutku pisanja analize. Leotar je kod marathonbeta vec nekih sat-sat i po na 2.00 tj. 2.20 u poslednjih 15-ak minuta. Ova kvota je bila u 11 sati jutros, to dobro znam jer sam i sam odigrao ovaj mec a evo i dokaza:

GX8yX9z.png?1

Znaci, da znas za ubuduce, laziranje kvota je protiv pravila foruma i moram ti skrenuti paznju na ovo. Sretno sa pickom!

prije 22 minute, JackieJack said:

Molim te da stavljas ispravne kvote u trenutku pisanja analize. Leotar je kod marathonbeta vec nekih sat-sat i po na 2.00 tj. 2.20 u poslednjih 15-ak minuta. Ova kvota je bila u 11 sati jutros, to dobro znam jer sam i sam odigrao ovaj mec a evo i dokaza:

GX8yX9z.png?1

Znaci, da znas za ubuduce, laziranje kvota je protiv pravila foruma i moram ti skrenuti paznju na ovo. Sretno sa pickom!

Moje isprike..Nisam znao 

prije 59 minute, tome1993 said:

19:00 Metalac - Proleter 1 1,85 3/10

Probacemo danas iskoristiti ove informacije koje imamo za kup.Metalac je favorit u ovaj mec jer su kvalitetnija ekipa ali Proleter je odlucio da odmori igrace i dosli su bez 7 igraca na ovo gostovanje sto stavlja Metalca u veoma dobru poziciju.A do pocetka meca kvota ce pasti.

Neki novi info? Pobjeda Metalca je sad 2.50

1.FC Koln -Frankfurt  1  2.80  premierkladionica

Koln koji je ocajno otvorio sezonu sa 4 poraza (gol raz. 1-12) ,bi danas trebao da prekine taj niz,u goste im dolazi Frankfurt koji takodje ne blista ove sezone. U zadnjih 12 okrsaja ove dvije ekipe Koln na svom terenu ima 9 pobjeda i 3 remija. Mislim da je ovo odlicna prilika za prekid lose serije.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use