Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 27.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Lokomotiva-Dinamo 

Čisto podsjetnik na ovaj par za vikend. Opet smo vidjeli klasicno ludovanje koeficijenta na susret Dinama i njegove filijalije. 24-1-0 je trenutni skor u korist Dinama i svi sve znaju o suradnji ova 2 kluba pa opet pinnacle izadje s 1,38, ali u roku par minuta je srusen na 1,30 sto je po meni i dalje ogromno obzirom da se Lokosi samo prave da igraju protiv Dinama. Situacija je takva da su Rijeka i Hajduk jos uvijek u blizini i da nece Dinamo dopustat da u ovakvom susretu gube ta 3 boda prednosti pa je ovo vrijedno jakog uloga. Oddschecker i betbrain su dvije dobre stranice za pratiti kretanje koeficijenta na vise kladionica pa hvatajte onu gdje je u tom trenutku najveca. Pogodno i za singl za max ulog, i neke dablove, a i live ce se ispratiti. 

prije 3 sati, johnnyboy6 said:

Lokomotiva-Dinamo 

Čisto podsjetnik na ovaj par za vikend. Opet smo vidjeli klasicno ludovanje koeficijenta na susret Dinama i njegove filijalije. 20-1-0 je trenutni skor u korist Dinama i svi sve znaju o suradnji ova 2 kluba pa opet pinnacle" rel="external">pinnacle izadje s 1,38, ali u roku par minuta je srusen na 1,30 sto je po meni i dalje ogromno obzirom da se Lokosi samo prave da igraju protiv Dinama. Situacija je takva da su Rijeka i Hajduk jos uvijek u blizini i da nece Dinamo dopustat da u ovakvom susretu gube ta 3 boda prednosti pa je ovo vrijedno jakog uloga. Oddschecker i betbrain su dvije dobre stranice za pratiti kretanje koeficijenta na vise kladionica pa hvatajte onu gdje je u tom trenutku najveca. Pogodno i za singl za max ulog, i neke dablove, a i live ce se ispratiti. 

Hvala na podsjetniku. Oklada na pobjedu Dinama nebi smjela doći u pitanje, a više puta smo svjedočili i prijelazu koji nužno ne mora niti biti dogovoren, međutim ukoliko Lokomotiva povede u prvom poluvremenu, što nije nemoguće, pogotovo ako pristup nogometaša Dinama bude opušten budući da znaju da su ovdje 3 boda upisana, dok se igrači Lokomotive žele nametnuti, jasno je da bi drugo poluvrijeme izgledalo sasvim drugačije. 

Mislim da su sljedeće oklade vrijedne rizika ;)

xUeuD27.png

apsolutno se slažem @Goksim i @johnnyboy6 šanse da Dinamo ne pobijedi Lokomotivu su jednake tome da ću ja u petak dobiti Eurojackpot. Tako da to ide s pol snage, kad su bili sigurni prvaci dobivali su, di neće tek sada u početku sezone, i uostalom, Lokomotiva ope svake godine sve slabija i slabija.... 

LOKOMOTIVA - DINAMO ZAGREB --- 2 --- 1.28 

ps. u ovim susretima smo par puta gledali di Lokomotiva povede, pa nije loše ni za probati prijelaz ili ono tijek susreta vodstvo/poraz ... ali to na manje uloge ipak bi preporučia

Ovako, evo male kalkulacije, u 25 odigranih susreta Lokomotiva - Dinamo, 

24 pobijede Dinama, 1 remi, 0 pobjeda Lokomotive

14 puta su obje ekipe dale gol

13 puta su obje ekipe dale gol i bilo je više od 3+ 

18 puta je bilo više od 3 ili više pogodaka

2 puta je na poluvremenu vodila Lokomotiva, a na kraju dobio Dinamo ( čitaj prijelazi ) 

8 puta je na poluvremnu bilo neodlućeno a na kraju je dobio Dinamo

8 puta je Lokomotiva prva zabila

78 golova je postignuto u 25 utakmica što je 3,12 po utakmici, i onda nešta što mi je zapelo za oko, od 78 golova 19 golova je postignuto u zadnjih 15 minuta, velikom većinom Dinamovih, te 7 golova u prvih 15 minuta.

Valja napomenuti da sam ovo izračuna na temelju svih 25 susreta ova dva kluba no kada otvorite njihov međusobni omjer vidjet će te dvije anomalije, iskaču i bodu oči susreti u prve dvije sezone, gdje je Dinamo slavio 3 utakmice sa 1:0 te jednu sa 2:0, to je bio početak uštimavanja namještanja i sličnog, pa te utakmice baš odskaču te utamice u rekordnoj Dinamovoj sezoni dok je trener bio Zoran Mamić kada su na oba gostovanja Dinamo slavio sa uvjerljivih 0:4 a na Maksimiru je bilo 3:1 i 3:2... 

Što se tiče ove oklade, vidim da koeficijent na Dinamo stalno raste, dok na Lokomotivu pada, no to ipak pripisujem da se strane kladionice drže onoga Dinamo igra u četvrtak već u nedjelju s Lokomotivom, Lokosi namučili Rijeku na Rujevici bla bla bla, tj da nemaju pojma o čemu se ovdje radi te da će koeficijent na Dinamo možda i povećati.. 

evo još jendog "poklona" iz 1.HNL

CIBALIA - OSIJEK --- 2 --- 2

U susretu 7 kola 1.HNL očekuje nas "Slavonski derbi" jedini derbi na području RH u kojem je Osijek favorit i u kojem će uvijek, ali uvijek Kohorta očekivati pobjedu. Velika je razlika između ove dvije ekipe, Osijekovi "otpatci" odlaze na kaljenje i oživljavanje karijere u Vinkovce, ove sezone su to Filipović, Štrkalj, Karamarko. Prošle sezone bili su to također Filipović i Štrkalj te Čuljak, koji se nije uspio nametnuti te je svoju sreću potražio u Istri. Kako to biva u svijetu nogometa ključan faktor je novac, u susretu ova dva tima je pravi primjer razlike unutar HNL, domaćini nemaju ni za kiflu dok su gosti nakon dugo vremena, jako dobri po tom pitanju. Zadnji puta Cibalia je svladala Osijek 16.02.2013 no tada su u Osijeku stvari bile potpuno drugačije. Prošli susret ove dvije ekipe zavrišio je 1:1 kada je Cibalia u posljednjoj minuti zabila iz najstrože kazne. U tom susretu me više iznenadio Osijek, očekivao sam tada možda da će Osijek to pustiti Cibaliji da domaći odnesu i pun plijen pošto su su tada Vinkovćani u zadnjim kolima bili u velikoj bitci za ostanak. Druga postava Osijeka to dopustila nije. Iako se lako moguće da su i taj jedan bod dopustili Vinkovćanima da stave u svoju vitrnu. Ove sezone dosta drugačija situacija, Cibali izgubila nekoliko prvotimaca, Osijek koliko toliko proširio kadar, doveli su par pojačanja, koji su se usitinu pokazali kao pojačanja, te i u slučaju da u ovom susretu na teren izađu rezerve Osijeka, očekujem laganu pobjedu i 3 boda u Gradski vrt, ponajviše, jer je Osijek danas u takvoj situaciji da pričuve moraju "orati" duplo jače da bi se dokopali prve postave. To potvrđuje i činjenica da je Osijek sa pričuvama pobijedio i Lokomotivu i Inter Zaprešić i Rijeku, te remizirali sa Dinamom. Moj pick je apsolutno Osijek, te opcija sa pobjedom Osijeka i više od 2.5 golova, po kvoti 3.40 također ne zvuči loše. U svakom slučaju očekujem pad ovog po meni vrlo visokog tečaja. Jedini potencijalni rizik vidim zbog Europe u slučaju slavlja igrači Osijeka bi mogli biti dekoncentrirani, a u slučaju poraza mogli bi biti depresivni. No u svakom slučaju ova kvota mi ima value te očekujem pobjedu Osiječana. 

Premier liga

Chelsea - Everton (14:30)
Sudac: Jonathan Moss (3.93)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 1.92
iJ4ukYz.jpg

Liverpool - Arsenal (14:30)
Sudac: Martin Atkinson (3.41)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 1.79
3NlK5oN.jpg

Tottenham Hotspur - Burnley (17:00)
Sudac: Lee Mason (3.52)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 1.71
vsR6xNq.jpg

West Bromwich Albion - Stoke City (17:00)
Sudac: Anthony Taylor (4.03)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 1.87
pq7PP6j.jpg

Primera

Eibar - Athletic Bilbao (18:15)
Sudac: José Sánchez Martínez (4.86)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 2.32
ATo3OlY.jpg

Espanyol - Leganes (18:15)
Sudac: Pablo González Fuertes
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 2.76
dUsFPeH.jpg

Getafe - Sevilla (20:15)
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (5.11)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 2.82
ap67T8a.jpg

Real Madrid - Valencia (22:15)
Sudac: David Fernández Borbalán (4.90)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 2.92
Lhw8yub.jpg

Serie A

Torino - Sassuolo (18:00)
Sudac: Paolo Mazzoleni (4.06)
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 2.37
VfBdsTE.jpg

AC Milan - Cagliari (20:45)
Sudac: Luca Pairetto (4.25)
Prosjek ekipe 1: 2.37
Prosjek ekipe 2: 2.63
N74aT70.jpg

Chievo - Lazio (20:45)
Sudac: Gianluca Manganiello
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.47
hetvgoP.jpg

Crotone - Verona (20:45)
Sudac: Marco Guida (4.93)
Prosjek ekipe 1: 2.37
Prosjek ekipe 2: - -
sHbkzHs.jpg

Fiorentina - Sampdoria (20:45)
Sudac: Daniele Doveri (4.65)
Prosjek ekipe 1: 2.42
Prosjek ekipe 2: 1.97
nzz2ZED.jpg

Napoli - Atalanta (20:45)
Sudac: Marco Di Bello (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.53
Prosjek ekipe 2: 2.32
u87FarT.jpg

Spal - Udinese (20:45)
Sudac: Paolo Valeri (5.59)
Prosjek ekipe 2: 2.26
SmhUlv0.jpg

Bundesliga

RB Leipzig - SC Freiburg (15:30)
Sudac: Christian Dingert (4.07)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: 1.65
kjX9u8J.jpg

Hannover 96 - Schalke 04 (18:00)
Sudac: Patrick Ittrich (5.55)
Prosjek ekipe 2: 2.00
GxKC33U.jpg

Atalanta over 3.5 corners (1.66)

Po meni poklon. Svaka ekipa moze imat bar 4 kornera, a pogotovo Atalanta koja je napadacka ekipa. Premala mi je ova granica nekako. Protiv Rome su imali 4, al ta utamica mi je bila nekako cudna. Cudna igra, malo kornera, malo golova... pogotovo Roma jer su imali 1 korner, a jucer protiv Intera 12. Mislin da ce se to danas dogodit i Atalanti protiv Napolia.

Eibar - Bilbao over 5.5 cards 1.70 bet365

Baskijski derbi u drugom kolu, Bilbao, Sociedad i Eibar su se uvek pokazali kao zahvalni timovi za overe kad god igraju medjusobno. Prosle sezone smo videli 6 zutih i crveni kad je Eibar bio domacin i 5 zutih kad je Bilbao igrao kod kuce. Sudi Jose Maria Sanchez, sudija ciji prosek nije preterano visok ali sam zato primetio da u ovakvim derbijima ulazi siroke ruke i retko je ispod 6-7 kartona. Prosle sezone je sudio oba ligaska meca izmedju Bilbaa i Sociedada (isto baskijski derbi) i podelio 9 i 13 kartona. Mislim da kvota ima value uzeci sve u obzir i da ce biti materijala za kartone, Bilbao je malo i umoran od cetvrtka pa verujem da ce u drugom poluvremenu u nedostatku snage biti vise faulova.  

EDIT: Pade zbog jednog kartona, iako je pao crveni nije moglo preko :( 

Liverpool - Arsenal

evo da malo najavim ovu utakmicu. Obje momcadi su startale u sezonu slabo donekle. Zadovoljniji moze biti liverpool koji ipak se uspio kvalificirati u LP, te jos nema poraza. U prvome kolu su ostali bez sva 3 boda u zadnjik sekundama protiv watforda. U domacoj utakmici su palace vise dobili na misice nego na blistavu igru ali to je samo naznaka da se jos nisu rijesili problema zatvorenih momcadi, koje se stanu u dva bloka i cekaju (da je benteke bio koncentriraniji nebi lfc dosao ni tu do 3 boda). U prvoj utakmici LP u njemackoj imali su i malo srece mora se priznat, uz fantastican gol iz slobodnog te milnerovog odbijance u gol, hoffenheim je previs promasivao i mogao je do pozitivnog rezultata doma. Ali onda je hoffenheim dosao na anfield i tu se vidjelo kakva igra liverpoolu pase. Gosti su napali jer su morali, a liverpool se tu snalazi kao riba u vodi bez problema su nizali sansu za sansom.  Arsenal je nakon otvarajuce utskmice protiv leicestera koju je spretno dobio, izgubio protiv stokea iako je trebao barem bod uzeti. Gledao sam malo analize thierrya henrya (odlicano shvaca igru i analizira), i rekao je da je problem arsenala u napadu jos neuigranost sa lacazzetom koji je brz i kada bez problema utrci iz obrane ne dobije loptu jer je arsenal naviknut siriti igru. Danas njega nema ali mislim da welbeck u napadu je ipak puno losija opcija od francuza (po meni lacazette jedan od najboljih poslova ljeta, s obzirom na ulozeno i to da ce vjerovatno vratit to sa 20ak golova)

Arsenal ako danas danas parkira bus, lakse ce do pobjede nego da napadne ali klub takvog kalibra naravno nece parkirati bus i mislim da se nece dobro provesti u takvoj jurnjavi ( vidjeli smo sta je liverpool napravio hoffenheimu sa 3 u zadnjoj liniji u srijedu)

moja preporuka je tu :

liverpool @ 2.15

Arsenal over 2.5cards @ 1.83

sudac je pogodan za kartone, a arsenal iako jos nije dobio niti jedan karton (!!) danas zasigurno hoce kada liverpool krece otvarati kontre kojih ce sigurno bit (ponajprije sam siguran da ce xhaka dobit karton)

preporucio bih vam i strijelca na temelju izvodjaca penala, ali neznam ko bi puco kod liverpoola jer henderson i firmino to po dogovru rade kada nema milnera, a on danas ne starta. A kod arsenala mislim da bi pucao sanchez.

prije 8 sati, BlueTiger said:

Atalanta over 3.5 corners (1.66)

Po meni poklon. Svaka ekipa moze imat bar 4 kornera, a pogotovo Atalanta koja je napadacka ekipa. Premala mi je ova granica nekako. Protiv Rome su imali 4, al ta utamica mi je bila nekako cudna. Cudna igra, malo kornera, malo golova... pogotovo Roma jer su imali 1 korner, a jucer protiv Intera 12. Mislin da ce se to danas dogodit i Atalanti protiv Napolia.

Proslo dok si reka keks ;)

Casemiro dobija karton 2.40 unibet/888Sport 

Cisto da se isprati, imam neki osecaj da Casemiro dobija karton veceras. Ramos je OUT zbog crvenog pa je ZIdane stavio Casemira na poziciji stopera, znaci imace jos vise posla jer mu to nije prirodna pozicija. Inace pored Ramosa, Casemiro je stalna musterija sudija, protiv Valencije je zadnja 2 puta na Santiagu Bernabeu dobijao karton, moguce da ce ponovo veceras.

Imate i u WilliamHillu isti pick po kvoti 2.37, ne znam za ostale klad..

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use