Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 16.8.2017.


IzudinB

Recommended Posts

On 8/8/2017 at 23:24, johnnyboy6 said:

Stavit cu ovdje pa nek admini prebace kad dodaju teme za taj datum. 

Olypmiakos-Rijeka 1 1,666(marathonbet" rel="external">marathonbet) 6/10

Iako Olympiakos nije briljirao u susretima s Partizanom, prosli su ipak taj dvoboj relativno lako. Sigurno da ce oni biti sve bolji i bolji jer je bilo dosta prometno i otislo je i doslo je dosta novih igraca, a vrijednost momcadi je 80mil€ naspram Rijekinih 20mil€. Rijeka eto prodala Ristovskog u Sporting i ostaje bez bitnog prvotimca, a i pod znakom upitnika su Gavranovic kao najbolji napadac, Bradarić kao kapetan i izuzetno bitan kotac u veznoj liniji, te Župarić standardni stoper. Porazeni su i u Osijeku, vjerujem da ih je vec na igranje na 2 fronta izmorilo, a u petak jos imaju derbi protiv Dinama gdje ce se dodatno potrositi jer ne zele da im Dinamo ode na 4 boda. Sve u svemu mislim da ce kvota dosta pasti, npr. b365" rel="external">b365 drzi na 1.57 vec, a mislim da ce i jos padati. 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim pinned this topic

za danas tri komada pa ćemo vidjet... 
OLYMPIAKOS - RIJEKA --- 1 --- 1.75

OLYMPIAKOS - RIJEKA --- ZŽK 4.5 VIŠE --- 1.75 

Kada sam gleda potencijalne protivnike u 3 pretkolu Rijeke, Olympiakos i Salzburg su definitivno bili najači, sa Salzburgom sam da Rijeci nekih 40% šansi, dok protiv Olympiakosa, te šanse padaju i na 20%, no to je je bilo, kada je Rijeka imala Ristovskog... dnaas ga nema i tu je dosta veliki problem za Rijeku, jer sa Ristovskim na desnom boku, Vešovićem su mogli zamijeniti Žutu koji je prošle sezone bio najslabiji pojedinac, te učvrstiti obranu. Danas osim Prodanog Ristovskog mediji spominju i da su ozljedama načeti Župarić, Bradarić, Kvržić, Jelić, Gavranović, i lako je moguće da nekoga od njih večeras ne gledamo na terenu. Osim izostanaka, veliki su ipak problemi za Rijeku, naime ako ćemo individualno analizirati Olympiakos je kvalitetniji skoro na svakoj poziciji, a i fizički su jako močni, što će Rijeci predstavljati veliki problem, s obzirom na to da se oni jako pate protiv fizički močnijih ekipa, protiv Dinama omjer dobivenih duela bio je 105-86 na strani plavih a valja još uzeti u obzir da je Dinamo od 58 minute imao igrača manje. Sve u svemu, sve osim pobijede domaćina bilo bi iznenađenje. 
A što se kartona tiće, sudi Zwayer, sićan ga se od prošle sezone neloš sudac, na forumu možete pogledati sjajne analize šta su pisane i pogledati prosijek kartona i vidjet da je on na 4, no bez obzira na njega mislim da Rijeka danas sama konkurira za neka 4 kartona te mislim da ce ovo ici dosta lagano u OVER 

i šečer za kraj
BASAKSEHIR - SEVILLA --- SEVILLA DAJE GOL ---1.30

Svaka čast domaćinu, ali mislim da je Sevilla ovdije puno kvalitetniji protivnik i da će svakako zabiti, možda ćak i pobijediti.

Link to comment
Share on other sites

prije 14 minute, vidak8 said:

SS na Olympiakos daje 1.80...jel ovo poklon dana?

Bet365 daje 1,75 što je, uzimajući u obzir MT i porez na dobitak, još bolje. Brine me jedino što koeficijent na Olympiakos konstantno raste. Bio je 1,50... Ali ne vidim razloga zašto je tomu tako i očekujem da će Olympiakos stvoriti neku prednost pred uzvrat. 

WnESjm8.png

Link to comment
Share on other sites

Olympiakos - Rijeka

Hrvatski prvak Rijeka došao je jedan korak do ulaska u neku od skupina Lige prvaka, ali u ovih završnih 180 minuta Rijeku čeka iznimno težak suparnik.
Olympiakos je aposlutni vladar svih zbivanja u grčkom nogometu zadnjih šest-sedam godina i pritom je vrlo često igrao Ligu prvaka i, prvenstveno u domaćim utakmicama, se odlično nosio sa svim velikanima europskog nogometa.
Olympiakos je, istina, bio i bolji u nekim zadnjim godinama nego li je trenutačno, ali je i takav favorit protiv Rijeke. Da je Rijeka na prošlosezonskoj razini možda bi i rekli da su šanse 50-50, no Rijeka danas ipak ima dosta problema. Slabiju momčad, manjak samopouzdanja, nekolicinu ozlijeđenih igrača i sve će to ostaviti traga na riječkoj predstavi u Pireju.
Rijeka se, treba priznati, provukla već kroz treće pretkolo (Red Bull Salzburg je stiskao svih 90 minuta na Rujevici), dok se Olympiakos gotovo prošetao do ovih ogleda protiv hrvatskog prvaka. Prvo je pobijedio Partizan u Beogradu 3-1, a potom lagano odigrao na domaćem terenu (2-2).
Olympiakos ulazi u utakmicu kao favorit, a njegova će se prednost u mnogo čemu pokazati i na samom travnjaku.

Napoli - Nice

Uz Hoffenheim - Liverpool ovaj par između Napolija i Nice vjerojatno je najjači u play-offu Lige prvaka. Mi favorita imamo, to je Napoli.
Ta razlika koja je, imamo dojam, podosta na strani talijanskih južanjaka najviše će do izražaja doći u ovom večerašnjem ogledu kada igrači Nice igraju u napuljskom grotlu.
Odlično je Napoli igrao prošle sezone u Ligi prvaka. Dosta lako je prošao ne baš laganu skupinu (Benfica, Besiktas, Dinamo Kijev), a potom je ispao od budućeg prvaka Reala kojem također nije bilo lako igrati u Napulju.
Nica je prilično oduševila prošle sezone u Le Championnatu. Dugo se vremena držala uz bok čak s vodećim dvojcem (Monaco - PSG), ali Balotelliju i društvu mnogo će teža biti ova sezona nakon kada će i svi suparnici igrati drugačije protiv njih.
Svaka čast Nici za prolaz trećeg pretkola Lige prvaka (Ajax), no klub nije dobro startao u prvenstvu (dva poraza, gostujući od St. Etiennea i domaći od novog prvoligaša Troyesa). Vjerojatno se Nica čuvala za Napoli, ali ništa francuskoj momčadi neće pomoći u izbjegavanju večerašnjeg poraza.
Agresivni i brzi Napoli na krilima navijača sprintat će prema pobjedi.

Celtic - Astana FC

Dosta teško je škotski prvak Celtic, koji ima golemog iskustva i u samoj Ligi prvaka, prošao treće pretkolo i norveškog prvaka Rosenborg.
Na svom terenu nije probio norveški bunker (0-0), a prolaz je izborio u gostima gdje je slavio s 1-0. Iako bi na papiru Celtic trebao u posljednjem pretkolu imati lakši posao ne vjerujemo da će kazahstanska Astana biti baš toliko lakši „zalogaj“.
Astanu se treba ozbiljno shvatiti, ako ništa drugo onda zbog rezultata u trećem pretkolu Lige prvaka. Pobijedila je Astana doma poljskog prvaka Legiju s 3-1 i potom u gostima obranila prednost (poraz 1-0) protiv kluba koji je, spomenimo to, prošle sezone odigrao na domaćem terenu 3-3 protiv Real Madrida. I odigrao dvije posve ravnopravne utakmice protiv lisabonskog Sportinga.
No, kako god, Celtic je pred svojim navijačima favorit i trebao bi učiniti ono što nije napravio protiv Rosenborga - pobijediti.
Napomenimo da Celtic i dalje u domaćem prvenstvu nudi jedino veliku dominaciju, odmah je dobio dvije startne utakmice nove sezone (doma Hearts 4-1 i u gostima Patrick Thistle 1-0).

Hapoel Beer Sheva - Maribor

Maribor je maksimalno iskoristio dobar ždrijeb te se ugurao u play-off Lige prvaka. Dobivši Hapoel Beer Shevu opet je imao sreće, jer mogli su Slovence zadesiti i daleko teži suparnici.
No, mislimo da je i izraelski prvak prejak za Maribor, a pogotovo će teren to pokazati u prvom ogledu kada se igra na izraelskom tlu.
Hapoel Beer Sheva je vrlo nezgodna i u granicama svojih mogućnosti vrlo moderna momčad. Igra napadački i okomiti nogomet te ako se uđe u njen ritam sudbina je u pravilu poražavajuća.
U drugom pretkolu Hapoel je s dvije pobjede prošao mađarskog prvaka Honved (3-2 i 2-1), dok je potom prolazio pravu dramu protiv dobrog bugarskog Ludogoreca (doma 2-0, u gostima poraz 3-1). Maribor je, pak, u tom trećem pretkolu s dva puta po 1-0 eliminirao islandski Hafnarfjordur.
Nekadašnji sjaj Maribora ipak je vremenom izbljedio i ta slovenska momčad trenutačno nije toliko opasna. Kvalitativna prednost je na strani domaćina, a Hapoel ako želi imati što mirniji uzvrat mora nagaziti gas do kraja u ovom prvom ogledu.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - Barcelona

Real ruši sve pred sobom i ima priliku, vjerovali ili ne, osvojiti 4. trofej u zadnjih 5 službenih utakmica koje je odigrao! Naime, ako računamo posljednje kolo prvenstva u kojem je osigurao titulu, potom finale Lige prvaka (dobili Juventus), Superkup UEFA (svladalu Man.utd), te prvi meč domaćeg Superkupa, koji su dobili u Barceloni sa 3:1, onda je to zaista impresivni serijal!

“Kraljevi” su (bez Modrića i sa Ronaldom u pričuvi) razbili Barcu na Camp Nou! Poveli su autogolom Piquea u 50. minuti, da bi izjednačio Messi iz jedanaesterca koji je dosuđen nakon klasične Suarezove “glume” u šesnaestercu (77.). Međutim, odmah zatim Ronaldo zabija eurogol, nakon što je ušao u igru, u 80. minuti, da bi tek koju minutu kasnije dobio drugi žuti, isključujući karton radi navodnog simuliranja (iako ga je Umtiti pogurnuo u duelu). No, ni igrač manje nije bio problem za Zidaneovu momčad, koja je zaokružila trijumf maestralnim zgoditkom Asensija u 90. minut – 1:3!

Taj pogodak je vjerojatno riješio sve dileme oko konačnog pobjednika, Barcelona ima nemoguću misiju u Madridu. I to ne samo zbog izrazito nepovoljnog rezultata, nego i svega viđenog u prvom meču: odlazak Neymara (zasad) izgleda kao nenadoknadiv gubitak, a obrana je sve više propusna, na granici diletantizma… Messi pod hitno treba barem jednog novog asa u napadu, bez toga Katalonci neće daleko dogurati ove sezone.

ISTANBUL BB – SEVILLA

Istanbul je tek 4. klub po slavi u – vlastitom gradu, ali to nije smetalo „narančastima“ da zauzmu vicelidersko mjesto prošle sezone i to nakon velike borbe za naslov sa Bešiktašem. A da nisu slučajni prolaznici u ovom društvu demonstrirali su u 3. pretkolu, kad su uvjerljivo nadigrali znatno poznatiji Brugge, nakon 3:3 u Belgiji, u Istanbulu je bilo glatkih i laganih 2:0: prvi strijelac je bio slavni Adebayor, a potom je odlični BH-reprezentativac Višća zaokružio omjer. Hendikep im je samo nedostatak europskog iskustva, a i ždrijeb im zaista nije bio sklon.

Sevilla je trostruki osvajač Europske lige u zadnje 4 godine, lani je pak imala ne baš uspješnu avanturu u Ligi prvaka pod vodstvom Jorgea Sampaolija, sad će pak pokušati ponovo, na čelu sa novim strategom, Eduardom Berizzom. Sve je, jasno, na njihovoj strani u ovom ogledu, tim više jer će se uzvrat igrati na „Pizjuanu“, a minusi eventualno mogu biti što im je ovo zapravo prvi pravi natjecateljski meč sezone, a momčad još nije potpuno definirana, prijelazni rok je u punom jeku…

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

@Goksim koliko sam pratia, koeficijent na Olympiakos je počea padat nakon utakmice Osijek - Rijeka kada je Bradarić izaša u 22 min, Župarić pa u nesvjest, pa je nakon utakmice Kek reka kako je ozlijeđen Gavranović i slično, te je koef sa 1.7 počea padat na 1.5 no sada kada su vijdeli da je Bradarić, Župarić i Gavranović najvjerovatnije spremni, počeli su vraćati koff gori, i mislim da je još jedan razlog što neće biti Emenikea, Botie, te Elyounoussia, no po meni to nije neki razlog za brigu, jednostavno Olympiakos je kompletniji i kvalitetniji, dok je Rijeka ušla u loš niz te im je upitna volja i ostalo.. .

Link to comment
Share on other sites

Olympiakos - Rijeka 1/1 (2.75) bet365

Mogu slobodno reći da Rijeka nije igrala baš dobro protiv Salzburga. Oni su samo u prvom poluvremenu u Salzburgu igrali dobru obranu i postigli jedini gol. U drugoj utakmici u Hrvatskoj, Salzburg je dominirao posjedom lopte i oni su vrlo lagano prolazili kroz sredinu obrane Rijeke.

Međutim sada Rijeka ima većih problema, jer su prodali svog najboljeg krilnog igrača Ristovskog, koji je bio ključni igrač za ovu ekipu. Također, Gavranović je ozlijeđen i to je praćeno porazima od Osijeka i Dinama. Andrijašević je bio ključni vezni igrač za njih prošle sezone i nakon što je prodan, Gorgon je trebao da zauzme njegovo mjesto, no on je bio najgori igrač na terenu.

Olympiakos je pokazao kvalitet, jer oni ga sigurno i imaju. Imaju mnogo bolju momčad od Rijeke i mislim da će ovdje biti lagana pobjeda Olympiakosa. No, moja oklada ide u bet365 kladionici na to da će Grci dobiti i prvo i drugo poluvrijeme, jer je koeficijent jedan od najboljih, a bez manipulativnih troškova i poreza na dobitak, ovo je ponuda koju ne smijete propustiti. Sretno!

IgM4Z9q.jpg

Link to comment
Share on other sites

Atić over 8,5 1.85 Premier

Edin je solidno odradio ove kvalifikacije, u dvije utakmice je zabijao po 4 poena a u dvije po 12. Danas BiH ima teško gostovanje u Slovačkoj na kojemu moraju slaviti, ali imaju i dosta problema u repki. Nakon nenadanog domaćeg poraza od Švedske, Renfroe je izbačen iz reprezentacije a doveden je mladi Darko Talić koji će minute na playu dijeliti sa još jednim mladim košarkašem, Amarom Gegićom. To znači da bi Musa mogao provesti dosta vremena na mjestu razigravača a time bi se otvorilo dosta prostora Atiću na dvici, a može se spustiti i na tricu. Treba spomenuti i da je Musa zavrsio na hitnoj nakon utakmice protiv Švedske, imao je visoku temparaturu a otkriveno je da je već neko vrijeme u lošijem stanju, prije utakmice sa Armenijom je primao i infuziju. U prvoj utakmici ove dvije ekipe Atić je ubacio 12 poena. Večeras se očekuje utakmica na solidan broj poena, kada se sve uzme u obzir Atić će imati dosta prostora i očekujem da uzme više lopti nego inače i mislim da će biti dvocifren večeras.

Link to comment
Share on other sites

Hap.Beer Sheva-NK Maribor  obg (2,25)

Hapoel doma odlicna ekipa..istina izgubili su od Beitara 3-0 ali to vise jer su imali Ludogoreca u gostima pa su rotirali..pobjeda Hapoela ovdje ne bi trebala doci u pitanje jer su sigurno kvalitetnija momcad od Maribora..u drugom pretkolu su izbacili madarski Honved sa 5-3 sveukupno (doma pobijedili 2-1)..u trecem pretkolu su izbacili neugodni bugarski Ludogorec zbog gola u gostima..

Maribor je odlicno krenuo u prvenstvo i u dobroj su formi imaju 4 pobjede i jedan remi..ili svekupno gledajuci imaju 7 pobjeda i dva remija..ali Maribor je imao srece u zdrijebu jer je u drugom pretkolu imao Zrinjskog kojeg je izbacio sa sveukupno 3-2 i u trecem pretkolu je imao islandski Hafnafjordur kojeg je pobjedio sa dva puta po 1-0..

Maribor ako ne zabije gol u gostima po meni se nemaju cemu nadati da ce izboriti LP..osim ako izvuku 0-0 i tamo na neku srecu pobjede..ali posto se igra 180 minuta Hapoel bi trebao proci jer je kvalitetnija momcad..znam da nije neka analiza i svjestan sam toga..ali imam neki osjecaj da ce tu dns biti golova i podijelio sam to s vama hehe opcenito posto je jucer bio sugav dan za golove danas bi ih trebalo biti.sretno tko ispratii :)

 
Link to comment
Share on other sites

Navijac sam Partizana i nikako nisam misljenja da je Rijeka bez sansi. Partizan je ispao iz razloga sto je mozda igrao i previse otvoreno, a i iskustvo gostiju je prevagnulo u nekim kljucnim momentima, ali se ni u jednom momentu nije stekao utisak da su grci neki bauk. Sto se tice taktickog plana, mislim da je Kek tu miljama ispred Djukica, a i Rijeka je skinula puno vise evropskih skalpova od Partizana u proteklom periodu. Jedini razlog za strah moze biti tih par izostanaka, ali moj je utisak da Olimpijakos nikad nije izgledao slabije, tek je pocetak sezone, i mozda je to jos do neuigranosti, ali bih pozvao na oprez sve koji misle da je ovo kec ko vrata.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
    • American Football - NFL Sunday, 22 Sep 2024, 19:00 bet365 LP!
    • Pozz svima, jedan double: 14:00h Ferencvaroš x2 (liga prvaka ž) 14:15h  Z.Zhang (tenis ATP Hanzhou) 1                                                              (Koeficijenti 22.9. u 13:55 CET)                                                   Koeficijenti su podložni promjenama EDIT: Isprike na kasnom postu,nisam stigao ranije. Won  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use