Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 26.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

SLAVEN BELUPO - RUDEŠ --- 1 --- 1.30

Rudeš me ove sezone već prevario jednom. Kada sam pisao na početku Hnl-a o ekipama kolektivno, Rudeš sam naravno označio kao glavnog favorita za ispadanje, to je ekipa koje je ušla u ove godine premijerno u 1.HNL i odlučila zadržati svoj kadar bez nekih pojačanja i odlazaka i vidjeti što mogu. Realno, ne mogu ništa, razlika izmedju prve HNL i druge je nebo i zemlja, ovo su ipak profesionalci, dok su u drugoj tjeli oni sami sebi priznati ili ne to su amateri, i to se ponajviše vidi u utakmicama play off-a kada 11 iz 1.HNL ide na 2. iz 2.HNL. I onda mi sljedi velika zabluda, gledam ja Rudeš prva utakmica na Graskom Vrtu, trka, rad, disciplina, borbenost, vidiš nemaju kvalitetu ali bore se do zadnje kapi krvi i bangggg evo iznenađenja, ostanu s Osijekom 1:1, je da je u toj utakmici Rudeš ima više sriće nego pameti ali eto održe se oni. Nakon toga Rujevica, priča ista samo ovaju puta puno manje sriće, gubili su 3:0 bore se i dalje, mene zadivili. Već vidim tamo na zadnjem mijestu Cibalija uvjerljivo. Cibalia bez priprema, bez pojačanja, samo odlasci, promijenili veliku većinu kadra, a ovima stižu tamo neki španjolci, kolumbijac jedan, mislim si ja eto zapraprit će život i Istri. Nisan gleda utakmice, ali vidia uzeli bod i Lokomotivi, izgubili očekivano od Intera. Da bi mi ona utakmica protiv Cibalie otvorila oči i vratila u stvarnost, oni su Katastrofa ! Cijela igra se bazira na mesarenju nekako doći do lopte, pa prebaciti naprijed na Havojića i onda ako bude, bit će, a nije bilo ništa, može on odradit tu i tamo neki dribling ali gol zabit nezna. Zadnja utakmica sa Hajdukom i dva crvena, smilova se Hajduk bilo samo 0:4, koliko se Hajduk smilova toliko je i Pešić promašio, realno takvog panja Hajduk isto dugo nije ima. No da se vratim na ovaj ogled, u Koprivnici, sa Slavenom nitko nije proša bez borbe, ovdije, bez Vuce i Borekovića, dvojice iz udarne postave a realno i sa njima Rudeš nema šta tražiti. Još treba napomenuti da je ovdije moral ekipe bitno ugrožen, izgubili u borbi sa direknim konkurentom za opstanak, te dobili 4 komada od Hajduka, dva crvena.... teže se dić iz tog blata i većim klubovima od njih. 

RUDEŠ SA 2 IGRAČA MANJE IZJEDNAČIO U 93-ĆOJ.... UVALILI KONTRU BELUPU I DOMAĆI RADE PENAL.... 

Vitez-Zrinjski 2 2.00 bet365

Po meni dobro fulana kvota. Ocekivao sam po 1.40-1.50. Napisem analizu cim dodjem kuci.

Edit: 
Zrinjski dijeli prvo mjesto sa Željom. Sada mu idu tri lakše utakmice, Vitez u gostima, Čelik kući i GOŠK u gostima. Očekuje se 9 bodova, tolerirat se može jedino bod protiv GOŠK-a jer su se malo i oni digli ali se ni tu ne smiju gubiti bodovi. Vitez je najlošija ekipa lige. Imaju jedan bod iz pet kola. Zrinjski je slavio na težim gostovanjima tipa protiv Slobode i protiv Sarajeva. Prošli tjedan su odigrali odličnu utakmicu protiv Slobode, tada je na Zrinju bilo 1.80 a sada 2.00 ? Po meni fulana kvota, očekujem da će fino pasti do utakmice i mislim da Zrinja ovdje neće kiksati.

ŠIBENIK - GORICA 

Evo ovako, zanimljiv jedan ogled u drugom kolu HNL i mislim da su kladionice malo pogriješile izborom ovih kvota, evo što se događalo ovo ljeto... 

Nakon što je prošle sezone uspio izboriti ostanak u drugoj HNL, osiguravši sa 45 bodova 7 poziciju ( 12 pobjeda, 9 neodlučenih, 12 poraza ) ponajviše zbog odlične forme ( ili možda čak kupovine utakmica :D ) u zadnjih 10 kola u kojih su upisali 5 pobjeda i 5 neodlučenih, ekipa Šibenika ovo ljeto je doživjela raskol. Kako su financije bile izuzetno loše, klub pred stečajem, to je bilo za očekivati. Naime 10.07.2017 Šibenski roster igrača činilo je tek PETORICA !!! ( Vukorepa, Musa, Brito, Maleš i Roca ) Ostatak ekipe napustio je klub. Da bi početkom priprema deset dana kasnije ovoj petorici priključeno 8 igraća iz mlađeg uzrasta. Paralelno sa pripremama Šibenik je tražio nove igraće, prvo su potpisali Šare i Brekalo ( 10.08.2017 ) da bi 7 dana nakon toga Šibenik doveo još 4 igrača ( Ćosić, Žitnjak, Pogrančić, Glavaš ) samo nekoliko dana prije početka sezone. Naravno uz to sve ide i nova uprava, koju je Šibenik izglasao 14.08.2017 pa evo vam par rijeći i od njih :

– Klub je u ne baš bajnoj situaciji. Trebat će nam malo vremena da to sve posložimo, da uđemo kompletno u papire, spise. Sigurno da neće biti lako niti ćemo to moći sve preko noći napraviti. Zato molim za malo strpljenja, a koristim priliku i da zahvalim dosadašnjem NO na radu i svemu učinjenom za klub, te prvenstveno Gradu Šibeniku kao većinskom vlasniku kluba – kazao je Josip Bulat.– Čast mi je biti izabran na ovu funkciju, neki će reći nezahvalna funkcija. Znamo da je ovaj klub institucija grada. Problemi su u poslovanju kluba zadnjih nekoliko godina stalno prisutni, u Drugoj se ligi stalno životari. Neće to biti lako staviti na pravi put, ali mi ćemo se kao tim potruditi da izvučemo maksimum. Kao što je Joso i rekao, neće to biti preko noći, ali dajte nam neki razuman rok da vidimo gdje smo i što smo napravili. Klub se financijski treba konsolidirati, uvesti red u sve strukture, da to funkcionira kao firma. Trebat će malo vremena, da ljudi to prihvate, malo i sreće. Borit ćemo se za sponzore, imat ćemo potporu Grada i županije i mislim da u toj kombinaciji timskog rada možemo klub staviti na stabilne noge – poručio je na predstavljanju Zoričić.– U iščekivanju skupštine izgubilo se puno vremena, prvenstvo samo što nij počelo. Mi smo u hodu pokušali konsolidirati se, naći adekvatna rješenja za igrače koji su otišli. Prijelazni rok još nije gotov. Nadam se da ćemo što skorije riješiti pitanje prve ekipe, ali i omladinske škole. Ja sam u ovom klubu 20-ak i nešto godina, poznajem strukture u klubu. Mislim da se klub nalazi u jako teškoj situaciji, ne znam da li je ikada bilo gore. Ja sam se osjećao dužnim, nekakva odgovornost da pokušam pomoći koliko mogu. Hvala Skupštini i NO koji su mi ukazali povjerenje, nadam se da ću vratiti im na adekvatan način. Ne možemo sve preko noći, ali nadam se da možemo napraviti značajniji korak prema naprijed – kazao je koordinator za sportska pitanja Ivan Bulat.

Tako da situacija svakako nije bajna, koliko mi se čini da će se klub prvo orijentirati na financije, a tek ona stvarati novu ekipu, također valja reći da je na početku sezone dobila i novoga trenera.

A sa druge strane ih čeka Gorica, ekipa koja je prošle sezone igrala play off za ulazak u prvu HNL. Nisu to uspjeli, i nakon toga i oni su kao velika većina 2.HNL dosta mijenjali, ali ne vidim da su nešta oslabljeni, možda bi reka ćak i pojačani. Također imaju novoga trenera. Ako ikome išta znaci Gorica je prošlo kolo na svome terenu izgubila 2:0 od Dinama 2... bilo je 0:0 do 70 te minute nakon čega je Gorici nepravedno isključen igrač. Valja još napomenuti da Gorica nije uspjela realizirat penal.

Probelm Gorice je što nije neka gostujuća momčad nego je bodove više uzimala u svojoj utvrdi. Protiv Šibenika nemaju neki omjer (7 utakmica, 1 pobjeda za obje ekipe i 5 puta su odigrali neodučeno) No ovdje Gorici prednost dajem isključivo zbog neke klubske stabilnosti, te koliko toliko uigranost neka. Nadalje Šibenik će ove sezone biti u velikim problemima ukoliko ne dovedu par pojačanja. 

Za ovaj meč dajem prednost Gorici, najrađe bih odigrao da Gorica daje, ali pošto to još nema nigdje u ponudi idem sa sljedećima

ŠIBENIK - GORICA --- X2 --- 1.55

ŠIBENIK - GORICA --- 2 ---3.20

Još za kraj u ovom ogledu ne idem na neki jači ulog, jer ipak to je 2.HNL. 

VARAŽDIN - KUSTOŠIJA --- 1 --- 1.40

Ogled dvojice novaka u 2.HNL, u Varaždinu, domaćin će ugostiti mladu ekipu Kustošije. 23,5 je prosijek godina ove zagrebačke ekipe, koja se prvi puta u svojoj povijesti našla ovako visoko u hrvatskom nogometu.

Dok sa druge strane svima poznati Varaždin, koji se bori za povratak na stare staze. Poznavatelji hrvatskog nogometa u Varaždinu će svakako naći par poznatih imena ( Prahić, Šafarić, Jertec, te njihovnajbolji igrač Dejan Glavica ) Svakako jedni od favorita za naslov u 2.HNL, Varaždin, na svome putu u vrh morat će pobijeđivati ovakve susrete. U prilog svemu ide i činjenica da je većini drugoligaša rak rana gostovanja, te da na njima gube dosta bodova, pogotovo oni manje kvalitetni. Uz vjerujem pune domaće tribine Varaždin bi mogao do pobijede pa čak i uz hendikep, no ja vamo biram uno sigurniju opciju pobijeda Varaždina po 1.40. 

UZ VELIKU POMOĆ SUDACA, VARAŽDIN NIJE USPIA SAČUVAT 1:0 PROTIV OVIH PANJEVA KOJI SU ZALUTALI U 2.HNL... 

NEWCASTLE - WEST HAM --- 2 --- 3.0

Svrake su se vratile, na mjesto gdje realno pripadaju, u Premier ligu. No njihov start daleko je od klubskog imena. Nakon poraza od Tottenhama, dotakli su dno porazom od Huddersfielda, momčadi koja je Premier ligu izborila kroz dodatni playy off pokazala se kao bolja, te su apsolutno zasluženo slavili protiv Newcastlea. U ovom kolu Newcastle na svome terenu dočekuje West Ham, momčad koja također ima dva poraza na startu ove sezone ali to u svakom slučaju nije odraz njihove igre. Na Old Trafford-u su poraženi s visokih 4:0 iako to nije baš toliko grozno izgledalo, kao što se rezultat čini. Svoju svaku priliku Manchester je zabio, dok je West Ham iz par svojih prilika nije bio konkretan u zadnjem pasu ili pak nije bilo koncentracije u završnici. Utakmica protiv Suthamptona pokazal je njihovo puno bolje lice. Iako sa igračem manje bili su puno bolji protivnik te sustigli rezultatski deficit od 2:0, da bi na kraju sa Southampton slavio pogotkom u zadnjim sekundama s bijele točke nakon pogreške Zabalete. Valja napomenuti kako je West Ham od 30 minute igrao s igračem manje nakon velike gluposti Arnautovića. Također Sputhampton je svoja 2 od 3 pogotka zabio iz penala. Momčad Slavena Bilića, ove sezone nije ostala bez ikoga važnijeg a pojačani su Hartom, Zabaletom, Arnautovićem te Chicharitom. Svakako očekujem da gosti dođu do svojih prvih bodova.

GENOA - JUVENTUS --- hendikep 1:0 2 --- 2.15

Inače vam nevolim pisati ovakve parove di i čorav zna da se triba kladit na Juventus i di bi sve osim pobijede Juveta bilo iznenađenje, ali kada sam vidio ovu kvotu jednostavno sam mora. Mislim 1.40 skorz pošteno. Branitelj naslova u ovom susretu protiv ekipe koja je prošle sezone grčevito branila ostanak u Seria A. Dobile su Jurićeve trupe Juventus prošle sezone na svome terenu, no ta Genova i ova su posve dvije različite priće. Promijenila je Genoa od tada 90% ekipe. Još im se 5 dana prije nove sezone dogodi da ostanu bez najboljeg igrača i strijelca Simeonea. 

Juventus je ostaobez Bonuccia i Alvesa, ali protiv ekipa u rangu Genoe a i jacih to im nije apsolutno bitno. Od prve minute očekujem najbolju postavu Juventusa te lagano pobijedu od 2-3 gola razlike. Ipak ove rane utakmice su must win za ekipe koje čeka duga i mukotrpna sezona sa puno utakmica, jednostavno oni vamo nesmiju kiksati. 

Premier liga

AFC Bournemouth - Manchester City (13:30)
Sudac: Mike Dean (3.83)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 1.87
4Mw45U3.jpg

Crystal Palace - Swansea City (16:00)
Sudac: Andre Marriner (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 1.47
RhQHNk4.jpg

Huddersfield Town - Southampton FC (16:00)
Sudac: Stuart Attwell (3.10)
Prosjek ekipe 1: 1.80
Prosjek ekipe 2: 1.58
QWYfO72.jpg

Newcastle United - West Ham (16:00)
Sudac: Neil Swarbrick (3.75)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 2.16
yTgEZEO.jpg

Watford FC - Brighton (16:00)
Sudac: Graham Scott (2.75)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 1.72
v6Dzsb8.jpg

Manchester United - Leicester City (18:30)
Sudac: Michael Oliver (3.47)
Prosjek ekipe 1: 2.08
Prosjek ekipe 2: 1.89
XZLpvhP.jpg

Primera

Alaves - Barcelona (18:15)
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (5.53)
Prosjek ekipe 1: 3.03
Prosjek ekipe 2: 1.97
g2VdxkA.jpg

Girona - Malaga (20:15)
Sudac: Santiago Jaime Latre (5.25)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.87
O1vQ9GW.jpg

Levante - La Coruna (20:15)
Sudac: Javier Alberola Rojas (3.16)
Prosjek ekipe 1: 1.00
Prosjek ekipe 2: 2.47
KvZwbL2.jpg

Las Palmas - Atletico Madrid (22:15)
Sudac: Ignacio Iglesias Villanueva (5.55)
Prosjek ekipe 1: 2.63
Prosjek ekipe 2: 2.16
EreMwKs.jpg

Serie A

Benevento - Bologna (18:00)
Sudac: Gianpaolo Calvarese (4.53)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 2.24
lHCwfWs.jpg

Genoa - Juventus (18:00)
Sudac: Luca Banti (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 1.87
ir5Cyzi.jpg

AS Roma - Inter (20:45)
Sudac: Massimiliano Irrati (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 2.03
4tk1alm.jpg

Bundesliga

Werder Bremen - Bayern München (15:30)
Sudac: Bastian Dankert (4.27)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: 1.38
I3bZg0s.jpg

Eintracht Frankfurt - VfL Wolfsburg (15:30)
Sudac: Benjamin Cortus (2.00)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 1.97
XHeyJpp.jpg

Bayer Leverkusen - 1899 Hoffenheim (15:30)
Sudac: Harm Osmers (3.33)
Prosjek ekipe 1: 1.59
Prosjek ekipe 2: 1.85
pzbiUVM.jpg

FC Augsburg - Borussia Mönchengladbach (15:30)
Sudac: Sascha Stegemann (2.93)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 1.41
BM8duGm.jpg

VfB Stuttgart - FSV Mainz (15:30)
Sudac: Benjamin Brand (3.92)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 2.09
4DLPmVH.jpg

Borussia Dortmund - Hertha BSC (18:30)
Sudac: Marco Fritz (3.61)
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 1.94
cVPbi7W.jpg

Manchester United - Leicester City | Više od 3.5 gola (2.60) bet365

Što se tiče oklade na ovu utakmicu, mislim da će biti mnogo golova, ne samo od strane Manchester Uniteda, iako se Leicester muči u obrani, oni se brane sa napadom i igraju vrlo ofanzivno, što će napraviti mnogo prostora za United. Napad je najbolja obrana za Leicester i to im je do sada dobro radilo, čak iako izgube postignu mnogo golova i namuče protivnika. Vjerujem da će ovdje obje ekipe napadati i iskorištavati svoje najbolje napadače koji bi trebali postići više od 3.5 gola, a vjerujem da će biti jedna vrlo atraktivna utakmica. Koeficijent na bet365 kladionici je odličan i ne bi ga smjeli propustiti. Sretno!

Goal-Line-640x398.jpg

Toulouse - Rennes 1 (2.30) ili win either half (1.66)

Svidila mi se igra njih protiv PSGa. Gleda san tu tekmu i steka san dojam da su dobra napadacka momcad, ali ipak je to bia PSG... Dali su in 2 gola, a prije toga u gostima su dali 2 gola Monacu. Kod kuce su dobili Montpellier pogotkom iz penala i tako je i zavrsilo. Dobri su domacini da dobrin napadon i mislin da bi mogli dobit danas. Rennes se mucia sa Troyeson i Dijonon koji su slabiji protivnici od Toulousea, a skor u gostima je itekako los, 1 pobjeda od 15 utakmica. Prosle sezone je Toulouse ima dobar start i dobro su igrali kod kuce, nadan se tome i ode.

Man. Utd. - Leicester oba daju gol (2.00)

Mozemo vidit analizu u postu prije moga, a nije mi ni United nesto stabilan u obrani. Dosad nisu primili gola, al su imali srice u nekin trenutcima i nisu bili teski protivnici. Lester ima odlican napad zabili su 3 komada Arsenalu te rutinski dobili Brightona kod kuce 2-0. Ovo su najbolje utakmice u Premiershipu kad se podcijeni protivnik, a znamo kakav je Premiership. ;)

prije 8 minute, CrneKese said:

neznan koliko pratite boks i to ali vrlo vjerovatno svi znate, ali danas meč Mayweather vs McGregor, pa evo naša sam jedan zanimljiv članak, di masa stručnjaka prognozira rezultat pa tko ima vremena neka pročita :)

http://bleacherreport.com/articles/2728047-can-conor-mcgregor-win-mmas-best-coaches-analyze-his-chances

A mislim da se (nažalost) ovdje nema šta pretjerano prognozirat. Realno bi Mayweather morao ovo dobiti, njegov je sport i sve. Zna se da je ovo više zabava i da ovo rade sve radi love. Volio bi da ga Connor mazne ali to može samo nekim lucky punchom ili nešto slično.

Russia premijer liga

Lok. Moskva vs Ural  1.44

Lokomotiv vec kasni 3 boda za Zenitom,ta 3 boda su dosla nezgodnim porazom kod kuce od Tosna od 0-2. Da bi bili prvaci ne smijete kuci gubiti bodove. Proslo kolo su u derbiju Rusije u gostima dobili Spartak i dobili su na samopouzdanju. 

Ural je ekipa koja vjerovali ili ne nema poraza, ali ima samo 1 pobjedu i ostalo sve nerjeseni rezultati. Dosta cvrsto i na rezultat igraju. Sto se tice medjusobnih duela Lokomotiva je tu superiorna 5 pobjeda 2 nerjesena i samo jedna pobjeda Urala.

Jedno laganije duplanje da se isprate popodnevne utakmice.

Werder-Bayern 2 1.22
Huddersfield-Southampton over 9,5 kornera 1.66

Bet365 2.03

- Ovdje nemam nešto previše pametovati. Werder je stara Bayernova mušterija. Dobili su ih neki dan u Telecom Cupu, a za ovu utakmicu vraća se i Neuer.

- Dvije napadačke ekipe koje bilježe dosta kornera. Novajlija u ligi se odlično snašao i u prve dvije utakmice su upisali dvije pobjede, pali su Newcastle i Crystala Palace. Protiv Palacea su na gostovanju imali 9 kornera, a u prvoj domaćoj utakmici protiv Newcastlea njih 7. Odigrali su i utakmicu kupa u kojoj su dobili Rotherham a imali su 10 kornera. Što se Southamptona tiče, oni su u prvoj utakmici igrački ubili Swansea ali je ipak ostalo 0:0, u kornerima je bilo čak 13:0. Slavili su u jednoj čudnoj utakmici protiv West Hama u posljednjim minutama, a imali su 7 kornera. Ovaj tjedan su ispali u kupu od Wolvesa, a izborili su 7 udaraca iz kuta. Brojke govore za sebe, Englezi ove sezone (za sada) dosta napadaju po krilima i zato ima i dosta kornera po utakmicama. Mislim da se ovo isplati probati. Bet daje 1.66 dok ostale daju oko 1.55.

Edit: pad u mrtvi korner

Dabrowski/Wu - Barty/Dellaqua 2 1.30
Inter Z - Rijeka, Rijeka to win either half 1.28
Genoa - Juventus, Juventus to win either half 1.25

2.08 bet365

Ukratko, Barty/Dellaqua favoriti za naslov od pocetka, sinoc smo ih isto igrali u onom dublu i razbile su protivnice u 2 kraca seta, ocekujem slican scenario i veceras.

Rijeka je imala duzi niz losih rezultata, mislim da danas ovo prekidaju, Inter ima vaznih izostanaka u odbrani a i ne deluju posebno ove sezone.

Juve isto favorit i mislim da danas dobijaju bez problema ali eto sigurnija opcija jedno pol.

prije 2 sati, JackieJack said:

Wagner anytime goalscorer 3.40 Betfair" rel="external">Betfair

Moram ovo probati na unit-dva. Wagner je protiv Leverkusena prosle sezone u oba meca zabio, pre neki dan je zabio i Liverpoolu na gostovanju, deluje mi kao da je u dobroj formi pa mi kvota 3.40 ima value. Inace ostale klad nude 2.30-2.87.

Sad je meni jasno zasto su Kramaric i Uth dali gol 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Manchester United - Real Sociedad - 1 (1.95) bet365 Ruben Amorim i dalje traži pravu formulu za svoju momčad otkako je preuzeo trenersku poziciju, no Crveni vragovi su u prvom susretu protiv Real Sociedada pokazali solidnu igru. Imali su više velikih prilika, ali su nesretno primili kasni izjednačujući pogodak s bijele točke. S druge strane, Real Sociedad se muči u domaćem prvenstvu i trenutno zauzima skromno 11. mjesto u La Ligi, sa 23 postignuta gola u 27 kola. Baskijska momčad dolazi u ovaj dvoboj nakon tri poraza u posljednja četiri ligaška susreta. Manchester United je oslabljen brojnim ozljedama – Amorim je potvrdio da su Leny Yoro i Harry Maguire novi igrači na listi izostanaka, gdje su već Lisandro Martinez, Amad Diallo, Kobbie Mainoo, Luke Shaw, Jonny Evans, Altay Bayindir i Tom Heaton. S druge strane, Real Sociedad također ima problema s ozljedama. Jon Pacheco je i dalje van terena, dok su Luka Sučić i Jon Aramburu propustili treninge ranije ovog tjedna i pod velikim su upitnikom za nastup. Manchester United: Onana; De Ligt, Lindelof, Mazraoui; Dalot, Fernandes, Casemiro, Dorgu; Garnacho, Hojlund, Zirkzee Real Sociedad: Remiro; Elustondo, Zubeldia, Aguerd, Munoz; Turrientes, Zubimendi, Mendez; Kubo, Oyarzabal, Barrenetxea Manchester United je ove sezone upisao tri pobjede i jedan remi u četiri domaće utakmice Europske lige. Real Sociedad je izgubio tri i remizirao jedan od posljednja četiri susreta u svim natjecanjima, pritom postigavši samo jedan gol. Uz to, izgubili su dva od posljednja tri gostovanja u Europskoj ligi. Zbog svega navedenog, glavna oklada ide na pobjedu Manchester Uniteda po kvoti 1.95. Sretno. (Koeficijenti 13.3. u 11:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Athletic Bilbao - Roma - 1 (1.90) ili manje od 2.5 gola (1.72) bet365 Roma je u prvom susretu slavila s 2-1 u sudačkoj nadoknadi. Svi su golovi pali u drugom poluvremenu, a momčad je uspjela ograničiti Bilbao na samo jedan udarac u okvir gola tijekom svih 90 minuta igre. Roma je u sjajnoj formi, upisavši pet uzastopnih pobjeda u Serie A, čime se uključila u borbu za mjesto u elitnom europskom natjecanju. Athletic Bilbao je proteklog vikenda remizirao 1-1 protiv Mallorce kod kuće, čime je produžio niz bez pobjede u La Ligi na dvije utakmice. Unatoč tome, momčad Ernesta Valverdea drži četvrto mjesto i ostaje u utrci za plasman u Ligu prvaka. Osim što su u prvoj utakmici ostali bez Danija Viviana zbog ozljede, Athletic će u uzvratu biti oslabljen i za Yeraya Alvareza, koji je isključen i sada mora odraditi suspenziju. Trener Ernesto Valverde također neće moći računati na Alvara Djala i Oihana Sanceta zbog ozljeda. S druge strane, očekuje se da će Roma izaći s osvježenim sastavom u odnosu na momčad koja je pobijedila Empoli u Serie A. Očekuje se povratak ključnih igrača poput Angelina, Artema Dovbyka i Paula Dybale. Gianluca Mancini i Leandro Paredes, koji su propustili prethodne utakmice zbog suspenzija, ponovno su na raspolaganju. Athletic Bilbao: Agirrezabala; De Marcos, Nunez, Paredes, Yuri; Jauregizar, Ruiz De Galarreta; I. Williams, Gomez, N. Williams; Sannadi Roma: Svilar; Rensch, Mancini, Ndicka; Saelemaekers, Paredes, Cristante, Angelino; Dybala, Baldanzi; Dovbyk Athletic Bilbao je bio impresivan na domaćem terenu u grupnoj fazi Europske lige, pobijedivši u sve četiri utakmice i primivši samo jedan pogodak. Roma, s druge strane, u posljednjih osam utakmica u svim natjecanjima ima sedam pobjeda i jedan remi, a pritom je na gostovanju kod Empolija sačuvala mrežu netaknutom. Očekuje nas tvrda i neizvjesna utakmica s malo pogodaka, gdje nam bet365 kladionica daje kvotu od 1.72 na manje od 2.5 gola.  (Koeficijenti 13.3. u 10:52 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Biti bakterija nije teško.  Najbrojniji su živi organizam. Bez njih ne bi bilo života. Ima ih puno vrsta,a nama su bitne kladioničarske bakterije. Ove sezone skoro svi su bakterije jer je u prvoj ligi Fitoz siguran. Morao bi pasti u 20 kola onoliko puta koliko je u 50 kola,što i nije izgledan scenarij.A da pratitelji budu savršeni. Druga liga je nešto napetija,ali Nuki će to odraditi do kraja. Dao je nešto prilika i lažnu nadu pratiteljima. Ja sam 15.ali imam motiv biti u top12. I imam zanimljivost pratiti rasplet i navijati za Fitoz Nukija da ostanu PRVI, da me ne bi podbadali oni igrači koji imaju 3boda više od mene,koji imaju varljivu nadu da još mogu biti prvi,a zaboravljaju da nada na španjolskom znači NIŠTA. I prije će ovi koji se nadaju ući u zonu bakterija nego postati višestanični organizmi. Ovo je moja druga sezona,i svake sezone sam bolji,pa se nadam kao i Delboy,da ću dogodine u ovo vrijeme biti pri vrhu... No,otkad sam sam sebe uhvatio u laži,više nikome ništa ne vjerujem...    
    • Ko od kolega sa Foruma daje prednost emocijama, a ne razumu, mogao bi da odigra sebi ovaj double Dakle, imate samo dva para na cekanju, jedinicu na Rapid i dvojku na Real Madrid. Imate ukupnu kvotu od 1,93 na samo dva meca, a mozete uvek sebi da kazete, barem sam igrao na “one koji moraju”. Rapid “mora” da pobedi, ili barem odigra nereseno, a Real ako nije u stanju da dobije Virtus i udje barem u prvih deset, onda neka se ne zale. Ovaj predlog nisam ja, ovo nije moj predlog za kladenje, ovo nije najbolje od mene, ovo necu igrati u realnom kladjenju, ali uvek moze da bude kladjenje sa emocijama, a imamo i dvojicu kolega sa Foruma koje su ovo predlozili u svojim predlozima u svetoj Poslednjoj Sansi.  
    • Rapid vs Borac, Conference League, najava meca Danas ce glavna rec kojom cu se koristiti u postu biti pritisak. Cesto u sportu, a narocito kladjenju mozete cuti rec kako je na nekome pritisak, i uvek se ta rec koristi u nekom, recimo negativnom kontekstu, kao da se kaze da je ekipa na kojoj je pritisak zapravo hendikepirana ekipa. I ja volim da koristim tu rec kada najavljujem zavrsnicu obe lige svete Poslednje Sanse, pa cesto volim da napisem kao videcemo ovog (trenutnog) prvaka kakav je pod pritiskom, videcemo ove drugoligaske amatere koji malo zaostaju kakvi su pod pritiskom, pa onda videcemo ove, videcemo one ... bla bla bla. Ja mislim da je pritisak privilegija, i mislim da je uvek bolje biti pod pritiskom i biti @mesrine sa nekoliko pogodaka zaostatka za vodecima, nego nemati pritisak za vratom i biti @pena29 ne znam da li se razumemo. Mislim da je bolje imati pritisak, ali i privilegiju zaostajati za prvoplasiranim u svetoj Poslednjoj Sansi nekoliko pogodaka, nego biti u Poslednjoj Sansi kao parazit ili bakterija i cekati samo da vreme prodje, da se sezona zavrsi. Hteo sam da kazem da je bolje imati pritisak kao na primer sto je imao ManCity koji je prolaz dalje morao da trazi protiv Real Madrida, nego da nemate pritisak i da igrate protiv Grubisinog Polja kao Hajduk. Hej @pena29 nemoj se ljutiti na mene, ali ja te stvarno vidim kao nekog parazita ili bakteriju koja je usla u svetu Poslednju Sansu, i nema nameru da izadje iz nje, ali ti svakako ostajes moj omiljeni parazit i bakterija. Rapid vs Borac, najava meca. Borac i za nas sa Foruma vec postaje pritisak. Prvi sam ja posejao mrznju prema njima na ovom smesnom Forumu, pa smo se svi ukljucili, a oni ne misle da stanu, samo nam jos fali da igraju polufinale sa Chelsea i prodju engleze pa da se polijemo benzinom i samozapalimo. Pritisak se odjednom preneo i na nas kockare, pa sada treba da se odlucimo sta da radimo, jer ako i dalje budemo odlucili da ih cekamo da ispadnu, moze da se desi da dodje sezona kupanja, ili da se Hajduk ukljuci u evropska takmicenja, a da Borac jos nije ispao. Iako sam na pocetku sezone divljao sa uplatama protiv Borca, pa malo zaboravio na njih, pa se opet vratio i jos pojacavao uplate protiv njih, pogotovo na utakmici u Ljubljani, nakon koje sam postao beskucnik, i dalje smatram da je pritisak koji imamo u vezi sa tim sta da radimo sa Borcem danas, privilegija, a ne steta. Ko hoce da zivi bez pritiska, uvek moze da cita poeziju, seta u prirodi, gleda nocu u zvezde, umesto sto se kocka zar ne? Razum Ako koristimo samo razum, a ne emocije, a pogotovo ako ne koristimo mrznju, Borcu treba samo aplaudirati, i to iz klececeg polozaja. Treba kleknuti, traziti od njih oprost za sve sto smo napisali na ovom smesnom Forumu, i samo im aplaudirati. Sezonu su poceli jos 10.07. prosle godine kada je Hajduk ispadao, do sada su odigrali petnaest evropskih utakmica, i sve preziveli, zaradili nekoliko miliona, i uz Celje, kakvog li paradoksa, ostali jedini klub koji predstavlja nas region. Proputovali su celu Evropu od Cipra, preko Farskih Ostrva i Islanda i evo ih danas u Becu. Ako koristimo razum, mozemo reci i da su Atalanta i Liverpool, dve ekipe koje igraju najlepsi fudbal u Evropi, ispali iz evropskih takmicenja, a da Borac nije ni iz jednog takmicenja koje igra u ovoj sezoni. Mozemo reci takodje da je uvek bolje igrati ovako kako igra Borac, ruzno, prljavo, bezobrazno, zatvoreno i rudarski, i uz to oterati decu iz sobe kada oni igraju, a pri tome proci dalje, nego primiti dvanaest golova kao Dinamo, i onda dobijes otkaz kao trener, i uz to te proglase za neznalicu. Bas ove sezone smo imali prilike da vidimo kako prolaze napadacke ekipe koje tripuju na posed, visoki presing, tika-taka, brzo oslobadjanje lopte, tra-laaa-laaa (Liverpool, Atalanta, Psv, gradjani ...). Ako je Borac izabrao umesto fudbala, ulicnu tucu, opstrukciju i bunker uz deset kartona po utakmici, a pri tome prolazi dalje, a Atalanta posed lopte i ne prodju belgijski krs, onda Borcu samo treba aplaudirati, i to iz klececeg polozaja. Ako je neko na Forumu uopste promovisao igru na rezultat, a ne na utisak, onda sam to bio ja, pa bih bilo posteno i da kazem da bih u ovom trenutku pre bio trener Borca i da budem heroj u selu, nego da sam bio trener Dinama samo zato da bih svojim potomcima mogao da kazem da sam igrao protiv Bayerna, a da su me posle te utakmice proglasili za neznalicu i budalu, i to gori od mene. Ako koristimo razum, a pre svega ako smo posteni prema sebi, pocev od mene, onda bas i zasluzujemo sto smo gubili novac cekajuci da Borac ispadne. zasluzujemo da budemo beskucnici jer smo ocekivali da Olimpija moze barem da ugura gol. Sto se mene tice, one dve i po utakmice sto sam odgledao Borca, uopste ne bih smeo da kazem da su nesto nekome ukrali, da nesto nisu zasluzili, ili da se nisu borili. Cak bih rekao i da su sve zasluzili sto im se desava, novac, slavu, privilegiju da uz Celje jedini igraju evropska takmicenja. Prosli kvalifikacije, prosli grupni deo, prosli baraz  za osminu finala, zaradili novac, herojski se borili ... Emocije Kako da zaboravimo ko su i odakle dolaze? Kako da zaboravimo odakle se finansiraju i cime se sve sluze? Kako da zaboravimo koliko su voljen i postovan klub, i od koga u BiH? Kako da zaboravimo koga oni predstavljaju u evropskim takmicenjima, BiH ili nekoga drugog? Da li svi u BiH navijaju za njih, i ako ne, zasto ne navijaju? Koliko su omiljeni i ugledni van svoje teritorije? Da li je isto igrati sa albancima, cipranima, faranima i dogurati dovde, isto kao sto je Crvena Zvezda isla Interu i Milanu, a kod kuce docekivala Barcellonu? Kako da zaboravimo da su do sada vec imali sto kartona u svim takmicenjima u ovoj sezoni? Kako da zaboravimo da su albansku Egnatiju prosli tako sto su albanci u Banja Luci imali dva crvena kartona a Borac dao gol u 90 plus sestom  minutu, a u Albaniji domaci igraci promasili dva penala? Kako da zaboravimo da smo u Banja Luci svi igrali dvojku na austrijance, a Borac dao gol u 90 plus drugom, a mogli su da prime pre toga jos cetiri komada' Kako da volimo Borac kada su u Ljubljanu otisli na tucu, gde je utakmica deset puta prekidana, a nadoknada vremena trajala dvadeset minuta? Conference League U nekadasnjem sistemu ovog trecerazrednog takmicenja, oni koji su ispadali iz visih evropskih takmicenja, su upadali u Conference League, da ne ulazimo sada da li je to bila kazna ili nagrada. Prethodnih sezona, u ovo vreme ovu ligu su igrali Aston Villa, Roma, Ajax, Fenerbahce, Lille, Olympiacos, Dinamo, Besiktas, a sa izmenjenim sistemom, ove sezone dovde su dogurali Borac, Celje, Pafos, Jagielonija, Lugano, Djurgarden ... ali budimo posteni i Chelsea, Fiorentina i Betis. I ovde neka svako od kolega sa Foruma izabere razum ili emocije. Ako birate razum, svako takmicenje, bas kako i samo ime kaze, sluzi da ga igrate i da se borite dokle god ucestvujete. Ako birate emocije, onda je Conference League prava pravcata septicka jama, trecerazredno takmicenje koje sluzi da kladionice cetvrtkom nemaju slobodan dan, i da ovakve ekipe poput Borca i Pafosa imaju gde da igraju. Razum ili emocije? Neka svako odluci za sebe. Ovde se vracamo na glavnu rec posta, a to je pritisak. Od sedmog meseca prosle godine cekamo da Borac ispadne, a oni yebu i ne vade. Mi gubimo novac igrajuci protiv njih, plus smo se usmrdeli cekajuci da ispadnu, a oni ako ovako nastave mogu da igraju polufinale sa Chelsea. Meni se bas svidja pritisak, i bas ga smatram privilegijom da se inatim sa Borcem, da ga cekam da ispadne, a oni prolaze li prolaze. U ovom pritisku gde treba da se odlucimo sta treba da radimo, vidim svu magiju kockanja, a to je adrenalin, uzbudjenje, strast, emocije i borba samim sa sobom sta da radimo. Vi odlucite kako hocete, razum ili emocije, ja svakako idem sa emocijama, i to onim najgorim koje imam u sebi. Koliko god da imam ili nemam novca, koliko god da sam padao na Borcu, koliko god da sam se usmrdeo cekajuci ih da ispadnu, nema nazad. Po redosledu, najpre vagon tiketa sa jedinicom na mecu, pa onda isto toliko X-eva, praveci neku vrstu duple sanse 1X, a da je kvota nesto veca, dakle, sve opcije koje postoje da Borac nece pobediti, zatim Rapid daje gol, pa daje barem jos jedan, pa Rapid pobedjuje u kornerima, pa da ce Rapid imati vise suteva, pa ce Borac imati vise kartona na utakmici, pa (mozda) Rapid prolazi dalje, pa (mozda) Rapid prvi daje gol na utakmici, pa ovo pa ono ... tek sam poceo. Ako bas moram da objasnim emocije, odnosno objasnim zasto sam se odlucio za domacina, iako bi Rapid mogao biti cak i gost u sred Beca, posto je navijacima gostiju zabranjen dolazak, a pod uslovom da na utakmici dodju svi srbi koji zive u Austriji, evo i objasnjenja. Drzacu se emocija, jer mislim da (ponekad) u sportu ipak vrede sportski principi, sportska pravda i ako se u odluci koga cu podrzati drzim principa da svaki klub deli sudbinu zemlje ili grada odakle dolazi, onda izmedju Austrije ili Republike Srpske, odnosno Beca ili Banja Luke, odnosno Christiana Stokera ili Dodika, odnosno izmedju cokoladnih Mozart kuglica i banjaluckih cevapa, uvek biram ovo prvo. Najava utakmica Euroleague Bas mi se svidja ona moja ideja da ponudimo svim kolegama sa Foruma, ljubiteljima kosarke da pogode tri konacna ishoda Euroleague, bez koriscenja handicapa, i da onaj ko je u stanju to da pogodi, dobije kao nagradu besplatan put oko sveta. Za sada, samo sam ja osvojio nagradu, pogodivsi prosle sedmice tri utakmice, igrajuci na prvake Evrope protiv Real Madrida, i protiv beogradskih govana. Za danas cu samo ukratko da najavim nekoliko utakmica Euroleague, a na kraju posta cu da pokusam da osvojim i drugi uzastopni put oko sveta. Pre svega, hteo bih da cestitam svim ljubiteljima kosarke uzbudljivu zavrsnicu Euroleague. Do kraja regularnog dela je ostalo jos samo sest kola, utakmica koje nista ne odlucuju je sve manje, a takozvanih zicera takodje. Da kazem i nekoliko zanimljivih stvari, a to je da nikada u istoriji Euroleague, pobednik regularnog dela nije bio i pobednik Euroleague, a trenutno deluje da Olympiacos savrseno izgleda. Neverovatno zvuci i podatak da je Real Madrid na jednu pobedu manje od desetog mesta, poslednjeg koje vodi u doigravanje, kao i da je razlika izmedju desetog i cetvrtog mesta tek dve pobede. Zbog izjednacenosti i uloge crnaca u ovoj prelepoj ligi, uopste i ne cudi sto je prva nagrada put oko sveta za onog kolegu ko je u stanju da pogodi tri konacna ishoda bez koriscenja handicapa. Zato bih danas osim najave nekoliko izuzetno zanimljivih utakmica, iskoristio priliku da uzivam u pritisku koji donosi privilegija da prognozirate ovako tesko takmicenje, i prognozirao cetiri ekipe koje odlaze na FinalFour, ali da imam pravo da cu jednu ekipu promasiti. Dakle, idemo veliki Leonardo, budi uvek ti prvi onda kada je najteze. Danas predvidjam buducnost da ce mozda na FinalFour otici sigurno Olympiacos, Panathinaikos, Fenerbahce i Partizan, majko moja. Cele sezone sam trovao po Forumu da beogradska govna nece uci u doigavanje, ali eto u samoj zavrsnici, moj talenat za predvidjanje buducnosti je video potencijalnu minu u Partizanu, kao ekipu koju bi trebalo izbeci na svaki nacin. Dakle, hajde bas da vidimo sta ce se desiti, za sada bih predlozio da sacekamo da vidimo da li ce se FinalFour igrati bez Real Madrida i Monaca. Crvena Zvezda vs Armani Crvena Zvezda bi sa neverovatnih osam pobeda na strani i odlicnom sezonom, veoma lako mogla da postane Psv za siromasne, i da dozivi fijasko, pod uslovom da su tolike budaletine kao i holandjani. Necu ni da napisem na koje mesto bi mogli da padnu ukoliko danas ne pobede Armani, pogotovo sto u sledecem kolu idu Olympiacosu. Ovde samo da kazem da imaju dva uzastopna poraza u Euroleague, od Bayerna i Zalgirisa, a nedavno i od Maccabija, ali i da Crvena Zvezda nije pobedila Armani vec devet uzastopnih medjusobnih utakmica, bez obzira da li se utakmice igrale u Beogradu ili Milanu. Da ne postoje ekstremni klizni handicapi, onda bih prognozirao NoBet na ovoj utakmici, a posto postoje, onda klizni handicapi na obe ekipe, narocito sto ekstremniji. Virtus vs Real Madrid Eto zasto je nagrada za kolegu koji pogodi tri konacna ishoda Euroleague bez koriscenja handicapa, put oko sveta. Sa jedne strane imate Virtus, ,obican krs od ekipe, a sa druge strane veliki Real Madrid koji ima deset poraza na strani, i koji na strani nije bio u stanju da dobije cak ni Asvel, Maccabi, Baskoniju ili Bayern, a kod kuce Zalgiris ili Efes. Ako mislite "da sada moraju" ili ste od onih kockara sa stavom "koga ce ako nece Virtusa", onda samo napred, za mene je NoBet. Fenerbahce vs Asvel Evo najzad i jednog meca kojeg bi morali da pogodimo. Ovaj mec bih uporedio sa utakmicom Serie A izmedju Intera i Monze gde je Inter "morao da pobedi" a Monza povela sa 2:0 u prvom poluvremenu, pa se Inter na kraju porodio da bi pobedio. Dakle, ovde sve zavisi samo od domacina, a ne od gosta, a to znaci da smo u njihovim rukama. Barcellona vs Partizan Samo cu zamoliti neprijatelje iz prve lige, da me puste jos jednom, poslednji put u zivotu, i nikada vise ne moraju, da prvi postavim kao svoj predlog ekstremni klizni handicap od +12,5 na Partizan, ili cu umreti. Evo, bicu dobar, necu vise nikada napisati nijedan post ako treba, necu se nikome podsmevati, bicu pozitivan i dobar, samo me pustite jos ovaj put, molim vas. A evo i tri moja predloga bez koriscenja kliznih handicapa za nagradu, besplatni put oko sveta. Jedinica na Fenerbahce, i overi poena na utakmicama Bayern vs Efes i Barcellona vs Partizan, a ako ne mogu overi, onda yebi ga, jedinica na Fenerbahce i pobede beogradskih govana, Zvezde kod kuce i Partizana u gostima, ali samo ako mora i sa tudjim novcem. I za kraj zamolio bih administratore, ako mozemo da otvorimo neki Topic na ovom smesnom Forumu, gde bismo mogli da udjemo i da placemo ako nam se place. Da imamo mesto na Forumu gde mozemo da placemo, kada se desi da odigramo over 1,5 gol na utakmici Atletico Madrid vs Real Madrid, pa se desi na utakmici da crncuga promasi penal, ili da imamo mesto gde mozemo da placemo kada onaj kolega Fic postavi kao svoj predlog da Ceska nece dati Hrvatskoj trideset ili vise golova, a cesi postignu 29 majko moja.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use