Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 17.9.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Premier liga

Chelsea - Arsenal (14:30)
Sudac: Michael Oliver (3.47)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 1.79
LZKO3H6.jpg

Manchester United - Everton (17:00)
Sudac: Andre Marriner (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.08
Prosjek ekipe 2: 1.92
fdbxhSc.jpg

Primera

Alaves - Villarreal (12:00)
Sudac: Santiago Jaime Latre (5.25)
Prosjek ekipe 1: 3.03
Prosjek ekipe 2: 2.39
jeltEzj.jpg

Girona - Sevilla (16:15)
Sudac: Ricardo de Burgos (4.44)
Prosjek ekipe 1: - - 
Prosjek ekipe 2: 2.82
2iPcT1o.jpg

Las Palmas - Athletic Bilbao (18:30)
Sudac: Pablo González Fuertes (- -)
Prosjek ekipe 1: 2.63
Prosjek ekipe 2: 2.32
CGjpNW9.jpg

Real Sociedad - Real Madrid (20:45)
Sudac: Ignacio Iglesias Villanueva (5.55)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 1.89
Mg1xoHO.jpg

Serie A

Sassuolo - Juventus (12:30)
Sudac: Davide Massa (4.63)
Prosjek ekipe 1: 2.37
Prosjek ekipe 2: 1.87
rualcRi.jpg

AC Milan - Udinese (15:00)
Sudac: Marco Guida (4.93)
Prosjek ekipe 1: 2.37
Prosjek ekipe 2: 2.26
wGDumiJ.jpg
 
Napoli - Benevento (15:00)
Sudac: Massimiliano Irrati (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.53
Prosjek ekipe 2: - -
XvNxwOo.jpg

SPAL - Cagliari (15:00)
Sudac: Eugenio Abbattista (3.00)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 2.63
4urS3jl.jpg

Torino - Sampdoria (15:00)
Sudac: Paolo Tagliavento (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 1.97
88HpfAY.jpg

Chievo - Atalanta (18:00)
Sudac: Maurizio Mariani (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.32
ntblAXo.jpg

Genoa - Lazio (20:45)
Sudac: Daniele Orsato (5.33)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 2.47
lrMPJXz.jpg

Bundesliga

Hoffenheim - Hertha (13:30)
Sudac: Markus Schmidt (3.86)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 1.94
ZiY15Eu.jpg

Bayer Leverkusen - Freiburg (15:30)
Sudac: Sven Jablonski (- -)
Prosjek ekipe 1: 1.59
Prosjek ekipe 2: 1.65
XG6gzIV.jpg

Borussia Dortmund - FC Koln (18:00)
Sudac: Patrick Ittrich (5.55)
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 2.15
Cls1tpL.jpg

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Arsenal | Pobjeda Chelseaja i oba tima daju gol (3.20) bet365

Arsenal će željeti da postigne svoju treću pobjedu protiv Chelseaja dok se ove nedelje pripremaju za kratko putovanje na Stamford Bridge. Nakon što su početkom ove godine pobijedili prvake Premier lige u finalu FA kupa i Community Shielda, Topnici imaju pravo da vjeruju u uspjeh.

Trenutni prvak Chelsea je podnio težak početak nove sezone 2017/18. Nakon što su poraženi od Bayern Munchena i Intera na kraju pred sezone, Antonio Conteova ekipa je otvorila novu sezonu sa uzastopnim razočarenjima.

Tabela-5-640x89.jpg

Plavci su izgubili u Community Shiledu protiv Arsenala i dobili su veliki šamar u lice od Burnleya kod kuće na početku sezone. Poraz od 3-2 na Stamford Bridgeu je poslužio kao poziv za buđenje, nakon čega su se igrač Antonio Contea vratili natrag sa impresivne četiri uzastopne pobjede. Tri pobjede u Premier ligi i velika pobjeda od 6-0 u Ligi prvaka protiv Qarabaga. To je dosta razloga da se Plavci osjećaju optimističnim. Conte će željeti da se osveti Arsene Wengeru i njegovoj ekipi u to nema sumnje, ali mislim da ćemo biti svjedoci potpuno drugačijem Chelseaju od onog protiv kojeg se Wenger suočio u Community Shieldu. Domaćini će se nadati da će njihov napadač Alvaro Morata nastaviti svoju impresivnu formu koja ga je dovela do šest golova za klub i zemlju. Conte je odlučio odmoriti svog najboljeg napadača tijekom tjedna, ali bivši igrač Real Madrid se definitivno očekuje u prvom sastavu protiv Arsenala.

Chelsea-640x184.jpg

Michy Batshuayi će napraviti mjesta za Alvaro Moratu nakon što je zamijenio Španjolca u Ligi prvaka. David Luiz se također očekuje u prvoj postavi, dok će Danny Drinkwater biti jedini nedostupan igrač u nedelju zbog ozljede mišića.

Ozljede-7-640x121.jpg

Navijači Arsenala su još jednom uživali u vožnji rolerkosterom koji ih je vozio do nevjerojatnih padova i nezamislivih visina. Pobjednici FA kupa i Community Shielda su svojim navijačima dali pobjedu protiv Leicester Cityja 4-3, ali su se zatim srušili na uzastopnim porazima u gostima protiv Stokea (1-0) i vjerojatno se sjećate tog poraza od Liverpoola 4-0.

Arsenal-640x183.jpg

Na izvanredan način, tako tipičan za momčad Arsene Wengera, Arsenal se vratio na pobjedničke puteve sa pobjedom protiv Bournemoutha i FC Kolna u Europskoj ligi. Utakmica protiv ekipe iz Bundeslige je bila odgođena za cijeli sat zbog prenapučenosti unutar i oko stadiona Emiratesa što je donijelo vrlo opasno okruženje sa procijenjenih 20.000 gostujućih navijača koji su krenuli prema Emiratesu. Uz više ljudi nego ulaznica, navijači Kolna su čak infiltrirali domaće navijače koji su donijeli nemire i nasilne scene unutar i izvan stadiona Arsenala. Sve je završila sa pet uhićenja, autakmica se igrala kako bi se izbjegla veća drama i problemi. Što se tiče same utakmice, Arsenal je bio izvrstan i vratio se nakon jednog gola zaostatka. Donijeli su važnu pobjedu svom timu golovima Kolašinca, Sancheza i Bellerina.

Očekuje se da će Ospina, Iwobi, Elneny, Maitland-Niles, Giroud i Walcott biti na klupi nakon što su nagrađeni startnom postavom protiv Kolna. U međuvremenu, Wenger neće moći da računa na dugoročno odsutne Santi Cazorlu i Francis Coquelina, dok je Calum Chambers pod sumnjom.

Me%C4%91usobni-omjeri-4-640x139.jpg

Sa oba tima koja dolaze nakon pobjeda koje su im podigle samopouzdanje, ovdje očekujem jednu otvorenu utakmicu na Stamford Bridgeu. Veliki londonski rivali se neće boriti samo za ta tri boda, nego i za pobjedu nad najljućim gradskim rivalima što će im naravno donijeti veliko samopouzdanje. Osim tog poraza protiv Burnleya, mislim da će Chelsea ovdje nastaviti sa odličnom igrom i donijeti petu uzastopnu pobjedu pred svojim navijačima. No, vjerujem da će i Arsenal pokušati postići koji gol i vjerojatno se neće braniti. Ipak mislim da će Chelsea na kraju pobijediti, ali oba tima bi mogla dati gol. Zbog toga u bet365 kladionici postoji odlična kombinirana oklada na pobjedu Chelseaja i da će oba tima dati gol. Sretno svima!

Chelsea-i-oba-tima-daju-gol-640x151.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bobi Marjanovic over 13.5 1.85 unibet 5/10

Unibet je izasao sa razradom igraca za finale Eurobasketa. Bobi na 13.5 mi je penal, Slovencima je reket slaba tacka i tu bi trebao Bobi dominirati. Niti ga Vidmar moze cuvati niti Randolph posto ce Bobi verovatno ici na drugi unit tj. Randolpha. Shvatio je Marjanovic koliko ekipa u ovakvim mecevima zavisi od njega, Kuzmic isto odradjuje dobar deo posla, prvenstveno u odbrani a za napad tu je Bobi ubedljivo jaci. Ocekujem jos jednu dobru partiju ovog diva i 15+ vaznih poena u finalu.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav ljudovi.... :)

SLOVENIJA - SRBIJA 1 koef 2.0 na ss ili 1.75 na bet365

Srbi ostali bez svih pleya osim jednog, Vasilije Micić mora preuzeti ulogu glavnog playa, iako je tek šesti play u reprezentaciji, a to baš nije uloga koju želiš dobiti u finalu eurobasketa, pogotovo protiv slovenaca koji djeluju nepobjedivo.... Razbili šapnjolce, deru sve redom, i mislim da ova prva medalja za slovence ima zlatni sjaj...

Link to comment
Share on other sites

F1: VN Singapur 

Pred nama je zanimljiva noćna utrka ulicama Singapura. Sa prvog mjesta startati će Sebastian Vettel. Moze se reci da je to iznenadnje jer cijeli vikend uvjerljivo su izgledali bolidi Red Bulla. Vettel je odvozio izvrsno u zadnjoj rundi i stigao do 4.pole positiona u Singapuru. U sve 3 utrke ovdje kad je startao prvi je i uzeo pobjedu. Unatoč tome što nisu završili na pole positionu i Verstapen i Ricciardo vjeruju da ovdje mogu pobjediti. Staza je nezgodna a uvjeti za voznju su zahtjevni. Vozači na kraju ove utrke budu čak i do 3 kg lakši. Noćni uvjeti daju još više glamura ovoj utrci u kojoj se i najmanji pad koncentracije moze lako pretvoriti u sudar sa zidom. Iako je Vettel stigao do pole vjerujem da Red Bull može doći do pobjede. Došli su ovdje sa puno optimizma imaju vrlo dobar bolid. Ako neće kroz stazu onda će kroz bokseve potvrditi tu prednost. Mislim da po kvoti 2.75 vrijedi pokušati na pobjedu nekog iz Red Bulla.  Granica na broj vozača koji će završiti utrku je 16.5. 20 vozača starta i mislim da je za ovakvu stazu "zicer" da ce najmanje 4 vozača odustati. Ima tu momčadi koje imaju problema sa bolidima praktički svaku utrku. A ima i par osebujnih likova poput tandema Force Indie Ocona i Pereza ili pak mladog Strolla iz Wiliamsa. Po meni se isplati probati i na tu okladu. Sretno. 

TIP: Pobjeda Red Bull vozača 2.75 bet365, TIP: Manje od 16.5 vozača završava utrku 1.40 bet365.

Link to comment
Share on other sites

Sassuolo - Juventus 2 (1.50) bet365

Juventus u ovu utakmicu ulazi nakon teškog poraza od Barcelone. Stvari će postati malo lakše kada se vrate u utakmice u domaćoj ligi, jer su i dalje dominantna sila u Seriji A. Sa tri pobjede iz tri utakmice do sada, oni će imati cilj da nastave tu formu i protiv Sassuoloa koji se muči ove sezone. Sassuolo je do sada uspio osvojiti jedan bod, gdje su poraženi od Torina i Atalante. Njihov neuspjeh da pobijede Genou kod kuće je pokazao barijeru u napadu, tako da se Juve ne mora mnogo brinuti oko ovog gostovanja. Iako su imali vrlo tešku utakmicu na Nou Campu, vjerujem da Stara dama neće imati mnogo problema u ovoj utakmici i da će lagano uzeti nova tri boda. Sretno!

0i7zC0v.jpg

Link to comment
Share on other sites

Real Sociedad - Real Madrid over 5.5 cards 1.66 bet365 4.5/10

Tezak mec za Real Madrid, ovde gostuju bez sledecih imena: Ronaldo, Marcelo, Benzema, Kroos i Kovacic. Mladi Asensio bio neizvestan ali ce izgleda igrati. Mnogo je ovo vaznih imena, pogotovo u napadu i pitanje je kako ce se Real nositi sa ovim. Sociedad sjajno otvorio sezonu, skor 3-0-0 sa gol razlikom 10:4. Uvek su se voleli peglati sa Realom i Barcom, mislim da ce biti max napaljeni ovde jer realno imaju sansu da Realu otkinu bodove a to se ne desava cesto. Najvaznije za ovaj tip, mecu sudi Villanueva, jedan od boljih sudija sto se proseka tice (prosek prosle sezone oko 5.6 kartona po mecu). Cesto je znao podeliti 6+ kartona u ovakvim mecevima, mislim da cemo gledati neizvestan duel a ne bi me iznenadilo da Sociedad uzme sva 3 boda.


EDIT: Neverovatan pad, 4 kartona u prvom, peti u 65-om i nista do kraja...
 

Link to comment
Share on other sites

Slovenija - Srbija - 2 @2.00

Po mom mišljenju poklon kvota na Srbiju, objektivno kvalitetnija ekipa od Slovenije i pored silnih izostanaka, Jović će 90% igrati, on kaže da je spreman. Slovenija napravila istorijski uspjeh, odlična ekipa, ali treba uzeti u obzir da ih je šut za tri protiv Španjolske nevjerovatno dobro išao. 14/25 za tri poena, u jednom momentu su čini mi se imali 9/10, a sigurno su najmanje četiri trojke dali od tablu. Tako da, imali su dosta sreće, istina bili su bolji, ali su imali dosta sreće kod šuta za tri poena. Teško da će se takav šut ponoviti i večeras. Srbija uz rasploženog Bogdanovića i Marjanovića kojeg nema ko čuvati u reketu, kao što je Jackie napisao može lagano do pobjede. Mislim da je ovo value.

P1z80yP.png

Link to comment
Share on other sites

prije 9 sati, JackieJack said:

Real Sociedad - Real Madrid over 5.5 cards 1.66 bet365 online kladionica">bet365 4.5/10

Tezak mec za Real Madrid, ovde gostuju bez sledecih imena: Ronaldo, Marcelo, Benzema, Kroos i Kovacic. Mladi Asensio bio neizvestan ali ce izgleda igrati. Mnogo je ovo vaznih imena, pogotovo u napadu i pitanje je kako ce se Real nositi sa ovim. Sociedad sjajno otvorio sezonu, skor 3-0-0 sa gol razlikom 10:4. Uvek su se voleli peglati sa Realom i Barcom, mislim da ce biti max napaljeni ovde jer realno imaju sansu da Realu otkinu bodove a to se ne desava cesto. Najvaznije za ovaj tip, mecu sudi Villanueva, jedan od boljih sudija sto se proseka tice (prosek prosle sezone oko 5.6 kartona po mecu). Cesto je znao podeliti 6+ kartona u ovakvim mecevima, mislim da cemo gledati neizvestan duel a ne bi me iznenadilo da Sociedad uzme sva 3 boda.


EDIT: Neverovatan pad, 4 kartona u prvom, peti u 65-om i nista do kraja...
 

Jack jesi mozda gledao utakmicu? Pitam iz ovog razloga,ne bi bilo prvi put da se ovako nesto dogodilo,ali ne mogu nista bez snimke i onog tko je gledao prijenos , tako da ne mogu ni reci da li je Luka ne sjecam se Modric dobio zuti ili nije??

 

Screenshot_2017-09-17-23-29-28.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use