Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 15.8.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Hoffenhiem-Liverpool BTTS and over 2.5 2.06 3/10(marathonbet)

Hoffenhiem imao izvrsnu proslu sezonu, zavrsio na 4. mjestu, ali zdrijeb ih nije bas mazio, pa su tako za ulazak u LP dobili Liverpool, sigurno jednog od tezih protivnika. Na ovu okladu me zapravo natjerala Liverpoolova predstava u prvenstvu protiv Watforda, stvarno su na momente djelovali toliko zbunjeno u obrani da to nije primjereno ekipi koja svake godine najavljuje pohod na prvo mjesto. Watford i nije neka napadacka sila, ali svejedno su im zabili 3 komada, a Hoffenheimov napadacki potencijal mi se cini puno veci pa se ne bih iznenadio da Liverpool primi i vise od jednog zgoditka. Ono sto je dobro za ovu okladu su odlasci kod domacina, Rudy i Sule su potpisali za Bayern, a Schar je otisao u Deportivo, sva trojica su bila dio defenzivnog bloka, a posebno bitan je bio Sule. Najbitnija pojacanja su Nordveit iz West Hama i Gnabry iz Bayerna je dosao na posudbu, ali Gnabry je ofenzivan igrac pa mi se nekako cini da bi i Hoffenhiem mogao imati problema u obrani, barem u pocetku sezone. Sve i da nemaju problema, Liverpool zaista zabija dosta pogodaka i ima velik napadacki potencijal, unatoc trakavici oko transfera Coutinha, tu su Mane, Firminho, Salah, Origi.. Da je ovo neka utakmica u fazi grupe, ova oklada bi zaista bila i za veci stake po ovoj kvoti, ali ovako kad je playoff ipak treba biti malo oprezniji, ali svejedno mislim da je vrijedno rizika. 

Link to comment
Share on other sites

za početak, ovo šta je gori napisa @johnnyboy6 apsolutno se slažem i podržavam, koliko god moćan bia naprid, Liverpool je zada katastrofa, nevirujem da ce se to uspit drastocno prominit u tri dana...

YOUNG BOYS - CSKA --- OBA DAJU I 3+ --- 2.2

Po meni ovo isto jako jako izgledna oklada, pogotovo ako pogledamo utakmice kako igraju obje ekipe od početka priprema i na ulazu u sezonu, i jedni i drugi dosta ofenzivni dok im obrane znaju izgledat smijenso nakratko, posebice kad se sitimo Boysa od prije par dana i onog kiksa protiv Thuna di su gosti svaki puta kada bi dosli na suprotnu polovicu i zabili. S druge strane CKSA, prošli su AEK bez promljenog pogotka, i tu sam osta šokiran kada sam nakon prvog susreta otkria činjenicu da je to bila prva utakmica u Ligi Prvaka za Akinfeev-a da nije primia gol, a on brai ono u CSKA zadnjih 10 godina, no ti ipak pripisujem da AEK nije ekipa koja bi mogla ozbiljno konkurirati Rusima, dakako valja napomenuti da su okosnica obrane braća Berezurski koji su spori al zato nemaju tehniku :D mislim to su dva balvana, izuzetno snažna, no brzinu nemaju, a da nespominjem da im je već 35 i da će teško funkcionirati u utakmicama visoog intezoteta, tako da očekujem da brzinci Boysa obave posa, u svakom slučaju očekujem dosta pogodaka posebno ako uzmemo u obzir formu obje ekipe... 

 

Link to comment
Share on other sites

Qarabag

Domaci su u prethodna dva kola vrlo sigurno prosli dalje. Samtrediu su demontirali kuci, dok je sa Serifom bilo malo vise neizvjesnosti, ali su pokazali snagu u gostima. Danci su u vrlo losem stanju, nikako ne mogu da nadomjeste par igraca koji su ih vukli proljetos, na ivici ispadanja su bili u oba prethodna pretkola, protiv Brondbija sam ih gledao, nijednog suta na gol nisu imali, ukoliko se nesto nepredvidjeno ne desi (rani crveni za domacine ili nesto slicno) za mene postoji samo jedan pobjednik u ovom dvomecu. 

 

Qarabag, prolaz , AH, sve dolazi u obzir...

Link to comment
Share on other sites

Sporting L. - Steaua

U utorak će u Lisabonu nogometaši Sportinga odigrati prvu utakmicu play-offa Lige prvaka protiv bukureštanske Steaue.
Domaćin, dakako, očekuje pobjedu, ali ne samo nju, već i dovoljno veliku prednost da u nešto mirnijoj atmosferi dočeka uzvrat u Rumunjskoj. I objektivno, Sporting takvo što može i očekivati, ali i takvu pobjedu izrežirati.
Sporting je novu prvenstvenu sezonu otvorio s dvije pobjede u kojima nije primio niti jedan pogodak (Aves 2-0 i Vitoria Setubal 1-0). Nije Sporting pritom bio posebno uvjerljiv, ali i to je bolje od Steaue koja nije uspjela pobijediti u zadnje dvije prvenstvene utakmice (mršavi 1-1 neodlučeni rezultati protiv Iasija i Astre).
Steaua je u trećem pretkolu prošla Viktoriju Plzen. Poslije 2-2 na domaćem terenu Steaua se razgoropadila u gostima i slavila 4-1. No, Steaua ipak nije jaka kao nekada. Sjaj te momčadi je potamnio i realno se ne može mjeriti sa Sportingom.
Gelson Martins, Dost, Doumbia i ostali će pritisnuti gosta i donijeti domaćinu slavlje. Hrabrijim igračima predlažemo i hendikep na Portugalce.

Qarabakh - FC Kopenhagen

Izuzetno loše je FC Kopenhagen, danski prvak protekle dvije godine, otvorio novu sezonu. Čak tri remija, uz samo jednu pobjedu i jedan poraz, upisao je zasad FC Kopenhagen u prvenstvu.
Nisu Danci baš super uvjerljivo došli niti do ovog play-offa. Izgubili su u drugom pretkolu domaću utakmicu od Žiline (makar su imali sigurnost zbog uvjerljivog prvog nastupa u gostima), dok su potom u trećem pretkolu prvo izgubili u Skopju od Vardara 1-0, a potom, čak i s igračem manje, doma slavili 4-1.
No, primjetno je da FC Kopenhagen nije na prošlosezonskoj razini kadaje igrao odlično u skupini Lige prvaka i ravnopravno se borio s Leicesterom i Portom za prolaz dalje.
Ipak, imao je danski prvak sreće sa ždrijebom i sasvim je normalno proglasiti ga favoritom protiv prvaka Azerbajdžana Qarabaga i to već u ovom prvom ogledu.
Qarabagu je bilo vrlo teško u trećem pretkolu. Poslije domaćih 0-0 slavio je u gostima kod Sheriffa 2-1 i tako došao u završnu fazu kvalifikacija.
Moguće da se FC Kopenhagen cijelo vrijeme donekle štedi u prvenstvu kako bi na pravi način obavio sve ispite u Ligi prvaka i drugu godinu zaredom ugledao skupinu ovog uglednog natjecanja.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Hoffenheim - Liverpool BTTS (1.57) bet365

Sudeći po Liverpoolovoj izvedbi u subotu, izgleda da su imali slične probleme i prošle sezone, izgledajući vrlo uvjerljivo u napadu, ali vrlo loše u obrani. Nakon što su završili na četvrtoj poziciji u Premier ligi, bili su sretni što će ponovo igrati u Ligi prvaka, ali to ne znači da će proći ovaj krug. Tim će se koncentrisati na poboljšavanje svoje obrane, ali to može potrajati neko vrijeme i Hoffenheim će željeti da iskoristi svoje šanse i ovaj problem kojeg Liverpool ima u obrani. Mislim da će Hoffenheim željeti da ostvari dobar rezultat u ovoj prvoj utakmici protiv Liverpoola, dok je na drugoj strani Liverpool vrlo opasan iz kontre. Sve u svemu mislim da će pasti gol na obje strane. Sretno!

FpmHSQf.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sporting CP - FCS Bucharest 1 (1.28) bet365

Nakon dvije utakmice Sporting je na vrhu svoje domaće lige sa 6 bodova, a rumunjski klub FCSB je treći nakon pet utakmica sa 11 bodova. Sporting se do sada sa rumunjskim klubovima suočio šest puta i pobijedili su sve te utakmice. Sporting je pobijedio posljednje dvije utakmice bez primljenog gola. Mislim da postoji značajan jaz među ovim timovima i u ovoj prvoj utakmici u Portugalu, mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema za momčad Jorge Jesusa. Oni bi trebali ostvariti uvjerljivu pobjedu. Ovo će biti prvi međusobni odnos između ova dva tima. Sretno!

2jxBFMd.jpg

Link to comment
Share on other sites

Double za srednji ulog

Sporting - Steaua  1  1.28

Groth - Napolitano  1 1.42

Kvota: 1.83  pinnacle

Sporting i Steaua igraju za grupnu fazu Lige Prvaka i silne milijune. Sporting je startao s maksimalnih 6 bodova u portugalskoj Primeiri. Najprije su slavili s 0-2 kod Avesa, dok su prije 4 dana slavili tesku 1-0 pobjedu protiv Setubala. Steaua je pak imala dvostruki orogram proslog tjedna. Oba puta su odigrali 1-1 protiv Poli Iasia te Astre, i to oba puta na domacem terenu. Ovo ce Steauii bit vec 5 utakmica u zadnja dva tjedna, pa je vrol lako moguce da ce se pojaviti i umor kod nekih igraca. Sporting igra doma prvu utakmicu i zasigurno da ce Portugalci trazitipobjedu, po mogucnosti bez primljenog pogotka. Kvalitet i svjezina bi trebali biti na njihovoj strani, kao i prednost domaceg terena. Portugalci su uvijek jaki na svom terenu. 

Australac Samuel Groth je trenutno 174. igrac svijeta, dok mu je najbolji rejking bio 53. Groth je na 6-6 na tvrdim podlogama ove sezone, a prosli tjedan je igrao polufinale celandera u americkom Aptosu. Groth je poznat po svom snaznom servisu, a treba napomenuti da je i solidan igrac parova. Talijan Stefano Napolitano je trenutno 203. igrac svijeta kojemu je najbolji rejking bio 152. mjesto. Ove sezone je na 1-5 na tvrdim podlogama, sto i nije iznenadenje jer se radi o klasicnom prasinaru. Ovo ce mu biti pr i turnir na hardu nakon 5 mjeseci, tako da ne ocekujem previse od njega u ovom mecu. Groth je po meni veliki favorit, dolazi nakon polufinala u Aptosu, te ce sigurno biti motiviran da napravi dobar rezultat i ovdje u Vancouveru na vrijednom celanderu. 

 

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, IzudinB said:

Sporting L. - Steaua

U utorak će u Lisabonu nogometaši Sportinga odigrati prvu utakmicu play-offa Lige prvaka protiv bukureštanske Steaue.
Domaćin, dakako, očekuje pobjedu, ali ne samo nju, već i dovoljno veliku prednost da u nešto mirnijoj atmosferi dočeka uzvrat u Rumunjskoj. I objektivno, Sporting takvo što može i očekivati, ali i takvu pobjedu izrežirati.
Sporting je novu prvenstvenu sezonu otvorio s dvije pobjede u kojima nije primio niti jedan pogodak (Aves 2-0 i Vitoria Setubal 1-0). Nije Sporting pritom bio posebno uvjerljiv, ali i to je bolje od Steaue koja nije uspjela pobijediti u zadnje dvije prvenstvene utakmice (mršavi 1-1 neodlučeni rezultati protiv Iasija i Astre).
Steaua je u trećem pretkolu prošla Viktoriju Plzen. Poslije 2-2 na domaćem terenu Steaua se razgoropadila u gostima i slavila 4-1. No, Steaua ipak nije jaka kao nekada. Sjaj te momčadi je potamnio i realno se ne može mjeriti sa Sportingom.
Gelson Martins, Dost, Doumbia i ostali će pritisnuti gosta i donijeti domaćinu slavlje. Hrabrijim igračima predlažemo i hendikep na Portugalce.

Qarabakh - FC Kopenhagen

Izuzetno loše je FC Kopenhagen, danski prvak protekle dvije godine, otvorio novu sezonu. Čak tri remija, uz samo jednu pobjedu i jedan poraz, upisao je zasad FC Kopenhagen u prvenstvu.
Nisu Danci baš super uvjerljivo došli niti do ovog play-offa. Izgubili su u drugom pretkolu domaću utakmicu od Žiline (makar su imali sigurnost zbog uvjerljivog prvog nastupa u gostima), dok su potom u trećem pretkolu prvo izgubili u Skopju od Vardara 1-0, a potom, čak i s igračem manje, doma slavili 4-1.
No, primjetno je da FC Kopenhagen nije na prošlosezonskoj razini kadaje igrao odlično u skupini Lige prvaka i ravnopravno se borio s Leicesterom i Portom za prolaz dalje.
Ipak, imao je danski prvak sreće sa ždrijebom i sasvim je normalno proglasiti ga favoritom protiv prvaka Azerbajdžana Qarabaga i to već u ovom prvom ogledu.
Qarabagu je bilo vrlo teško u trećem pretkolu. Poslije domaćih 0-0 slavio je u gostima kod Sheriffa 2-1 i tako došao u završnu fazu kvalifikacija.
Moguće da se FC Kopenhagen cijelo vrijeme donekle štedi u prvenstvu kako bi na pravi način obavio sve ispite u Ligi prvaka i drugu godinu zaredom ugledao skupinu ovog uglednog natjecanja.

Izvor: lutrija.hr

Sve to stoji za lanjske predstave, danci su stvarno bili sila tada, sjecam se dvomeca sa Apoelom kog su u potpunosti kontrolisali, meceva u grupnoj fazi i prezimljavanja u Evropi, ali ova sezona je prema onom sto sam vidio skroz drugi par opanaka i jedno veliko mucenje. Po onom sto sam pratio na drugim forumima, ostali su bez nekoliko igraca koji su bili temelji ekipe (nemam sad vremena za detalje, moze se lako provjeriti), dok se novajlije jos nisu uklopile. U domacem prvenstvu ne da se muce, nego je i vise od toga, u mecu sa Brondbyjem nisu uputili sut na gol, nisu imali nijedan opasan napad. U ligi sampiona su oba pretkola prosli uz dosta srece, prvi mec je Zilina vodila dok su bili brojcano isti na terenu, u revansu im je visio prolaz, Vardar je bio jako blizu da ih izbaci, jednostavno, los dan se moze desiti jednom, ali svojim dosadasnjim predstavama nicim nisu pokazali da se mogu uzeti za favorite. Qarabag je redovni ucesnik grupne faze Europa lige, po ucinku u prva dva pretkola, mnogo sigurniji od danaca, unazad par godina i prema onome sto sam do sad vidio (koliko je moguce nesto sigurno tvrditi), po meni su favoriti za prolaz dalje, u najmanju ruku ne vidim kako bi mogli izgubiti na domacem terenu, AH je u Premieru 1,65, mislim da je to odlicna kvota.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 3. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE! Tipove možete postaviti iz ponude od utorka (24.9) do četvrtka (26.9). Molim vas pazite na ovo, jer ste pravili greške u prvom kolu. Tema PŠ-a će biti otvorena do četvrtka do 20:45 sati! Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025. te ćemo imati 74 kola!  Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. koja su rezultat sugestija za poboljšanje natjecanja koje su mnogi članovi SvijetKladjenja foruma dali kroz prošlu sezonu, i kojima se ovim putem želim još jednom zahvaliti. Izmjene pravila u odnosu na prošlu sezonu su minimalne, ali adresiraju probleme koje smo svi skupa uočili prošle sezone te vjerujemo da će znatno doprinjeti poboljšanju natjecanja. Sva Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. možete pročitati na gornjem linku, dok ćemo ovdje sistematizirati glavne promjene o odnosu na prošlu sezonu:  Sa ciljem izbjegavanja nepotrebnih nesporazuma i osiguravanja regularnosti natjecanja, od ove sezone prilaganje screenshota tipa iz ponude je potrebno kako bi tip bio priznat.  Isto kao i live oklade, od ove sezone se betbuilder oklade neće priznavati. Kako bi Posljednju Šansu 2024/2025 dodatno unaprijedili te osigurali pravičnost i pravednost natjecanja, zajedno ćemo odabrati kladionice iz čije ponude će se moći prijavljivati oklade.  Ove izmjene pravila su bile najavljene u temi "Pitanja i prijedozi za Posljednju Šansu" 30.8. kada su sudionici natjecanja od prošle sezone bili tagirani i pozvani da podijele svoja razmišljanja oko ovih izmjena pravila gdje to i dalje mogu učiniti.  @Goksim, @IzudinB @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @soyer567, @ante16, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @BobGraditelj, @nuki01, @josip123, @Mirko1987, @Silviyo1302, @nenosk, @FamilyGuy, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Clutch, @Joker93, @stjepan91, @Nebojsao, @goran71, @drm, @bruno34, @campi91, @elnino, @SIMASIMAU13, @mural, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @Mudrinho, @tome1993, @sestincan, @anastasov, @CarlosBacca70, @Mile5, @Leedsfan, @betonator, @bianconeri331, @Ivan98, @kljaja19@furyshaa, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Clutch, @Vido992, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, , @Mile5, @darko56, @smrcak888, @Kiks77, @KiksakisPromapopulos, @ara008, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @medinjo, @majstorchina, @jeneri29, @bozicso, @prlito Pozivam sve članove i posjetitelje SvijetKladjenja foruma da se pridruže natjecanju tako što će postaviti svoje tipove u ovoj temi. Iznimno u prvom, te potencijalno drugom kolu (biti će definirano u temi tog kola) prihvatit će se prijavljeni tipovi iz svih kladionica, koji zadovoljavaju pravilo minimalnog koeficijenta od 1,20 te druga pravila natjecanja. Tema će biti automatski otključana ponedjeljak, 23.9. u 15:00 CET od kada će članovi SvijetKladjenja foruma moći postaviti tipove za period od 24.9. (utorak) do 26.9. (četvrtak). Prijavom svog tipa u prvih pet kola članovi SvijetKladjenja foruma automatski će biti smatrani sudionicima Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 na temelju ćega će osigurati i nastup u Guts-Leonardo Kupu.  Izvanredno u prvih pet kola Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025., tema će biti otključana do nedjelje, odnosno četvrtka do 20:45 CET.  Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE TABLICA
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 4. kolo Posljednje Šanse za period od 24.9. do 26.9.
    • Real Betis - Mallorca - 1 (1.85) bet365 Real Betis će večeras na svom stadionu Benito Villamarin dočekati Mallorcu u sklopu šestog kola La Lige, nakon što su u posljednjem susretu ostvarili drugu pobjedu ove sezone. Nakon neuspješnog početka sezone, gdje nisu uspjeli pobijediti u prva tri susreta, Betis se vratio s dvije uzastopne pobjede u ligi i nada se da će nastaviti u tom ritmu. Mallorca dolazi u ovaj susret s dvije pobjede, jednim remijem i dva poraza u posljednjih pet utakmica. Ipak, njihov nedostatak konstantnosti i domaća prednost Betisa mogli bi predstavljati težak izazov za goste. Povijest međusobnih susreta ide u korist Betisa, koji je slavio u posljednjih pet okršaja protiv Mallorce, a dodatno su u seriji od 10 utakmica bez poraza protiv ovog protivnika. Na domaćem terenu Betis je izgubio samo dva puta protiv Mallorce od 2005. godine. Betis je u dobroj formi kod kuće, s nizom od pet utakmica bez poraza, od čega su pobijedili četiri. Posebno se ističe činjenica da su u dvije od posljednje tri utakmice na domaćem terenu sačuvali svoju mrežu, a u posljednje dvije utakmice postigli su po dva pogotka. S druge strane, Mallorca je sezonu otvorila porazom od 1-0 protiv Osasune na gostovanju, ali su se brzo oporavili minimalnom pobjedom protiv Leganesa. Ipak, njihov učinak protiv Betisa, posebno na gostujućem terenu, nije impresivan. Ozljede i izostanci Real Betis će večeras biti oslabljen neigranjem Williama Carvalha i Isca zbog ozljeda. Nastup Marca Bartre je također upitan zbog problema sa mišićima. Unatoč tome, ekipa Manuela Pellegrinija nije pretrpjela nove ozljede u posljednjem susretu protiv Getafea. Postoji mogućnost da se Johnny Cardoso vrati u sastav. Vitor Roque, koji je na posudbi iz Barcelone, nastavit će u početnom sastavu. Lo Celso, koji je zabio dva gola u posljednjem nastupu, ponovno će biti u prvoj postavi. Što se tiče Mallorce, Pablo Maffeo će sigurno propustiti utakmicu zbog ozljede mišića, dok su Siebe Van der Heyden i Javi Llabres pod velikim upitnikom. Toni Lato vraća se nakon suspenzije, no trener Arrasate bi mogao zadržati isti sastav koji je igrao protiv Real Sociedada. Jedina promjena mogla bi se dogoditi u napadu, gdje bi Muriqi, koji je zabio Real Madridu u prvom kolu, mogao zamijeniti Cylea Larina. Real Betis: Silva; Bellerin, Natan, Llorente, Perraud; Roca, Lo Celso, Altimira; Fornals, Roque, Ezzalzouli Mallorca: Roman; Sanchez, Raillo, Copete, Mojica; Costa, Mascarell; Navarro, Prats, Darder; Muriqi S obzirom na sve navedeno, očekuje se pobjeda Real Betisa u ovoj utakmici po kvoti 1.85 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Betis povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 23.9. u 10:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Double: 20:00h Real Madrid (košarka)  1,40 23:00h Minnesota Lynx ( wnba play off)    1,18                                                                                                                                                  (Koeficijenti 22.09.2024.g. u 19:15 CET)                                                                                       Koeficijenti su podložni promjenama Edit: Lost  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use