Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 20.8.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Premier liga

Huddersfield Town - Newcastle (14:30)
Sudac: Craig Pawson (4.04)
Prosjek ekipe 1: 1.80
Prosjek ekipe 2: 1.74
ll9XLHV.jpg

Tottenham Hotspur - Chelsea (17:00)
Sudac: Anthony Taylor (4.03)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 1.89
bhpWOLL.jpg

Primera

Athletic Bilbao - Getafe (18:15)
Sudac: Mario Melero López (5.61)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: - -
S6v7lu2.jpg

Barcelona - Real Betis (20:15)
Sudac: David Trujillo (4.59)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: 2.71
ZRPFDDI.jpg

La Coruna - Real Madrid (22:15)
Sudac: José González González (4.35)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 1.89
g6QIxfS.jpg

Serie A

Atalanta - Roma (18:00)
Sudac: Piero Giacomelli (3.12)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 1.68
87jsvBA.jpg

Bologna - Torino (20:45)
Sudac: Davide Massa (4.63)
Prosjek ekipe 1: 2.24
Prosjek ekipe 2: 2.18
oMEcDwf.jpg

Crotone - AC Milan (20:45)
Sudac: Maurizio Mariani (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.37
Prosjek ekipe 2: 2.37
N2WTqPI.jpg

Inter - Fiorentina (20:45)
Sudac: Paolo Tagliavento (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 2.42
Lba7lxj.jpg

Lazio - Spal (20:45)
Sudac: Rosario Abisso (4.67)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: - -
LptNqvo.jpg

Sampdoria - Benevento (20:45)
Sudac: Fabrizio Pasqua (3.33)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: - -
qsqx0FT.jpg

Sassuolo - Genoa (20:45)
Sudac: Antonio Damato (4.47)
Prosjek ekipe 1: 2.37
Prosjek ekipe 2: 2.39
JQC0OmC.jpg

Udinese - Chievo (20:45)
Sudac: Claudio Gavillucci (4.67)
Prosjek ekipe 1: 2.26
Prosjek ekipe 2: 2.21
JVp9GVB.jpg

Bundesliga

Freiburg - Eintracht Frankfurt (15:30)
Sudac: Manuel Grafe (3.65)
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 2.50
CMRutZv.jpg

Borussia Monchengladbach - 1. FC Koln (18:00)
Sudac: Deniz Aytekin (3.86)
Prosjek ekipe 1: 1.41
Prosjek ekipe 2: 2.15
fedGbZ3.jpg

Link to comment
Share on other sites

CROTONE - MILAN --- 2 --- 1.50

Meni osobno prvi pick ovoga vikenda, preporođeni Milan, protiv najsiromašnijeg kluba Serie A. Na pripremama odlični, razbili Skhendiju, jednostavno ovdije aposlutno sve ide na stranu Milana. Sve osim veće pobijede, dominacije, i apsolutne nadmoći bilo bi iznenađenje. U svakom slučaju vrijedi probati i hendikep koji je virovali ili ne 2.60 !!! 
U svakom slučaju ovdije bilo koja oklada na Milan mislim da nebi tribalo biti problema, ponavljam moj je pick of the week :D

Link to comment
Share on other sites

PSG - TOULOUSE --- HENDIKEP 0:2  1 --- 2 

Ovo idem čisto na osjećaj. Realno PSG je puno puno pouno bolja ekipa od svih u Francuskoj, pa oni bi s drugim sastavom mogli osvojiti Ligu, jedina prava opasnost im je Monaco. Psg sam gleda obje utakmice i oni su u obje promašili toliko prilika da čovik nemože virovati, obje su dobili jednu 2:0 jednu 3:0 i tu protiv Guinampa je pa autogol i to jedan od smiješnijih.  jednostavno koeficijent mi je jako dobar i mislim da mora doći netko ko će biti napunjen do vrha i ovdije mi se Touluse čini kao prava prilika, jer i sam Neymar će debitirati na punom Parku prinčeva bit će pun stadion i vjerovatno će gledatelji morati dobit šow koji su došli pogledat, tako da 4-5 komada u mreži gosta očekujem... 

Link to comment
Share on other sites

Subota+nedjelja (prebacit ću post u nedjelju ako prođe Juve)

Juventus-Cagliari 1
Crotone-Milan x2
Borac-Vitez 1

Marathon 2.20

- Što se Tala tiče jednostavno, ne volim ih igrati ali ovo bi moralo. Juve opet ulazi kao glavni favorit, fino su se pojačali i očekujem laganu pobjedu na startu prvenstva. Za Milan vjerujem svi znamo kako su kupovali. Doveli su dosta dobrih igrača i očekujem od njih minimalno borbu za Ligu prvaka. Uhvatili su i finu formu, pripreme su odradili fino, između ostalog dobili i Bayerna 4:0, a u kvalama za EL dobili: Craivou 1:0 i 2:0, a u četvrtak su u prvj utakmici četvrtog pretkola bili bolji od Shkendije sa visokih 6:0. Očekujem ozbiljan pristup od početka i mislim da ovo neće izgubit.

- Borac mi se jedini isplati igrati iz BiH lige, uz eventualno under Zelje i Sarajeva, ostalo sve male kvote. Pisao sam o Borcu dosta puta već pa tako i prošli tjedan kada su pokrili kh protiv Želje. Fina ekipica, bit će u top 5 minimalno, dok sa druge strane od Viteza očekujem da ispadnu. O njima sam također dosta pisao pa neću dužit, jako loša ekipa, trenutno su zadnji sa jednim bodom iz četiri kola. Ovih 1.63 što daje Marathon mi se čini baš previše i očekujem da padne do nedjelje.

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Chelsea BTTS (1.70) bet365

Chelsea je do sada pobijedio tri, remizirao dvije i izgubio jednu u posljednjih šest utakmica protiv Tottenhama. Obje ekipe posjeduju nevjerojatan talenat u napadu, a sa Danny Roseom koji je ozlijeđen i neiskusnim Kyle Walke-Petersom na terenu, mislim da će gosti postići barem jedan gol. Dok na drugoj strani imamo tu suspenziju Cahilla zbog crvenog kartona u prošloj utakmici i zbog toga mislim da će i Tottenham naći rupu u obrani Chelseaja. No, zanimljiva činjenica jeste da je Chelsea uspio postići gol u 16 od 10 utakmica u gostima u posljednjoj sezoni i zbog toga predlažem okladu na to da oba tima daju gol, gdje nam bet365 kladionica daje koeficijent 1.70. Sretno!

Oba-tima-daju-gol-3-640x63.jpg

Link to comment
Share on other sites

najava.jpg

Tottenham-Chelsea

Derbi 2.kola Premier League igra se na Wembleyu gdje Tottenham dočekuje aktualne prvake Chelsea. Tottenham ovu sezonu domaće utakmice igra na Wembleyu. Prošle sezone Spursi su bili domaćini na Wembleyu u europskim utakmicama. U 4 utakmice na Wembleyu kao domaćini ostvarili su tek jednu pobjedu. U generalki pred početak prvenstva na Wembleyu su dobili Juventus 2-0 taj rezultat biti će im dobar poticaj za domaće utakmice. Prvenstvo je Tottenham otvorio kod Newcastlea pobjedom 2-0. Bolji je bio Tottenham u prvom dijelu no otvorilo im se u 2.poluvremenu. Pomogao im je Shelvey koji je zaradio crveni na glup način gaženjem Allija na samo koji metar od suca. Upravo je Alli i načeo mrežu gostiju, a za potvrdu pobjede gol je dao Ben Davies.

Chelsea je u obranu naslova ušao porazom na domaćem terenu od Burnleya 2-3. Prvaci su utakmicu završli sa 9 igrača. Gary Cahill dobio je izravni crveni u 14.minuti, a u 81. minuti Fabregas je dobio drugi žuti. Ako išta pozitivno Conte može izvući iz te utakmice onda je to pogodak Alvaro Morate. Najskuplje ovoljetno pojačanje ušlo je u 59.minuti utakmice i dao gol 10 minuta kasnije. Antonio Conte ne skriva da u ovaj dvoboj ulaze u podređenom položaju. "Mauricio Pochettino radi odličan posao sa Tottenhom kojim je stvorio dobre temelje i jaku bazu. Chelsea nažalost to još nema i treba nam vremena. " Bakayoko bi mogao dobiti prve minute u dresu Chelsea . Nije fizički 100% no nemam drugih veznjaka i on konkurira za ovaj susret. Uz suspendirane Cahilla i Fabregasa Conte ne može računati ni najboljeg igrača Edena Hazarada koji se nije još oporavio od ozljede. Mauricio Pochettino ne bježi od uloge favorita u ovome susretu unatoč tome što igraju na Wembleyu. Prošle sezone Tottenham je bio jedina momčad koja nije izgubila niti jednu domaću utakmicu. 17 pobjeda i 2 remija impresivan je rezultat, a Pochettino želi još jednu dobru sezonu na domaćem travnjaku. "Wembey nije problem, problem je u nama ako nećemo igrati dobro domaće utakmice kao prošle sezone. Wembley je najvažnije mjesto u svijetu i ako ovdje ne možemo pobjeđivati to nije zbog stadiona to je zbog nas. San svakoga je igrati na Wembleyu i a mi imamo priliku igrati jednom u dva tjedna nekada i češće. Igranje na Wembleyu ne smije biti izgovor za loš rezultat." U sastav bi se trebao vratiti Trippier, a i dalje su ozljeđeni Rose i Lamela.  Mauricio Pochettino još nije izgubio londonski derbi na klupi Spursa (9 pobjeda i 4 remija). Prvi puta u povijesti Premier League igrati će se utakmica na Wembleyu tako da je ovo sigurni dodatni motiv obje ekipa.

Spursi su ranijivi na poziciji beka gdje igra mladi Kyle Walker-Peters. Osjetila se njegova nesigurnost protiv Newcastlea koji to nije znao kazniti no prvaci bi to mogli iskoristiti. Chelsea nije kompletan i Spursi su u ulozi favorita. Za ovaj susret moj tip je oba daju gol. Obje ekipe imaju kvalitetan napad, da se igra na White Hart Laneu rekao bih 1 bez problema. Zbog Wembleya sam ipak malo skeptičan i mislim da je najizglednije da vidimo gol sa svake strane.    

TIP: Oba daju gol 1.70 bet365

Link to comment
Share on other sites

Borussia M'Gladbach - Koln | Više od 2.5 gola (1.90) bet365

M'Gladbach je završio na devetoj poziciji prošle godine, vrlo razočaravajuće za njih. Također su imali vrlo lošu sezonu u Ligi prvaka, tako da se ovaj tim želi vratiti u top formu i na vrh tabele. Ginter i Zakaria su dva vrlo dobra pojačanja i mogu mnogo pomoći ovom timu. Što se tiče Kolna, prošle godine su završili na petoj poziciji, a sada su izgubili svog najboljeg igrača Modestea, pa zbog toga mislim da je domaćin malo bolji, ali moj prijedlog ide na više od 2.5 gola. Gladbach ima mnogo kvalitetnu ofanzivnu liniju i golovi im ne bi trebali biti problem. Sretno!

KCHGAmi.jpg

Link to comment
Share on other sites

Huddersfield Town - Newcastle (14:30) zbroj žutih vise od 3,5   1,85

Sudac Craig Pawson koji se u prosjeku vrti oko ove margine ali iskreno kada sam vidio par nije me baš puno zanimao sudac. Drugo kolo odma derbi ekipa koje su ušle u prvu ligu. Znamo kako to bude kod ovih ekipa prvih par kola igraju odlican nogomet i pokazuju strasnu borbenost a kasnije naglo padnu. Ocekujem da ce na ovoj utakmici bit strasno puno faulova i nervoze. Huddersfield prvu utakmicu dobio tri žuta kartona dok je Newcastle dobio 1 zuti i 1 crveni ali oni su izgubili prvu i ocekujem da ce danas ici na nož.

Crotone - AC Milan (20:45)  (h2:0)   2    5,00

Jako me iznenadio koeficijent na Milan, ali eto možda što su gosti i prvo je kolo a Milan nije baš uigrana ekipa. Crotone ni sam ne zna kako se izvuko prošle sezone, svi smo ih vec otpisali a oni su tad napravili seriju koja je bila nevjerovatna i mislim da je nemoguce nastavit takim tempom. Crotone je prijateljske igrao protiv slabijih protivnika i iz tih utakmica nije moguce nista zakljucit dok je Milan pokazao da je u stanju razbiti protivnika(Bayern,Lugano, Škendija) . Start sezone i Milan mora odma u startu mora krenit žestoko. Motiva im sigurno ne nedostaje.

Ruđeš - Hajduk  f2   2,70

Gledao sam dosta utakmica i jednih i drugih te mogu reci da me Rudeš cak i razocarao pogotovo se to odnosi na utakmicu protiv Cibalije. Ocekivao sam da ce oni kao drugoligas uci malo bolje u prvu ligu ali eto osim x sa Osijekom oni po meni nisu pokazali ništa. Hajduk danas bez Zolje i Lopeza ali potpuno su spremni Erceg i Tudor. Hajduk se ovo jednostavno mora prošetati da bi se u miru mogao spremiti za jednu opuštenu utakmicu sa Evertonom.

Deportivo - Real Madrid f2 1,80

Real nastavlja gdje je i stao prošle sezone, imaju veliku širinu te strašno dobre mlade igrace. Nema danas Ronalda ali mislim da im nece puno falit. Zadnju utakmicu ova dva kluba dobio je Real sa laganih 6:2 u gostima. Deportivo je igrao dosta prijateljskih ali sve redom smijesni klubovi kojima su trpali petarde. Jedine dvije ozbiljne utakmice su Porto (izgubili 4:0) te WBA(dobili 2:0,WBA od 40.min sa igrao sa igracem manje)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

On 18. 08. 2017. at 15:56, CrneKese said:

PSG - TOULOUSE --- HENDIKEP 0:2  1 --- 2 

Ovo idem čisto na osjećaj. Realno PSG je puno puno pouno bolja ekipa od svih u Francuskoj, pa oni bi s drugim sastavom mogli osvojiti Ligu, jedina prava opasnost im je Monaco. Psg sam gleda obje utakmice i oni su u obje promašili toliko prilika da čovik nemože virovati, obje su dobili jednu 2:0 jednu 3:0 i tu protiv Guinampa je pa autogol i to jedan od smiješnijih.  jednostavno koeficijent mi je jako dobar i mislim da mora doći netko ko će biti napunjen do vrha i ovdije mi se Touluse čini kao prava prilika, jer i sam Neymar će debitirati na punom Parku prinčeva bit će pun stadion i vjerovatno će gledatelji morati dobit šow koji su došli pogledat, tako da 4-5 komada u mreži gosta očekujem... 

Mislim da nije pametno to odigrat jer Toulouse je zajebana ekipa i ocekujem da ce zabit danas, a ako zabiju evo problema s hendikepom...Pametnije je odigrat više od 3.5 gola na kvoti 1.80 pa nek zabija tko hoce :)

Link to comment
Share on other sites

 

Huddersfield-Newcastle over 3,5 kartona 1.61
Freiburg-Frankfurt over 3,5 kartona 1.90

Bet365 3.06

- Huddersfield u prvoj utakmici imao tri žuta (a dobili 3:0), dok je Newcastle imao jedan žuti i crveni. Bit će zanimljiva utakmica, Newcastle lovi prve bodove. Sudi Craig Pawson koji je prošli tjedan sudio utakmicu Chelsea-Burnley i podijelio 8 žutih i 2 crvena. Bio je baš oštar, za svašta je davao žuti pa to očekujem i danas.

- Bet daje odličnu kvotu na ovako malu granicu kartona za Freiburg-Frankfurt, u Unibetu i Wwinu je oko 1.60 a npr u Marathonu koji računa samo žute je 1.75. Solidne ekipe za kartone, u međusobnim su često išli u over, evo nekoliko zadnjih: 3, 7, 6, 4, 7...Sudi Manuel Grafe, prosjek mu je preko 4 žuta po utakmici.

 

Link to comment
Share on other sites

Huddersfield - Newcastle BTS @ 1.90

susret dvije pridoslice iz chanpionshipa, prosle sezone su igrali 1:2 i 1:3, znaci znaju zabijat golove jedan drugome. Treneri i ekipe se nisu previse mjenjali pa prema tome mislim da cemo gledati slican stil nogmeta kao prisle sezone tj sa puno golova. Huddersfield je dobio 3:0 u proslome kolu ali u premier ligi ipak sumnjam da ce dugo moci bez primljenog gola a i newcastle ima dosta napadackog potencijala da zabije gol (pogotovo gayle). nakon sto ih je totenham pobjedio 2:0 u proslome kolu, i dalje traze sansu za prve bodove ali mislim da ce za to morati dati gol(da njje bilo crvenog po mom misljenju bi newcastle cak i zadrzp tu nulu). Sve u svemu ocekujem Napdadacku igru kao i u medjusobnim susretima prosle sezone i pogodak sa obje strane

 

sa overom kartona sa ove utakmice kombiniro sam i newcastle to score @1.33, kvota 2.15 za fini double.

 

sretno

Link to comment
Share on other sites

Poštovanje svima, danas  od mene dva dubla, jedan sa početkom u 4 sata (klaja Marathon  kvota 2,054) i drugi sa početkom u 20:15 (kvota 2,329)

PRVI

Basel - Lugano  Basel daje u oba poluvremena  1,92

Basel je novu sezonu otvorio porazom od YB Berna sa 2:0 i nakon toga su počeli pokazivati zašto su najbolja ekipa Švicarske. Upisali su u 3 iduće utakmice 3 slavlja sa gol razlikom 9:3. Nišanske sprave su namještene i danas je na redu Lugano, koji zasad ne briljira. Imaju 4 boda iz 4 utakmice i vjerujem da se danas neće veseliti novim bodovima. Tip koji mi je zapeo za oko je taj da Basel daje gol u oba pol. Uspjeli su to napraviti u prethodna 3 slavlja u ligi i također u prethodne 4 domaće utakmice sa Luganom. Basel trenutno nema europskih obaveza i dok je tako jedini fokus im je liga gdje su barem za klasu bolji od svih i to je prilika za napraviti osjetniju bodovnu zalihu na vrhu poretka. S obzirom na to i s obzirom da im Zurich sa utakmicom više bježi 2 boda, Basel mora od početka krenuti ozbiljno i u takvim uvjetima mi je ova kvota na ovu okladu izuzetno primamljiva. 

Angola - Tunis prvo poluvrijeme Angola  1,07

S ovime ću zaokružiti dubl. Angolke su osvojile Afrobasket 2013. godine, dok su 2015. poražene u polufinalu, a ovaj turnir su otvorile sa 2 pobjede protiv Malija i Kameruna.  Tunižanke s druge strane prvi puta sudjeluju na kontinentalnoj smotri i u prvoj utakmici su pometene od Malija dok su u drugoj svladale Srednjoafričku republiku, koja je možda najlošija ekipa na turniru,  i mislim da nemaju što tražiti protiv puno bolje i iskusnije ekipe Angole. Po rezultatima vidim da je razlika između određenih ekipa u ovome natjecanju prevelika i mislim da je takav slučaj i ovdje. Angolke bi do poluvremena već trebale imati osjetniju prednost. 

DRUGI (više iz zabave i na nekakav filing pa neću duljiti previše)

Lazio - SPAL  Immobile daje gol  1,7

Ciro prošle sezone postigao 23 zgoditka za Lazio i time je bio najbolji strijelac rimske ekipe. Ovu sezonu je najavio na najbolji mogući način, sa 2 pogotka Juveu u Superkupu. Prednost ovoga para je ta što Ciro izvodi i jedanaesterce i što zbog želje za odlaskom neće biti korištene usluge mladog talenta Keite. 

Barcelona - Betis  Messi daje gol  1,37

Messi kao Messi, uvijek je realno očekivati od njega pogodak, a pogotovo u situaciji kada je Neymar prodan, a Suarez izvan stroja. Barca djeluje neuigrano i vjerovatno su očekivanja da Messi riješi utakmicu u njihovu korist svojim majstorskim potezima na kakve nas je navikao, pa njegov pogodak u ovoj utakmici ne bi trebao izostati.

 

Link to comment
Share on other sites

Rana faza prvenstva je,igraju svi bitne tekme.....Jesu svi favoriti,ali vidjeli smo jučer Rijeku,jest da ih sudac jebo,ali opet.Bit će rotacija. Po meni Dinamo bi mi bio najsigurniji,najdulju klupu imaju,Slaven nešto slabiji nego prošle sezone i tako.....

 

Osijek će sigurno puno rotirati,imaju realnu šansu u uzvratu...

 

Hajduk,pa mislim da se oni nemaju baš čemu nadati protiv Evertona pa bi ovdje mogli igrat u ozbiljnijem sastavu,bez pretjeranih rotacija.

 

To je moj feeling.....

Link to comment
Share on other sites

Široki Brijeg - Mladost Doboj Kakanj 1 (1.57) bet365

Široki je jedan od članova "velike četvorke" bh. fudbala, ekipa koja odlično igra na svom terenu, i jako im je teško uzeti bodove na Pecari. Ranije su počeli sezonu, kvalifikacijama u EL, gdje su prošli Ordabasy, ali su ispali u drugom kolu od Aberdeena, iako su donijeli dobar rezultat iz Škotske. Već su uigrani pošto uz 4 utakmice u prvenstvu imaju još te 4 iz EL u nogama, u dosadašnjem dijelu prvenstva slavili su na obe utakmice kući (Sloboda 2:0, Čelik 4:0). Mladost je iznenađenje prvenstva, poslije četiri kola nalaze se na drugoj poziciji (bili su čak prvi prije sarajevskog derbija), sa tri pobjede i remijem.

Širokom će nedostajati suspendovani napadač Krstanović, što s obzirom na formu Mladosti možda djeluje kao tip za izbjegavanje, no treba imati u vidu da im je Široki proljetos napravio "uslugu" u Kaknju, kada je Mladost mogla biti ugrožena u borbi za opstanak, da nisu dobili tu utakmicu. Svejedno, mislim da je Široki svakako u stanju da dobije ovo na svom terenu, koeficijent je sasvim pristojan, tako da ću ovdje zategnuti keca.

9Im1M6F.png

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Real Betis

Paco Alcacer daje gol (1.72) bet365

Jedna zanimljiva opklada koja bi se mogla ispratiti. Kao da nema kraja problemima Barce u novoj sezoni, napustio ih je Neymar, katastrofalno su odigrali finale španskog Superkupa, na kojem im se povrijedio Luis Suarez, koji će pauzirati oko mjesec dana, tako da će ga zamijeniti Alcacer. Katastrofalno je započeo u Barceloni prošle godine, bio je na meti brojnih kritika, ali kasnije je doveo svoje igre na sasvim pristojan nivo, te je dao gol na skoro svakoj utakmici na kojoj je imao značajniju minutažu.

Betis su napustili prva zvijezda Dani Ceballos, koji je otišao u Real Madrid i desni bek Piccini od bitnijih igrača, u poslednjih 8 utakmica na Camp Nou na svakoj su primili najmanje 3 gola (u poslednje dvije čak 10), što će vjerujem i večeras biti slučaj. Mislim da u takvoj utakmici, na poziciji centralnog napadača, Paco u 90. minuta na terenu (pošto vjerujem da će odigrati čitavu utakmicu) može postići barem jedan pogodak.

2Nfz0d3.png

Link to comment
Share on other sites

prije 50 minute, CrneKese said:

@TazMan 
Dinamo manje od 3, pogotovo ako budu imali želje ka protiv Skendera

Osijek oba daju i 3+ možda prije svega Inter daje, pati se Osijek uvik kad mora napadat

Hajduk, po meni zicer, i sa drugom ekipom i mješanim sastavom bi se tribali izrugat s Rudešom.. 

Ma neću ja ništa od toga,nije mi po šnjofu niš,osim Dinama možda,al ovisi koja će ekipa izaći,ona iz prvog ili drugog poluvremena sa Aljbancima

 

DA,,čekam Porto 2+,pa mirujem ...... Za sada 

Edited by TazMan
Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • 21.9.| EPL | West Ham - Chelsea, Pedro Neto ne daje gol - 1.25 - Germania  
    • 21.09. Nogomet Engleska 3.liga /Wrexham vs Crawley / Wrexham pobjeđuje / 1,35 PSK
    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use