Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 26.8.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

SLAVEN BELUPO - RUDEŠ --- 1 --- 1.30

Rudeš me ove sezone već prevario jednom. Kada sam pisao na početku Hnl-a o ekipama kolektivno, Rudeš sam naravno označio kao glavnog favorita za ispadanje, to je ekipa koje je ušla u ove godine premijerno u 1.HNL i odlučila zadržati svoj kadar bez nekih pojačanja i odlazaka i vidjeti što mogu. Realno, ne mogu ništa, razlika izmedju prve HNL i druge je nebo i zemlja, ovo su ipak profesionalci, dok su u drugoj tjeli oni sami sebi priznati ili ne to su amateri, i to se ponajviše vidi u utakmicama play off-a kada 11 iz 1.HNL ide na 2. iz 2.HNL. I onda mi sljedi velika zabluda, gledam ja Rudeš prva utakmica na Graskom Vrtu, trka, rad, disciplina, borbenost, vidiš nemaju kvalitetu ali bore se do zadnje kapi krvi i bangggg evo iznenađenja, ostanu s Osijekom 1:1, je da je u toj utakmici Rudeš ima više sriće nego pameti ali eto održe se oni. Nakon toga Rujevica, priča ista samo ovaju puta puno manje sriće, gubili su 3:0 bore se i dalje, mene zadivili. Već vidim tamo na zadnjem mijestu Cibalija uvjerljivo. Cibalia bez priprema, bez pojačanja, samo odlasci, promijenili veliku većinu kadra, a ovima stižu tamo neki španjolci, kolumbijac jedan, mislim si ja eto zapraprit će život i Istri. Nisan gleda utakmice, ali vidia uzeli bod i Lokomotivi, izgubili očekivano od Intera. Da bi mi ona utakmica protiv Cibalie otvorila oči i vratila u stvarnost, oni su Katastrofa ! Cijela igra se bazira na mesarenju nekako doći do lopte, pa prebaciti naprijed na Havojića i onda ako bude, bit će, a nije bilo ništa, može on odradit tu i tamo neki dribling ali gol zabit nezna. Zadnja utakmica sa Hajdukom i dva crvena, smilova se Hajduk bilo samo 0:4, koliko se Hajduk smilova toliko je i Pešić promašio, realno takvog panja Hajduk isto dugo nije ima. No da se vratim na ovaj ogled, u Koprivnici, sa Slavenom nitko nije proša bez borbe, ovdije, bez Vuce i Borekovića, dvojice iz udarne postave a realno i sa njima Rudeš nema šta tražiti. Još treba napomenuti da je ovdije moral ekipe bitno ugrožen, izgubili u borbi sa direknim konkurentom za opstanak, te dobili 4 komada od Hajduka, dva crvena.... teže se dić iz tog blata i većim klubovima od njih. 

RUDEŠ SA 2 IGRAČA MANJE IZJEDNAČIO U 93-ĆOJ.... UVALILI KONTRU BELUPU I DOMAĆI RADE PENAL.... 

Link to comment
Share on other sites

Vitez-Zrinjski 2 2.00 bet365

Po meni dobro fulana kvota. Ocekivao sam po 1.40-1.50. Napisem analizu cim dodjem kuci.


Edit: 
Zrinjski dijeli prvo mjesto sa Željom. Sada mu idu tri lakše utakmice, Vitez u gostima, Čelik kući i GOŠK u gostima. Očekuje se 9 bodova, tolerirat se može jedino bod protiv GOŠK-a jer su se malo i oni digli ali se ni tu ne smiju gubiti bodovi. Vitez je najlošija ekipa lige. Imaju jedan bod iz pet kola. Zrinjski je slavio na težim gostovanjima tipa protiv Slobode i protiv Sarajeva. Prošli tjedan su odigrali odličnu utakmicu protiv Slobode, tada je na Zrinju bilo 1.80 a sada 2.00 ? Po meni fulana kvota, očekujem da će fino pasti do utakmice i mislim da Zrinja ovdje neće kiksati.

Link to comment
Share on other sites

ŠIBENIK - GORICA 

Evo ovako, zanimljiv jedan ogled u drugom kolu HNL i mislim da su kladionice malo pogriješile izborom ovih kvota, evo što se događalo ovo ljeto... 

Nakon što je prošle sezone uspio izboriti ostanak u drugoj HNL, osiguravši sa 45 bodova 7 poziciju ( 12 pobjeda, 9 neodlučenih, 12 poraza ) ponajviše zbog odlične forme ( ili možda čak kupovine utakmica :D ) u zadnjih 10 kola u kojih su upisali 5 pobjeda i 5 neodlučenih, ekipa Šibenika ovo ljeto je doživjela raskol. Kako su financije bile izuzetno loše, klub pred stečajem, to je bilo za očekivati. Naime 10.07.2017 Šibenski roster igrača činilo je tek PETORICA !!! ( Vukorepa, Musa, Brito, Maleš i Roca ) Ostatak ekipe napustio je klub. Da bi početkom priprema deset dana kasnije ovoj petorici priključeno 8 igraća iz mlađeg uzrasta. Paralelno sa pripremama Šibenik je tražio nove igraće, prvo su potpisali Šare i Brekalo ( 10.08.2017 ) da bi 7 dana nakon toga Šibenik doveo još 4 igrača ( Ćosić, Žitnjak, Pogrančić, Glavaš ) samo nekoliko dana prije početka sezone. Naravno uz to sve ide i nova uprava, koju je Šibenik izglasao 14.08.2017 pa evo vam par rijeći i od njih :

– Klub je u ne baš bajnoj situaciji. Trebat će nam malo vremena da to sve posložimo, da uđemo kompletno u papire, spise. Sigurno da neće biti lako niti ćemo to moći sve preko noći napraviti. Zato molim za malo strpljenja, a koristim priliku i da zahvalim dosadašnjem NO na radu i svemu učinjenom za klub, te prvenstveno Gradu Šibeniku kao većinskom vlasniku kluba – kazao je Josip Bulat.– Čast mi je biti izabran na ovu funkciju, neki će reći nezahvalna funkcija. Znamo da je ovaj klub institucija grada. Problemi su u poslovanju kluba zadnjih nekoliko godina stalno prisutni, u Drugoj se ligi stalno životari. Neće to biti lako staviti na pravi put, ali mi ćemo se kao tim potruditi da izvučemo maksimum. Kao što je Joso i rekao, neće to biti preko noći, ali dajte nam neki razuman rok da vidimo gdje smo i što smo napravili. Klub se financijski treba konsolidirati, uvesti red u sve strukture, da to funkcionira kao firma. Trebat će malo vremena, da ljudi to prihvate, malo i sreće. Borit ćemo se za sponzore, imat ćemo potporu Grada i županije i mislim da u toj kombinaciji timskog rada možemo klub staviti na stabilne noge – poručio je na predstavljanju Zoričić.– U iščekivanju skupštine izgubilo se puno vremena, prvenstvo samo što nij počelo. Mi smo u hodu pokušali konsolidirati se, naći adekvatna rješenja za igrače koji su otišli. Prijelazni rok još nije gotov. Nadam se da ćemo što skorije riješiti pitanje prve ekipe, ali i omladinske škole. Ja sam u ovom klubu 20-ak i nešto godina, poznajem strukture u klubu. Mislim da se klub nalazi u jako teškoj situaciji, ne znam da li je ikada bilo gore. Ja sam se osjećao dužnim, nekakva odgovornost da pokušam pomoći koliko mogu. Hvala Skupštini i NO koji su mi ukazali povjerenje, nadam se da ću vratiti im na adekvatan način. Ne možemo sve preko noći, ali nadam se da možemo napraviti značajniji korak prema naprijed – kazao je koordinator za sportska pitanja Ivan Bulat.

Tako da situacija svakako nije bajna, koliko mi se čini da će se klub prvo orijentirati na financije, a tek ona stvarati novu ekipu, također valja reći da je na početku sezone dobila i novoga trenera.

A sa druge strane ih čeka Gorica, ekipa koja je prošle sezone igrala play off za ulazak u prvu HNL. Nisu to uspjeli, i nakon toga i oni su kao velika većina 2.HNL dosta mijenjali, ali ne vidim da su nešta oslabljeni, možda bi reka ćak i pojačani. Također imaju novoga trenera. Ako ikome išta znaci Gorica je prošlo kolo na svome terenu izgubila 2:0 od Dinama 2... bilo je 0:0 do 70 te minute nakon čega je Gorici nepravedno isključen igrač. Valja još napomenuti da Gorica nije uspjela realizirat penal.

Probelm Gorice je što nije neka gostujuća momčad nego je bodove više uzimala u svojoj utvrdi. Protiv Šibenika nemaju neki omjer (7 utakmica, 1 pobjeda za obje ekipe i 5 puta su odigrali neodučeno) No ovdje Gorici prednost dajem isključivo zbog neke klubske stabilnosti, te koliko toliko uigranost neka. Nadalje Šibenik će ove sezone biti u velikim problemima ukoliko ne dovedu par pojačanja. 

Za ovaj meč dajem prednost Gorici, najrađe bih odigrao da Gorica daje, ali pošto to još nema nigdje u ponudi idem sa sljedećima

ŠIBENIK - GORICA --- X2 --- 1.55

ŠIBENIK - GORICA --- 2 ---3.20

Još za kraj u ovom ogledu ne idem na neki jači ulog, jer ipak to je 2.HNL. 

Link to comment
Share on other sites

VARAŽDIN - KUSTOŠIJA --- 1 --- 1.40

Ogled dvojice novaka u 2.HNL, u Varaždinu, domaćin će ugostiti mladu ekipu Kustošije. 23,5 je prosijek godina ove zagrebačke ekipe, koja se prvi puta u svojoj povijesti našla ovako visoko u hrvatskom nogometu.

Dok sa druge strane svima poznati Varaždin, koji se bori za povratak na stare staze. Poznavatelji hrvatskog nogometa u Varaždinu će svakako naći par poznatih imena ( Prahić, Šafarić, Jertec, te njihovnajbolji igrač Dejan Glavica ) Svakako jedni od favorita za naslov u 2.HNL, Varaždin, na svome putu u vrh morat će pobijeđivati ovakve susrete. U prilog svemu ide i činjenica da je većini drugoligaša rak rana gostovanja, te da na njima gube dosta bodova, pogotovo oni manje kvalitetni. Uz vjerujem pune domaće tribine Varaždin bi mogao do pobijede pa čak i uz hendikep, no ja vamo biram uno sigurniju opciju pobijeda Varaždina po 1.40. 

 

UZ VELIKU POMOĆ SUDACA, VARAŽDIN NIJE USPIA SAČUVAT 1:0 PROTIV OVIH PANJEVA KOJI SU ZALUTALI U 2.HNL... 

Link to comment
Share on other sites

NEWCASTLE - WEST HAM --- 2 --- 3.0

Svrake su se vratile, na mjesto gdje realno pripadaju, u Premier ligu. No njihov start daleko je od klubskog imena. Nakon poraza od Tottenhama, dotakli su dno porazom od Huddersfielda, momčadi koja je Premier ligu izborila kroz dodatni playy off pokazala se kao bolja, te su apsolutno zasluženo slavili protiv Newcastlea. U ovom kolu Newcastle na svome terenu dočekuje West Ham, momčad koja također ima dva poraza na startu ove sezone ali to u svakom slučaju nije odraz njihove igre. Na Old Trafford-u su poraženi s visokih 4:0 iako to nije baš toliko grozno izgledalo, kao što se rezultat čini. Svoju svaku priliku Manchester je zabio, dok je West Ham iz par svojih prilika nije bio konkretan u zadnjem pasu ili pak nije bilo koncentracije u završnici. Utakmica protiv Suthamptona pokazal je njihovo puno bolje lice. Iako sa igračem manje bili su puno bolji protivnik te sustigli rezultatski deficit od 2:0, da bi na kraju sa Southampton slavio pogotkom u zadnjim sekundama s bijele točke nakon pogreške Zabalete. Valja napomenuti kako je West Ham od 30 minute igrao s igračem manje nakon velike gluposti Arnautovića. Također Sputhampton je svoja 2 od 3 pogotka zabio iz penala. Momčad Slavena Bilića, ove sezone nije ostala bez ikoga važnijeg a pojačani su Hartom, Zabaletom, Arnautovićem te Chicharitom. Svakako očekujem da gosti dođu do svojih prvih bodova.

Link to comment
Share on other sites

GENOA - JUVENTUS --- hendikep 1:0 2 --- 2.15

Inače vam nevolim pisati ovakve parove di i čorav zna da se triba kladit na Juventus i di bi sve osim pobijede Juveta bilo iznenađenje, ali kada sam vidio ovu kvotu jednostavno sam mora. Mislim 1.40 skorz pošteno. Branitelj naslova u ovom susretu protiv ekipe koja je prošle sezone grčevito branila ostanak u Seria A. Dobile su Jurićeve trupe Juventus prošle sezone na svome terenu, no ta Genova i ova su posve dvije različite priće. Promijenila je Genoa od tada 90% ekipe. Još im se 5 dana prije nove sezone dogodi da ostanu bez najboljeg igrača i strijelca Simeonea. 

Juventus je ostaobez Bonuccia i Alvesa, ali protiv ekipa u rangu Genoe a i jacih to im nije apsolutno bitno. Od prve minute očekujem najbolju postavu Juventusa te lagano pobijedu od 2-3 gola razlike. Ipak ove rane utakmice su must win za ekipe koje čeka duga i mukotrpna sezona sa puno utakmica, jednostavno oni vamo nesmiju kiksati. 

 

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

AFC Bournemouth - Manchester City (13:30)
Sudac: Mike Dean (3.83)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 1.87
4Mw45U3.jpg

Crystal Palace - Swansea City (16:00)
Sudac: Andre Marriner (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 1.47
RhQHNk4.jpg

Huddersfield Town - Southampton FC (16:00)
Sudac: Stuart Attwell (3.10)
Prosjek ekipe 1: 1.80
Prosjek ekipe 2: 1.58
QWYfO72.jpg

Newcastle United - West Ham (16:00)
Sudac: Neil Swarbrick (3.75)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 2.16
yTgEZEO.jpg

Watford FC - Brighton (16:00)
Sudac: Graham Scott (2.75)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 1.72
v6Dzsb8.jpg

Manchester United - Leicester City (18:30)
Sudac: Michael Oliver (3.47)
Prosjek ekipe 1: 2.08
Prosjek ekipe 2: 1.89
XZLpvhP.jpg

Primera

Alaves - Barcelona (18:15)
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (5.53)
Prosjek ekipe 1: 3.03
Prosjek ekipe 2: 1.97
g2VdxkA.jpg

Girona - Malaga (20:15)
Sudac: Santiago Jaime Latre (5.25)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.87
O1vQ9GW.jpg

Levante - La Coruna (20:15)
Sudac: Javier Alberola Rojas (3.16)
Prosjek ekipe 1: 1.00
Prosjek ekipe 2: 2.47
KvZwbL2.jpg

Las Palmas - Atletico Madrid (22:15)
Sudac: Ignacio Iglesias Villanueva (5.55)
Prosjek ekipe 1: 2.63
Prosjek ekipe 2: 2.16
EreMwKs.jpg

Serie A

Benevento - Bologna (18:00)
Sudac: Gianpaolo Calvarese (4.53)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 2.24
lHCwfWs.jpg

Genoa - Juventus (18:00)
Sudac: Luca Banti (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 1.87
ir5Cyzi.jpg

AS Roma - Inter (20:45)
Sudac: Massimiliano Irrati (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 2.03
4tk1alm.jpg

Bundesliga

Werder Bremen - Bayern München (15:30)
Sudac: Bastian Dankert (4.27)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: 1.38
I3bZg0s.jpg

Eintracht Frankfurt - VfL Wolfsburg (15:30)
Sudac: Benjamin Cortus (2.00)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 1.97
XHeyJpp.jpg

Bayer Leverkusen - 1899 Hoffenheim (15:30)
Sudac: Harm Osmers (3.33)
Prosjek ekipe 1: 1.59
Prosjek ekipe 2: 1.85
pzbiUVM.jpg

FC Augsburg - Borussia Mönchengladbach (15:30)
Sudac: Sascha Stegemann (2.93)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 1.41
BM8duGm.jpg

VfB Stuttgart - FSV Mainz (15:30)
Sudac: Benjamin Brand (3.92)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 2.09
4DLPmVH.jpg

Borussia Dortmund - Hertha BSC (18:30)
Sudac: Marco Fritz (3.61)
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 1.94
cVPbi7W.jpg

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - Leicester City | Više od 3.5 gola (2.60) bet365

Što se tiče oklade na ovu utakmicu, mislim da će biti mnogo golova, ne samo od strane Manchester Uniteda, iako se Leicester muči u obrani, oni se brane sa napadom i igraju vrlo ofanzivno, što će napraviti mnogo prostora za United. Napad je najbolja obrana za Leicester i to im je do sada dobro radilo, čak iako izgube postignu mnogo golova i namuče protivnika. Vjerujem da će ovdje obje ekipe napadati i iskorištavati svoje najbolje napadače koji bi trebali postići više od 3.5 gola, a vjerujem da će biti jedna vrlo atraktivna utakmica. Koeficijent na bet365 kladionici je odličan i ne bi ga smjeli propustiti. Sretno!

Goal-Line-640x398.jpg

Link to comment
Share on other sites

Toulouse - Rennes 1 (2.30) ili win either half (1.66)

Svidila mi se igra njih protiv PSGa. Gleda san tu tekmu i steka san dojam da su dobra napadacka momcad, ali ipak je to bia PSG... Dali su in 2 gola, a prije toga u gostima su dali 2 gola Monacu. Kod kuce su dobili Montpellier pogotkom iz penala i tako je i zavrsilo. Dobri su domacini da dobrin napadon i mislin da bi mogli dobit danas. Rennes se mucia sa Troyeson i Dijonon koji su slabiji protivnici od Toulousea, a skor u gostima je itekako los, 1 pobjeda od 15 utakmica. Prosle sezone je Toulouse ima dobar start i dobro su igrali kod kuce, nadan se tome i ode.

Man. Utd. - Leicester oba daju gol (2.00)

Mozemo vidit analizu u postu prije moga, a nije mi ni United nesto stabilan u obrani. Dosad nisu primili gola, al su imali srice u nekin trenutcima i nisu bili teski protivnici. Lester ima odlican napad zabili su 3 komada Arsenalu te rutinski dobili Brightona kod kuce 2-0. Ovo su najbolje utakmice u Premiershipu kad se podcijeni protivnik, a znamo kakav je Premiership. ;)

 

Link to comment
Share on other sites

prije 8 minute, CrneKese said:

neznan koliko pratite boks i to ali vrlo vjerovatno svi znate, ali danas meč Mayweather vs McGregor, pa evo naša sam jedan zanimljiv članak, di masa stručnjaka prognozira rezultat pa tko ima vremena neka pročita :)

http://bleacherreport.com/articles/2728047-can-conor-mcgregor-win-mmas-best-coaches-analyze-his-chances

A mislim da se (nažalost) ovdje nema šta pretjerano prognozirat. Realno bi Mayweather morao ovo dobiti, njegov je sport i sve. Zna se da je ovo više zabava i da ovo rade sve radi love. Volio bi da ga Connor mazne ali to može samo nekim lucky punchom ili nešto slično.

Link to comment
Share on other sites

Russia premijer liga

Lok. Moskva vs Ural  1.44

Lokomotiv vec kasni 3 boda za Zenitom,ta 3 boda su dosla nezgodnim porazom kod kuce od Tosna od 0-2. Da bi bili prvaci ne smijete kuci gubiti bodove. Proslo kolo su u derbiju Rusije u gostima dobili Spartak i dobili su na samopouzdanju. 

Ural je ekipa koja vjerovali ili ne nema poraza, ali ima samo 1 pobjedu i ostalo sve nerjeseni rezultati. Dosta cvrsto i na rezultat igraju. Sto se tice medjusobnih duela Lokomotiva je tu superiorna 5 pobjeda 2 nerjesena i samo jedna pobjeda Urala.

Link to comment
Share on other sites

Jedno laganije duplanje da se isprate popodnevne utakmice.

Werder-Bayern 2 1.22
Huddersfield-Southampton over 9,5 kornera 1.66

Bet365 2.03

- Ovdje nemam nešto previše pametovati. Werder je stara Bayernova mušterija. Dobili su ih neki dan u Telecom Cupu, a za ovu utakmicu vraća se i Neuer.

- Dvije napadačke ekipe koje bilježe dosta kornera. Novajlija u ligi se odlično snašao i u prve dvije utakmice su upisali dvije pobjede, pali su Newcastle i Crystala Palace. Protiv Palacea su na gostovanju imali 9 kornera, a u prvoj domaćoj utakmici protiv Newcastlea njih 7. Odigrali su i utakmicu kupa u kojoj su dobili Rotherham a imali su 10 kornera. Što se Southamptona tiče, oni su u prvoj utakmici igrački ubili Swansea ali je ipak ostalo 0:0, u kornerima je bilo čak 13:0. Slavili su u jednoj čudnoj utakmici protiv West Hama u posljednjim minutama, a imali su 7 kornera. Ovaj tjedan su ispali u kupu od Wolvesa, a izborili su 7 udaraca iz kuta. Brojke govore za sebe, Englezi ove sezone (za sada) dosta napadaju po krilima i zato ima i dosta kornera po utakmicama. Mislim da se ovo isplati probati. Bet daje 1.66 dok ostale daju oko 1.55.

Edit: pad u mrtvi korner

Link to comment
Share on other sites

Dabrowski/Wu - Barty/Dellaqua 2 1.30
Inter Z - Rijeka, Rijeka to win either half 1.28
Genoa - Juventus, Juventus to win either half 1.25


2.08 bet365


Ukratko, Barty/Dellaqua favoriti za naslov od pocetka, sinoc smo ih isto igrali u onom dublu i razbile su protivnice u 2 kraca seta, ocekujem slican scenario i veceras.

Rijeka je imala duzi niz losih rezultata, mislim da danas ovo prekidaju, Inter ima vaznih izostanaka u odbrani a i ne deluju posebno ove sezone.

Juve isto favorit i mislim da danas dobijaju bez problema ali eto sigurnija opcija jedno pol.

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, JackieJack said:

Wagner anytime goalscorer 3.40 Betfair" rel="external">Betfair

Moram ovo probati na unit-dva. Wagner je protiv Leverkusena prosle sezone u oba meca zabio, pre neki dan je zabio i Liverpoolu na gostovanju, deluje mi kao da je u dobroj formi pa mi kvota 3.40 ima value. Inace ostale klad nude 2.30-2.87.

Sad je meni jasno zasto su Kramaric i Uth dali gol 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use