Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 21.8.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Premier liga

Manchester City - Everton (21:00)
Sudac: Robert Madley (4.20)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 1.92
yVzmixB.jpg

Primera

Levante - Villarreal (20:15)
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (5.11)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 2.39
A2jLJHT.jpg

Malaga - Eibar (22:00)
Sudac: David Medié Jiménez
Prosjek ekipe 1: 2.87
Prosjek ekipe 2: 2.39
F3ZPzFe.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sarpsborg 08 FF - Stromsgodset

Posljednju utakmicu 20. kola norveškog prvenstva u ponedjeljak će odigrati odlični Sarpsborg i Stromsgodset.
Prije ovog kola Sarpsborg je bio drugi na ljestvici i s pravom nazivan kao najugodnije iznenađenje sezone. Stromsgodset je, pak, bio na meti kritika i veliko razočarenje, no vremenom se i ta momčad ustabilia pa je prije ovog kola bila osma na ljestvici.
Međutim, Stromsgodset je napredovao na ljestvici gotovo isključivo zbog odličnih domaćih utakmica. Kao domaćin taj klub ima respektabilnih šest pobjeda, tri remija i samo jedan poraz. Brojke su to kakve upravo na domaćem terenu ima i Sarpsborg.
No, u gostima se po pitanju Stromsgodseta sve mijenja. To je jedina momčad u cijeloj ligi bez gostujuće pobjede dosad, iako je već veliki dio sezone prošao (četiri remija i pet poraza). U tih devet utakmica Stromsgodset je postigao samo četiri gola te je zbog toga sasvim normalno predložiti slavlje domaćina, premda je činjenica da se Stromsgodset diže.
U ranijem dijelu sezone ogled ova dva suparnika je završio bez pobjednika (1-1) kada je Stromsgodset bio domaćin.

Sundsvall - Kalmar

Posljednju utakmicu 20. kola švedskog prvenstva u ponedjeljak će odigrati Sundsvall i Kalmar, dva sastava iz donjeg doma ljestvice.
Domaćin je četrnaesti, a prošlog tjedna ga je Kalmar baš prestigao i prije ovog kola Kalmar se nalazio na trinaestom mjestu.
Iznimno je slabu sezonu, sve do pred nekoliko tjedana, imao Kalmar, klub koji je naviknut biti barem u sredini ljestvice švedskog prvenstva. „Živio“ je Kalmar na samom dnu zajedno s Eksilstunom, a onda je u posljednje četiri utakmice dobio čak - tri.
Izgubio je samo u posljednjem nastupu i to je gadno nastradao kod prvaka Malmöa gdje je primio čak šest pogodaka (6-0). No, Kalmar vjerojatno nije niti računao na bod ili tri na tom gostovanju, pa valjda to poniženje neće loše utjecati, niti će ostaviti traga na ovom ogledu.
Sundsvall iza sebe nema niti jednu pobjedu u zadnje četiri utakmice (dva remija i dva poraza), a ima i lošu domaću statistiku (dvije pobjede, tri remija i četiri poraza, daje manje od jednog pogotka po domaćoj utakmici). Zbog spomenute dobre serije rezultata Kalmara odlučili smo tipovati na goste.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

pozdrav ljudovi ... :D

RUBLEV - DARCIS     1     1.55

Darcis je ozlijeđen, ima problema sa leđima... ako mene osobno pitate on je u SAD došao zbog US OPEN-a a ne zbog Salema, i najvjerojatnije ne bude li meč išao prema njegovoj pobjedi on će predati... to je moje osobno mišljenje... neće riskirati US OPEN zbog jednog meča koji mu ne znači ni približno kao US OPEN...

ali ipak treba probati na ovaj koeficijent...

SRETNO...!!!!

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Everton 1 (1.30) bet365

Očekujem odličnu utakmicu sa mnogo golova. Manchester City nema baš dobar rekord protiv Evertona, gdje su ostvarili 6 pobjeda, 4 remija i 8 poraza, a također su ih pobijedili sa 4-0 u posljednjem međusobnom susretu na Goodison Parku. Manchester City je kupio neke odlične igrače ovog ljeta, a to su Walker, Danilo, Mendy, Ederson i Bernardo Silva. Popravili su i obranu naravno, jer je to bio glavni razlog zbog kojeg su loše igrali prošle sezone. U ovoj utakmici od Manchester Cityja očekujem veliku ofanzivu i mislim da će to biti previše za Everton, koji neće uspjeti da izdrži i vjerujem da će Manchester City izaći kao pobjednik ove utakmice, a možda čak uspiju ostvariti pobjedu bez primljenog gola. U svakom slučaju, na pobjedu Manchester Cityja igram večeras. Sretno!

W165G6y.jpg

Link to comment
Share on other sites

MANCHESTER CITY - EVERTON --- ZŽK 3.5 VIŠE --- 1.85

Evo po meni malo iznenađenje. zbroj žutih kartona 3.5, svako sam za prvu ruku očekivao granicu od 4.5. Jer su na duelima gdje je neko rivalstvo ove sezone granice bile od 4.5. Što se tiče obje ekipe, svaka ima svoga favorita za koji karton, Everton; Ronney 25/8, Gueye 33/11, Williams 36/7. Šta se tiće ekipe Citya ima isto neloša situacija Walker 33/8, Otamendi 30/9, Kompany 11/5, Sterling 33/7. To se sve odigrane utakmice i kartoni jel, pa se vidi da recimo ovi igrači svaku 4-tu dobiju karton, realno od dosta njih očekujem i danas i naravno od nekih koji nisu navedeni, npr Schniderlin koji igra dosta grubo. I sada još i najsvjetlija točka ovoga duela je svakako onaj u kojeg će sve oči biti uprte za nas koji odigramo kartone je Robert Madley, koji ima prosijek od 4.38. Prošlu utakmicu koju je sudio onu finala  FA Community Shield-a između Chelsea i Arsenala na dosta blago prvo poluvrijeme je pokazao 4 kartona. Kažnjava simuliranje, što je za ovaj ogled jako bitno pogotovo što dosta igraća Citya voli padat. Svakako u toj utakmici me oduševio svojim pristupom i kako bi @Goksim reka mislim da bi nam moga postat jedan od dražih sudaca ove sezone :D

ovdije vam je i njegova statistika 

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/5718-robert-madley/

 

Link to comment
Share on other sites

Manchester City-Everton 

2.kolo Premier League utakmicom na Etihadu zatvoriti će City i Everton. Oba tima upisali su trijumfe u 1.kolu. Građani su bili bolji kod Brightona 2-0, a Everton je kod kuće sa minimalnih 1-0 bili bolji od Stoke City. I Guradiola i Koeman bili su aktivni u ljetnom prijelaznom roku. Španjolac je uložio preko 200 milijuna funti za pet pojačanja, a Koeman je prošli tjedan doveo i deveto pojačanje u liku Gylfi Sigurdssona koji je stigao iz Swansea za 50 milijuna funti. Zadnji dvoboj na Goodisonu još pamti Guradiola. 4-0 je najveći poraz na klupi Citija i imati će motiva uzvratiti za taj poraz prošle sezone. Manchester City izgleda bolje nego prošle sezone. Everton je doveo puno kvalitetnih igrača no i Koeman nije pronašao napadača koji bi mogao postići 20,25 golova u sezoni kao što je to radio Lukaku. U 4 službene utakmice Everton je postigao 5 golova. Ostavljaju dojam ekipe koja se muči sa realizacijom, a neće im biti lako probiti ni obranu Citya. Upravo nju je Guardiolla najviše pojačao u ovom prijelaznom roku. Mendy i Gundogan kod domaćih, a Barkley i McCharty kod gostiju propustiti će ovaj dvoboj.  Domaćini su izraziti favoriti i očekujem da ovdje upišu nova tri boda.  Moj tip je pobjeda domaćih bez primljena gola po ovoj finoj kvoti. 

TIP: Pobjeda Manchester City bez primljena gola 2.10  

Link to comment
Share on other sites

@FamilyGuy čitaš mi mislim, mislim da Everton imati strašno problema, pogotovo protiv ekipa koje budu napadali, i koje budu bunker igrali, protiv ovih jačih ekipa možda im i upali koja kontra, realno toga se i bojim, da nebi bila crna mačka velikana a protiv malih se patili, kao West Ham prije 2 sezone, jedina nada će im biti Gylfi i prekidi, jer svaka čast Rooneyu ipak mislim da više nije klasa za Premier ligu ... 

Link to comment
Share on other sites

Struff-Cuevas 1 1,83 4/10 većina klada 

Cuevas je propustio čitavu sezonu na hardu zbog ozljede, a Cincinatti zbog ženinog poroda. Sliku dijeteta je objavio jučer na Twitteru pa mislim da bi on mogao biti totalno out ovaj meč. Sve i da nije bilo rođenja dijeteta, ni sljaku nije bas briljirao, završio s 3 poraza u prvom kolu i onda ta ozljeda i stvarno je upitno u kakvom je stanju. Nije ni Struff briljirao u prvom kolu, ali s ovim informacijama je favorit i definitivno se isplati odigrati.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
    • Pozz svima, jedan double: 14:00h Ferencvaroš x2 (liga prvaka ž) 14:15h  Z.Zhang (tenis ATP Hanzhou) 1                                                              (Koeficijenti 22.9. u 13:55 CET)                                                   Koeficijenti su podložni promjenama EDIT: Isprike na kasnom postu,nisam stigao ranije. Won  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use