Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 22.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

prije 32 minute, mario007 said:

Na svim mogucim granicama i Maribor i Rijeka overisali.

Kako na svim? Kad je Rijeka bilo 6 zutih i to samo zahvaljujuci glupom golmanu Olympa i onom tutli koji bez ikakvog razloga nabije loptu u aut u 89min,cistom srecom prosli zuti,dok je Rocchi to rutinski odradio,a i kod Seville prosao under 5.5..

@mario007 i ja se nadam i očekujem također, razlika je izmedju 2.5 i 15 miliona eura, a ovim klubovima što igraju osim Napolia, Sevile, Liverpoola te Hoffenheima to jako puno znaći i htijeli ili ne svi su vjerovatn opodmazuani dobrim provizijama što mogu izvuć u slučaju prolaza te će se borit do zadnje trunke snage, što apsolutno znaći na nož :D

prije 27 minute, Koki22 said:

Kako na svim? Kad je Rijeka bilo 6 zutih i to samo zahvaljujuci glupom golmanu Olympa i onom tutli koji bez ikakvog razloga nabije loptu u aut u 89min,cistom srecom prosli zuti,dok je Rocchi to rutinski odradio,a i kod Seville prosao under 5.5..

jbg stari to je balun sve, kad igraš na kartone raćunaš na nervozu i neke pizdarije koje su u vakim utakmicama, pogotov gdje kvaliteta igraća nije na nekoj ogromnoj razini (Real Madrid, Barca, Bayer i ostali ) svakako očekuje i takve neke nepromisljene poteze, uostalom da nije sudio tko je išlo bi ovo u 10+ :D

prije 8 sati, mario007 said:

Pa ne vjerujem da je neko igrao over 6.5

Decki svaka cast na dobitcima,razumijem kad te udari adrenalin(mene je to isto tako udaralo dok sam bio mladji ?),ali morate citat postove sa razumijevanjem,barem ja osobno tako radim na ovom forumu. Nitko nije ovdje govorio o overu na 6.5,nego o underu na 6.5,ali dobro,bitno da su kartoni prosli svima,a to sto je Sevilla klosarska ekipa je druga prica. Iskreno mi je zao sto onaj sut Emrea u 90min nije usao za 2-3,pa da sugavci ispadnu....

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use