Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 7.9.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Pau Gasol under 15.5 1.85 unibet

Gasola gadjam under danas protiv Madjara, Spanija je sigurno prva i nema potrebe siliti sa glavnim igracima. Madjarima isto ovo ne treba. Naravno, postoji velika mogucnost da Pau uopste ne zaigra ali svakako imamo povrat uloga ukoliko to bude slucaj, isplati se probati, granica dobra pod ovim okolnostima.

Link to comment
Share on other sites

Willy Hernangomez over 8,5 skokova 1.85 unibet

Sličnu situaciju smo imali neki dan kada je Španjolska igrala protiv Rumunjske, samo ovaj put biram skokove umjesto poena. Mislim da bi i poeni trebali doći, unibet ih je otvorio sa 10,5 i onda digli na 13,5 a kod nas će u lokalima sigurno biti negdje oko 10,5, a sada evo nekoliko razloga zašto ovo igram. Kao prvo, Španjolska je sigurno prva i ova utakmica protiv Mađarske im ništa ne znači. Pau je neki dan protiv Rumunjske odmarao a to očekujem i u ovoj utakmici. Marc će vjerojatno igrati ali ne bi trebao puno. To otvara dosta prostora braći Hernangomez i ekipi. Willya sam igrao eto u toj utakmici protiv Rumunjske  i ostao je točno na tadašnjoj granici tj 9 poena i fulao bacanje za over. To je bilo u trećoj četvrtini, igrao je čitavu posljednju i u njoj ne da nije uputio loptu prema košu nego je nije ni dobijao u napadu, dok su se svi ostali preseravali. Mislim da to ovdje neće biti slučaj ali svejedno sam uzeo skokove jer mislim da je ovo fina granica. Na prosjeku je od 9,5 skokova po utakmici. Po utakmicama je to izgledalo ovako: Crna Gora 9, Češka 11, Rumunjska 13, Hrvatska 5. Prosjek mu je pao radi tog jednog undera kontra Hrvatske ali tu je odigrao i samo 10 minuta. U ovoj ga utakmici očekujem na barem jedno 25 minuta što bi mu trebalo biti dovoljno da pokupi barem 9 skokova. Mađarska je loša na centru i Willy tu neće imati problema i mogao bi pokupiti i nešto napadačkih skokova (do sada što se njih tiče: 1, 3, 3, 3), a u obrani većinu lopti pokupi jer bude najveći na terenu od svojih (samo su veći Marc i Pau Gasol koji su tada na klupi). Očekujem opušteno utakmicu sa dosta šuteva izvana i većinu otpadaka bi trebao pokupiti Willy i mislim da se isplati odigrati po ovoj granici.

Link to comment
Share on other sites

@JackieJack je pisao za Gasola starijeg, istu situaciju očekujem i za mlađeg iako bi on trebao zaigrati. Slična situacija mogla bi biti i sa Bogdanovićem koji bi kod nas trebao biti na 17,5 ili 18,5 (npr unibet 16,5 i under 1.60). Situacija je riješena, nema potrebe da uopće igra i ako bude ikako igrao očekujem da bude nešto sitno.

Link to comment
Share on other sites

http://sport.hrt.hr/404032/video-saric-prvo-ceska-a-onda-najvazniji-ispit-ove-generacije

prije 18 minute, canca said:

@JackieJack je pisao za Gasola starijeg, istu situaciju očekujem i za mlađeg iako bi on trebao zaigrati. Slična situacija mogla bi biti i sa Bogdanovićem koji bi kod nas trebao biti na 17,5 ili 18,5 (npr unibet">unibet 16,5 i under 1.60). Situacija je riješena, nema potrebe da uopće igra i ako bude ikako igrao očekujem da bude nešto sitno.

http://sport.hrt.hr/404032/video-saric-prvo-ceska-a-onda-najvazniji-ispit-ove-generacije

Evo Aco Petrovic kaze da sutra odmara Zorica i Tomasa a da ce glavni igraci znaci Bogdanovic/Saric na 10-15 minuta biti, dobar pick je Bojan under 17.5 kod Supersporta a i Saric manje 14.5...

Link to comment
Share on other sites

prije 44 minute, Hugh said:

Hrvatska, Rusija, Srbija i Crna Gora  - njihove pobjede danas

Da li ima naznaka da ce netko kalkulirati sa porazom radi boljeg rangiranja u knockout fazi? Jer vidim da bi svima dobro dosla pobjeda danas,  objektivno su jaci.

Hrvatskoj i Crnoj Gori ne treba, sigurno su drugi odnosno treći, a pobjede trebaju Rusiji, Srbiji , Turskoj i Latviji (oni međusobno igraju) radi pozicija i svi žele izbjeći Španjolsku, npr Latvija može završiti prva a može četvrta.

Edit: Crna Gora može završiti četvrta na kraju jedino ako izgubi od Rumunjske a Mađarska dobije Španjolsku, što je nekako nerealno za očekivati.

Link to comment
Share on other sites

Popović over 6,0 2.02 Marathon/ Germania 6,5

Valjda će i netko od lokala ubaciti Markišu u ponudu (Edit: ubacila Germania 6,5), a ova granica i kvota u Marathonu su mi must take. Hrvatska danas igra nebitnu utakmicu kontra Češke, sigurno smo drugi a Češka nema šanse za prolaz. Očekuje se odmaranje glavnih igrača, Aco je najavio da će nositelji igre odreagirati sa klupe i da će igrati 10-15 minuta. Odmarat će Tomas i Žorić, a igru će diktirati igrači koji nisu puno igrali do sada i kao što je sam Aco rekao "mislim da je to njima sjajan motiv da odrade tu utakmicu na kvalitetan način". Popović je na prosjeku od 6,3 poena po utakmici na ovom Eurobasketu. Zabijao je: Mađarskoj 2, Rumunjskoj 9, Crnoj Gori 3 i Španjolskoj 11. Jeste da je on najstariji u reprezentaciji sa 35 godina i nekako bi bilo logično da i on odmara ali će on dobiti svojih minuta jer se nije previše trošio tijekom utakmica, igrao je većinom između 15 i 20 minuta. Danas ga očekujem na parketu barem 20-ak minuta. Ukić ima problema sa leđima, nije igrao protiv Španjolske i mislim da ga neće puno koristiti Aco, ako ga ikako bude i koristio. To znači da od playeva ostane samo Popović dok mu u tom segmentu može pripomoći i Simon ili eventualno Krušlin. Pop uzima više trica nego dvica, pa je do sada po utakmica trice šutirao: 0/3, 3/3, 1/2, 2/4. Očekujem da će danas šutnuti barem tri, vjerojatno će uzeti i koju dvicu i izboriti možda koje slobodno. Vidjeli smo protiv Španjolske kako to izgleda kada se on oslobodi i kada se sve uzme u obzir, mislim da se ovo sigurno isplati uzeti, pogotovo po ovoj granici i kvoti.

Edit: 3 poena... igrao čitavih 7 minuta

Link to comment
Share on other sites

Rumunjska bez najboljeg igrača danas:

"I felt a pain in femoral biceps and I continued to play with Spain, plus yesterday's match with Hungary, I hope it did not get worse. I have thorough medical examinations today and we'll see if there's a muscle break or something else. I can not force, so in the last match, unfortunately, I will not be on the field, "Vlad Moldoveanu said on Wednesday for News.ro.

http://adpres.net/romania-joaca-in-aceasta-seara-ultimul-meci-la-eurobasket-2017-vlad-moldoveanu-out/?fref=gc&dti=1684181068461357

Link to comment
Share on other sites

RoPS - PS Kemi | NOGOMET

Danas će se u finskom prvenstvu za bodove boriti Rops i PS Kemi, a naša je prognoza pobjeda domaće momčadi.
Rops je trenutačno nešto bolje plasiran od današnjeg suparnika (Rops je osmi, a Kemi deseti na ljestvici), no najveći razlog vjere u Rops je činjenica da ta momčad uistinu dobro igra na svom travnjaku. Kroz cijelu sezonu. Tamo je Rops ostvario sedam pobjeda, remi i četiri poraza, odnosno, od devet pobjeda ukupno u sezoni sedam je ostvario pred svojim navijačima.
Isto tako, ovaj ogled Rops dočekuje u vrlo dobrom raspoloženju koje su stvorile zadnje dvije uvjerljive domaće pobjede u nizu (protiv Mariehamna 3-0 i Inter Turkua 4-2). A, oba su ta sastava objektivno nezgodniji suparnici od Kemija.
U gostima je Kemi, pak, ove sezone upisao četiri pobjede, remi i sedam poraza, a međusobni sudar ove sezone, kada je Kemi bio domaćin, završio je bez pobjednika (1-1).

Osasuna - Albacete | NOGOMET

U četvrtak će utakmicu 2. kola španjolskog Kupa kralja međusobno odigrati dva drugoligaša, Osasuna i Albacete.
Osasuna je prošlogodišnji prvoligaš i klub koji je unatoč lošem startu i dalje jedan od favorita u drugoj ligi za ulazak (u ovom slučaju povratak) u Primeru. Rekli smo da je start u sezonu Osasune bio loš, još je uvijek bez pobjede (dva remija i jedan poraz).
Kao domaćin Osasuna je oba puta remizirala, oba puta je odigrala 1-1 (protiv druge momčadi Seville i Huesce).
No, ima momčadi koje su još negativnije kročile u drugoligašku sezonu, a jedan od tih sastava je i Albacete. Taj klub ima jedan remi i dva poraza, a ujedno je jedna od tek dvije momčadi (uz Lugo) koja nije postigla niti jedan pogodak u 270 odigranih prvenstvenih minuta.
Ovo bi stoga mogla biti idealna prilika za Osasunu da ostvari prvu pobjedu u novoj sezoni i da krene s nizom takvim pozitivnih rezultata kakva i očekuju navijači. Uostalom, Osasuna je i realno bolja od Albacetea, a i domaćin je ovom prilikom.

Turska - Latvija | KOŠARKA

U posljednjem kolu skupine D Europskog košarkaškog prvenstva, fazi koja se odigrava u Istanbulu, domaćin Turska igra protiv Latvije.
I jedna i druga reprezentacija su osigurale nastup u osmini finala, no time nisu okončani poslovi koje moraju obaviti u skupini. U slučaju poraza Turska će ostati na sadašnjem četvrtom mjestu što znači da joj osmina finala donosi najteže moguće iskušenje, a to je utakmica protiv prvog favorita cijelog prvenstva -Španjolske. Turska to žei izbjeći, pobijediti i dobiti za suparnika Hrvatsku.
Latvija, dakako, isto želi pobjedu u ovom zadnjem kolu čime bi sigurno ostala u gornjoj polovici ljestvice skupine D, a to znači isto tako izbjegavanje Španjolske, ali i Hrvatske, te daleko lakšu utakmicu u osmini finala.
Ako gledamo talent i mogućnosti pojedinaca onda je Latvija jedan ili dva koraka ispred sadašnje generacije turskih košarkaša. Uostalom, Porzingis (New York) i Bertans (San Antonio) su sami vjerojatno jači od kompletne Turske.
No, ovdje govorimo o ludoj potpori koju će imati Turci i mogućem nesnalaženju ipak razigrane i ponekad naivne Latvije u takvim okolnostima. Iako je Latvija, ponavljamo, jača, ovdje očekujemo pobjedu domaćina.

V.Williams - Sl.Stephens | TENIS

Jedan polufinalni ogled u ženskom dijelu US Opena će odigrati dvije domaće tenisačice: Venus Williams i Sloane Stephens.
U godini kada je Serena igrala vrlo malo njena starija sestra izuzetno dobro obavlja sve važne turnire pa moramo naglasiti da je na US Openu Venus izborila treće ovogodišnje polufinale na Grand Slam turnirima.
Stephens je, pak, na putu povratka poslije ozljede i zasad u New Yorku sve odlično obavlja. Trenutačno tek 83. tenisačica na svijetu, koja jasno vrijedi daleko više, ponovno igra žestoko, gromovito i s mnogo samopouzdanja.
U karijeri su njih dvije igrale samo jednom, prije dvije godine je Stephens dobila meč u Roland Garrosu (7-6, 6-1). Inače, obje su se kroz četvrtfinale probile na identičan način, tako što su morale igrati tri seta i treći dobile u drami tie-breaka. Venus je bila bolja od Kvitove, a Stephens od Sevastove.
Premda joj mnogi ne vjeruju zbog godina, mi ne želimo niti za milimetar umanjiti mogućnosti Venus Williams jer su one velike. I u ovom trenutku nam se čini kao bolja opcija za klađenje od Stephens. Venus manje griješi, servisom radi veću prednost, žestoka je s osnovne linije…

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Flamengo – Cruzeiro. | NOGOMET

Flamengo lovi na Maracani prednost kako bi na uzvrat u Belo Horizonte otišao sa što povoljnijim omjerom. Domaćini iz Rio de Janeira imaju 6 naslova prvaka, a Kup su osvojili triput (zadnji put 2013). godine. U prvenstvu su nakon 22 kola na 5. mjestu, vode bitku za plasman u Kup Libertadores (plasirat će se 4 najbolja), a u Kupu su na putu do finala eliminirali jake rivale kao Santos i Botafogo. Prvi strijelac i svakako glavni as im je Diego, nekadašnji reprezentativac i igrač Werdera, Juventusa, Wolfsburga, Atletica Madrid…

Cruzeiro ima po 4 titule prvaka i osvojena Kupa. U prvenstvu su trenutno za samo jedno mjesto iza domaćina, (6., imaju 4 boda manje), a do finala su stigli eliminiravši Chapecoense, Palmeiras i Gremio, nakon izvođenja jedanaesteraca.

Brojke: Flamengo je imao mini seriju od 3 uzastopne pobjede u međusobnim ogledima, koja je prekinuta ove godine u prvenstvenom meču u Belo Horizonteu, bilo je 1:1 (Sassa – Everton).

Češka – Hrvatska. | KOŠARKA

Hrvatska je brzo i lako ostvarila svoj cilj u kvalifikacijskoj skupini, pobjedama nad Rumunjskom, Mađarskom i Crnom Gorom osigurali smo konačno 2. mjesto u skupini. Bili smo blizu čak i prvog, ali smo u velikom i sjajnom derbiju sa Španjolskom poklekli u penal-završnici sa 73:79, iako smo vodili sve do zadnjih par minuta. No, ono što jest najvažnije – momčad izbornika Ace Petrovića ima zrelost i kvalitetu uključiti se u borbu za medalju, koja će početi od osmine finala koje nas čeka u nedjelju u Istanbulu. Tako smo dobili praktično 5 dana za pripremu tog, presudnog meča cijelog turnira, s obzirom da će ovaj ogleda sa Česima biti za nas, ali i njih, tek revijalnog karaktera.

Češka je, naime, bila veliko razočaranje turnira, svladala je samo Rumunjsku, a izgubila sva 3 ostala meča, očito su problemi sa ozljedama (pogotovo ključnog igrača Veselyja) bili preveliki hendikep. Za njih je ovo oproštaj od Eurobasketa, ali s obzirom na dosad viđeno, teško mogu biti opasan rival Hrvatskoj čak i ako mi budemo igrali sa rezervnom petorkom.

Najbolji strijelci na turniru dosad – Hrvatska: Bogdanović 20,3 poena po meču, Šarić 14,5, Tomas 9,0 poena po meču. Češka: Satoransky 14,8, Hruban 10,5, Palyza 10,0 poena po meču.

Brojke: Iako je ovo utakmica bez ikakvog natjecateljskog karaktera, bit će ujedno i prilika da Češkoj vratimo barem dio duga za onaj teški i sramotni debakl koji nam se dogodio u osmini finala na Eurobasketu 2015. u Lilleu, kad su nas pregazili sa 80:59 u meču u kojem su vodili i sa 30 poena razlike!

Belgija – Srbija. | KOŠARKA

Srbija je, jasno, apsolutni favorit i realno je očekivati da će pobijediti Belgiju. To znači da će u konačnom poretku skupine učenici Saše Đorđevića imati score od 4:1, ali njihov konačni plasman ovisi o ishodu meča Turska – Latvija. Pobjedom Latvije će Srbija biti pobjednik skupine i ići u osminu finala na Mađarsku, što bi oni, jasno, najviše voljeli. No, ako pobijedi Turska, koja ima i te kako veliki motiv (naime, porazom bi Turci otišli na Španjolsku u osmini), tad će Srbija završiti na 2. poziciji, što joj u osmini donosi bratski derbi protiv Crne Gore.

Srbija je dosad pokazala kvalitetu unatoč činjenici da joj nedostaje doslovce polovica reprezentacije i to ona – bolja polovica, na čelu sa Teodosićem i Jokićem, ali jednostavno imaju taj fajterski duh kojim nadoknađuju kvalitativni hendikep. Dosad su dobili Latviju, Tursku i naravno Britance, a jedini lošiji dan platili porazom od Rusa.

Belgija je pak već eliminirana, jer je svladala samo Britaniju, te izgubila, očekivano, sve ostale mečeve.

Najbolji strijelci dosad na Eurobasketu – Belgija: De Zeeuw 13,0, Van Rossom 10,8, Tabu 10.0 poena po meču.Srbija: Bogdanović 21,0, Marjanović 10,5 Mačvan 9,5 poena po meču.

Brojke: Srbija vodi 2:0 u međusobnim ogledima, zadnji put su se sastali na Eurobasketu 2013. kad su naši susjedi slavili sa 76:69.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use