Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 14.9.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

HNK Rijeka - AEK Athens | Manje od 2.5 gola (1.47) bet365

Ovo će vjerojatno biti jedan vrlo težak susret, jer obje ekipe su mnogo bolje u obrani nego što su u napadu. Unatoč činjenici da su obje momčadi zabilježile velike pobjede u posljednjim utakmicama u domaćim prvenstvima, ove dvije ekipe su igrale vrlo obramben nogomet kada su u pitanju njihove nedavne europske utakmice. Rijeka će biti motivirana da izvuče nešto iz ove utakmice pred svojim navijačima, ali umor će ih vjerojatno uhvatiti uskoro, jer igraju kvalifikacijske utakmice cijelo ljeto. S druge strane, AEK Athens je vrlo snažan u obrani, pa ne očekujem previše golova ovdje. S obzirom na nedavnu formu i način igranja, vjerujem da će se ova utakmica završiti sa manje golova. Sretno!

Manje-od-2.5-gola-1-640x83.jpg

Link to comment
Share on other sites

FCSB - Plzen over 4.5 cards 1.76 unibet  5/10

OVo moram uzeti na nesto veci ulog nego inace, po meni promasena granica bar za karton, marathonbet nudi 1.90 na granici 6.0 a racunaju samo zute pa vi vidite razliku.

Meni je ovo mec kao stvoren za kartone, znaci mesari protiv kostolomaca a da stvar bude interesantnija igrali su 2 meca pre mesec dana u kvalama za LS. Tu smo videli 8 zutih pa 12 zutih i crveni karton. FCSB iliti Steaua je isla dalje ali je izgubila u zadnjem kolu pa ih je zreb ko u filmu ponovo spojio u istoj grupi. Mec sudi iskreno malo poznat A. Treimanis iz Letonije, moze se reci da ima skromniji prosek medjutim sumnjam da je ovakav mec vec sudio te nece imati previse izbora no vaditi kartone ukoliko obe ekipe ponove delic grube igre iz kvalifikacija. Verujem da je ostlo "zle krvi" iz ta 2 duela, bice naboja a obe ekipe su poznate po grubosti pa racunam na 6+ kartona a ovo sto unibet nudi je value i promenice do pocetka meca, u to sam siguran, pa znate sta vam je raditi :)

hqwtb6f.png?1

Link to comment
Share on other sites

Young Boys - Partizan over 4.5 cards 1.86 unibet

I ovo mi je mec za over. Young Boys ove sezone sa dosta oscilacije u formi tako da ne znam sta mogu ocekivati sutra od njih, da li ce to biti ubedljiva pobeda ili neko brukanje? Partizan kao i Zvezda kad god su evropski mecevi u pitanju dosta igraju grubo i kartoni retko izostaju. Young Boys isto zna sakupiti po 2-3 kartona. Sudi Madjar iz Rumunije Istvan Kovacs, mislim da je ovo sin cuvenog sudije Kovacsa ali me ne drzite za rec, uglavnom itekako dobar za overe, pogotovo u Evropi gde neretko pokazuje i crvene, sto nije nemoguce na ovakvom mecu.

Link to comment
Share on other sites

Apollon Limassol - Olympique Lyonnais 
Sudac: Miroslav Zelinka (CZE)
DYhA35U.jpg

Atalanta - Everton FC
Sudac: Vladislav Bezborodov (RUS)
cGDaVhr.jpg

Austria Wien - AC Milan 
Sudac: Serdar Gözübüyük (NED)
pmb8N5I.jpg

Arsenal FC - 1. F Köln 01/07
Sudac: Javier Estrada Fernández (ESP)
SO6QlT3.jpg

Hertha BSC - Athletic Club
Sudac: Ivan Kružliak (SVK)
jqEg3qm.jpg

Olympique de Marseille - Konyaspor Kulübü
Sudac: Gediminas Mažeika (LTU)
9KqWLf0.jpg

FK Crvena Zvezda - BATE Borisov 
Sudac: Yevhen Aranovskiy (UKR)
vnPPWlt.jpg

Link to comment
Share on other sites

Villarreal - Astana | Pobjeda domaćina bez primljenog gola (1.83) bet365

Ova dva tima su se suočila već dva puta u ovom natjecanju i u obje utakmice je žuta podmornica preuzela vodstvo nad gostima od početka do kraja na vrlo lagan način (3-0 i 4-0). Mislim da i ovog puta neće biti ništa drugačiji scenario, jer domaćini nisu baš dobro krenuli u La Ligi, tako da trebaju dobre rezultate pred svojim navijačima kako bi se njihovo samopouzdanje ponovo vratilo. Ova utakmica će biti lagana za Villarreal i očekujem golijadu. Sretno!

jEtZa7G.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kvote su iz wwina a slične su i u Unibetu a i u Lutriji BiH koja računa kartone kao strane klade.
 
Young Boys-Partizan over 4,5 kartona 1.62
 
Dvije jako grube ekipe. YB nekoliko zadnjih utakmica u ligi: vs Lugano 2 žuta (dobili 3:0), vs St Gallen 2, vs Zurich 3, vs Thun 3 itd. U kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv Dynamo Kijeva u obe utakmice po 2, protiv CSKA u prvoj 3 a u drugoj 2. Partizan k'o Partizan, uvijek povoljni za overe kartona. Protiv Zvezde neki dan imali 5 žutih, u kvalfikacijama za Ligu prvaka protiv Budućnosti imali 1 i 2, protiv Olya 3 i 4, protiv Videotona u kvalifikacijama za Europsku ligu u obe utakmice po 2. Sudi Kovacs koji u rumunjskom prvenstvu redovno ide u overe, a u europskim natjecanjima ide u over "kada treba". Ove sezone sudio dvije utakmice, Istanbul-Brugge dao 5 žutih, Shkendija-Milan dao 2 žuta, a tu je u prvoj utakmici bilo sve riješeno (6:0).
 
Steaua-Plzen over 4,5 kartona 1.57 ; over 5,5 2.20
 
Ove dvije ekipe ne treba posebno predstavljati jer su igrale neki dan u kvalifikacijama za Ligu prvaka i tada smo trpali sve moguće overe kartona. Dvije jako grube ekipe, u te dvije utakmice smo vidjeli dva lagana overa.. u prvoj 8 žutih, u drugoj 12 žutih i crveni. Plzen je protiv Aek Lamance u četvrtom pretkolu imao 2 žuta u prvoj a u drugoj je sam otišao u over dobivši njih 6. Steaua je u posljednjem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Sportinga u prvoj utakmici imala 5 žutih i crveni a u drugoj 2 i to do 41. minute a kasnije je bilo sve riješeno pa nije bilo ni udaranja. Sudi Treimanis, inače solidan sudac za kartone, sudio je prvu utakmicu između Dinama i Skenderbeua i tada je dao 4 žuta. Ovdje sudac nije ni bitan, da sudi i onaj koji u karijeri kartona nije pokazao, igrao bi over jer su ekipe baš grube, ostalo je repova od posljednje utakmice i bit će vatreno.
 
Zvezda-BATE over 4,5 kartona 1.83
 
Zvezda je kao Partizan i kao dosta balkanskih ekipa jako agresivna. U Europskoj ligi su prošli sva pretkola a to je izgledalo ovako: vs Floriana u prvoj 1 žuti a u drugoj (iako je bilo riješeno) 1 crveni ; vs Pavlodar u obe utakmice po 3 žuta ; vs Sparta u obe utakmice po 2 žuta ; vs Krasonodar u prvoj 2 a u drugoj 7 žutih. Bate je u zadnje dvije utakmice u ligi imao lagan posao pobjedivši 2:0 i 4:0 a u obe utakmice su imali po 2 žuta. U pretkolima za Ligu prvaka prtoiv Alashkerta 1 i 3 žuta, protiv Slavije 2 i 4. Sudi Aranovskiy koji je dobar za žute, sudio je ove sezone jednu europsku utakmicu, Östersunds-Fola, i tada je pokazao 4 žuta i crveni. Sudio je neki dan Mađarska-Latvija kada je pokazao 7 žutih a ove sezone je još sudio: Oleksandria-Shakhtar 8 žutih, Zorya-Olimpik 5 žutih i Oleksandria-Olimpik 9 žutih.
 
Rijeka-AEK over 4,5 kartona 1.86
 
Rijeka je u drugom pretkolu Lige prvaka lagano riješio TNS-a, u trećem su naletili na Salzburga protiv kojega su dobili 2 i 3 žuta, protiv Olya u prvoj 5 žutih i crveni a u drugoj 2 žutalja. AEK je, kao većina svojih sunarodnjaka, gruba ekipa. U kvalama za LP protiv CSKA imali 1 i 3 žuta, u kvalama za EL protiv Bruggea u prvoj 5 žutih i crveni a u drugoj 1 žuti jer su brzo riješili pitanje prolaska. Sudi Škot John Beaton. Dobar sudac za kartone što se inače ne govori baš za Škote. Sudio je ove sezone dvije europske utakmice, Kopenhagen-Vardar pokazao 4 žuta i crveni ; Partizan-Videoton 6 žutih. Nekoliko zadnjih utakmica u škotskoj ligi: 4, 5, 2 žuta i 2 crveni, 9 žutih i crveni..
Link to comment
Share on other sites

Hoffenheim - Braga 1/1 (1.83) bet365

Možda ovdje nećemo vidjeti mnogo golova, ali sam uvjeren da će Hoffenheim imati lagan posao protiv Brage. Domaći tim je u ovom trenutku u odličnoj formi. Dolaze u ovu utakmicu nakon velike pobjede protiv Bayern Munchena, jedne od najboljih ekipa na svijetu i ne vidim mogućnost da Braga pobijedi ili izvuče remi u ovoj utakmici. Braga nije baš u dobroj formi, nedavno su izgubili ligašku utakmicu od Setubala i još jednu od Porta. Hoffenheim je neporažen u ligi ove sezone. Jedini poraz kojeg su imali ove sezone je protiv Liverpoola u natjecanju koje nisu uzeli za ozbiljno, no što je tu je, 1/1 mi je odlična oklada sa dobrim koeficijentom. Sretno!

pwsBr1a.jpg

Link to comment
Share on other sites

Real Sociedad-Rosenborg      f+2     1,80     SuperSport

Real Sociedad ide svim snagama na ovo natjecanje kao i svi španjolski klubovi već po tradiciji. Domaćini su u sjajnoj formi i igraju lijep i napadački nogomet što donosi i mnogo golova. U LaLigi su zabili 10 golova u 3 susreta što je više od recimo jedne Barcelone. Tko ih je gledo neku utakmicu zna kakav nogomet igraju i uvijek idu po još, a na Anoeti djeluju nepobjedivo gdje su doduše igrali samo 1 utakmicu ove sezone protiv Villarreala kojem su utrpali 3 komada u 1.poluvremenu, ali sjećam se još od prošle sezone gdje su bili dominantni na svom terenu, a ove godine su još jači. Iskreno, nemam pojma u kakvoj je Rosenborg formi, ni kakava su momčad, dal im netko fali...U svakom slučaju mislim da danas nemaju šanse !

Link to comment
Share on other sites

Giroud daje gol ..kv 1,90(premier) ,ulog 5/10

Arsenal na svom Emiratesu večeras u 21.05 dočekuje njemački Koln. Arsene Wenger je najavio dosta promjena u sastavu, s obzirom da Arsenal već u nedelju igra londonski derbi protiv Chelsea. Ramsey, Ozil, Welbeck, Xhaka, Koscielny, te najskuplje pojačanje kluba Aleksandar Lacazette nisu u kombinaciji za ovaj meč. Giroud, koji je već 3-4 utakmice u potrazi za 100.im golom za Arsenal, večeras utakmicu počinje od prve minute i smatram da je ovo idealna prilika da postigne 100.gol. Giroud će biti izuzetno motivisan da pruži što bolju partiju, jer je dolaskom Lacazettea preselio na klupu. Također i Arsene Wenger je pred ovu utakmicu izjavio kako i dalje puno očekiva od Girouda i da im treba raspucan Giroud za ovu sezonu.

Mogući sastav Arsenala: Ospina- Holding- Mertesacker- Mustafi- Kolašinac- Nelson- Elneny- Wilshere- Iwobi- Walcott- Giroud.

Sretno ko prati. :)

 

Eurobasket(Španija-Slovenija): Goran Dragić 22,5 over kv.1,85..ulog 2/10

Dragić je glavni igrač Slovenije uz Luku Dončića. Ulog je velik, plasman u finale i u takvim utakmicama se očekuje od glavnih igrača da najviše povuku. Španci mogu odigrat kvalitetnu odbranu na njemu, al ja ga očekujem preko 22 poena. Denisa Schrodera su svi očekivali ispod 20 poena protiv Španije uključujući i mene, na kraju je dao 27.Slična situacija sa Shvedom jučer protiv Grčke, tako da očekujem Dragica preko ove granice, jer će Sloveniji biti potreban raspoložen Dragić. 

Link to comment
Share on other sites

prije 23 sati, Rusell2017 said:

Giroud daje gol ..kv 1,90(premier) ,ulog 5/10

Arsenal na svom Emiratesu večeras u 21.05 dočekuje njemački Koln. Arsene Wenger je najavio dosta promjena u sastavu, s obzirom da Arsenal već u nedelju igra londonski derbi protiv Chelsea. Ramsey, Ozil, Welbeck, Xhaka, Koscielny, te najskuplje pojačanje kluba Aleksandar Lacazette nisu u kombinaciji za ovaj meč. Giroud, koji je već 3-4 utakmice u potrazi za 100.im golom za Arsenal, večeras utakmicu počinje od prve minute i smatram da je ovo idealna prilika da postigne 100.gol. Giroud će biti izuzetno motivisan da pruži što bolju partiju, jer je dolaskom Lacazettea preselio na klupu. Također i Arsene Wenger je pred ovu utakmicu izjavio kako i dalje puno očekiva od Girouda i da im treba raspucan Giroud za ovu sezonu.

Mogući sastav Arsenala: Ospina- Holding- Mertesacker- Mustafi- Kolašinac- Nelson- Elneny- Wilshere- Iwobi- Walcott- Giroud.

Sretno ko prati. :)

Slažem se sa prognozom a za igrače iz BIH jako interesantan tip u sportskoj kladionici BH Play po kvoti 3.25 ! Radi se o igri strijelac prvog gola na meču. Ova kladionica inače zna napraviti kikseve a i danas strašno loša analiza ljudi koji su zaduženi za ponudu. Rusell2017 je napisao koji igrači sve fale Arsenalu a oni su 4 od tih igrača uvrstili u ponudu. Moj prijedlog je probati ostale ponudjene strijelce gdje bi prolaz bio sve osim u slučaju prvog gola Girouda ili Wallcotta :/. Mislim da će Giroud biti strijelac veceras ali se nadam da ipak neće prvi zatresti mrežu :) 

Untitled.png

Link to comment
Share on other sites

prije 22 sati, Josma said:

Slažem se sa prognozom a za igrače iz BIH jako interesantan tip u sportskoj kladionici BH Play po kvoti 3.25 ! Radi se o igri strijelac prvog gola na meču. Ova kladionica inače zna napraviti kikseve a i danas strašno loša analiza ljudi koji su zaduženi za ponudu. Rusell2017 je napisao koji igrači sve fale Arsenalu a oni su 4 od tih igrača uvrstili u ponudu. Moj prijedlog je probati ostale ponudjene strijelce gdje bi prolaz bio sve osim u slučaju prvog gola Girouda ili Wallcotta :/. Mislim da će Giroud biti strijelac veceras ali se nadam da ipak neće prvi zatresti mrežu :) 

Untitled.png

 

 

prije 22 sati, Josma said:

Slažem se sa prognozom a za igrače iz BIH jako interesantan tip u sportskoj kladionici BH Play po kvoti 3.25 ! Radi se o igri strijelac prvog gola na meču. Ova kladionica inače zna napraviti kikseve a i danas strašno loša analiza ljudi koji su zaduženi za ponudu. Rusell2017 je napisao koji igrači sve fale Arsenalu a oni su 4 od tih igrača uvrstili u ponudu. Moj prijedlog je probati ostale ponudjene strijelce gdje bi prolaz bio sve osim u slučaju prvog gola Girouda ili Wallcotta :/. Mislim da će Giroud biti strijelac veceras ali se nadam da ipak neće prvi zatresti mrežu :) 

Untitled.png

 Sanchez je u sastavu za večeras. Ne zna se još da li igra od prve minute ili će ući sa klupe. Po meni prije ovo drugo jer je imao lakšu povredu nedavno, igrao je dvije utakmice za Chile u prošloj sedmici i još Arsenal igra derbi u nedelju sa Chelsea. Al opet treba tu sacekati sastav da izadje pred utakmicu. Poznavajuci Sancheza on ce htjeti da igra.

Link to comment
Share on other sites

Steaua - Plzen // Over 2,5 (2,07) bet365

Dvije ekipe koje su se susrele u pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, voljik žrijeba našle su se zajedno u istoj grupi za Europa Ligu. Dvdomeč koji je odigran prije mjesec dana, završio je preko ove granice oba puta, s toga mislim da će tako i biti ovaj put, bez obzira što kladionice misle drugačije. Obje ekipe igraju napadački što se može vidjeti i u prošlim utakmicama gdje je obično padalo dosta golova,pogotovo kada je u pitanju ekipa Plzena. Prvi meč iz nedavnog dvomeča ove dvije ekipe je završen 2-2 dok ne u revanšu Steaua slavila 1-4. Meni dovolja razlog da ih i treci put u mjesec dana odigram preko ove granice. Sretno!

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, JackieJack said:

Hoffenheim - Braga 

Wagner daje gol 2.6 Betfair" rel="external">Betfair 
Kramaric daje gol 2.25 Betfair" rel="external">Betfair 


Hoffenheim u jakom sastavi, Uth i Gnabry nisu ni na klupi tako da sam 90% siguran da bar jedan od ove dvojice daje gol. Ostali nude 1.75-1.90, Betfair" rel="external">Betfair casti puno visim kvotama

Lagano 2.6 pogodeno, Wagner u 26.min zabija :)

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use