Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 12.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Premier liga

Watford - Liverpool (13:30)
Sudac: Anthony Taylor (4.03)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 1.42
i1jSBQs.jpg

Chelsea - Burnley (16:00)
Sudac: Craig Pawson (4.04)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2:1.71
ck5Gz64.jpg

Crystal Palace v Huddersfield Town (16:00)
Sudac: Jon Moss (3.93)
Prosjek ekipe 1: 2.03
Prosjek ekipe 2: 1.80
nJQVF63.jpg

Everton - Stoke City (16:00)
Sudac: Neil Swarbrick (3.75)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 1.87
VAXBSvR.jpg

Southampton - Swansea City (16:00)
Sudac: Mike Jones (3.44)
Prosjek ekipe 1: 1.58
Prosjek ekipe 2: 1.47
Bv3i4aO.jpg

West Bromwich Albion - AFC Bournemouth (16:00)
Sudac: Robert Madley (4.20)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 1.42
zTqaHh0.jpg

Brighton - Manchester City (18:30)
Sudac: Michael Oliver (3.47)
Prosjek ekipe 1: 1.72
Prosjek ekipe 2: 1.87
8xOAdpW.jpg

Željezničar(-1,5)-Borac 2 1.64
Zrinjski-Krupa 1 1.40

Marathon 2.29

BiH liga bi ove sezone mogla biti jako teška za prognoziranje što smo vidjeli i prošli tjedan kada je Sarajevo izgubilo od Goška na Koševu ali nadam se da će se ubrzo unormaliti rezultati.

- Na Želju je kvota baš jadna (1.30). Igraju jako loše i ne pamtim kada sam ih ovakve gledao. Nakon što su dobili Goška u prvom kolu izgubili su od Mladosti na gostovanju a nakon toga su na Grbavici dobili Viteza i to autogolom Ćosića. Borac spada u top 4-5 ekipa lige. Nako dvije jako fino odrađene utakmice protiv Čelika i Goška, kiksali su na domaćem terenu protiv Mladosti. Već u drugoj minuti su primili gol, u četvrtoj dobili crveni i nisu uspjeli ništa napraviti u toj utakmici. Možda Željo napokon proigra, mislim vrijeme bi bilo, i razbije Borca, ali mi to nije realno za očekivati. Željo odavno nije izgledao lošije, a dolazi im možda i najteži protivnik do sada. Očekujem tvrdu utakmicu, ako Željo i dobije očekujem max 1 razlike a kvota je odlična.

- Zrinjski je nakon odličnog otvaranja sezone i pobjeda nad Sarajevom u gostima i Širokim kući, doživio prvi poraz kod Radnika od 2:1. Baka je bio jako ljut nakon utakmice na igrače koji su prema njegovom mišljenju ušli u utakmicu sa onim "lako ćemo" jer su dobijali teže protivnike ranije. Krupa je u novu sezonu ušla sa tri x-a, Radnik i Vitez u gostima, te Sloboda kući. Gosti znaju biti tvrd suparnik posebno na svom terenu, ali mislim da će ovdje teško napraviti nešto. Očekujem da se Zrinja iskupi za prošlotjedni kiks, vjerujem da ih je Baka izribao i mislim da bi ovdje trebala doći pobjeda, možda čak sa hendikepom. Ova kvota mi je odlična s obzirom da ostali daju 1.30 ili manje.

Brighton-Manchester City

Brighton svoju prvu premierligašku utakmicu igra na domaćem terenu. Težeg i atraktivinijeg protivnika na startu prvenstva nisu mogli ni poželjiti. Pep Guardiola bio je najrastrošniji trener ovog ljetnog prijelaznog roka i potrošio oko 200 miljuna funti na pojačanja. Brighton je završio kao viceprvak Championshipa no nisu previše nadogradili momčad. Domaći sastav jedan je od realnijih kandidata da ispadne iz lige na kraju sezone. Upravo domaće utakmice najveća su šansa momčadi Chris Hughtona. Od ove utakmice i najveći optimisti najmanje očekuju jer City je jednostavno neka druga razina. Gledali smo "Građane" u SAD-u na pripremnim utakmicama i ostavli su odličan dojam. Guardiola na raspolaganju ima izvrsnu momčad koju krasi širina i teško je pronaći idalnih 11. Kod domaćih nema većih izostanaka a Mendy, Gundogan i Nasri neće biti u kadru gostiju u današnjem ogledu. U ovome susretu sve se zna City je izraziti favorit i ako sve bude bilo po planu glavno pitanje biti će sa koliko komada u mreži će Brighton završiti prvu utakmicu Premier League. Prva utakmica u sezoni i domaći će imati veliki motiv, mogućće da odigraju i utakmicu van svojih mogucnosti no protivnik je jednostavno prejak. City me impresionirao u SAD-u ne vidim razloga da tako dobro ne počnu i sezonu i ovdje ostvare glatku pobjedu.

TIP: Manchester City -1.5 1.95 bet365

Za danas sam se odlucio za jedan double za manji ulog, iskustvo me naucilo da je prva kola bolje izbjegavati dok se ne vidi kako su ekipe poslozene i kako igraju, ali ipak je subota pa se nesto mora odigrati :)

Everton-Stoke 1 1,75

Sturm-Wolfsberger 1 1,57

Ukupno: 2,75 (b365) 3/10

Everton je ostao bez Lukakua, ali nisu stedili i prakticki su potrosili sav novac od prodaje prvog napadaca lani. Koeman je jako dobar strateg i misljenja sam da Everton i nece biti puno slabiji unatoc njegovoj prodaji. dovedeni su Sandro i Rooney da popune tu rupu u napadu, a ojacani su i na ostalim pozicijama dolaskom Klaassena, Keanea, Pickford,Martina...Everton je jedan od boljih domacina u Premiershipu, lani su bili 4ta domacinska ekipa i vjerujem da ce uspjeti nadoknaditi odlazak Lukakua. Stoke s druge strane takoder imao zanimljivo ljeto, u West Ham je otisao Arnautovic, njihov najbolji igrac unatoc nekonstatnosti te Walters,a njih dvojica su kombinirano zabili 17 od 45 golova Stokea u prosloj sezoni. Choupo-Mating je doveden kao zamjena za Arnautovica i on je dosta dobar igrac, ali obzirom na rezultate iz predsezone jos stvari nisu poslozene i novi igraci se jos "traze". Stoke je i lani usao dosta lose u sezonu, a sad bez dvojca koji je prakticki dao pola golova i cinjenicu da je Everton odradio vec 2 sluzbene utakmice u EL i taj njihov domaci teren, misljenja sam da ce domacin krenuti s pobjedom. 

Sturm ima zasada odlicnu sezonu, u prvenstvu su na 3-0-0, dobivsi u gostima i Mattesburg i Austriju Beč s 3:2. I protiv Fenerbache u EL su pokazali zube gdje su nakon domaceg 1:2 poraza na teskom terenu u Turskoj odigrali hrabro, ali ipak nedovoljno za prolaz zavrsilo je 1:1. Wolfsberger je u proslom kolu protiv Altacha upisao prve bodove dobivsi 1:0, ali ja bih to pripisao sirini rostera Altacha kojem je igranje na 2 fronta ipak uzelo svjezine i nekako se i ocekivalo da Wolfsberger u tome ima svoju priliku. I H2H u Grazu u zadnjih 5 susreta mi je jos jedan argument za tipiranje na domacina, 5-0-0 je za Sturm svih 5 pobjeda bez primljenog zgoditka, a lani su ih cak deklasirali s 4:0. Vjerujem u Sturm da nastavlja seriju i da ce se sada moci vise posvetiti prvenstvu nakon ispadanja iz EL. 

Chelsea - Burnley 1 (1.28) bet365

Chelsea će svoju sezonu u Premier ligi započeti sa utakmicom protiv Burnleya na Stamford Bridgeu. Trenutni prvaci nisu imali baš najbolju predsezonu, ali to neće značiti ništa ukoliko ovdje ostvare uvjerljivu pobjedu pred svojim navijačima. Što se tiče kvalitete, oni su miljama ispred gostujućeg tima i vjerujem da će to imati veliku ulogu u ovoj utakmici. Očekujem da će novo pojačanje Alvaro Morata voditi napad Chelseaja i on će željeti da impresionira u svom debiju u Premier ligi. Očekujem pobjedu Chelseaja u ovoj utakmici! Sretno!

fH5x07b.jpg

Watford - Liverpool 2 (1.55) bet365

Za oba tima ovo je prva utakmica nove sezone. Liverpool je prošle sezone završio na 4 poziciji, ali su imali samo 2 boda manje od trećeg. Watford je završio sezonu na 17-oj poziciji i oni su bili jedan od najgorih timova u ligi. Domaći stadion nije prevelika prednost kada igrate protiv tima koji ima ogromnu kvalitetu u svojoj momčadi. Liverpool je navikao na velike utakmice i oni imaju mnogo bolje igrače. Klopp je mnogo bolji trener također i sve prednosti idu na ruku Liverpoolu. Mislim da će oni ovdje ostvariti pobjedu protiv vrlo lošeg Watforda i vjerujem da će sovjim navijačima pokazati koliko su jaki ove sezone, a prva utakmica u novoj sezoni je upravo za toga. Sretno!

QVJuPhG.jpg

Evo moram ja nesto i na liverpool sta cu haha

za manji ulog ipak je prvo kolo

Liverpool win to nil @ 2.50

samo jednom u utskmicama watforda i liverpool je bilo oba daju. S obzirom na stastav u kojem je liverpool izaso (nema coutinha ali to se znalo pred 10 dana da propusta ovoj dvoboj radi lakse ozljede) gosti su veliki favoriti. Znam da je liverpool prosle sezone puno primao od ovakvih momcadi. Medjutim s obzirom na to da u njihom H2H samo jednom ima oba daju onda moram probsti ovako

Liverpool over 6.5 corners @ 2.10

prosle sezonu bili su redis najbolji gostujuci korneras i mislim da se nece to promjeniti ove sezone. Domacin ce se dosta braniti jer napast liverpool je samoubilacka misija i za jace klubova pa sumnjam da ce watford uci u takvu jurnjavu sa liverpoolom koji jedva ceka da ga se napadne i iz kontre je ona ubojit. Mislim da ce se puno igrati pred golom watforda a time i veca je sansa za kornere.

sretno

Udinese - Frosinone TIP 1 1,60

Talijanski kup,igra se jedna utakmica.Udinese u pripremi izgubio od Az Alkmara 2 1,te veceras ce odmjeriti snage sa Frosinoneom.U Udinese je pristigao novi napadač,a to je Riad Bajic,te ukoliko večeras dobije priliku,mogao bi zatresti.

Sasuolo - Spezia TIP 1 1,65

Isto tako talijanski kup,Spezia igra niži rank takmičenja,dok je Sasuolo u ligi imao nekoliko dobrih nastupa.Mislim da Spezia nema nikakve šanse.

Crystal Palace - Hudersfield Town TIP 1 1,75

Hudersfield je novi Premier ligaš,koji je u doigravanju prošao u elitni rang.Crystal Palace na čelu sa Bentekeom,večeras traži pobjedu protiv ekipe od koje se ne očekuje mnogo.

Everton - Stoke 1 1,90 (P.P)

Everton ostao bez Lukakua,ali su doveli Roneya koji je u predsezoni pokazao da još uvijek zna zabijati,pojačali su se na ostalim pozicijama,tako da bi ovo trebao biti kec bez problema

Odd 8,78

prije 2 sati, Lolek222 said:

Evo moram ja nesto i na liverpool sta cu haha

za manji ulog ipak je prvo kolo

Liverpool win to nil @ 2.50

samo jednom u utskmicama watforda i liverpool je bilo oba daju. S obzirom na stastav u kojem je liverpool izaso (nema coutinha ali to se znalo pred 10 dana da propusta ovoj dvoboj radi lakse ozljede) gosti su veliki favoriti. Znam da je liverpool prosle sezone puno primao od ovakvih momcadi. Medjutim s obzirom na to da u njihom H2H samo jednom ima oba daju onda moram probsti ovako

Liverpool over 6.5 corners @ 2.10

prosle sezonu bili su redis najbolji gostujuci korneras i mislim da se nece to promjeniti ove sezone. Domacin ce se dosta braniti jer napast liverpool je samoubilacka misija i za jace klubova pa sumnjam da ce watford uci u takvu jurnjavu sa liverpoolom koji jedva ceka da ga se napadne i iz kontre je ona ubojit. Mislim da ce se puno igrati pred golom watforda a time i veca je sansa za kornere.

sretno

Cisti primjer zasto izbjegavat prva kola nazalost

City 2+ i Chelsea 2+, oba su da ekipa zabija 2+ gola.

Chelsea u nešto izmijenjenom sastavu,nema Hazarda i Coste,potonjeg ni neće biti,ali čak mi i draže vidjet Batshuayia u momčadi,nekako mi je "simpatičniji". Tu su i dalje i Fabregas,Willian,pa ofenzivni bokovi tako da mislim da će doma,na otvaraju ,Čelski zabiti barem 2.Morata na klupi,Pedero ozlijeđen...... Burnley se nije pojačavao,ista je momčad koja je i onako opstanak osigurala na domaćem terenu,u gostima su imali samo 7 bodova. U pripremama je Burnley dosta dobro prolazio,ali je primao golove,kako protiv niželigaša tako i protiv ostalih.

City,sa ovoliko ofenzivnih bekova i ostatkom momčadi će biti glavni kandidat za naslov,a novopridošlica Brighton glavni kandidat za ispadanje. Citiy odličan u pripremama,zabijaju ko na traci i vjerujem na 2+ gola.

U obje tekme će vjerojatno slabije momčadi parkirati bus kako se kaže,ali spreman sam riskirati,pogotovo kada vidimo u ove 2 tekme koje su prošle koliko golova pada,početak je,kako se kaže,noge teške i vjerujem u golove.

Sretno

prije 32 minute, TazMan said:

City 2+ i Chelsea 2+, oba su da ekipa zabija 2+ gola.

Chelsea u nešto izmijenjenom sastavu,nema Hazarda i Coste,potonjeg ni neće biti,ali čak mi i draže vidjet Batshuayia u momčadi,nekako mi je "simpatičniji". Tu su i dalje i Fabregas,Willian,pa ofenzivni bokovi tako da mislim da će doma,na otvaraju ,Čelski zabiti barem 2.Morata na klupi,Pedero ozlijeđen...... Burnley se nije pojačavao,ista je momčad koja je i onako opstanak osigurala na domaćem terenu,u gostima su imali samo 7 bodova. U pripremama je Burnley dosta dobro prolazio,ali je primao golove,kako protiv niželigaša tako i protiv ostalih.

City,sa ovoliko ofenzivnih bekova i ostatkom momčadi će biti glavni kandidat za naslov,a novopridošlica Brighton glavni kandidat za ispadanje. Citiy odličan u pripremama,zabijaju ko na traci i vjerujem na 2+ gola.

U obje tekme će vjerojatno slabije momčadi parkirati bus kako se kaže,ali spreman sam riskirati,pogotovo kada vidimo u ove 2 tekme koje su prošle koliko golova pada,početak je,kako se kaže,noge teške i vjerujem u golove.

Sretno

O moj Bože.....

Ajmo jos malo atletike

dvoboji-Koplje muški

Vetter - Rohler,Vetter @ 1.50

u dvoboju dva njemca uzimam onog po meni trenutno boljeg. Kada netko dodje i na kvalif. Normu od 83.5m baci 91+ onda stvarno nema sta nego ga stavljat u ulogu favorita za zlato. Kako bih izbjegu bezveze gnjavazu za cekat rohlera za zlato (kvota samo 0.1 veca), uzimam ga  u dvoboju protiv sunarodnjaka.

Yego - Walcot, Walcot @ 1.80

Jos uvijek aktualni svjetski prvak i srebrni iz ria, kenjac yego, ove sezoje nije na razini tih rezultata.  Po meni je u ovom dvoboju value na strani walcota, koji se vratio na mjesto najvece srece. Covjek koji je koplje prvi puta vidio na youtube-u, gledao snimke zeleznog i tako ucio tehniku. Nekako je na trinidadu nasao trenera, bacio normu za  olimpijadu u londonu i na ovom stadionu u jednoJ od onih sportskih bajku uzeo zlatnu olimpijsku medalju. To nije ponovio u riu, ali s obzirom na godina nema zurbe za njega. On napreduje sve vecim koracima i nebi se cudio da danas uzme medalju opet na ovome stadionu i zato igram na njega protiv yega

sretno

prije 14 minute, Lolek222 said:

Ajmo jos malo atletike

dvoboji-Koplje muški

Vetter - Rohler,Vetter @ 1.50

u dvoboju dva njemca uzimam onog po meni trenutno boljeg. Kada netko dodje i na kvalif. Normu od 83.5m baci 91+ onda stvarno nema sta nego ga stavljat u ulogu favorita za zlato. Kako bih izbjegu bezveze gnjavazu za cekat rohlera za zlato (kvota samo 0.1 veca), uzimam ga  u dvoboju protiv sunarodnjaka.

Yego - Walcot, Walcot @ 1.80

Jos uvijek aktualni svjetski prvak i srebrni iz ria, kenjac yego, ove sezoje nije na razini tih rezultata.  Po meni je u ovom dvoboju value na strani walcota, koji se vratio na mjesto najvece srece. Covjek koji je koplje prvi puta vidio na youtube-u, gledao snimke zeleznog i tako ucio tehniku. Nekako je na trinidadu nasao trenera, bacio normu za  olimpijadu u londonu i na ovom stadionu u jednoJ od onih sportskih bajku uzeo zlatnu olimpijsku medalju. To nije ponovio u riu, ali s obzirom na godina nema zurbe za njega. On napreduje sve vecim koracima i nebi se cudio da danas uzme medalju opet na ovome stadionu i zato igram na njega protiv yega

sretno

Ovaj duel koplje je po 1.66 u Betu, jel to naraslo ili sta?

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use