Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 24.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Mislim da danas nikako neću moći sastaviti listić kartona što sam planirao jer kladionice dosta kartona "koje bi trebale" ne daju, a koje daju onda je veća granica a računaju se samo žuti tipa Partizan ili AEK. Što mi se najviše sviđa za sada je Zvezda over 4,5 a možda i Dinamo over 4,5 iako me tu sudac malo brine u zadnjim utakmicama ali bi trebalo. 

prije 12 sati, marand5 said:

Rosenborg-Ajax : over 10.5 asian corners-->2.0 bet365 isto i team total corners Ajax over 5.5-->1.8 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Mislim da je ovo zicer.zapela mi u oko ova utakmica u prvom kolu,čak 18 kornera prošli tjedan. Bilo je u kornerima 10:8 za ajax. Ajax je odličan korneraš i lovi pobjedu jer je izgubio prvi susret 1:0, zato je utakmica otvorena. Mislim da bi mogao lagano proči skupni i timski over na ajax.

Mogu se samo nadovezat za Ajax kornere jer cu ih odigrat, da su me prosle sezone svaki put ispostovali svoj dio kornera, a igra san ih jedno 6-7 puta. Na to cu dodat da Dinamo daje gol i stvara se lipa kvota od 2.10 :)

GH7cmZG.png

Crvena zvezda- Krasnodar 

Nakon minimalnog poraza 3-2 u Rusiji Crveno-beli nadaju se prolasku u grupnu fazu Europa lige pred svojim navijačima. Dobro je Zvezda igrala u Rusiji. Pokazali karakter i nisu se predavali niti na 2-0 ni na 3-1 što više uz malo sreće mogli su i zabiti gol za 3-3. Ovo je treća euro utakmica ove sezone na domaćem terenu a Zvezda ima omjer 5-0. Slavili su protiv Floriane 3-0 a u 3.pretkolu dobili Spartu Prag 2-0. Krasnodar je nezgodan suparnik kvalitetniji od Čeha no u Rusiji je Zvezda pokazala da se može nositi sa ovakvom ekipom. Na stadionu Rajko Mitić očekuje se ludnica, pun stadion i fanatčnih 50 tisuća navijača. Momčad Krasnodara nije zadovoljna kvalitetom travnjaka. Žalili su se Rusi i Uefi tražili su premještaj uzvratne utakmice na drugi stadion no Uefa je dala zeleno svjetlo i sve je spremno za spektakl. Niti jedan ni drugi trener ne mogu biti 100% zadovoljni stanjem u momčadi. Le Tallec je suspendiran i njega neće biti danas u redovima domaćih. Gosti će biti bez Okriashvilija i Ristića.Dobra vijest za goste je povratak Smolova koji je dugo izbivao sa terena. Teška utakmica no kako je trener domaćih Vladan Milojević izjavio ovo je utakmica za kakvu se živi. Zvezda će sa tribina imati 12.igrača biti će fantastična atmosfera i to bi igrači morali iskoristiti. U Rusiji je Zvezda dobro igrala a pred domaćom publikom očekujem da osiguraju prolazak. Kvota je izvrsna, prolaz Zvezde ne bi bio preveliko iznenđanje tako da vrijedi probati. 

TIP: Crvena zvezda 2.38 

Salzburg - FC Viitorul 1 (1.25) bet365

Salzburg je domaćin i oni su veliki favoriti za pobjedu protiv Viitorula danas. Oni su jedna vrlo okrutna ekipa i mogli bi postići već nekoliko golova prije kraja prvog poluvremena. Salzburg je u dobroj formi, oni su odradili posao prošlog tjedna i ovo bi mogla biti samo formalnost, ali očekujem pobjedu Salzburga pred svojim navijačima. Viitorul je svjestan da je ova utakmica izgubljena za njih, ali oni dolaze da ispune svoju dužnost. Sretno!

MQPHy0H.jpg

Fenerbahce - FK Vardar Skopje 1/1 (1.44) bet365

Fener nije igrao baš dobro u bilo kojoj od svojih utakmica do sada, plus imaju suspenzije, igrače kojima neće biti dozvoljeno igrati u ovom natjecanju i to je mnogo problema za njih. Ali oni moraju da se potrude kako bi preokrenuli rezultat iz prošle utakmice (0-2), sramotni poraz za jednu ekipu koja ima Soldada i Valbuenu. Fener bi mogao biti klub  koji se neće kvalificirati ni u grupnu fazu, a sa ovakvim igračima to je zaista neprihvatljivo. Giulianu nije dopušteno da igra u kvalifikacijama za Europsku ligu, zbog toga što je već igrao za Zenit u tom natjecanju, dok su Škrtel i Souza suspendirani. Ali Fener bi trebao da imao dovoljno kvalitete da ovo sve preokrene u svoju korist. Što se tiče protivnika, oni su vrlo opasni, uvijek su u završnim kolima u ovim kvalifikacijama no i dalje je to Vardar Skopje. Nadam se da će Fenerbahce da pokaže više strasti u ovoj utakmici i da će na kraju slaviti barem pobjedu, a nadam se i prolaz dalje. Od početka utakmice oni moraju da napadnu sa svim snagama tako da očekujem pobjedu u oba poluvremena. Koeficijent konstantno pada pa zbog toga preporučujem da se što prije okladite, inače kasnije koeficijent neće imati vrijednost! Sretno!

Eq8a4gZ.jpg

Evo tripla koji ja igram za danas:

Sheriff-Legia preko 4.5 kartona,1.90 koef.

Skenderbeu-Dinamo preko 4.5 kartona,2.00 koef.

Crvena Zvezda-Krasnodar preko 4.5 kartona,1.95 koef.

favbet

Istina,Favbet drugi zuti igraca uopce ne racuna kao zuti,no po ovakvim granicama sam morao odigrati ovaj tripl.

Evo analiza,mada ne znam sta pametno da napisem,vec je sve napisano;

-Sudi Lord Ivan.Mislim da je to dovoljno. :D

http://us.soccerway.com/referees/ivan-bebek/44455/matches/

-Skenderbeu i Dinamo,dve balkanske ekipe koje su u ovakvim susretima veoma grube,pogotovo Dinamo,kojeg smo vidjeli u uzvratu protiv Odda,kada su oni sami zaradili 5  zutih i 1 crveni kartona.Dosta mesara tu ima,Stojanovic,Sigali,Gojak,Lecjaks ,pa imamo tu jos i dosta nervozne igrace poput Soudanija,Henriqueza,Mora i drugih.Ocekujem jedan balkanski mec sa dosta faulova i dosta nervoze.Jedini minus ovoj okladi jest skrti sudac,Istvan Vad,koji slabo dijeli kartone kada su u pitanju europska natjecanja,no mislim da ce cak i on danas morati pokazivati dosta zutih kartona.Prva utakmica zavrsila je sa 4 kartona.

Evo sucevih utakmica:http://us.soccerway.com/referees/istvan-vad/44681/matches/

-I za kraj,Zvezda i Krasnodar.Zvezda u ovim susretima veoma gruba ekipa,na pamet mi odma pada mec protiv Ludogoretsa otprije godinu godinu dana kada je je dnostavno atmosfera na tribinama bila do usijana,a samim time tako je bilo i na terenu.Nesto slicno ocekujem i danas,velika sansa za plasman u EL,pa ocekujem veliku nervozu na terenu.U prvom susretu bilo je 6 zutih kartona.Utakmicu sudi Tobias Stieler, njemacki sudac koji je dosta darezljiv u europskim natjecanjima,dijeli 4.75 zutih u prosjeku,danas ocekujem da si poveca prosjek.

Evo statsa njegovih:

http://us.soccerway.com/referees/tobias-stieler/45640/matches/

Za jači ulog može i over 4.0 zutih 1.60 u favbetu,dakle ako bude 4 zuta storno,uvjeren sam da ne moze bit manje od 4 zuta u ovakvoj utakmici ginut ce i albanci i dinamovci za ovu EL,od ostalih parova riskirao bih sa mecem Videoton - Partizan gdje se isplati singlirat crveni karton,ista situacija aktivan rezultat iz prve utakmice,proslu utakmicu do 56-e min bilo je 6 zutih i onda je stalo,vjerojatno su bili svjesni i igraci da ne treba hrliti pod cjenu crvenog vec da se cuvaju za uzvrat,ovdje vise nema kalkulacija zadnja utakmica prije ulaska u EL ne sumnjam da ce obje ekipe bit max nabrijane a vidjeli smo recimo utakmicu Videotona i Bordeauxa na sta je licilo,nesto slicno ocekujem i danas

Povoljne granice u favbetu na zute(manje granice i manje kvote):

Legia-Sheriff vise od 3.5 vec receno o ovom paru

Videoton - Partizan objasnjeno gore

Skenderbau - Dinamo takoder

AEK - Club Brugge vise od 4.5

Rosenborg - Ajax vise od 3.5 ajax izgubio prvu 1 0 unatoc dominaciji mislim da 4 kartona nece biti orevise,Buquet prosle sezone redovito prebacivao ovu granicu u europi

Zvezda - Krasnodar vise od 3.5 po meni zicer 1.4 kvota sudi Tobias Stieler,zadnju dao 10 zutih i crveni,nakon prve izmedu ove dvije ekipe gdje je bilo 6 zutih i uz aktivan rezultat od 3-2 za Krasnodar u zaru borbe za prolaz morali bi vidjeti bar 4 zuta

Što se Ajaxa tiče i meni je odličan tip over 5,5 samo da spomenem da bet daje 1.80 na to a unibet i Marathon 1.50. Tako da mi je ovih 1.80 value, odlični su u kornerima inače i mislim da bi ovo morali preći.

Što se kartona tiče, nije mi se dalo igrati u favbetu jer ne računaju drugi žuti pa me živciraju, evo nešto laganije.

Zenit-Utrecht over 4,5 1.85
Zvezda-Krasonodar over 4,5 1.70
Skenderbeu-Dinamo over 4,5 1.70
Videoton-Partizan over 5,5 1.85

Premier 9.89

Suci dobri, utakmice otvorene. Najviše me brine Partizan jer je najveća granica, Marriner u ligi zna štekat ali je u Europi dobar, dobro se udaraju i valjda će ih biti barem 6. Kod Dinama sudac malo šteka u zadnje vrijeme ali inače je ok, ekipe će se opet klepat, Dinamo gonja rez tako da očekujem overe. Ulog niži, nekakav narodnjak, čisto radi spomenutoga gore ne bi išao na jače tako da opušteno da se isprate tekme.

prije 28 minute, nekontrola said:

Povoljne granice u favbetu na zute(manje granice i manje kvote):

Legia-Sheriff vise od 3.5 vec receno o ovom paru

Videoton - Partizan objasnjeno gore

Skenderbau - Dinamo takoder

AEK - Club Brugge vise od 4.5

Rosenborg - Ajax vise od 3.5 ajax izgubio prvu 1 0 unatoc dominaciji mislim da 4 kartona nece biti orevise,Buquet prosle sezone redovito prebacivao ovu granicu u europi

Zvezda - Krasnodar vise od 3.5 po meni zicer 1.4 kvota sudi Tobias Stieler,zadnju dao 10 zutih i crveni,nakon prve izmedu ove dvije ekipe gdje je bilo 6 zutih i uz aktivan rezultat od 3-2 za Krasnodar u zaru borbe za prolaz morali bi vidjeti bar 4 zuta

Jos bi nadodao iz favbeta Zenit-Utrecht over 3.5 po 1.40. Sudac jako dobar po meni,Del Cerro rijetko ostaje ispod 4 žuta,a i aktivan je rezultat i neće Utrecht sigurno lako pasti u Rusiji. I još jedan par što sam igrao Oleksandrija-Bate over 4.5 po 1.6,sudac Zelinka,jako dobar prosjek,igrao sam ga i prije i nikad me nije rušio,nadam se da neće ni danas. U prvoj bilo 4 žuta,ali danas vjerujem kako ide preko toga,a i Bognar i Zelinka ne idu u istu rečenicu,dovoljno je pogledat Zelinku ove godine u ligi,a i u Europi gdje je u zadnjih 11 utakmica samo jednom ostao na 4 žuta,svaki drugi put je prešao tu granicu,pa neće valjda danas.....

prije 1 sat, nekontrola said:

Da prije se moglo i preko neta sad nema vise toga,to je minus ali jedini on nasih klada imaju zute za ove utakmice i to jos skliske margine

A jbt, jos mi je ostalo 50 kn na njihovom racunu jer sam zab na to. A kod mene prije nekih 6 mj zatvorili jedinu poslovnicu u gradu. Ima netko neku preporuku od stranih kladionica za odigrat kartone veceras?

prije 4 sati, nekontrola said:

Da prije se moglo i preko neta sad nema vise toga,to je minus ali jedini on nasih klada imaju zute za ove utakmice i to jos skliske margine

Mislim da se na glavnoj (ne .hr) stranici može normalno otvoriti račun te kladiti kao i kod drugih online kladionica i sve raditi od doma. Preferiram bet365 ali za neke oklade favbet nije loš, ponekad. 

FAVBET

On 8/23/2017 at 23:10, marand5 said:

Rosenborg-Ajax : over 10.5 asian corners-->2.0 bet365 isto i team total corners Ajax over 5.5-->1.8 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Mislim da je ovo zicer.zapela mi u oko ova utakmica u prvom kolu,čak 18 kornera prošli tjedan. Bilo je u kornerima 10:8 za ajax. Ajax je odličan korneraš i lovi pobjedu jer je izgubio prvi susret 1:0, zato je utakmica otvorena. Mislim da bi mogao lagano proči skupni i timski over na ajax.

EDIT : sve lagano prošlo več u 60 minuti, na kraju 15 kornera, ajax imao 11 kornera

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use