Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 22.8.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

RIJEKA - OLYMPIAKOS --- 2 --- 2.80

Vidim u ovoj utakmici kladionice su dali blagu prednost Rijeci što me apsolutno iznenadilo, realno očekivao sam koeficijent oko 2 na Olympiakos pošto su u prvoj utakmici apsolutno izdominirali Riječane, te samom (ne)srećom Olympiakos na poluvrijeme nije otišao sa 2-3 razlike. Bila je to utakmica apsolutne dominacije domaćina te je Rijeka u prvoj ozbiljnoj prilici preko Hebera zabila te utišala brojne navijače. Famozna partija Sluge na golu držala je Riječane u igri sve dok u istu nije ušao grk Fortunis, njegova prva akcija usljedila je pogotkom domaćina. Tako je bilo do zadnje minute susreta dok Rijeka nije ajmo to reći sama sebi zabila gol, pala je koncentracija, teške su noge bile i Olympiakos je to iskoristio. Kao što sam i rekao već u analizi prvog susreta Rijeka muku muči sa fizički jakim protivnicima, tako je bilo i u pireju, veznjaci Rijeke Bradarić, Mišić, Maleš su od 31 duela sve skupa bili uspiješni u njih samo 10 !! što je jedan od glavnih uzroka poraza jer nisu uspijeli prekidati grčke napade i kretati u neke kontre i polukrontre. U utorak na Rujevici, biti će malo drugačija utakmica i mislim da će Grci igrati opuštenije znajući da imaju prednost iz prve utakmice te očekujem velike probleme za Rijeku u onom trenutku kada krenu prema naprijed jer individualna kvaliteta Olympiakosa u slučajevima 1 na 1 bit će veliki problem za Riječku momčad. Od bitnijih izostanaka Rijeka nema Žutu, dok se Kvržić navodno vratio treninzima. No i dalje su umorni i načeti, previše se pate ove sezone, realno je da ih ovi tempo ubija. Naravno nikako ne očekujem da Rijeka krene napadački jer bi to bilo samoubojstvo, no svakako očekujem pobijedu gostiju koju nebi bilo loše ni probati u opciji pobjeda Olympiakos i više od 2.5 po kvoti od 5.50 !! 

Link to comment
Share on other sites

Maribor - Hapoel B. over 3.5 cards 1.63 unibet

Canca ispod je napisao siru analizu, da budem sto kraci imamo aktivan rezultat i dobrog arbitra, znaci 2 najvaznija elementa za over kod kartona. U prethodnim kolima su se oba tima pokazala kao dobri kandidati za kartone u uzvratnim mecevima, veliki je ulog a Rocchi nije sudija koji bas previse prasta, trebalo bi ovde biti materijala za 6+ kartona po meni....

Link to comment
Share on other sites

Uz Maribor-Hapoel o kojima ću pisati dole, unibet i Bet se u dva kartona razlikuju i u utakmici Rijeka-Oly, unibet daje granicu 4,5 a Bet čak 6,5. Tko voli nek izvoli ali ja u razmisliti još malo jer me sudac brine.

Maribor-Hapoel over 3,5 kartona 1.63
Rijeka-Olympiakos ; Oly prolazi dalje 1.42

Unibet 2.31

- Odlična granica na kartone Maribora i Hapoela. Za primjer, u Betu je 5,5 i over 1.66. U prvoj utakmici smo vidjeli tri žuta na 23 prekršaja a sudio je Eriksson. Ovu utakmicu sudi Gianluca Rocchi. Dobar sudac za kartone. Ove sezone sudio je samo Realu i Manchesteru u onom Supercupu i pokazao je četiri žuta. Utakmica je otvorena, Hapoel ima 2:1 iz prve. I jedni i drugi su dobri na kartonima pogotovo kada su ovakve utakmice, npr Maribor je protiv Zrinjskog u prvoj imao 4 žuta i crveni, protiv Islanđana u uzvratu 5 žutih.. Hapoel protiv Ludogoreca, u prvoj 3 žuta a u drugoj 8 žutih i crveni. Dosta toga ide u prilog overu i po ovoj granici mislim da se mora uzeti.

- Ovdje neću previše pametovat, Oly je u prvoj utakmici pokazao da je kvalitetnija ekipa i mislim da prolazi dalje. Nafulali su svega, Sluga je svašta branio i realno je trebalo završiti puno većim rezultatom. Ako Rijeka prođe neće mi biti žao ali mislim da će jako teško uspjeti, a uz to nisu u formi. U ostalim kladionicama je oko 1.35, a unibet daje 1.42.

 

Slike razlika u kartonima:

 

pucjMo8.png

BfjdBxr.png

0goRr6k.png

5JRNwRg.png

Link to comment
Share on other sites

prije 7 minute, JackieJack said:

2 glave su valjda pametnije od jedne, drago mi je da se slazemo. I ovo i Apoel bi trebalo ici preko bez problema po meni, 3.5 je premala granica...

 

Meni je Steaua 5,5 isto fino, oni se baš kolju i nisam ih htio prvu utakmicu dirati čisto jer je prva i lagano došlo. Rezultat aktivan a sudi Cakir. Uz to bi mogao možda i Kopenhagen, rezultat aktivan a sudi Španjolac, granica 3,5. Ali o tome ćemo u topci za srijedu.

Link to comment
Share on other sites

prije 2 minute, canca said:

Meni je Steaua 5,5 isto fino, oni se baš kolju i nisam ih htio prvu utakmicu dirati čisto jer je prva i lagano došlo. Rezultat aktivan a sudi Cakir. Uz to bi mogao možda i Kopenhagen, rezultat aktivan a sudi Španjolac, granica 3,5. Ali o tome ćemo u topci za srijedu.

Sporting sam igrao over 5.5 u prvoj, sada su svi elementi tu ali jebiga ja ne mogu igrati over kod Cakira. Za Kopenhagen se isto slazem, 3.5 je smesna granica.

Btw, prepravise Maribor na 4.5, veliki zajeb bio 3.5 evo bet365 izbacio na 6.0 a oni su puno merodavniji sto se kartona tice...

 

Link to comment
Share on other sites

prije 58 minute, JackieJack said:

Sporting sam igrao over 5.5 u prvoj, sada su svi elementi tu ali jebiga ja ne mogu igrati over kod Cakira. Za Kopenhagen se isto slazem, 3.5 je smesna granica.

Btw, prepravise Maribor na 4.5, veliki zajeb bio 3.5 evo bet365 online kladionica" rel="external">bet365 izbacio na 6.0 a oni su puno merodavniji sto se kartona tice...

 

Uplate preko Unibeta se mogu vrsiti samo putem kartice ili moze i preko paysefa?

Link to comment
Share on other sites

prije 3 minute, belveder123 said:

Ne moze se to dvoje kombinirati u unibeta, bar prije nije moglo. Meni se kao dobar triple danas cini jedinica city sa vise kartona po tvojoj preporuci i duja na olymp

a nisan to zna, ja ćekam da jedna domaća da granice za kartone pa ako bude 4.5 ili manje ću to iskombinirat ... 

Link to comment
Share on other sites

Jedan narodnjak, o većini sam pisao. Od Celtica, Seville i Napolija očekujem undere jer su utakmice riješene, tj kod Napolija više manje ali Nica je fasovala i dva crvena zadnji put tako da će teško nešto napraviti. Sevilla također ima fin rezultat iz prve utakmice i očekujem da dobiju i doma i mislim da oni neće biti pretjerano agresivni. Apoel je agresivnija ekipa od Čeha što smo vidjeli i u prvoj utakmici, a od Rijeke očekujem agresivu od prve minute, u prvoj su utakmici ovo lagano prešli.


jPTPbiq.png

 

Link to comment
Share on other sites

prije 7 sati, canca said:

Uz Maribor-Hapoel o kojima ću pisati dole, unibet">unibet i Bet se u dva kartona razlikuju i u utakmici Rijeka-Oly, unibet">unibet daje granicu 4,5 a Bet čak 6,5. Tko voli nek izvoli ali ja u razmisliti još malo jer me sudac brine.

Maribor-Hapoel over 3,5 kartona 1.63
Rijeka-Olympiakos ; Oly prolazi dalje 1.42

Unibet 2.31

- Odlična granica na kartone Maribora i Hapoela. Za primjer, u betu je 5,5 i over 1.66. U prvoj utakmici smo vidjeli tri žuta na 23 prekršaja a sudio je Eriksson. Ovu utakmicu sudi Gianluca Rocchi. Dobar sudac za kartone. Ove sezone sudio je samo Realu i Manchesteru u onom Supercupu i pokazao je četiri žuta. Utakmica je otvorena, Hapoel ima 2:1 iz prve. I jedni i drugi su dobri na kartonima pogotovo kada su ovakve utakmice, npr Maribor je protiv Zrinjskog u prvoj imao 4 žuta i crveni, protiv Islanđana u uzvratu 5 žutih.. Hapoel protiv Ludogoreca, u prvoj 3 žuta a u drugoj 8 žutih i crveni. Dosta toga ide u prilog overu i po ovoj granici mislim da se mora uzeti.

- Ovdje neću previše pametovat, Oly je u prvoj utakmici pokazao da je kvalitetnija ekipa i mislim da prolazi dalje. Nafulali su svega, Sluga je svašta branio i realno je trebalo završiti puno većim rezultatom. Ako Rijeka prođe neće mi biti žao ali mislim da će jako teško uspjeti, a uz to nisu u formi. U ostalim kladionicama je oko 1.35, a unibet">unibet daje 1.42.

 

Slike razlika u kartonima:

 

0goRr6k.png

5JRNwRg.png

Odlično uoceno! Mariboj i granica od 3,5 kartona je naravno maknuta iz ponude, ali vjerujem da su mnogi stigli uloviti over i rekao bi, iz ove perspektive, poklon. Mislim da je i over 4,5 kartona za utakmicu Rijeke i Olympiakosa fantastična oklada. unibet eventualni crveni karton računa kao dva kartona a granica od 4,5 je stvarno primamljiva, pogotovo ako znamo da bet365 ima granicu od 6,0 kartona a SuperSport, koji ne računa crveni karton, granicu je postavio na 5,5 kartona. 

Dakle, ovih over 4,5 kartona se čini kao best bet za ovu utakmicu. U kojem god smjeru utakmica krene kartona bi moralo biti. Ukoliko Rijeka povede, biti će nervoze zbog aktivnog rezultata. Ukoliko pak Olympiakos zabije prvi vjerujem da će pitanje prolaska biti riješeno, međutim i onda bi moglo biti frustracija i nesportskog ponašanja na terenu. Ulog je ogroman, pritisak isto a i atmosfera će biti odlična te će igrači igrati na 140% mogućnosti, vjerujem sa filozofijom cilj opravdava sredstvo. Utakmicu sudi Danny Makkelie (NED)

Link to comment
Share on other sites

14.30  Sibir - Spartak Moscow   X2    1.75

 

Obe ekipe u ovu sezonu ulaze sa novim trenerima,novim igracima i nekako se obe nadaju da ce ove godine napraviti neki uspeh...

Sibir je promenio dosta igraca,a ako gledamo realno,nedostatak Shumakova,Okulova,Shalunova i Kemppanena ce biti tesko nadoknadiv odmah...

Pa samo ovaj dvojac Schumakov-Shalunov je prolse sezone imao preko 75 poena sto se tice performansi...

Plus na sve to i novi trener itd...Za sve treba vreme...

Naravno,doslo je nekoliko igraca,vrlo zanimljivih,ali kao sto rekoh,ovu dvojicu tesko da iko moze od novajlija da zameni.

I to se vec vidi kroz ove meceve sto su igrali u pripremnom periodu...od 8 meceva,samo jedna jedina pobedda u regularnom delu...a sto se tice efikasnosti,o je tek posebna prica...gol razlika 29 primljenih golova i samo 9 datih!

Naravno,preipreme su preipreme,KHL mec je KHL mec i sve stoji,ali jasno se vidi da se Sibir trenutno mnogo muci...

Sta reci za Spartak...

Meni licno se svidjaju i ova ekipa je vrlo ozbiljno reformisala ekipu...

Nekako mi se cini da je Spartak bolje napravio ovu razmenu igraca...na primer,jedan ofanzivni odbranbeni igrac je otisao(jako dobar),ali zato je dosao isto tako dobar drugi igrac...isto tako su uradili sa ostalim pozicijama u timu...Da ne nabrajam sada sva imena,ali Spartak je uz novog,ne tako iskusnog trenara,ali vrlo motivisanog i nadasve nadarenog trenera,krenuo da pravi igru i filozofiju jednog malo vise ofanzivnog orijentisanog Spartaka...

Eto,oni su za razliku od svojih danasnjih rivala na isto toliko pripremnih meceva dala preko 20 i vise golova...igrali su jako dobro neke meceve,ostvarili neke lepe pobede itd...

Sve u svemu,Saprtak ima ogronu zelju da se ove godine domogne playoffa... i verujem da ce od starta takmicenja uci vrlo motivisano...Sibiru treba vreme da skoro pa novu ekipu uvede u neke normalne tokove...a dok to vreme ne dodje,Spartak moze da im otikne ovde deo plena...

Tip X2.

 

Link to comment
Share on other sites

Vidim da se dosta piše o žutim kartonima,pa da dam neki svoj osvrt nakon dugo vremena. Što se Rijeke tiče moje mišljenje je da im šanse nisu velike i gledajući prosjek suca i njegov stil suđenja,jednostavno nemam nikakvog materijala za over osim važnosti susreta. U zadnjih 30 utakmica koje je sudio samo jednom je dao 7 žutih( Psk mi daje under 6.5 po 1.7 i sa x2(1.55) na Olympa mi je jako dobar double),sve ostale je ostao ispod. Igrati ga na granici 4.5 over je prihvatljivo,ali na svakoj većoj je teško kockanje,jer vidim da svi vide Olympiakosa kao pobjednika i čisto sumnjam da će se Rijeka kockati sa nekom oštrom igrom u slučaju primljenog gola,jer i tako imaju dosta igrača kojima prijeti neigranje u bilo ligi prvaka ili europa ligi,a svi znamo da natjecanje ne završava sa ovom utakmicom,pa i to treba imat na umu. Znači samo u slučaju nekog iksa ili vodstva Rijeke do zadnje četvrtine utakmice vidim ovdje over. A za ostale utakmice Maribor svakako igrat over na 4.5,mislim da neće past bez ispaljenog metka,a Rocchi je li la sudac,zna derbije odsudit i sa puno i malo kartona. Od ostalih utakmica Sevilla mi je under žutih na 5.5,ne vjerujem da turci mogu zaprijetiti,a Collum nije neki sudac koji lako dijeli kartone,a kod Nice mislim da bi moglo u over 4.5 jedino u slučaju nekog vodstva domaćina,ali mislim da je napoli ipak klasa i da će jedim golom u 1.pol otkloniti sve sumnje oko prolaza dalje,pa s tim ne bi ni igrao over,jer Skomina je takav lik da njegovo dijeljenje kartona ovisi o rezultatu.

Suma sumarum,totalno sam nezadovoljan izborom sudaca što se tiče uzvratnih susreta lige prvaka,pogotovo danas,da su htjeli nisu mogli dati gore suce,naravno po pitanju overa. Sutra Cakira ni u snu ne igram over sutra,pa makar dao 10 žutih,jedino mi se Mažić čini kao dobar izbor na nekoj 4.5 granici, i eventualno Orsato na 4.5 u slučaju egala ili da Hoffenheim povede,ostalo ne diram....

Link to comment
Share on other sites

Po meni odlicni koefi u Hr.Lutriji za kartone:

---Maribor-Hapoel

over 4.5 -1.80 koef.

over 5.5-3.20 koef.

da se nisu tu preracunali ili zabunili ne znam,primjerice psk daje 5,5 uz 1.65 koef.

---Rijeka-Oly over 4.5 ,1.45 koef.-standardni koef kao i kod drugih,evo psk ima 6.5 granicu kartona na njih

Od ostalih zemaljakih kladionica dobro je i u Favbetu tamo je Maribor over 4.5 1.65 koef, a Rijeka over 4.5 1.60 koef.Jedini problem je sto oni ne racunaju drugi zuti karton igraca kao karton,to im je preglup sistem ali jbg.

Evo njihovih pravila(Lutrija ) kod kartona,ako nije problem moze li mi neko pojasniti je li isto tako i u ovim stranim kladionicama:

Kod oklada koje se odnose na kartone, kartoni dodijeljeni nakon završetka utakmice ne uzimaju se u obzir. Također, u obzir se uzimaju samo kartoni dodijeljeni igračima koji su  u igri tj. ne uzimaju se u obzir kartoni igračima koji se nalaze na klupi za pričuve. 
Kod oklada na zbroj kartona, kartoni se računaju na sljedeći način: žuti karton računa se kao 1 karton, a direktni crveni karton kao 2 kartona. Također, drugi žuti karton (i posljedično crveni) računaju se kao 2 kartona. Dakle, jedan igrač maksimalno može dobiti 3 kartona.  

 

Sve u svemu,ceka nas luda kartonska noc koju ce Rocchi i Makkelie zapapriti.

Link to comment
Share on other sites

Astana - Celtic 2 (2.37) bet365

Ovo će biti jedna besmislena utakmica, jer je pobjednik već odlučen u prvoj utakmici. Celtic je ostvario pobjedu od 5-0 na svom terenu i mogu se opustiti nakon što su riješili vrlo važan zadatak i kvalificirali se u grupnu fazu Lige prvaka. Ali mislim da i kada izvedu neku kombinovanu postavu, oni će biti u mogućnosti da ostvare pobjedu nad Astanom. Astana sa druge strane radi dobar posao u Kazahstanu, ali njihova kvaliteta nije toliko dobra da se natječu sa timovima poput Celtica. Mislim da domaćini neće trošiti mnogo snage u ovoj utakmici, jer su već ispali iz natjecanja i nemaju nikakve šanse da se kvalificiraju! Mislim da je ovako dobar koeficijent vrijedan igranja, barem sa nešto manjim ulogom. Sretno!

OhOwTkN.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use