Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 22.11.2008 (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

U subotu je stvarno široka ponuda i mislim da se može naći zanimljivih parova... Iako je ponuda stvarno velika u nedjleju mi se više parova sviđa za igrati i tada ću sigurno ići sa maksimalnim ulogom dok za subotu još nisam siguran...

Nakon utakmice Rijeka - Dinamo sam pauzirao par dana i uplatio nešto rekreativno u četvrtak i petak. Oba dana sam pao na zbrojevima poena u košarci i svaki put mi je falilo par poena. Jučer 9 u NBA-ju a danas 3 na utakmici Zadra  >:(. Ah bed luck... Ali valjda će u subotu biti bolje...

Odlučio sam ranije napisati razmišljanja jer u subotu ujutro treba slagati listiće i uplatiti dok ne padnu koeficijenti pa...

Btw. imajte na umu da se slj. tjedan igra Liga PRvaka i Cup UEFA pa će mnogi kalkulirati i odmarati igrače a to obično ne završi dobro po favorite...

Pa da krenemo:

Chelsea - Newcastle 1

Chelsea igra odličan i efikasan nogomet. U PremierLigi uvjerljivo pobjeđuju a to je ono što posebno cijenim jer teško primaju golove i dosta su efikasni te rijetko kada treba strepiti do posljednje minute kada se igra na njih... U odličnoj su seriji, Drogba je suspendiran na 3 utakmice, ali Anelka odrađuje odličan posao, a i Ballack je tu...Newcastle je nešto počeo igrati nakon katastrofalnog starta, ali svrake su i dalje daleko od nekadašnje slave. Nemaju kvalitet da se uspješno suprotstave domačinima od kojih očekujem da upišu još jednu pobjedu i tako se još malo približe naslovu, koji im, mislim, ove sezone neće izmaknuti...

Liverpool - Fulham X/1 (pol/kraj)

Liverpool je bolja momčad i vjerujem da će pobjediti, ali nisu niti približno uvjerljivi kao Chelsea te često dobivaju sa manjom razlikom. Glavni razlog za ovaj pick je to što će navodno Torres početi utakmicu na klupi, Gerrard neće nastupiti... Lako je moguće da Fulham uspije izdržati nalete Liverpoola u prvom poluvremenu, a Benitez će ako zagusti uvesti Torresa te bi se moglo lako desiti da bude poluvrijeme 0:0 a kraj 1:0/2:0. Dakako, ovo ću odigrati sa stvarno sitnim ulogom, ali nebi preporučio igrati Liverpool sa većim ulogom ako sutra prije utakmice bude najavljen kombinirani sastav...

Manchester City - Arsenal 2 (možda i over)

Ovo nisam planirao igrati, pogotovo jer je Arsenal u povecim problemima oko igračkog kadra, ali evidentno je i da Manc. City pada u formi. Arsenal je zasluženo poražen na Emiratesu od Aston Ville 2:0, međutim očekujem da će City igrati svoju ofenzivniju igru te da će Arsenal imati dosta prostora što im paše. Man. City će ići na 3 boda i sigurno se neće braniti a svi znamo kako poletne igraće sa sjanom tehnikom ima Arsenal. Adebayor bi trebao startati u napadu, a uz njega bi trebao biti Van Persie dok će Fabregas, Toure i Eboue izostati. Izuzetno impresivan je h2h u korist Arsenala i to me je možda i ponajviše privuklo za igrati ovu utakmicu, a Arsneal zna lagano dobivati teške utakmice dok znaju jako namučiti kada su uvjerljivi favoriti...

Prijenos je na RTL-u

Stoke City-West Bromwich 1

Ovo mi je možda i tip dana. Susret dvaju ekipa koje će se boriti za opstanak i ovaj ogled im je izuzetno važan jer ovi bodovi "vrijede duplo". Stoke doma igra vrlo dobro, dovoljno je reći da su dobili i Arsenal pred svojom publikom. Zadnjih 6 utakmica imaju za njih jako pozitivan skor. Ok, izgubili su na Old Trafordu 5:0 prošlo kolo, ali nisu niti računali na bodove sa tog gostovanja. Nemaju većih problema u ekipi...

WBA je fenjeraš, katastrofalan skor u gostima, zadnjih 6 utakmica se blago rećeno nisu proslavili i u nikakvoj su formi. Statistički je dosta izgledno da će biti 1 što je koef. oko 2,2o

Lorient(-3+)-Toulouse 1

Čisto statistički... Francuzi su poznati po malo golova... također bi probao i 2-3 gola na većini utakmice Ligue 1

R.Zaragoza-SD Eibar 1

Zaragoza se želi ove sezone vratiti u Primeru a ukoliko to misle ovakve utakmice moraju dobivati. Eibar slab, pogotovo u gostima. nemam infoa oko ozljeda ali po statistici i po "imenu" bi domačin morao slaviti, pa vjerojatno i sa hendikepom...

Salzburg-SV Kapfenberg 1

Statistički zicer, ali mali oprez jer se sječam identične situacije prošle sezone. Koef. na salzburg je bio 1,20 i do tada su doma imali 10 0 0. Odigrali su 1:1 sa fenjerašem a ja sam pao na najmanjem koef. na listiću. Dobitak koji sam trebao dobiti je bio oko 15.000,00kn i od onda stvarno rijekto igram na salzburg... >:( ali po svim pokazateljima ovo bi morali riješiti lagano u svoju korist...

i još bi odigrao 2.hnl derbi kola...

Istra 1961 - Karlovac 1 1,95 (fortuna)   13:30h

Ovo je malo riskantno jer su obje ekipe u problemima, ali u kupu je istra gostovala u karlovcu i vodili su do samog kraja utakmice. bili su bolja ekipa sa puno više šansi ali ih nisu realizirali. Pred kraju utakmice su primili gol za  1:1 jer je golmanu Istre nespretno ispala lopta. Na produžetke je Istra ispala iz kupa...

Očekuje se odlična posječenost ukoliko bude lijepo vrijeme, a domačini su jako napaljeni jer bi pobjedom zasjeli na 2.mjesto... Bitno je da će za IStru igrati Traore koji je za 2.hnl "klasa" i teško će duže ostati u istri...

Trener Karlovca, Pamić, neće moći računati na već dulje vremena ozlijeđenog Prpića, a dodatni teret je ozljeda Jerneića, koji će također biti van stroja. Sastav koji bi trebao istrčati protiv Istre 1961 je sljedeći: Grabovac, Barić, Pohižek, Fumić, Matika, Paracki, Stambolija, Pamić, Štefančić, Šorša i Lišnić. (Sportal.hr)

http://www.glasistre.hr/?d3ad9a37cffed553e8b2eee4c9f13f12,TS,4118,,20758,,258321,,

- o ozljedama i "problemima kao i atomsferi" u ekipi domačina...

Mislim da cu odigrati ovako:

Real Madrid-Huelva 1

Real u znatnim problemima,dosta se muce,nemaju prepoznatljivu igru.Proslo kolo u gostima protiv nezgodnog valladolida izgubili  i sada u pravo vrijeme dolazi fenjeras huelva koji je predzadnji na tablici slab ucinak u gostima i mislim da Real mora ovo pobijediti na bilo kakav nacin.

Chelsea-Newcastle 1

nema puno price goksim je rekao vecinu stvari koje ove sezone karakteriziraju Chelzi.

Bayern-Cottbus 1

Proslo kolo kad je Bayern bio jedan od zicera koje sam promasio rekao sam sam sebi da cu ove sezone izbjegavati Bayern jel ne igraju ni 10%  kako bi trebali.Ali eto bas sad ovo kolo na njih naleti fenjeras i odmah me primami.Bayern ove godine dosta slab,oslanja se na igru pojedinaca  i puno su vec bodova prosuli mislim da od ovog kola moraju krenuti skupljati bodove...

Liverpool-Fulham 1

Jos jedan u nizu parova za koje nisam siguran,proslo kolo fulham je iznenadio tottenham i uzeo sva tri boda,ali moramo uzeti u obzir da je fulham pretezito domaca momcad sto neznaci da nebi mogli iznenaditi,ali liverpool ove godine jako ambiciozan trenutno dobro stoji na sva tri fronta(LP,premier liga,kup) i mislim da ce uzeti sva tri boda,ali mislim da nece biti lako...Jos cu vidjeti da li cu ovo odigrati kad vidim sastave(ako ih bude)                     

Dosta malo sam se raspisao  ;D             

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use