Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 13.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

CIBALIA - RUDEŠ --- 2 --- 2.70

Iskreno, prij početka sezone vjerova sam da će Rudeš ispasti 100%, ali sada baš i nisam toliko siguran, iznenadili su me pozitivno i mislim da oni i Istra će se boriti za ostanak, tj izbjegavanje onog play offa.Osim igrača koji su igrali prošlu sezonu došlo je par igrača Alavesa na posudbu i mislim da bi mogli biti dosta od pomoći, Cristian je već počea od prve, dok su Enterna i Rivas ušli s klupe. Cibalia, svakim danom tužnija i tužnija, svakog dana neki novi odlazak, iskreno bojim se hoće li završiti i kako sezonu. Eto jedan od zadnjih i kapetan, otišlo im je već 6-7 standardnih prvotimaca od prošle godine i ja jednostavno nevidim ko bi tamo više moga igrat, tko ce novi doci i kakv ce kvalitete biti, stvarno se bojim. Iako se Slaven "napatio" protiv Vinkovčana, ovdije mislim da će to rudeš dobiti ako ne i sa hendikepom, te naravno veći broj kartona. 

Stavit cu ovdje pa nek admini prebace kad dodaju teme za taj datum. 

Olypmiakos-Rijeka 1 1,666(marathonbet) 6/10

Iako Olympiakos nije briljirao u susretima s Partizanom, prosli su ipak taj dvoboj relativno lako. Sigurno da ce oni biti sve bolji i bolji jer je bilo dosta prometno i otislo je i doslo je dosta novih igraca, a vrijednost momcadi je 80mil€ naspram Rijekinih 20mil€. Rijeka eto prodala Ristovskog u Sporting i ostaje bez bitnog prvotimca, a i pod znakom upitnika su Gavranovic kao najbolji napadac, Bradarić kao kapetan i izuzetno bitan kotac u veznoj liniji, te Župarić standardni stoper. Porazeni su i u Osijeku, vjerujem da ih je vec na igranje na 2 fronta izmorilo, a u petak jos imaju derbi protiv Dinama gdje ce se dodatno potrositi jer ne zele da im Dinamo ode na 4 boda. Sve u svemu mislim da ce kvota dosta pasti, npr. b365 drzi na 1.57 vec, a mislim da ce i jos padati. 

• Goksim pinned this topic

Gazientspor-Umraniyespor 2 2,10 5/10

Ova kvota je cisti value i ocekujem drastican pad. Domacini su upali u teske financijske probleme, momcad je napustilo jako puno igraca i ostali su doslovce na 3-4 seniorska igraca dok ce ostatak ekipe ciniti U21 igraci. Da stvari budu gore, igrat ce pred praznim tribinama. Gosti se solidno pojacali nekim prvoligaskim igracima(Cleyton, Rangelov, Yakut, Vasilogiannis). Koliko je situacija losa za domacina govori podatak da su sa pripremama krenuli prije manje od tjedan dana. 

prije sat vremena, CrneKese said:

@johnnyboy6 stari odličan pick, odlično oko, gledam sada na transfermarktu imaju samo 6 igrača ??? 
a i vidin da je bet već rušia kvotu na 1.73... mislim da ovo možda zaslužuje i više od 5/10 

Da, totalni raspad sistema je tamo. Malo me kvota zabrinula, cekao sam da izadju i ocekivao 1,6-1,7 kad ono 2,10. Ja sam osobno odigrao ovo za max ulog, al nisam htio da se ljudi zalijecu pa sam stavio ovako sigurnije malo. 

prije 4 minute, johnnyboy6 said:

Da, totalni raspad sistema je tamo. Malo me kvota zabrinula, cekao sam da izadju i ocekivao 1,6-1,7 kad ono 2,10. Ja sam osobno odigrao ovo za max ulog, al nisam htio da se ljudi zalijecu pa sam stavio ovako sigurnije malo. 

ae tako i ja nekad, nebi da me masa ljudi spominje, a sta se tice samog kluba malo sam njuška, 07.08. predsjednik im da ostavku, na transfermarktu ono samo odlasci, nema dolazaka, bas rasulo, ponavljam još jednom svaka čast :)

prije 19 sati, johnnyboy6 said:

Gazientspor-Umraniyespor 2 2,10 5/10

Ova kvota je cisti value i ocekujem drastican pad. Domacini su upali u teske financijske probleme, momcad je napustilo jako puno igraca i ostali su doslovce na 3-4 seniorska igraca dok ce ostatak ekipe ciniti U21 igraci. Da stvari budu gore, igrat ce pred praznim tribinama. Gosti se solidno pojacali nekim prvoligaskim igracima(Cleyton, Rangelov, Yakut, Vasilogiannis). Koliko je situacija losa za domacina govori podatak da su sa pripremama krenuli prije manje od tjedan dana. 

Koja je to liga? Nogomet?

On 08. 08. 2017. at 23:24, johnnyboy6 said:

Stavit cu ovdje pa nek admini prebace kad dodaju teme za taj datum. 

Olypmiakos-Rijeka 1 1,666(marathonbet" rel="external">marathonbet) 6/10

Iako Olympiakos nije briljirao u susretima s Partizanom, prosli su ipak taj dvoboj relativno lako. Sigurno da ce oni biti sve bolji i bolji jer je bilo dosta prometno i otislo je i doslo je dosta novih igraca, a vrijednost momcadi je 80mil€ naspram Rijekinih 20mil€. Rijeka eto prodala Ristovskog u Sporting i ostaje bez bitnog prvotimca, a i pod znakom upitnika su Gavranovic kao najbolji napadac, Bradarić kao kapetan i izuzetno bitan kotac u veznoj liniji, te Župarić standardni stoper. Porazeni su i u Osijeku, vjerujem da ih je vec na igranje na 2 fronta izmorilo, a u petak jos imaju derbi protiv Dinama gdje ce se dodatno potrositi jer ne zele da im Dinamo ode na 4 boda. Sve u svemu mislim da ce kvota dosta pasti, npr. b365" rel="external">b365 drzi na 1.57 vec, a mislim da ce i jos padati. 

očito rečane ne brinu izostanci u napadu,dapače oni prodaju napadača?!!
Teofilijus Solomon Momku koji je još 2012. godine stigao u Rijeku,
U Partizan bi trebalo da stigne sutra, kada se očekuje i promocija.

Pobeda-Pelister 1x 2,00 (bet365) 2,5/10

Prvo kolo makedonskog prvenstva donosi jedan od njihovih tradicionalnih derbija i mislim da su kvote malo krivo postavljene ovdje i da domacin ima puno bolju sansu da ne izgubi ovaj susret. Krenimo s domacinom, solidno su se pojacali ovu sezonu, dovedeni su Manevski(bio najbolji napadac makedonske lige prije par sezona), Kacar(dosao iz Novog Pazara), Asani(član U21 i jedan jako dobar igrac, pristigao iz Vardara) To da su bolja momcad nego lani potvrdio je i pripremni period 7-1-1 zvuci zaista solidno. Gosti su imali nastup u EL, nesto sam vidio kroz HL i Lech Poznan ih je dobio u 2 tekme s 4:0 i 3:0 i zaista nisu izgledali bajno, ali ajmo reci da je Lech ipak solidna momcad. No, ono sto ce posebno biti problem za goste ovdje, koji su zadrzali citavu ekipu na okupu, je izostanak 3 jako bitna igraca, dvojica imaju kartone iz zadnjeg kola prosle sezone, to su Ilijovski(prvi strijelac) te Brazilac Fernando Silva.. Zbog ozljede koljena nedostajat ce jos jedan prvotimac R.Bojovic pa sam misljenja da Pelister ovdje tesko moze do bodova. I kad se pogleda njihov H2H vidi se da je tu bilo svega i da su mecevi neizvjesni, a s ovim novostima oko ekipa, prednost bi trebala imati Pobeda i kvota je cisti value. 

. EDIT: nesto cudno se ovdje desava, kvota je pala na 1.61 s 2,00 pa je sad skocila na 2.25, vidit cemo sad jesu li to neke balkanske mucke..

GOŠK-Široki x2 1.78 bwin

Meni ova kvota na Široki nema smisla. Od kada su izašle kvote gledam i jedini razlog radi kojega bi mogle biti ovolike je taj da bi moglo biti nekih mućki. Široki je jedan od favorita za naslov. Počeli su igrati fino pred kraj prošle sezone kada su naredali Zrinjskog, Željezničara i Sarajeva te tako osvojili kup. U Europskoj ligi su također prikazali fine partije. Sezonu su otvorili solidno, dobili Slobodu i Čelika kući sa 2 odnosno 4:0, a izgubili na gostovanju kod Zrinjskog sa 1:0. GOŠK će se ove sezone boriti za ostanak u ligi. U sezonu su ušli sa porazima od Želje na Grbavici 3:1 i Borca u Gabeli 1:0. Prošli tjedan su napravili senzaciju pobjedivši Sarajevo na Koševu 1:0. Sarajevo je ubijalo čitavo utakmicu, svašta isfulali, da bi u 70. minuti primili gol poklonivši gostima tako prvu pobjedu ove sezone. Svaka čast GOŠK-u na toj pobjedi, ali oni svejedno ne mogu biti ovoliki favoriti. Očekujem od Širokog barem da izvuče x. Kvote na goste se kreću između 2.70 i 3.00 a bwin daje čak 3.50 i finih 1.78 na x2.

Newcastle - Tottenham over 2.5 @ 1.7

Povratnik u premier ligu ima odmah na startu tezak zadatak. U goste mu dolazi momcad koja igra vjerovatno najbolji nogomet unzadnje 2 godine. Prosle godine u chamoionshipu newcastle je igrao dosta napadacki, zabio 85 golova i sumnjam da ce rafa odustati od napadackog nogometa i da bi danas na domacem terenu trebao dati barem gol. Tottenham svi znamo kako igra i nerijetko uvale sami nekm 3-4 pa i 5 golova pa ne vidim nacin da danas ne daju barem 2 sami. U utskmicama ovih momcadim over2.5 je redovito prolazio pa mislim da ce i danas. kod tottenhama od bitnijih igraca fali son, dok god newcastlea je upitam dwight gayle. Posto smo imali dosta cudnih rezultata do sada u premier ligi idem na malo manji ulog

sretno

prije sat vremena, canca said:
GOŠK-Široki x2 1.78 bwin" rel="external nofollow">bwin

Meni ova kvota na Široki nema smisla. Od kada su izašle kvote gledam i jedini razlog radi kojega bi mogle biti ovolike je taj da bi moglo biti nekih mućki. Široki je jedan od favorita za naslov. Počeli su igrati fino pred kraj prošle sezone kada su naredali Zrinjskog, Željezničara i Sarajeva te tako osvojili kup. U Europskoj ligi su također prikazali fine partije. Sezonu su otvorili solidno, dobili Slobodu i Čelika kući sa 2 odnosno 4:0, a izgubili na gostovanju kod Zrinjskog sa 1:0. GOŠK će se ove sezone boriti za ostanak u ligi. U sezonu su ušli sa porazima od Želje na Grbavici 3:1 i Borca u Gabeli 1:0. Prošli tjedan su napravili senzaciju pobjedivši Sarajevo na Koševu 1:0. Sarajevo je ubijalo čitavo utakmicu, svašta isfulali, da bi u 70. minuti primili gol poklonivši gostima tako prvu pobjedu ove sezone. Svaka čast GOŠK-u na toj pobjedi, ali oni svejedno ne mogu biti ovoliki favoriti. Očekujem od Širokog barem da izvuče x. Kvote na goste se kreću između 2.70 i 3.00 a bwin" rel="external nofollow">bwin daje čak 3.50 i finih 1.78 na x2.

Za mene je ovo cista dvojka, a Čelik 1x i Sarajevo x2. Siroki je po svemu jaca ekipa a ova dva druga dvoznaci po 1,5 mislim da se isplati probati

prvo da kažem da sam baš tia pitat @canca kada sa vidia tečajeve, i gledam šta koji k, zasto na Široki tako puno... 

a drugo uz analizu šta sam već napisa za Cibaliu, doda bih možda još i bolju, a to je 

CIBALIA - RUDEŠ --- ZŽK 4.5 VIŠE 

Po meni svakako ima value jer za poćetak očekiva sam prvo granicu od 5.5 barem, jer ako je na deribe bilo 6.5 zasto nebi i vamo... to če biti svakako utakmica koja mnogima znaći i jednima i drugima, pošto će teško po bodove negdje dalje, ipak, predost Rudešu, uigrana ekipa, pojačana, imaju trku i agresivnost, novi trener ih je dobro posložio.. a Cibalia novi dan problem isti, kako bi im i sam trener reka svakog dana kad se probudi pita se tko će idući otići. U svakom slučju, vamo će biti agresivnosti i želje na obje strane i iako je rana faza prvesntva i jedni i drugi gledaju osvojiti bodove i očekujem da će dosta velika nervoza biti. Sudi Marko Matoc, ove sezone sudia 3 utakmice, u dvije pokaza 4 kartona a u jednoj 2 ... to je bila utakmica Dinamo - Cibalia... 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hrvatska - Portugal - X2 (1.44) ili 3+ (1.95) bet365 U odlučujućem susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige nacija, Hrvatska će večeras na stadionu Poljud u Splitu ugostiti Portugal, momčad koja trenutno drži vrh ljestvice. Vatreni će u izravnom dvoboju pokušati preuzeti vodeću poziciju od moćnih Portugalaca. Portugal je dominirao u dosadašnjem dijelu natjecanja s tri pobjede u prva tri kola, uključujući i uvodnu pobjedu od 2-1 protiv Hrvatske. Ipak, izabranici Roberta Martíneza neočekivano su posrnuli prošlog mjeseca nakon što su remizirali 0-0 protiv Škotske, što je pružilo Hrvatskoj priliku da ih stigne u ovom odlučujućem dvoboju. Gosti su u europskim kvalifikacijama ostvarili savršen učinak s deset pobjeda u deset utakmica. Međutim, njihov pohod završio je nesretno u četvrtfinalu nakon izvođenja jedanaesteraca protiv Francuske. Martinez može biti zadovoljan napadačkim učinkom svoje momčadi u Ligi nacija, budući da su u prva tri kola postigli sedam golova. S druge strane, Hrvatska je također postigla sedam golova u ovom natjecanju, ali je pokazala ranjivost u obrani. Vatreni su primili barem jedan gol u tri od četiri odigrane utakmice, uključujući kaotičan remi od 3-3 protiv Poljske prošlog mjeseca. Obrana Hrvatske ove godine nije bila na visini zadatka, što potvrđuje i podatak o šest primljenih golova u grupnoj fazi Europskog prvenstva. Osim toga, Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro ostvarila samo dvije pobjede u četiri domaće utakmice, a ni nastupi u Ligi nacija nisu donijeli dominantne predstave. Sve ovo daje prednost Portugalcima, koji su slavili u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta protiv Hrvatske. Ozljede i izostanci Hrvatska će u ključnom susretu protiv Portugala nastupiti s izmijenjenim sastavom zbog ozljeda i suspenzija. Petar Sučić neće igrati nakon crvenog kartona protiv Škotske. Njegovo mjesto u momčadi mogao bi zauzeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić. Dobre vijesti stižu povratkom Ante Budimira i vratara Dominika Livakovića, koji su odradili suspenzije. Livaković će zamijeniti Dominika Kotarskog na golu, dok se očekuje da će Budimir krenuti s klupe, jer će Andrej Kramarić predvoditi napad. Očekivani sastav Hrvatske (4-2-3-1): Livaković; Pongračić, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol; Modrić, Kovačić; L. Sučić, Pašalić, Perišić; Kramarić Portugal, s druge strane, dolazi u Split s eksperimentalnim sastavom jer je već osigurao prvo mjesto u skupini. Roberto Martinez poslao je nekoliko ključnih igrača, uključujući Cristiana Ronalda, Pedra Neta, Bernarda Silvu i Brunu Fernandesa, natrag u njihove klubove. Fernandes je također suspendiran zbog previše žutih kartona. Očekivani sastav Portugala (4-2-3-1): Rui Silva; Cancelo, Djalo, Araujo, Tavares; Vitinha, Neves; Conceição, Felix, Trincao; Fabio Silva Iako Hrvatska ima priliku iskoristiti domaći teren i oslabljeni sastav Portugala, statistika i tradicija snažno su na strani gostujuće momčadi. Portugal je slavio u sedam od posljednjih devet međusobnih susreta s Vatrenima, a svaka od posljednje četiri utakmice između ove dvije reprezentacije završila je s više od 2.5 gola. S obzirom na obrambene probleme Hrvatske i povijesnu nadmoć Portugala, glavna prognoza je dupla šansa na Portugal (X2) uz koeficijent 1.44, dok je također izgledan ishod da će pasti više od 2.5 gola na utakmici s koeficijentom 1.95. (Koeficijenti 18.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • E svaka ti cast, kakvu inspiraciju imas.. jos jednom svaka cast.
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use