Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 19.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Premier liga

AFC Bournemouth - Watford FC (16:00)
Sudac: Roger East (3.27)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 2.29
iH1SW7c.jpg

Burnley - West Bromwich Albion (16:00)
Sudac: Martin Atkinson (3.41)
Prosjek ekipe 1: 1.71
Prosjek ekipe 2: 2.11
zIxDTXG.jpg

Leicester City - Brighton (16:00)
Sudac: Lee Probert (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 1.72
EOVvrUO.jpg

Liverpool - Crystal Palace (16:00)
Sudac: Kevin Friend (4.75)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 2.03
yi0cJ4a.jpg

Southampton- West Ham (16:00)
Sudac: Lee Mason (3.52)
Prosjek ekipe 1: 1.58
Prosjek ekipe 2: 2.16
pEi9YTZ.jpg

Stoke City - Arsenal (18:30)
Sudac: Andre Marriner (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 1.79
XqRdHLP.jpg

Swansea City - Manchester United (13:30)
Sudac: Jonathan Moss (3.93)
Prosjek ekipe 1: 1.47
Prosjek ekipe 2: 2.08
nQbCxQI.jpg

Primera

Celta Vigo - Real Sociedad (18:15)
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (5.31)
Prosjek ekipe 1: 2.71
Prosjek ekipe 2: 2.21
7NDpgEy.jpg

Girona - Atletico Madrid (20:15)
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.05)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 2.16
HJHXNRB.jpg

Sevilla - Espanyol (22:15)
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (5.44)
Prosjek ekipe 1: 2.82
Prosjek ekipe 2: 2.11
qYJrQGy.jpg

Serie A

Juventus - Cagliari (18:00)
Sudac: Fabio Maresca (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 2.63
ZETMcj5.jpg

Verona - Napoli (20:45)
Sudac: Michael Fabbri (4.06)
Prosjek ekipe 1: - -
Prosjek ekipe 2: 1.53
AgkSbUF.jpg

Bundesliga

1899 Hoffenheim - Werder Bremen (15:30)
Sudac: Guido Winkmann (4.08)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 1.97
Ltd0npf.jpg

Hertha BSC - VfB Stuttgart (15:30)
Sudac: Sascha Stegemann (2.93)
Prosjek ekipe 1: 1.94
Prosjek ekipe 2: - -
ZmLQP1o.jpg

Hamburger SV - FC Augsburg (15:30)
Sudac: Daniel Siebert (3.94)
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 2.03
EoXxbVB.jpg

FSV Mainz - Hannover 96 (15:30)
Sudac: Felix Brych (4.72)
Prosjek ekipe 1: 2.09
Prosjek ekipe 2: - -
tMGnPIL.jpg

Wolfsburg - Borussia Dortmund (15:30)
Sudac: Robert Hartmann (3.46)
Prosjek ekipe 1: 1.97
Prosjek ekipe 2: 1.65
7L1t77K.jpg

Schalke 04 - RB Leipzig (18:30)
Sudac: Felix Zwayer (3.82)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.97
7sIeTeo.jpg

SWANSEA - MANCHESTER UNITED --- HENDIKEP 1:0  2 --- 1.90

Odlaskom Gylfia Swensea si je potpisala propast. Nakon grčevite borbe prošle sezone, Swensea je uspijela osigurati ostanak i to ponajviše zahvaljujući treneru Clementu koji je koliko - toliko uspio posložiti momčad i njihovom najboljem pojedincu Sigurdssonu. Iako i sa islanđaninom u momčadi nikakve šanse u ovom dvoboju nebi dao domaćinu, sada su se još drastićno smanjile. Svakako je da Swensea pleše po rubu opasne linije i da će ove sezone jos teže i grčevitije braniti ostanak, no bez Gylfia mislim da su im te šanse drastično pale. S druge strane od odlaska Fergusona nikad opasniji Vragovi, nakon prošlogodišnje muke sa konverzijom šansi dolaskom Lukakua to bi tribalo biti riješeno, i kako se ćini, očito jesu. Ove godine svakako očekujem United u borbi za vrh i laganim pobijedama protiv ovakvih protivnika. Prošlu utakmicu protiv Southemptona, velšani su uz dosta sreće uspijeli spasiti se, no mislim da će im to doći na naplatu i vamo očekujem vrlo veliku pobijedu Uniteda, za hrabrije probati i neki veći hendikep... 

LEICESTER - BRIGHTON --- 1 --- 1.70

Uzevši u obzir ovu po meni vrlo visoku kvotu, ovo svakako ima value. Leicester puno kvalitetnija momčad, dobru igru pokazali su i protiv Arsenala, i skoro došli do 3 boda.Ovdije ih čeka domaća borba protiv novaka u lizi Brightona, iako u njihovoj momčadi mi ima dosta igračkih nepoznanica, mislim da će jako teško ostati u najelitnijem engleskom natijecanju. Iako protv Citya dosta solidno defanzivni, dugo izdržali no to ipak pripisujem gostima koji su igrali lakšim tempom i rutinski završili utakmicu. Šta se tiće Lestera, šta reći za ekipu kojoj je jedini značajniji odlazak rezervnog golmana, dok su pojačani mladim ( odličnim) Ihenchaom, Iborrom može se samo očekivati popravak prošle sezone. 

MONTPELLIER - STRASBOURG --- 1 --- 1.85

Nakon prve pobijede nakon Caena u prvom kolu momčad Montpelliera poražena na gostovanju u Touluseu. Bila je to utakmica u kojoj je Montpellier dominirao no izgubio pogotkom iz penala. Nakon prošlogodišnje borbe za ostanak, dosta su promjenili u svojoj ekipi te mi ove godine izgledaju puno ozbiljnije. Također, to je ekipa koja tradicionalno igra dobr ona domaćem terenu, te mislim da će i u ovom dvoboju slaviti. Sdruge strane novaci u lizi Strasbourg, po meni jedan od glavnih kandidata za ispadanje ove sezone. Prošla utakmica, pobijeda 3:0 protiv Lillea, no svatko ko je gledao tu utakmicu zna da rezulatat nije ni približno realan pokazanom. Naime Lille je u prvom poluvrijemenu zbog ozljeda moramo napraviti 3 zamijene a u 60 toj minuti vratar radi nevjerovatnu glupost te dobiva direktan crveni karton. Na gol staje igrač i tu je Strasbourg dobio priliku, zabili su nakon 15 minuta, prvim udarcem koji je išao u okvir vrata. te onda iz penala, i onda opet jedan smiješan udarac koji je igrač koji je tada branio odbio u svoju mrežu. No nije Lille bio bez prilika i nakon tog isključenja, štoviše, lako je i Lille mogao zabiti. No poanta je ove priče da mi Strasbourg nikako ne izgleda kao neki ozbiljan protivnik i mislim da je vamo sve osim pobijede domaćina iznenađenje. 

STOKE - ARSENAL --- 2 --- 1.85 

Ova sezona vjerovatno je zadnja slamka spasa za Wengera, za početak veliku je pobijedu odnio u transfernom periodu ( za sada ) sve zvijezde su zadržane i pridodana je još jedna, Lacazzete, te odličan free igrač Kolašinac. Kao šta je ova sezona zadnja slamka spasa za Wengera, tako je i prilika za svakog igrača Arsenala, da sa klubom napravi nešta ozbiljno, naime velika prednost im je što neigraju Ligu prvaka te če se udarna 11-torica ovdije odmarati i biti sviježi kada je to najpotrebnije. Po meni Arsenal, City i United mogli bi se boriti za vrh. S druge strane Stoke, klub koji do sada nije ni funte potrošio, došli su jedino Choupo-Moting i Fletcher koji se i nemogu nazvati pojačanjima, i Zouma na posudbi. Otišao im je najbolji nogometaš Arnautović i njima također predviđam dosta tešku sezonu. Jedina slamka spasa im je solidna obrana i ako se dogodi koji bljesak propalog talenta kojih imaju podosta. No u svakom slučaju ovdije očekujem apsolutnu dominaciju i pobijedu Arsenala. 

Swansea - Manchester United 2 (1.36) bet365

Mislim da će u ovoj utakmici Manchester United dominirati posjedom lopte, imati više šansi pred golom Swanseja i očekujem da bi Lukaku također mogao postići gol. Swansea će ovu utakmicu započeti bez Sigurdssona i oni se sada moraju navići da igraju bez njega, sa novim pojačanjem Roque Mesa koji se nada svom debiju u Swansejevom dresu. Tom Carroll i Leroy Fer će pokušati da popune tu masivnu prazninu koju je ostavio Sigurdsson i to će im znatno otežati posao, jer je novo pojačanje Evertona bio glavni igrač ove momčadi Swanseaja. Očekujem dominaciju i pobjedu Uniteda u ovoj utakmici. Sretno!

bl3o0zy.jpg

Leicester - Brighton 1 (1.72) bet365

Po mom mišljenju, Leicester ima potencijal da pobijedi ovu utakmicu i očekujem da dominiraju protiv Brightona. Domaćini su vrlo jaki kod kuće i mislim da će ostvariti laganu pobjedu u ovoj utakmici. U prošloj utakmici Leicester je izgubio 4-3 protiv Arsenala u Londonu, ali su pokazali vrlo dobru igru protiv jakog protivnika. Na drugoj strani, gosti nisu baš tako loš tim iz Championshipa, ali su izgubili prvu utakmicu protiv vrlo jakog Manchester Cityja sa 0-2 kod kuće. Leicester je mnogo bolji tim i igraju pred svojim navijačima. Ovo je za mene poklon kvota i mislim da je ne bi trebali propustiti. Sretno!

Cvdbcyv.jpg

Liverpool - Crystal Palace 1 (1.40) bet365

Liverpool igra pred svojim navijačima i mislim da će oni kod kuće željeti da ostvare svoju prvu pobjedu na početku ove sezone. Prošlu utakmicu su remizirali protiv Watforda u gostima, gdje je bilo 3-3. Oni će željeti da naprave dobar start sezone posebno nakon što imaju velika očekivanja i pokušavaju se boriti za titulu, što to nije bio slučaj posljednjih godina. Oni su jedan napadački tim, a iako im je jedan Crystal Palace pravio mnogo problema posljednjih godina u Premier ligi, vjerujem da će Liverpool pobijediti u ovoj utakmici. Doveli su nekoliko kvalitetnih i brzih igrača i pojačali su svoju obranu. Crystal Palace je dobar protivnik i mislim da ćemo uživati u odličnoj utakmici sa mnogo golova, ali na kraju očekujem pobjedu Liverpoola. Sretno!

RNGqbNU.jpg

Rangers-Hearts 

3.kolo škotskog prvenstva donosi nam zanimljiv dvoboj na Ibroxu. Glsgow Rangersi  dočekuju Hearts. Sudar je to dviju ekipa koje ne mogu biti zadovoljne startom sezone. Nakon ispdanja na prvom europskom ispitu Rangersi su podbacili  i u svojoj prvoj domaćoj utakmici u prvenstvu. Nakon što su startali pobjedom kod Motherwella 2-1 šokantno su izgubili od Hibernanina pred svojim navijačima 2-3. Hearts još nije našao zamjenu za trenera Ian Cathra kojega su otpustili pred start prvenstva. Krenuli su u prvenstvo sa porazom 4-1 kod Celtica, a prošlog vikenda dobili su sa 1-0 Klimarnock. Što se tiće izostanaka u redovima domaćih upitan je Lee Wallace, a gosti dolaze kompletni. Uloga favorita na strani je Rangersa. Puno igrača koje je dovedeno u prijelaznom roku ipak traže vremena za prilagodbu. Napadački dio ekipe funkcionira dobro no i dalje izgledaju neuštimano u obrani. Zbog loše obrane Rangersa predviđam da će Hearts postići gol no Rangersi će ipak dati gol više i slaviti i 4.puta kod kuće protiv Heartsa. 

TIP: Oba daju gol 1.70
TIP: Rangers pobjeda i oba daju gol 3.20

Stoke-Arsenal 

Na bet365 stadionu igra se zadnja utakmica dana u Premier League. Stoke City dočekuje Arsenal. Domaći su u prvom kolu izgubili sa 1-0 kod Evertona. Arsenal ovdje dolazi na krilima pobjede 4-3 protiv Leicestera u prvoj utakmici sezone na Emiratesu. I dok se golijada i mogla očekivati u prvoj takmici Arsenala ovdje bi stvarno bilo čudo da vidimo više od 3 gola. Stoke je ekipa koja se pouzdaje u obranu. Stigao je ovog ljeta na posudbu iz Chelsea  Zouma koji sa Shawcrossom čini solidan stoperski par. Ofezivni dio momčadi je slabiji dio momčadi. Mark Hughes je ostao bez Arnautovića, Waltersa i Joseula u ovom prijelaznom roku. Od kreativaca tu su Shaqiri i Bojan.  Pojačanje u napadu Jese Rodriguez neće igrati  danas. Stoke je kod kuće u pravilu tvrd orah, no prošle sezone nisu se uspijeli nositi sa top6 momčadi tako da su na svome travnjaku uzeli bod samo Manchester Unitedu. Arsenal je otvorio sezonu pobjedom, Lacazette je dao gol a od njega se može očekivati i danas da zatrese mrežu. Napad Arsenala izgleda dobro, Wenger se može žaliti na obranu no protiv ovako sterlinog napada Stokea mislim da obrana Arsenala može izdržati bez primljena gola. Arsenal je favorit i koefcijent na njih je dobar. Uz čistu pobjedu mislim da vrijedi pokušati i okladu pobjeda Arsenala bez primljena gola. 

TIP: Arsenal 1.90 bet365
TIP: Pobjeda Arsenala bez primljena gola 3.40 

Swansea-Manchester United ; United over 6,5 kornera 1.96 unibet

Nadovezujem se na tip koji je @BlueTiger , on je izvadio statistiku, ja ću samo dodati neke stvari.

Mourinhove ekipe uvijek pojačaju tempo u njegovoj drugoj sezoni u klubu i uvijek osvoji titulu u svojoj drugoj sezoni pa se tako očekuje i u Unitedu. Vidjeli smo u prvoj utakmici kako su moćno odigrali. Nema više bunkera i tih p materina, samo napad. Pogba i Rashford rade odlican posao sa strane i izbore dosta kornera. Očekujem da United krene jako od prve minute, imat će inicijativu čitavu utakmicu, protiv West Hama nisu nikako stajali i bili su jako željni golova pa to očekujem i danas.

evo još jedan tip za danas koji mi svakako ima value, 

RIJEKA - LOKOMOTIVA --- LOKOMOTIVA DAJE GOL 1.72 

Na puno su muka Kekove trupe, ovaj težak tempo igranja Europe i natjecanja na domaćem terenu svakako su uzeli maha, sve su učestalije ozljede, nakon definitvnog outa Kvržića i ne tako bitnog Gomelta, onda Bradarić, čovik koj uopče ne trenira, nego je samo tu kada triba igrati, pa do uvik načetog Gavranovića koji je protiv Olympiakosa morao stisnuti zube, pa do Župarića, Eleza i Vešovića koji su do sada skupili sve minute još se danas spominje ozljeda i Gorgona, tako da ako to rezimiramo, Rijeci je na mukama pola ekipe. Nakon što su u četvrtak doputovali iz Atene već danas ih stiže nova prvenstvena obveza a to je Lokomotiva, iako podosta oslabljeni u odnosu na prošlu sezonu (Grezda, Bokčaj) mislim da će itekako napatiti već potrošenu ekipu Rijeke. Pogledamo li i povijest ove dvije ekipe, Lokosi nikad nisu lako stradali protiv Rijeke, čak su i u onom fotofinišu prošle sezone i slavili protiv momčadi sa Rujevice. Ove sezone Lokosi igraju dosta ofenzivno, zabili su u svakoj a i primili, da Rijeka nije umorna igra bih čak i oba daju ali ovako sam ipak bliži Lokomotivi za koju bih moga reći da nebi bilo ni iznenađenje da ovdije iznenade jer ipak sav taj umor dolazi na naplato pogotovo u drugom dijelu drugoga poluvrijemena gdje dosta igrača Rijeke izgubi koncentraciju te popusti pod pritiskom. Neznam hoće li Kek rotirati, do sada nije imao tu praksu, jer je on ipak trener koji gura sezonu sa 13-14 igrača, ali opet nemam neke brige glede toka jer ipak udarna ekipa mu je poprilično načeta dok rezerve svakako nisu kvalitete kao ta udarna 11 storica, tako da moj pick ide na Lokomotiva daje ! 

LIVERPOOL - CRYSTAL PALACE --- OBA DAJU I 3+ 2.10

Kad sam vidia postave, definitovno mi ovo ima value i to ogrmoni, obrana Liverpoola ; Robertson, Matip, Klavan, Gomez ... ako danas Crystal ne zabije neznan kome će, pogotovo ako se uzme u obzir igra Liverpoola koju igra, a to je ona koju nemože, visoki presing a obrana mu za k... 

Boatright over 22,5 1.85
Musa over 22,5 1.85

Premier 3.42

Ovaj double mi je must take danas pa makar i da završe ispod 10 poena obojica. Premier traži tri para kod igrača pa to prepuštam vama na izbor.

Od 18:00 nas čeka utakmica između Armenije i BiH. Jako važna utakmica jer pobjednik prolazi dalje i očekujem veliku borbu. Obe repke igraju slabu obranu što smo mogli vidjeti i u prvoj utakmici (98:85) pa sam shodno tome uzeo po najboljeg igrača iz i jedne i druge reprezentacije.

Boatrighta smo mogli gledati u Cedeviti i već tamo smo vidjeli o kakvom se scoreru radi.Naturalizirani Armenac se prometnuo u vođu ekipe. Ove kvalifikacije odrađuje jako dobro, voli dosta siliti i ima previše slobode u napadu. U prosjeku bilježi 24,6 poena. Najslabije utakmice odigrao je protiv Slovačke kada je zabijao 16 i 22 ; Švedskoj je zabio 23 i 32, te BiH 30. Protiv BiH je odigrao jako lošu šutersku utakmicu (9/24) ali je iznudio čak 11 bacanja od kojih je zabio 10 a na terenu je proveo čak 39 minuta.

Musa predvodi BiH sa 23,2 poena u prosjeku. On je najslabije utakmice odigrao protiv Švedske ubacivši 17 i 12 poena, Slovačkoj je zabio 32 i 27, a Armeniji 28. Imao je dosta problema u ovim kvalifikacijama, nakon utakmice protiv Švedske u Zenici odveden je u bolnicu radi visoke temperature ali je svejedno bio spreman za Slovačku neki dan kada je uvaljao 27 poena.. prije prve utakmice sa Armenijom bio je na infuziji da ga osposobe da igra i na kraju im je utrpao 28 za 26 minuta na parketu. Danas ga očekujem više na parketu, vjerujem da će voditi glavnu riječ, pogotovo kada više nema Renfroea i vidim ga opet u overu.

Edit: 22 i 21 ebem ti pleme, jedan bio na 20 drugi na 18, na pocetku trece

prije 7 sati, FamilyGuy said:

Stoke-Arsenal 

Na bet365 online kladionica" rel="external">bet365 stadionu igra se zadnja utakmica dana u Premier League. Stoke City dočekuje Arsenal. Domaći su u prvom kolu izgubili sa 1-0 kod Evertona. Arsenal ovdje dolazi na krilima pobjede 4-3 protiv Leicestera u prvoj utakmici sezone na Emiratesu. I dok se golijada i mogla očekivati u prvoj takmici Arsenala ovdje bi stvarno bilo čudo da vidimo više od 3 gola. Stoke je ekipa koja se pouzdaje u obranu. Stigao je ovog ljeta na posudbu iz Chelsea  Zouma koji sa Shawcrossom čini solidan stoperski par. Ofezivni dio momčadi je slabiji dio momčadi. Mark Hughes je ostao bez Arnautovića, Waltersa i Joseula u ovom prijelaznom roku. Od kreativaca tu su Shaqiri i Bojan.  Pojačanje u napadu Jese Rodriguez neće igrati  danas. Stoke je kod kuće u pravilu tvrd orah, no prošle sezone nisu se uspijeli nositi sa top6 momčadi tako da su na svome travnjaku uzeli bod samo Manchester Unitedu. Arsenal je otvorio sezonu pobjedom, Lacazette je dao gol a od njega se može očekivati i danas da zatrese mrežu. Napad Arsenala izgleda dobro, Wenger se može žaliti na obranu no protiv ovako sterlinog napada Stokea mislim da obrana Arsenala može izdržati bez primljena gola. Arsenal je favorit i koefcijent na njih je dobar. Uz čistu pobjedu mislim da vrijedi pokušati i okladu pobjeda Arsenala bez primljena gola. 

TIP: Arsenal 1.90 bet365
TIP: Pobjeda Arsenala bez primljena gola 3.40 

Jese najavljen u početnoj......

Poštovanje svima, jedan dubl sa kratkim objašnjenjima  (klaja Marathon, kvota 2,015)

Kosovo - Estonia konačni pobjednik 1  1,727

Kosovo u ovim pretkvalama za kvale SP-a prvi puta sudjeluje kao samostalna država i u skupini sa Estoncima i Makedoncima ima veliku šansu proći dalje i domoći se kvala, što je vjerujem njihov krajnji domet trenutno. Iako su prvu međusobnu utakmicu izgubili sa 26 razlike kao gosti, danas ipak tipujem na domaćine, čisto iz tog razloga što su Estonci sigurni putnici u kvale i njima je ova utakmica nebitna. S druge strane domaćinima igra bilo kakva pobjeda (Makedonci se nalaze trenutno na drugom mjestu koje vodi u dalje ali imaju samo bod prednosti i odigrali su sve svoje utakmice) i vjerujem da mogu do nje doći pred svojim navijačima predvođeni Berishom, Kastratijem i Bamforthom te preskočiti Makedonce i napraviti za sada povijesni uspjeh. 

Rubin Kazan - Anzhi  Kazan daje  1,166

Dubl ću zaokružiti ovim tipom za koji mislim da prolazi vrlo lako. Anzhi za sada ima velikih problema u obrani i u prvih 6 utakmica su samo protiv Amkara sačuvali svoju mrežu netaknutom, što i ne čudi s obzirom da je Amkar jedina ekipa lošija od njih trenutno. Domaćin danas traži 3. trijumf u novoj sezoni i mislim da mogu do njega doći, ali se odlučujem za sigurniju opciju, a to je da postižu barem 1 pogodak danas. 

Sarajevo - Željezničar manje od 2.5 gola (1.57) bet365

Utakmica uskoro počinje, pa se može ganjati i na live, po meni je ovo čist zicer, hrabriji mogu pokušati i sa manje od 1.5 gola. Sarajevski derbi je godinama unazad dozlaboga neatraktivan, tvrd i negledljiv, uz obilje duela, prekida i rovovske borbe na sredini terena, nevjerovatan je podatak da su u njihove poslednje 24 utakmice samo 3 duela završila sa više od 2.5 pogotka, a da je u poslednjih 6 utakmica na Koševu viđeno ukupno dva gola.

Željezničar je ostao bez najboljeg strijelca iz prošle sezone, Ivana Lendrića, Sarajevo bez najboljeg igrača Harisa Duljevića (ofanzivni vezni), ne vidim ko bi mogao da eksplodira ni kod jednih ni drugih, nema tu naročitog napadačkog potencijala, a sumnjam da će se bilo ko odvažiti da baci sve karte na napad, tako da su sve prilike da ćemo gledati još jednu šahovsku partiju u nizu.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use