Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.9.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Premier liga

Crystal Palace - Southampton (13:30)
Sudac: Robert Madley (4.20)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 1.58
IFYAgEV.jpg

Huddersfield Town - Leicester City (16:00)
Sudac: Jonathan Moss (3.93)
Prosjek ekipe 1: 1.72
Prosjek ekipe 2: 1.89
aRBNvRV.jpg

Liverpool FC - Burnley (16:00)
Sudac: Roger East (3.27)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 1.71
tNLTIGn.jpg

Newcastle United - Stoke City (16:00)
Sudac: Stuart Attwell (3.10)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 1.87
ujA6kaU.jpg

Watford FC - Manchester City (16:00)
Sudac: Anthony Taylor (4.03)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 1.87
bX29qvR.jpg

West Bromwich Albion - West Ham (16:00)
Sudac: Paul Tierney (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 2.16
H7LyCG8.jpg

Tottenham - Swansea City (18:30)
Sudac: Mike Dean (3.83)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 1.47
lgX6H36.jpg

Primera

Levante - Valencia (13:00)
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (5.53)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 2.92
IUY3ZrG.jpg

Getafe - Barcelona (16:15)
Sudac: David Fernández Borbalán (4.90)
Prosjek ekipe 2: 1.97
A0WTVoZ.jpg

Real Betis - Deportivo La Coruna (18:30)
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (5.11)
Prosjek ekipe 1: 2.71
Prosjek ekipe 2: 2.47
PWixCWj.jpg

Atletico Madrid - Malaga (20:45)
Sudac: José Sánchez Martínez (4.86)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 2.87
yxIig1R.jpg

Serie A

Crotone - Inter (15:00)
Sudac: Luca Banti (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.37
Prosjek ekipe 2: 2.03
ratjIPt.jpg

Fiorentina - Bologna (18:00)
Sudac: Paolo Valeri (5.59)
Prosjek ekipe 1: 2.42
Prosjek ekipe 2: 2.24
dUKxl9m.jpg

AS Roma - Verona (20:45)
Sudac: Luca Pairetto (4.25)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: - -
Ap34Pnw.jpg

Bundesliga

Bayern - Mainz (15:30)
Sudac: Sascha Stegemann (2.93)
Prosjek ekipe 1: 1.38
Prosjek ekipe 2: 2.09
sWIrWQz.jpg

Frankfurt - Augsburg (15:30)
Sudac: Christian Dingert (4.07)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 2.03
w3KKs2D.jpg

Stuttgart - Wolfsburg (15:30)
Sudac: Guido Winkmann (4.08)
Prosjek ekipe 2: 1.97
pHZN3zU.jpg

Werder Bremen - Schalke (15:30)
Sudac: Benjamin Brand (3.92)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: 2.00
ykLnqZN.jpg

Leipzig - Borussia Monchengladbach (18:30)
Sudac: Marco Fritz (3.61)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: 1.41
DS3UTVb.jpg

Evo danas pocinje liga orvaka u pikadu pa da postavim koji par. Sudjeluju samo najboljih 8 igraca u 2 skupine, pa bi se dalo nac solidnih tipova. Trenutno je samo 4 para u ponudi jer je sustav takav da sljedece meceve odredjuju ishodi proslih pa ce tako dolazit parovi tokom dana.

Wright - Chisnall, wright @ 1.50

wright je ove godine dosao do prve major titule, uvijek je tu u vrhu i uvijek je motiviran na najvecim natjecanjima. H2H je 11:11, ali wright je tu gubio dosta manjih turnira na kojima je ionako manje motiviran. Dobio je posljednja 4 meca i gotovo sve na vecim turnirima. Danas se igra na best of 19 i mislim da je to predugacka igra da bi chisnall mogao iznenaditi. Morao bi odigrati savrsenu partiju za pobjedu jer je wright stvarno u dobroj formi i mislim da je realno da natjecanje otvori pobjedom. (Prognoza rezultata: 10-7)

Taylor - Lewis, Lewis over 4.5 180s @ 1.80

kadjenje na broj 180-ica koje ce igrac bacit ili ukupan broj 180-ica u mecu je trzista pikada na kojem se moze dobro zaraditi ako se prati i pametni bira parove. Ja na ovo necu velikim ulogom osobno jer je potrebno i malo srece.

U zadnja 3 meca protiv taylora imao je lewis 7,3,7 180-ica u mecu. U zadnoh 5 opcenito to je izgledalo ovako: 7,7,9,1,7. Od ovih 5 samo ovaj prvi sa 7 je bio mec od 26 legova (0,3 po legu)pa ako ga svedemo prosjekom na danasnji mec u kojem vjerujem da ce biti minimalno 16 leogva  dolazimo do skoro 5. Tako da mislim da ce lewis danas baciti i preko 5 jer turnir je jak. Svaki mec je bitan i morat ce biti na najvecoj razini

Edit: 4 180-ica je bacio lewis -.-

sretno

Crotone - Inter 2 (1.40) bet365

Inter će pobijediti ovu utakmicu jer su vrlo dobar tim sa mnogo dobrih igrača. Iako igraju u gostima, oni imaju igrače koji mogu napraviti razliku na terenu u svakom trenutku utakmice, ovi igrači zaista znaju napraviti nešto iz ničega. Imaju mnogo igrača koji su igrali u europskim natjecanjima i mislim da će ovi detalji napraviti tu razliku. Imaju i vrlo dobrog trenera koji zna kako pričati sa igračima, motivirati igrače i pobijediti utakmicu. Inter je ostvario već osam pobjeda u nizu i mislim da će im ovo biti deveta. Pobijedili su Fiorentinu kod kuće, Romu u gostima i novorangirani SPAL kod kuće u prošlom kolu. Na drugoj strani Crotone je u posljednjih pet utakmica ostvario samo dvije pobjede, dok su od tih pet igrali tri u Seriji A u kojoj nemaju niti jednu pobjedu u te tri utakmice. Poraženi su od Milana i Cagliarija, dok su protiv Verone odigrali remi bez golova. Sretno!

qZc6VNT.jpg

Liverpool - Burnley | Pobjeda Liverpoola u prvom poluvremenu (1.66) bet365

Burnley igra odlično na početku sezone - oni su već ostvarili 4 boda protiv Chelseaja i Tottenhama u gostima. Ali mislim da neće biti u stanju da izbjegnu poraz na Anfieldu. Liverpool je igrao posljednje dvije utakmice bez jednog igrača zbog crvenih kartona. Kao rezultat toga, izgubili su od Manchester Cityja u Premier ligi i zatim nisu uspjeli da pobijede Sevillu u Ligi prvaka. Međutim, Jurgen Kloppov tim nije primio gol kod kuće u Premier ligi do sada i mislim da će Burnley imati velikih problema ovdje. Vjerujem u pobjedu Liverpoola u prvom poluvremenu. Sretno!

DZ6vgN0.jpg

Watford - Manchester City | Više od 2.5 gola (1.53) bet365

Ova utakmica će biti napadačkog karaktera, sa igračima kao što su Jesus, Aguero, De Bruyne, Silva i Sane. Dok je i Watford bio u dobroj formi do sada postižući golove i kod kuće i u gostima. Obrana u obje ekipe nije baš sjajna i očekujem da će City postići barem 2 , a Watford 1 gol, a vjerujem da će ih biti i više. Cityjev napad je zaista ubitačan, postigli su 10 golova u prve četiri utakmice. Samo je Manchester United postigao dva više od njih. Watford se nalazi na nevjerojatno 4 mjestu nakon 4. kola sa sedam bodova, gdje su postigli 7 golova do sada. Sretno!

6Bt8EEn.jpg

prije 55 minute, IzudinB said:

Liverpool - Burnley | Pobjeda Liverpoola u prvom poluvremenu (1.66) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Burnley igra odlično na početku sezone - oni su već ostvarili 4 boda protiv Chelseaja i Tottenhama u gostima. Ali mislim da neće biti u stanju da izbjegnu poraz na Anfieldu. Liverpool je igrao posljednje dvije utakmice bez jednog igrača zbog crvenih kartona. Kao rezultat toga, izgubili su od Manchester Cityja u Premier ligi i zatim nisu uspjeli da pobijede Sevillu u Ligi prvaka. Međutim, Jurgen Kloppov tim nije primio gol kod kuće u Premier ligi do sada i mislim da će Burnley imati velikih problema ovdje. Vjerujem u pobjedu Liverpoola u prvom poluvremenu. Sretno!

DZ6vgN0.jpg

Nemoj te se zaletavati sa ulozima na liverpool. Naravno da im ide sve u prilog. I domaci teren i indvidualna kvaliteta i sve ali! Uvijek taj ali. Najavljene su brojne rotacije. Tako da jedine dvije sigurne pozicije su matip i salah trenutno. Negdje se najavljuju sturridge i ox uz salaha nqaprije i coutinho iza njih. Negdje coutnho i sturridge u salaha pa ox u vezi. Onda klavan/lover je velika dvojba gdje mislim da ce klavan dobit start. Kolko god lovern bio los u zadnjoj utakmici sa sevillom klavan je ipak jos losiji igrac. Opet je pitanje mignolet/karius , pa arnold/gomez na desnom beku kao i robertson/moreno na lijevom iako bi ja tu dao morenu start jer je sa sevillom bio jedan od boljih igraca liverpoola. U obrani svakako najbolji. Ali milsim da bi klopp mogo robertsonu dat start. Znam da je obeco minutaze svima ali takve rotacije bi ga mogle kostat. Ako vec misli netko na liverpool radje onda cisti 1, jer burnley igra dobro pa da se liverpoolu u tom prvom poluvremenu radi ne snalazenja ako budu rotacije ne desi neki glupi gol pa da se opet moraju vadit kao sto su to radili i sa sevillom i sa watfordom na pocetku

Crotone - Inter over 4 cards 1.75 bet365 5/10

Mec pocinje za 20-ak minuta pa cu ukratko. Prvi put vidim da sudi Banti a granica 4.0. Ne znam stvarno po kojoj logici je ovo tako nisko, pa Banti je bio u top5 ako ne i top3 sudija po kartonima do nedavno, pokazao je u prvom ligaskom mecu ove sezone da zna ladno podeliti 4-5 kartona u prvom pol na mecu izmedju Genoe i Juventusa. Mislim da je ovo mozda i za veci ulog, ali da ne preterujem

prije sat vremena, Lolek222 said:

Nemoj te se zaletavati sa ulozima na liverpool. Naravno da im ide sve u prilog. I domaci teren i indvidualna kvaliteta i sve ali! Uvijek taj ali. Najavljene su brojne rotacije. Tako da jedine dvije sigurne pozicije su matip i salah trenutno. Negdje se najavljuju sturridge i ox uz salaha nqaprije i coutinho iza njih. Negdje coutnho i sturridge u salaha pa ox u vezi. Onda klavan/lover je velika dvojba gdje mislim da ce klavan dobit start. Kolko god lovern bio los u zadnjoj utakmici sa sevillom klavan je ipak jos losiji igrac. Opet je pitanje mignolet/karius , pa arnold/gomez na desnom beku kao i robertson/moreno na lijevom iako bi ja tu dao morenu start jer je sa sevillom bio jedan od boljih igraca liverpoola. U obrani svakako najbolji. Ali milsim da bi klopp mogo robertsonu dat start. Znam da je obeco minutaze svima ali takve rotacije bi ga mogle kostat. Ako vec misli netko na liverpool radje onda cisti 1, jer burnley igra dobro pa da se liverpoolu u tom prvom poluvremenu radi ne snalazenja ako budu rotacije ne desi neki glupi gol pa da se opet moraju vadit kao sto su to radili i sa sevillom i sa watfordom na pocetku

@Lolek222 bio si u pravu, evo i sastava Liverpoola:

OHgiAyn.png?1

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use