Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 1.9.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Danska - Poljska over 4.5 cards 2.10 unibet

Danska i Poljska diretkan duel za prvo i drugo mesto, Poljaci 6 boda ispred, Danska bi eventualnom pobedom ovde dosla na 13, znaci 3 iza Poljske a Crna Gora igra protiv otpisanog Kazakhstana u gostima pa bi se i oni ukoliko dobiju primakli na -3 od Poljske. 

Sudi Mazic i mislim da su 5 kartona skroz realan ishod. I jedni i drugi imaju par grubih igraca, mislim da ce biti materijala za kartone pa ovo vredi uzeti na 3-4 unita.

Cile - Paragvaj over 3.5 cards 1.64 unibet

Smatram da je ovo VELIKI KIKS unibeta, utakmica je od velike vaznosti za oba tima, pogotovo za Chile. Jos 4 kola do kraja a mesta za plasman na SP i dalje neizvesna. Ovde ce Chile morati pokupiti 3 boda a Paragvaj ce pokusati otezati posao iako su u losoj formi. 

Mec sudi
Nestor Pitana, sudija sa super prosekom kad sudi meceve kvala iz Juzne Amerike. Da stvar bude jos interesantnija, sudio je prvi dvomec ove 2 repke u ovim kvalama i podelio 7 zutih i crveni karton. Ovih 3.5 je smesno nisko i mislim da ce unibet ovo podici na 4.5 a mozda i 5. Ocekujem ponovo kartone i lagan prolaz.

prije 23 sati, JackieJack said:

Cile - Paragvaj over 3.5 cards 1.64 unibet" rel="external">unibet

Smatram da je ovo VELIKI KIKS unibeta, utakmica je od velike vaznosti za oba tima, pogotovo za Chile. Jos 4 kola do kraja a mesta za plasman na SP i dalje neizvesna. Ovde ce Chile morati pokupiti 3 boda a Paragvaj ce pokusati otezati posao iako su u losoj formi. 

Mec sudi Nestor Pitana, sudija sa super prosekom kad sudi meceve kvala iz Juzne Amerike. Da stvar bude jos interesantnija, sudio je prvi dvomec ove 2 repke u ovim kvalama i podelio 7 zutih i crveni karton. Ovih 3.5 je smesno nisko i mislim da ce unibet" rel="external">unibet ovo podici na 4.5 a mozda i 5. Ocekujem ponovo kartone i lagan prolaz.

Moze li na 4.5?

Unibet drži granice na igrače od jučer, SS je upravo izbacio, ima razlika u nekoliko poena pa evo ako netko želi nešto ranije hvatati.

Marc Gasol - SS 11,5 ; unibet 14.5
Dubljević  - SS 9,5 ; unibet 12,5
Rice - SS 11,5 ; unibet 14,5
Marjanović - SS: 11,5 ; unibet 14,5
Clark - SS 13,5 ; unibet 14,5
Hervelle - SS 8,5 ; unibet 9,5
Tabu - SS 12,5 ; unibet 11,5
Šarić - SS 17,5 ; unibet 11,5 (1.50)
Bojan - SS 19,5 ; unibet 18,5
Simon - SS 9,5 ; unibet 8,5
Hanga - SS 13,5 ; unibet 16,5
Bogdan - SS 15,5 ; unibet 14,5
Davis Bertans - SS 11,5 ; unibet 12,5
Pau Gasol - SS 19,5 ; unibet 18,5
Rubio - SS 6,5 ; unibet 7,5
Shved - SS 19,5 ; unibet 16,5
Mozgov - SS 12,5 ; unibet 14,5
Osman - SS 12,5 ; unibet 15,5 (over 1.60)
Fridzon - SS 9,5 ; unibet 10,5
Satoransky - SS 15,5 ; unibet 17,5

Nemacka Regionalna Liga Bayern:

spVgg Bayreuth - Pipinsried 1

Evo moje prvo objave, nadam se da nisam negde pogresio.

Pratim ovu ligu vec duze vreme, Pipinsried je amaterska ekipa koja je neplanirano uslu u ovaj rang takmicenja i ne pripadaju kvalitetom, niti ambicijama ovde.

sa druge strane igraju protiv solidne ekipe koja je trenutno 2. na tabeli i ocekujem da ih kod kuce lagano dobiju.

Ajmo, pa neka je sa srecom.

pozdrav

DINAMO ZAGREB U19 - LOKOMOTIVA U19

Iskreno ovaj par je izbačen jučer ujutro, evo ja ga 12 sati poslije pišem, cijeli dan tražim okolo što, zašto kako, da bi se na kraju potvrdile sumnje kako su malo s kvotom falili, svakako se nadam da tu Dinamo neće lagano, ali mislim da ovo treba dobit... 

Pa ajmo, Lokomotiva; prošle sezone prvaci, 22 kola 50 bodova ( 15 pobjeda, 5 nerješenih, 2 poraza ) sa Dinamom igrali 0:0;1:2 znači jedan remi jedna pobjeda. Cijelu sezonu Lokomotiva rijetko je bila uvjerljiva, nekih 3-4 puta ovo su ostalo pobijede većinom 1 razlike. I sada po meni nešta važno, na kraju sezone 7 igrača ide dalje na kaljenje, što u seniore Lokomotive, što u ostale prvoligaše i drugoligaše.. 
Perić Komšić - Rudeš, Rihtar - Lučko, Kolega - Sesvete, Filipović - Lučko, Jovićević - Sesvete, Djuranović - Lučko i Babić u seniore

sa druge strane Dinamo, prošle sezone 3-ći sa 39 osvojenih bodova ( 11 pobijeda, 6 nerješenih, 5 poraza ), ostali bez petorice
Kotarski - Ajax, Zenko - Gorica, Vidović - Rudeš, Vukmanić - Zaprešić, Stanić prebačen u Dinamo 2

glavnu prednost dajem vamo dajem  Dinamu, iz razloga što su prošle sezone njegovi kadeti bili uvjerljivo prvi, u 30 utakmica 82 boda ( 27 pobjeda, 1 neriješeno, 2 poraza ) dok na drugoj strani Lokomotivini kadeti su bili 4-ti sa 53 boda u 30 utakmica ( 15 pobjeda, 8 nerješenih, 7 poraza ) a kako su to ekipe gdje se svake godine pola promjeni što radi odlazaka na posudne, pa zbog smjene generacije mislim da su ove sezone Dinamovi i Hajdukovi juniori jedini favoriti te da Dinamo vamo nikako neće izgubit, ipak je Dinamovom pomladku došlo 8 novih kadeta, te jedan novi igrač iz Splita, Mate Baturina koji je jedan od najvećih talenata svoje generacije, koji je i zabio prošlo kolo. 

DINAMO ZAGREB U19 - LOKOMOTIVA U19 --- 1X --- 1.45

DINAMO ZAGREB U19 - LOKOMOTIVA U19 --- 1 --- 2.25

SLOVAČKA - SLOVENIJA --- zbroj žutih kartona 4.5 više --- 1.85

Direktna borba za 2 mjesto, prvi susret u Sloveniji dobili domaćini sa 1:0, mislim da će nešto slično i sada biti, a i u slučaju da Slovaci ranije dođu do nekog većeg vodstva očekujem utakmicu sa puno žara i energije, i svakako da ove Slovačke sikire odrade posa i donesu zaradu :D Prva utakmica bilo 8 kartona sudio Rizzoli, mislim da bi u tom ritmu mogao i Lahoz, neznan hoće li ga ponoviti, ali 5 kartona sigurno očekujem :)

On 8/31/2017 at 0:04, JackieJack said:

Cile - Paragvaj over 3.5 cards 1.64 unibet">unibet

Mec sudi
Nestor Pitana, sudija sa super prosekom kad sudi meceve kvala iz Juzne Amerike. Da stvar bude jos interesantnija, sudio je prvi dvomec ove 2 repke u ovim kvalama i podelio 7 zutih i crveni karton. Ovih 3.5 je smesno nisko i mislim da ce unibet">unibet ovo podici na 4.5 a mozda i 5. Ocekujem ponovo kartone i lagan prolaz.

Kao sto rekoh, 3.5 je bila preniska granica za ovakav mec :) 

Fqp1i4L.png?1

Jučer bio fin dan, još da je Dončić došao.. ali nećemo kukati previše. Evo opet jedan laganiji triple igrača. Za ekipu iz Hrvatske ove granice imaju u SS-u, a za ekipu iz BiH u Sport Plusu (znam da traže 5 parova ali trenutno traje Eurobasket, kvale za SP, US Open..mislim da se mogu naći 2 uslova).

Satoransky over 15,5 1.85
Moldoeveanu over 13,5 1.85
Osman over 12,5 1.85

6,33

- Na Satoranskog je ovolika granica bila dok su igrali Vesely i Schilb. Njih dvojice na ovom turniru nema tako da je sve u rukama Satoranskog. U pripremama je zabijao: Mađarskoj 12 za 15 minuta, Sloveniji 13, Gruziji 12 i 20, Turskoj 15 i Finskoj 16. Znači bio je stalno oko granice, danas očekuje forsiranje jer je ipak krenuo turnir, Rumunji su očajni i očekujem da ih podere. U dosta klada je na 16,5 i 17,5.

- Moldoveanu predvodi Rumunje. Ima sve ovlasti i voli dosta siliti. Tunisu je zabio 14 i 10, Izraelu 27, Grčkoj 14, Ukrajini 4, Ltvi 15 i Latviji 19. Očekujem da siluje danas, igraju pred svojom publikom (iako će teško nešto napraviti) i to mu je dodatni motiv.

- U Turskoj ima dosta otkaza, posljednji je otpao Dixon radi ozljede. To sve znači više lopti za Osmana koji je fino i pripreme odradio. Zabijao je: 19 Finskoj, 0 Italiji (0-6 šut, igrao 17 min), Sloveniji 17, 13 Izraelu, 9 i 19 Crnoj Gori, 15 Ukrajini. Večeras igraju protiv Rusije, ovo je jako teška grupa i svaka će utakmica biti bitna tako da očekujem dobru i neizvjesnu utakmicu. Čedomir bi trebao siliti i još igra pred svojom publikom tako da.. btw u Unibetu 15,5 a u Betu 14,5.

Ukratko jer prvi par počinje za 20 min.

Belgija-VB (ki) 1 1.42
Srbija(-12,5)-Latvija 2 1.30
Baker/Mektić-Jaziri/Kuznetsov 1 1.20

Unibet 2.22

- Belgija je kvalitetnija repka sa jačim imenima. U pripremama su imali dobrih pobjeda tipa vs Španjolske +18 i protiv Italije +20. Borit će se za prolaz dalje i ovo moraju dobiti.

- Srbija oslabljena ali svejedno fina ekipica. Ipak, ovdje je više riječ o Latviji koju predvode Porzingis i braća Bertans. Ekipa izuzetno dobrog napadačkog potencijala i bit će crna mačka za dosta ekipa. Ovo bi mogao biti i ujedno i duel za prvo mjesto u grupu i mislim da bi trebali pokriti ovaj kh.

- Baker i Mektić izgledaju jako dobro zajedno. Jaziri i Kuznetsov igraju prvi put zajedno a i nisu neki igrači parova. Pratio sam Jazirija u prvom kolu kada je umalo prosuo dobijen meč ne jednom nego tri puta. Sklon je oscilacijama kao i Andrey i mislim da nemaju šanse ovdje.

Romania - Czech Republic

Jaromir Bohacik 14,5 under @1,50 unibet

Promašena granica za par poena - bet365 ga držao na 12,5 pa oborio na 11,5 a u Tonybetu je 11,5

Statistika u pripremnim utakmicama:

@Pol - 4 Pts

@Pol - 12 Pts

vsHun - 7 Pts

@Slo - 9 Pts

@Geo - 15 Pts

vsGeo - 4 Pts

vsTur - 16 Pts

vsFin - 16 Pts

@Lat - 3 Pts

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use