Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. CrneKese

CrneKese

2. Goksim

Goksim

• A mozda bi mogli i da odigramo ono sa cime si postao kralj kocke na ovom Forumu, a sto je trajalo sve dok se ja nisam registrovao na Forum. Tacan rezultat na kraju prvog poluvremena 2:0 za Real Madrud za one kolege koje se secaju tih vremena, ili tacan rezultat od 1:0 za Real Madrid za one kolege koji se ne secaju, ili koji su bili deca kada je to bilo.    
    • Uzbudljiva sportska večer je pred nama, a za utakmicu Real Madrid - Arsenal jedna oklada mi se nameće izuzetno realnom, a to je over 6,5 pa i 7,5 kornera Real Madrida.  Real Madrid će biti nošen publikom te lovi ogroman rezultatski zaostatak. Očekujem da navale na gol Arsenala, i da ako i povedu nastave u istom tempu jer se sigurno neće nakon prvog postignutog kola povući s obzirom na rezultat iz prve utakmice. Samim tim, očekujem da se većina utakmice igra pred golom Arsenala što bi trebalo rezultirati većim brojem prilika, udaraca, ubavicanja i kornera za Real Madrid.  U prvoj utakmici Real je imao samo tri kornera, međutim mislim da ćemo vidjeti statistiku sličniju utakmici protiv Valencije gdje je Real Madrid očajnički napadao u potrazi za tri boda. Ta utakmica završila je sa 9 kornera. Leganes bi možda bio i bolji primjer gdje Real preokrenuo te imao 8 kornera. Jasno, Arsenal nije ni Valencia ni Leganes  ali mislim da je za očekivati visko tempo te da ćemo često vidjeti Real Madrid pred golom Arsenala. Druga opcija može biti pobjeda Real Madrida barem u jednom poluvremenu međutim korneri mi se više sviđaju. 
    • Ukoliko zelis kvalitetno gledati utakmice, pratiti, memorirati detalje i analizirati istovremeno sa tim ti problemom ne mogu pomoci, jer to je moguce kvalitetno raditi samo sa jednom utakmicom.  Ja cu gledati iskljucivo Real - Arsenal, uzivati u Modricevoj igri i u utakmici kakva god ona bila. Ukoliko bude golova bit ce jos zanimljivije gledati, a ako pak ne bude ili bude samo jedan bar ce jedan moj konkurent u posljednjoj sansi kiksati, tako da sam svakako u win-win poziciji. Naravno, uz ove krem de la krem utakmice imamo i poslasticu u 19h u vidu danskog derbi susreta Silkeborg - Aalborg gdje prvoplasirani kolega iz drugoligaskog blata ceka bar 2 gola za prolaz tipa, a citava liga u istom iscekuje kao i na utakmici Real - Arsenal samo jedan ili nijedan gol. EDIT: Usput, pozivam te kao i ostale da glasas u anketi u novootvorenoj temi za polufinale kupa. Vec me adrenalin pere, znoje se dlanovi, mozak radi ubrzano i promatram ponudu za navedeni period.    
    • Nego reci ti nama kako da izvedemo da gledamo uporedo ove dve utakmice, i koju ces ti gledati, ako ne obe uporedo?  
    • Sve je receno, ostaje nam jedino veceras napraviti kokice, kupiti pivo,  velikim cavlima zakucati vrata od sobe i uzivati.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use