Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 12.9.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Celtic - PSG  Oba tima daju gol (2.00) bet365

PSG je trenutno jedna od najboljih ekipa u Evropi. Imaju sjajne igraču skoro na svim pozicijama, dobro su pokriveni od odbrane do vrha napada, gdje su sigurno najjača ekipa na svijetu, s obzirom na njihov fantastični napadački trio Cavani-Mbbape-Neymar. Celtic je u ligu prvaka došao kroz kvalifikacije gdje su izbacili Astanu, ukupnim rezultatom 8:4. Celtic je ekipa koja daje ali i prima puno golova. Na svom stadionu uvijek igraju dobro s obzirom na podršku sa tribina, te su svima nezgodan protivnik. PSG je u odličnoj formi, daju mnogo golova ali i primaju također golove, posebno u trenutcima kada već riješe utakmicu u svoju korist.  Da će PSG zabiti barem jedan pogodak u Glasgowu, u to nema sumnje, a Celtic, s obzirom na ofanzivnu igru PSG-a može iskoristiti svoje brzonoge igrače i preko kontri postići gol PSG-u. Nadam se i vjerujem da će tako biti.

Srbija vs Italia, Evropsko Prvenstvo, 2 sa handicapom ( 6,5 )

Najpre se izvinjavam svim clanovima foruma sto sam ovu analizu stavio u topicu za utorak, o razlozima za to, kasnije u tekstu. Nadam se da pratite basket, i da uzivate u najlepsem kolektivnom sportu. Ako neko smatra da kosarka nije najlepsa kolektivna igra na svetu, morace da mi dostavi neki certifikat ili potvrdu da dovoljno poznaje sport. Moze i potvrda od lekara da je dovoljno zdrav. Fudbal jerste planetarno najpopularnija igra, ali to je samo iz razloga sto je jednostavan sport. Dovoljno je da izletite ispred zgrade, postavite cetiri cigle, i pocnete da igrate tu igru. Mozak vam uopste nije potreban, mozete sklobodno da ga ostavite kod kuce, sto kod basketa nije slucaj. Samo u fudbalu je moguce da glavne zvezde u svojim klubovima budu igraci iz Gane, Senegala, Obale Slonovace, Togoa... basket je previse mentalna igra, da bi afrikanci mogli uopste da je razumeju, a kamoli igraju. Zato sam i srecan, sto te nedodjije ne postoje na kosarkaskoj mapi, a jos vise sam srecan sto igraci iz Senegala kao sto je Mane idu u Liverpool. Kada bi ja nesto odlucivao na ovom svetu, preselio bih celu Afriku u Liverpool, tako da iz ovog blata ne izadju dok god postoje.

Iako je ovo Evropsko Prvenstvo krcato izostancima odlicnih igraca, igra se dobra kosarka. Negde sam procitao da je neko sastavio vise od SEDAM STARTNIH petorkI od igraca koji su izostali sa Evropskog. Pogledajte samo centre koji su izostali, je*** ti sunce... Jokic, Gobert, Vesely, Cirbes, Gortat, Balvin, Fesenko, Asik, Bilan, Zizic, Tomic, Raduljica...ccccc Najlepse od svega je ipak sto prave borbe tek predstoje. mislim da nas tek ceka jos bolji basket. Danas i sutra se igraju cetiri utakmice, a samo je Spanija vs Nemacka jasna sto se tice pobednika. Ostale trI ce biti pravo uzivanje za gledanje, ali mi ne postojimo da bi uzivali, vec da bi se kladili. Sto se mene tice, tek kad postavim opkladu, mogu reci da sam se smirio, i da sam spreman za emocije. Ili cu uzivati, ili cu tesko patiti. Sredine nema.,

Od nedelje popodne sam cekao da izbace kvote za mec Srbija vs Italia. Uopste nije cudno, sto su kvote za ovaj mec izasle poslednje. jos jednom cu izraziti divljenje kladionici bet365, ubedljivo najboljoj kladionici na svetu, koja je hladnokrvno i jedina izbacila kvote istovremeno sa svim ostalim utakmicama. Nisam placen od njih da ih reklamiram, ali se svakako nadam da ce prepoznati trud koji ulazem da ih pomenem. Najvise mi ide na ku..c kada neko od nas kladionicara-amatera napise kako "...mislim da su kladionice ovde pogresile kada su odredjivale kvote..." kladionice pogresile...eeeeeejjjj. Gresimo mi igraci kada igramo gluposti, i samo mi, igraci pravimo pauze. Kladionice nikada ne grese sa kvotama, i nikada ne prave pauze. Kada otvorite web stranicu bet365 budite sigurni da nikada nece biti napisano: "...postovani igraci, pravimo pauzu, jer ste na opeljesili ovaj vikend..." Pa, ipak, usudicu se da napisem da su kladionice ipak pogresile, kada su odredjivale handicap za mec Srbija vs Italia. Spreman sam i da, nakon itakmice priznam da sam bio glup kada sam se usudio da se kacim sa njima, a spreman sam i na uvrede kladionicara koji veruju u ono sto cu napisati u analizi. 

Srbija svakako jeste osakacena pred ovo prvenstvo, kada su u pitanju izostanci. Ali, koja reprezentacija nije. Skola kosarke koja postoji na ovim prostorima, a narocito u Srbiji, omogucava da komotno mozete sastaviti dve selekcije od kojih bi obe pokazale vise od jedne Madjarske, Rumunije, Crne Gore, pa i tesko mi je to da napisem, jednog Islanda, najsimpaticnije nacije na svetu. Da se malo udaljim, kada sam u bedaku, ili kada nisam raspolozen, lepo se spakujem i odem do YouTube.com, ukucam "Euro 2016 Viking clapping of Iceland fans," i odmah se bolje osecam. Jeste da se najpre najezim, ali pomaze. Da se vratim na Srbiju, oni bi od igraca koji nedostaju sastavili bolju petorku od one koju trenutno imaju. Petorka koja nije dosla, Teodosic, Bjelica, Jokic, Raduljica, Stefan Markovic, bi oduvala aktuelnu barem dvadeset razlike. Sistem i organizacija kosarke koja postoji u Srbiji omogucava da su oni i ovakvi dogurali do osam najboljih u Evropi. Oni nisu pozeljan protivnik ni za koga, a to nije najcesce zbog suvog kvaliteta, vec pre svega zbog mentaliteta, odnosno stava prema basketu. Moje misljenje je da je ovo jedna od najgorih selekcija Srbije od kada postoje kao samostalna drzava. Ali, samo kada se gleda kvalitet, sto svakako nije dovoljno da se hladnokrvno kladite protiv njih. U njihovom slucaju, kvalitet je 50 %, a drugih 50% je mentalitet, sto je za nas kladionicare najveca prepreka. Srbija je bila u teskoj grupi, ali SAMO PO IMENIMA, ja mislim da su sami birali ne bi tako dobro izabrali protivnike, pogotovo okolnosti u kojima se te selekcije nalaze. Letoniju su dobili samo jer je bila prva utakmica na turniru, pa su izgubili od Rusa  tri razlike, dobili smesne Turke, najgoru selekciju u njihovoj istoriji. te se zajebavali sa Velikom Britanijom, Belgijom i Madjarskom. Sto se tice igraca, u sportu postoje samo tri tipa igraca. Igracici, igraci  i igracine. Srbija ima samo jednu igracinu Bogdanovica, i jednog igraca Marjanovica, sve ostalo je otpad. Selektor Djordjevic je posebna prica. Ja inace volim samo trenere koji igrace tretiraju kao stoku, a ne kao ljude. Malo ih je, ali ih ima, Obradovic, Alonso, Messina. a najveci je svakako Mourinho.. tako da Djordjevic ovde svakako ne pripada. Ali on je izuzetno uspesan selektor jer ima ono sto malo trenera ima. Postovanje i respekt od igraca. On je tip coveka koji je sve prosao u basketu, i uopste ne verujem da postoji covek koji sme da se usudi nesto da prica sa njim kada je basket u pitanju. Osim toga ima iskustvo igraca, harizmu, i stav, rekao bih smekerski, koji ga cini boljim trenerom nego sto jeste. Igraci znaju ko je on, i sta je bio, pa zato i pruzaju i vise nego sto poseduju, kada je kvalitet u pitanju. Jedini problem sa Djordjevicem je sto taj sistem uspeva u svojoj zemlji, na svom jeziku. Kada se pogleda njegova karijera van Srbije kao trener, dobar svakako, ali nista posebno.  Vodio je Armani Milano, Benetton, Panathinaikos, Bayern i osvojio NULA titula, dok je sa reprezentacijom izgubio DVA FINALA, I TO NAJVECA, Olimpiada u Riu, i Svetsko Prvenstvo u Spaniji. Djordjevic je tip trenera kao sto je Zidane, koji je najveci paradoks kada su treneri u pitanju. Zidane je najuspesniji trener u istoriji velikog Real Madrida, a da u zivotu nije procitao nista deblje od Zabavnika.  Problem je sto i to malo sto je procitao, taj Zabavnik, procitao je pre cetrdeset godina. 

U Italiji se igra dobar basket, i oni solidno rade. Nisu u tri najjace lige Evrope, kada je prvenstvo u pitanju, ali to nista ne znaci. Pogledajte Tursku, najjaca liga u Evropi, klupski prvaci Evrope, a reprezentacija najgora u istoriji. Srozali su se na najnize grane, kao reprezentacija u Evropi su bitni koliko i Dzumhur na ATP Touru. Italija ima solidnu ligu, solidne igrace koji igraju po Evropi, i solidne igrace u NBA. Dobro rade i sa mladima, njihova selekcija Under 19 je pre dva meseca osvojila srebrnu medalju na svetskom prvenstvu. Pa opet, nema ih nigde kada su trofeji u pitanju, bez obzira da li je u pitanju klupski ili reprezentativni ciklus. Kada je Evropsko u pitanju, na postolju ih nema 14 godina, na svetskim prvenstvima NIKADA NISU UZELI MEDALJU, dok su na Olimpijadama zadnji put uzeli srebro pre 13 godina. Trenutno imaju limitiranu, ali veoma solidnu reprezentaciju i DRUGOG NAJBOLJEG EVROPSKOG TRENERA. Messina je odlican trener, posle Obradovica najbolji, a na ovom Evropskom svakako najbolji trener.  Sve utakmice zabara na ovom Evropskom sam odgledao i oni su veoma cudna selekcija, koja mi se veoma svidja. O njima bi mogao da pisem tri dana i tri noci kada bi imao ko da cita. Dva odlicna igraca, igracine Belinelli i Datome, za nijansu manje dobar, ali kvalitetan Melli, i onda mrak, bunar, teske cepanice. Prosecni igraci, pomocni radnici, ali ono sto je veoma vazno pristaju da budu pomocni radnici. To je veoma retka pojava u kolektivnim sportovima da pristanes da budes pomocni radnik. Italija nema krstenog beka, a ni krstenog centra. Prvi bek je Hackett, bek sa najgorim sutem u istoriji kosarke. cak je i veliki Messina, kada je video sa kim ima posla, vecu minutazu dao Filloy-u solidnom igracu. Na centrima su jos gori, cak su se usudili da na Evropsko dodju  SA SAMO DVA CENTRA OD KOJIH  BALDI UOPSTE NE IGRA, A CUSINA SU NAKNADNO POZVALI DVA DANA PRED POCETAK PRVENSTVA. Kada bih mogao da biram, i kada bi mi neko uopste ponudio, pre bih trenirao Italiju nego Spaniju. Italijani igraju celo prvensto sa tri igraca, ali imaju kvalitet koji sam ja video samo u selekciji Slovenije. Mir u svlacionici, kompaktna ekipa, sa dobrim odnosom prema nacionalnom dresu, i sto je najvaznije, VECINA IGRACA PRIHVATA EPIZODNE ULOGE. Belinelli, Datome i Melli su odlicni na ovom prvenstvu, i ja u Srbiji ne vidim treceg pored Bogdanovica i li-la Marjanovica. O Belinelliju bih najradije napisao poseban post, ali za sada samo nekoliko recenica. Ako organizatori ovg takmicenja ne uvrste Belinellija u najbolju petorku prvenstva napravicu skandal. :) Najpre cu napisati protestno pismo, a zatim preduzeti konkretne poteze. poteze koje rade u netolerantnim zemljama. Eeeej, ljudi jel znate da postoje samo cetiri grada u kojima gay ljudi ne mogu da se prosetaju slobodno kada je Gay Pride u pitanju. Mislim, mogu da se prosetaju, ali ce im to biti poslednja setnja u zivotu. Ta cetiri grada se zovu Beograd, Sarajevo, Moskva i Istanbul. Ne racunam ekstremne zemlje, Severnu Koreju, Iran, Filipine i sve arapske zemlje. Dakle, organizatori Evropskog Prvenstva, ako Belinelli ne bude uvrsten u idealnu petorku preduzecu najbolje resenje koje imaju netolerantne zemlje.  Hapsenje, sudjenje, metak, sahrana i to sve do 14 h da se stigne kuci na rucak.  Belinelli ima sve ono sto pravi sampion treba da ima. Deset godina je u NBA, zaradio ogromne pare, osvojio prsten, promenio osam NBA klubova, zaradio dozivotnu NBA penziju od 17.000 $ mesecno, i svakako nema potrebu bilo kome da se dokazuje. Pa ipak, on je na prvenstvo dosao spreman, daje sve od sebe, vuce reprezentaciju, trpa sa svih strana, bori se kao da tek treba da potpise neki ugovor. Sve to ne radi jer ima neke koristi, vec jer tako treba, kada je vec dosao. Tako treba jer se tako postuje dobar trener, tako se postuju saigraci, tako se odnosi prema nacionalnom dresu. Kada je u pitanju kolektivni sport, postoje samo dva puta. Da saigraci , odnosno otpaci od igraca ne prihvate zvezde u timu, i traze za sebe minute i lopte, ili da ti isti otpaci prihvate epizodne uloge, i rade prljave poslove za zvezde u timu. U prvom slucaju, sledi vam propast, i zato sam posebno srecan sto su francuska govna vec kod kuce. U drugom slucaju, samo je nebo granica, cak i ako nemate suvi kvalitet, a to pokazuju Italija, i narocito Slovenija. Zabari su lako razvalili Izrael dvadeset razlike, lagano Ukrainu i Finsku, na misice Gruziju a izgubili od Litvanije i Nemacke. 

Rezon za kladjenje na Italiju sa handicapom je: najpre da ponovim da sam dan i po cekao da izadju kvote, i usudicu se da napisem, iako cu verovatno ispasti glup, da handicap nije realan, ili preciznije da je preteran. Ja ocekujem tesku i izjednacenu utakmicu, a 6,5 je prilicno visok handicap. Italija je odigrala mnogo vise teskih ili barem tezih utakmica od Srbije koja se prosetala do osam najboljih. Italija ima najboljeg trenera na turniru, mnogo boljeg nego sto ima Srbija. Sto se mene tice, zabari igraju posteno, dobro se odnose prema dresu, kompaktni su, iako igraju sa tri igraca, bez centara, i sa invalidima na poziciji beka. Srbija ima kvaliteta, ali su cak tri utakmice odigrali lagano, taman toliko da otaljaju kada vec moraju da se znoje. Dakle, moj rezon je da ocekujem tesnu utakmicu, ocekujem da ce odlucivati detalji, odnosno kako ce igraci pristupiti mecu, pa kad vec odlucuju detalji, opredelio sam se za detalj od 6,5 kao sto je handicap.  Jedan od vaznih faktora koji me je prelomio je i sto po mom misljenju ova selekcija Srbije, ovi igraci trenutno, u nekim drugim vremenima i okolnostima ne bi bili u prvih 20 prave selekcije Srbije. Sa druge strane, Italija igra sa onim sto najbolje ima. A...da, jos jedan detalj, i to vazan, koji je uticao na mene. U pripremnom periodu, Italija je igrala sa Holandijom neku nevaznu utakmicu, i tu se desio incident gde je NBA igrac, i veoma vazan sraf za zabare Danilo Gallinari nokautirao holandjana Koka. To je bio takav knockout da je ovaj ludak polomio saku, a video postao pravi hit na drustvenim mrezama. Messina je jos na toj utakmici poslao ludaka najpre u bolnicu, pa kuci, kao sto rade pravi treneri. Pridrzava se osnovnog trenerskog principa. Ukoliko imate jednu budalu u timu, najurite ga smesta. Ako imate dve budale u timu, napustite selekciju. Ukoliko imate cak tri budale vec juce ste smenjeni trener. 

Moguci rizik da propadnem: kao prvo, na Srbiju se ne bih kladio ni da igraju kosarkasku utakmicu protiv Liverpoola ili Arsenala. Kada je fudbal u pitanju, protiv Liverpoola bih smeo da igram i da igraju protiv Mladost Zdralova. Zbog mentaliteta, Srbija moze ravnopravno odigrati na jednu utakmicu i sa San Antoniom. Ako odigraju tvrdo i na centre, mogu da potope zabare koji ceo turnir igraju bez centara. Zbog trenera kao sto je Djordjevic, igraci mogu da odigraju kao dopingovani, iako nemaju kvalitet. Ova utakmica je vise za izbegavanje, nego za kladjenje. Mozda neki live, ali onda sebi ne bih mogao da oprostim sto nisam iskoristio handicap. ukoliko utakmica bude egal.  

Koliko sam siguran: nisam bas ubedjen u ono sto cu da odigram, ali ovo je novcano najveci ulog koji sam odigrao u novoj sezoni, a poceo sam tek pre nesto manje od mesec dana. Posto nisam bio siguran kako da iskoristim ovu ponudu, ovaj par sam pojacavao kao dubl sa raznim Chelsea-ima, ManUtd,-ima,  Zenith-ima, a trpao sam ga cak i za sledeci vikend, uvek kao dubl. 

Iako se mec igra u sredu, analizu sam postavio danas iz nekoliko razloga. Usudio sam se da pomislim da handicap nije realan, pa sam hteo da to podelim sa vama. Ukoliko kladionice u medjuvremenu to promene, racunajte da sam genije. Ukoliko se to ne desi, slobodno me zovite idiotom. 

PREPORUKE

Ovo je drugi razlog, zasto sam post postavio danas. Nema veze sa kladjenjem.

Uzivajte u utorak i sredu u basketu. Tri od cetiri utakmice ce biti sjajne. Za vreme utakmice Nemacka vs Spanija obavite sve sto je potrebno, a onda se izljubite sa najblizima i uzivajte.  Slovenija i Lettonija ce biti spektakl, mislim da ce prstati od dobre kosarke. Preporucujem neki over, mada su kladionice sramno podigle granicu. Moja omiljena kladionica daje vise opcija kada je igra Over/Under u pitanju, i za sada sam odabrao najnizu utakmicu. Gledajte Sloveniju, ima vise razloga. Kokoskov je treci najbolji evropski trener iako radi u USA. Radi odlican posao sa Slovenijom. Sve ono sto sam napisao za Italiju, vazi i za njih. Samo dva extra igraca, a cela ekipa ih prihvatila, i podredila sebe kolektivu. 

Gledajte Doncica. najveceg talenta u istoriji basketa od Drazena Petrovica kada su u pitanju evropski igraci. To se zove suvi talenat koji se radja jednom u ko zna koliko godina. Gledajte ga i kada gresi. Brzo ce otici u NBA, a onda ga, barem neko vreme necemo gledati u punom sjaju. 

U sredu gledajte obavezno Grke protiv Rusa. Sve ono sto sam napisao za Francuska govna, odnosilo se i na Grke. Po imenima, odmah iza Spanaca, a igrali su gore od Turaka. A onda se trgli i brutalno pocistili Litvaniju. Ko zna koje je zapravo njihovo pravo lice. Dobra ekipa, najgori trener na turniru, ceo turnir odigrali na nivou Bernarda Tomica, a onda odigrali jednu utakmicu kao Federer u Halle-u protiv smesnog Aleksandra Zvereva 6:1, 6:3 za manje od sat vremena. Da sam prisustvovao tom mecu uzivo, ili jos gore, platio ulaznicu, trazio bih od organizatora da mi vrate novac.  

Ako na forumu ima mladih koji se bave kosarkom, ne gledajte Hacketta koji igra beka u sastavu Italije. Ako ga vec gledajte, nemojte nista memorisati. Taj nema pojma, zapravo nema nista, nema sut, nema mozga, jedino se trudi. Da budem precizniji, simpatija nije dovoljna da izadjete sa devojkom uvece. 

Ne gledajte Liverpool vs Sevilla. Zivot je kratak i dovoljno lep da ne gubite vreme na gluposti. Jednostavno je, od 40.000 spermatozoida, samo jedan je prosao, preziveo. Svi ostali su crkli. Taj jedan ste vi. Ne trosite dragocene sekunde svoga zivota na smece iz Senegala, Cameruna i Egipta.

Olympiacos - Sporting over 5 cards 1.85 bet365 4/10

Mec koji mi je prvi skrenuo paznju kad sam video selekciju arbitra za ovo kolo LS, ovo mi je mozda i za jaci ulog od 4/10 ali cu razmisliti jos malo do sutra pa mozda i pojacam za jos 2 unita. 

Stvar je sledeca, ova 2 tima ce se boriti za trece mesto koje vodi u LE. Stoga je ovaj mec jako vazan jer po meni nemaju sta traziti dalje pored Juventusa i Barcelone. Naravno da se nece predati, ali u isto vreme nece imati bolju priliku za 3 poene od ove tj. jos jednog uzvratnog meca. Oly kod kuce tvrd zbog navijaca i atmosfere, Sportingu sigurno nece biti lako. Najvaznije, mec sudi
Viktor Kassai, meni jedan od drazih sudija. Prosek jeste 4.47 zutih i 0.19 crvenih po mecu, ali je u sjajnom nizu gde je u poslednjih 14 meceva kojih je sudio pokazao 5 ili vise kartona. Sudio je ove sezone jedan mec kval LE izmedju BRuggea i AEK-a te podelio 7 zutih i crveni. Retko kad oprasta grube i nesportske prekrsaje, a i ima konstantan kriterij. Bice ovdematerijala za kartone, i jedni i drugi temperamentni timovi, Oly bi sam trebao sakupiti 3 kartona a i Sporting nije nista bolji, tako da over u glavu.

Cisto radi komparacije, marathonbet koji racuna samo zute nudi 1.43 na over 5 cards, a bet365 koji racuna i crveni 1.85, s tim je ovde value na ovoj granici i po ovoj kvoti :)

Manchester United FC - FC Basel (20:45)
Sudac: Ruddy Buquet (FRA)
JLSNoQA.jpg

FC Bayern München - RSC Anderlecht (20:45)
Sudac: Paolo Tagliavento (ITA)
9JihKex.jpg

Celtic FC - Paris SG (20:45)
Sudac: Daniele Orsato (ITA)
xQecRKt.jpg

Chelsea FC - Qarabağ FK (20:45)
Sudac: Anastasios Sidiropoulos (GRE)
p9W82j3.jpg

AS Roma - Club Atlético de Madrid (20:45)
Sudac: Milorad Mažić (SRB)
h4CcPdw.jpg

FC Barcelona - Juventus FC (20:45)
Sudac: Damir Skomina (SVN)
aebjh4x.jpg

Olympiacos FC - Sporting CP (20:45)
Sudac: Viktor Kassai (HUN)
Q1INWmV.jpg

Celtic - PSG 2 (1.25) bet365

Celtic će se suočiti sa PSG-om u svojoj prvoj utakmici Lige prvaka u skupini B. PSG je doveo Neymara i Mbappea u svoju momčadi, zajedno sa Dani Alvesom, kako bi se natjecali i možda čak i osvojili ovogodišnji naslov Lige prvaka. Njihova skupina je malo neugodna, ali bi trebali biti u stanju da pobijede momčad poput Celtica kojima će nedostajati njihov ključni igrač Dembele. Celtic je dominantna momčad u Škotskoj pod vodstvom Brendana Rodgersa, ali nemaju baš ekipu koja bi mogla pobijediti PSG. Vjerujem u pobjedu PSG-a u ovoj utakmici. Sretno!

NYizUYN.jpg

Bayern Munich - Anderlecht | Pobjeda Bayerna bez primljenog gola (1.66) bet365

Anderlecht igra u Ligi prvaka nakon 14. godina. Anderlecht je već igrao 6 utakmica u Ligi prvaka. Pobijedili su dvije, remizirali dvije i izgubili dvije, ali najzanimljiviji podatak je da su postigli samo 6 golova u tim utakmicama. Naravno, svi igrači će imati više motivacije i trudit će se više. Međutim, mislim da neće uspjeti uraditi ništa u Njemačkoj. Bayern Munchen još uvijek dominira domaćom ligom. Ostvarili su 16 pobjeda u posljednjih 17 utakmica Lige prvaka kod kuće. Uspjeli su zadržati mrežu netaknutom u 9 od tih 17 utakmica kod kuće, ali očito je da su sve te momčadi bile jače od Anderlechta. Očekujem pobjedu Bayerna bez primljenog gola. Sretno svima!

jAd9BoP.jpg

Manchester United - Basel | EH 0-2 (2.25) bet365

U ovoj utakmici mislim da bi domaća momčad mogla pobijediti vrlo lako i želim da probam ovaj europski hendikep 0-2, jer je koeficijent zaista odličan, a pobjeda Uniteda od 3-0 na Old Traffordu nije nemoguće. Odlično su započeli ovu sezonu i ako budu igrali protiv Basela pola od onoga što su u  svoje prve dvije utakmice u Premier ligi, mislim da bi mogao biti i veći rezultat od 3-0, no želim oprobati ovaj hendikep. Gostujući tim nije loš, ali dolaze nakon vrlo lošeg poraza kod kuće u svojoj ligi. Sretno!

SQMbff2.jpg

On 9/11/2017 at 22:19, JackieJack said:

Olympiacos - Sporting over 5 cards 1.85 bet365 online kladionica">bet365 4/10

Mec koji mi je prvi skrenuo paznju kad sam video selekciju arbitra za ovo kolo LS, ovo mi je mozda i za jaci ulog od 4/10 ali cu razmisliti jos malo do sutra pa mozda i pojacam za jos 2 unita. 

Stvar je sledeca, ova 2 tima ce se boriti za trece mesto koje vodi u LE. Stoga je ovaj mec jako vazan jer po meni nemaju sta traziti dalje pored Juventusa i Barcelone. Naravno da se nece predati, ali u isto vreme nece imati bolju priliku za 3 poene od ove tj. jos jednog uzvratnog meca. Oly kod kuce tvrd zbog navijaca i atmosfere, Sportingu sigurno nece biti lako. Najvaznije, mec sudi Viktor Kassai, meni jedan od drazih sudija. Prosek jeste 4.47 zutih i 0.19 crvenih po mecu, ali je u sjajnom nizu gde je u poslednjih 14 meceva kojih je sudio pokazao 5 ili vise kartona. Sudio je ove sezone jedan mec kval LE izmedju BRuggea i AEK-a te podelio 7 zutih i crveni. Retko kad oprasta grube i nesportske prekrsaje, a i ima konstantan kriterij. Bice ovdematerijala za kartone, i jedni i drugi temperamentni timovi, Oly bi sam trebao sakupiti 3 kartona a i Sporting nije nista bolji, tako da over u glavu.

Cisto radi komparacije, marathonbet">marathonbet koji racuna samo zute nudi 1.43 na over 5 cards, a bet365 online kladionica">bet365 koji racuna i crveni 1.85, s tim je ovde value na ovoj granici i po ovoj kvoti :)

Apsolutno podržavam sve napisano i planirao odigrati over kartona ovdje svakako. Mislim da je ovo danas daleko najbolja utakmica za taj tip oklade. 

Unibet ima granicu od 4,5 kartona i sasvim pristojan koeficijent pa preporučujem da se odigra ili u bet365 ili u unibet. Kod bet365 u slučaju 5 kartona dobivate povrat uloga a sa 6+ ste pogodili. unibet pak ima za 0,20 manji koeficijent ali ste sa već 5+ kartona pogodili pa vidite koja opcija vam se više sviđa. Mislim da su obje dosta dobre.

4qCD1mV.png

Koliko je ovo dobra oklada najbolje govori usporedba sa Marathon kladinicom koju je napravio @JackieJack

Roma - Atl. Madrid over 4.5 cards 1.66 bet365

Ko je bio brzi mogao je juce ovo uhvatiti po kvoti 2.03 kod Unibeta, ali i ovo nije nimalo lose po ovoj granici. Mazic sudi mec Rome i Atletica, bice ovo zajebana grupa posto je tu Chelsea pored ova 2 tima, videcemo koji ce tim osim Chelsea ici dalje. Ocekujem jedan egal mec koji nece biti rano resen. I jedni i drugi znaju prikupiti po nekoliko kartona na ovakvim mecevima kad nema prastanja, kod Atletica pola ekipe kandidati za karton, i Roma ima svoje kostolomce, samo da Mazic ne zakine za koji karton. Inace, kriterij Mazica se promenio u poslednjih godinu-godinu i po te 80-90% svojih kartona daje u drugom pol, ali valjda ce podeliti bar 5. 

Mec je od velikog znacaja za oba tima, Chelsea ima penal kod kuce protiv Qarabaga i tu je 95% 3 boda za Engleze, tako da ce ovde svaki bod biti bitan jer jedna od ove 2 ekipe ide dalje pored Chelsea, pitanje je samo koja.

prije sat vremena, JackieJack said:

Roma - Atl. Madrid over 4.5 cards 1.66 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Ko je bio brzi mogao je juce ovo uhvatiti po kvoti 2.03 kod Unibeta, ali i ovo nije nimalo lose po ovoj granici. Mazic sudi mec Rome i Atletica, bice ovo zajebana grupa posto je tu Chelsea pored ova 2 tima, videcemo koji ce tim osim Chelsea ici dalje. Ocekujem jedan egal mec koji nece biti rano resen. I jedni i drugi znaju prikupiti po nekoliko kartona na ovakvim mecevima kad nema prastanja, kod Atletica pola ekipe kandidati za karton, i Roma ima svoje kostolomce, samo da Mazic ne zakine za koji karton. Inace, kriterij Mazica se promenio u poslednjih godinu-godinu i po te 80-90% svojih kartona daje u drugom pol, ali valjda ce podeliti bar 5. 

Mec je od velikog znacaja za oba tima, Chelsea ima penal kod kuce protiv Qarabaga i tu je 95% 3 boda za Engleze, tako da ce ovde svaki bod biti bitan jer jedna od ove 2 ekipe ide dalje pored Chelsea, pitanje je samo koja.

Odigrao sam oba tvoja prijedloga i  Olympiacos over 4.5 i Romu over 4.5,plus Benficu over 3.5,to mi je premala granica za španjolskog suca Undiana Mallenca. Nije to onaj stari Undiano,ali opet računam da je ovo jako bitna utakmica za obje ekipe,ne očekujem neku laganu utakmicu i razvaljivanje Benfice,plus tu mislim da će se vodit žestoka borba za 2.mjesto,gdje ne bi davao nikome preveliku prednost,vjerujem da je United ipak koplje ispred svih. Tako da računam da će ovdje važnost utakmice ipak odigrat presudnu ulogu i da će Undiano nekako dati ta 4 žuta,jer daleko od toga da je Benfica neka korektna ekipa,općenito svi portugalci i Porto i Sporting i Benfica često znaju igrati prljavo. Ta 3 para sam rotirao i igrao doubleove,ali mi je prvi pick Kassai over,jer mislim da je trenutno uz Brycha uvjerljivao najjači sudac što se tiče dijeljenja javih opomena...

prije 8 sati, Koki22 said:

Odigrao sam oba tvoja prijedloga i  Olympiacos over 4.5 i Romu over 4.5,plus Benficu over 3.5,to mi je premala granica za španjolskog suca Undiana Mallenca. Nije to onaj stari Undiano,ali opet računam da je ovo jako bitna utakmica za obje ekipe,ne očekujem neku laganu utakmicu i razvaljivanje Benfice,plus tu mislim da će se vodit žestoka borba za 2.mjesto,gdje ne bi davao nikome preveliku prednost,vjerujem da je United ipak koplje ispred svih. Tako da računam da će ovdje važnost utakmice ipak odigrat presudnu ulogu i da će Undiano nekako dati ta 4 žuta,jer daleko od toga da je Benfica neka korektna ekipa,općenito svi portugalci i Porto i Sporting i Benfica često znaju igrati prljavo. Ta 3 para sam rotirao i igrao doubleove,ali mi je prvi pick Kassai over,jer mislim da je trenutno uz Brycha uvjerljivao najjači sudac što se tiče dijeljenja javih opomena...

Moze i Benfica over 3.5, to sam iskreno i ja uzeo juce ali aj da ne preterujem sa predlozima ovde jer sumnjam da ce ama bas sve doci. Bilo koji Spanac na 3.5 je value, malo me plasi CSKA jer ne igraju atraktivan fudbal gde se igra otvori i bude vise sanse za kartone ali eto valjda ce sakupiti bar 4

On 11. 09. 2017. at 21:19, JackieJack said:

Olympiacos - Sporting over 5 cards 1.85 bet365 online kladionica" rel="external">bet365 4/10

Stvar je sledeca, ova 2 tima ce se boriti za trece mesto koje vodi u LE. Stoga je ovaj mec jako vazan jer po meni nemaju sta traziti dalje pored Juventusa i Barcelone. Naravno da se nece predati, ali u isto vreme nece imati bolju priliku za 3 poene od ove tj. jos jednog uzvratnog meca. Oly kod kuce tvrd zbog navijaca i atmosfere, Sportingu sigurno nece biti lako. Najvaznije, mec sudi
Viktor Kassai, meni jedan od drazih sudija. Prosek jeste 4.47 zutih i 0.19 crvenih po mecu, ali je u sjajnom nizu gde je u poslednjih 14 meceva kojih je sudio pokazao 5 ili vise kartona. Sudio je ove sezone jedan mec kval LE izmedju BRuggea i AEK-a te podelio 7 zutih i crveni. Retko kad oprasta grube i nesportske prekrsaje, a i ima konstantan kriterij. Bice ovdematerijala za kartone, i jedni i drugi temperamentni timovi, Oly bi sam trebao sakupiti 3 kartona a i Sporting nije nista bolji, tako da over u glavu.

Cisto radi komparacije, marathonbet" rel="external">marathonbet koji racuna samo zute nudi 1.43 na over 5 cards, a bet365 online kladionica" rel="external">bet365 koji racuna i crveni 1.85, s tim je ovde value na ovoj granici i po ovoj kvoti :)

Hvala za ovo...Donijelo mi pare :)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use