Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 11.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

RIJEKA - DINAMO --- 2 --- 2.90

Otkada je Rujevice rijeka nije poražena tamo, skoro, za dlaku, za jedan sučev predvid moga je Salzburg to napraviti, no eto Riječani su imali tu malo sreće, završilo je 0:0. Mislim da je lijepa priča gotova. Naime ovo pišem nakon ove blamaže protiv Osijeka, gdje realno Rijeka je zakinuta za po meni nepostojeći jedanaesterac, no važnije od svega, Bradariću ispalo rame, vjerujem kako neće igrati protiv Dinama probat ce ga se ako je to moguće omogućiti za Olympiacos, njegova zamijena Maleš, dva žuta = crveni, nema ga, znači ovdije će igrati Kekova treća opcija. Desni bok, Ristovski prodan, zamijena Vešović, jedan od glupljih crvenih kartona, nema ga znaći ope će Matjaž iskoristit treću opciju. Na to sve bi doda da Rijeka jedina od svih prvoligaša nije rotirala, možda će sada, možda ne. Dalje, gledavši suđenje u HNL do sada mislim da se ove godine nastoji popraviti pogreška od lani, a to je srezati i Rijeku i Hajduk šta prije, dobro za sada ide, reka bi po protokolu. Mislim da Dinamo na krilima pobijede u najvećem Hrvatskome derbiju će vrlo lako nastaviti i vamo, najveću šansu dinamu vidim u ovoj utakmici preko Fernandeza, gdje očeujem da će poziciju desnoga beka zaigrati Kvržić koji je ipak krilo a ne bek i tu mislim da će svoju naviku odlaska naprijed teško suzbiti, a gledavši Dinamo protiv Hajduka Lescjak i Fernandez znaju biti zbilja zajebani. Fernandez je derbi igrač kao i većina Dinama gdje igraju punom snagom, prošle sezone im je Rijeka sve uzela i ako će ikako biti motivirani, moraju biti motivirani vamo. 

ps. kvota na betu i ostalim stranima već je sa 2.9 pala na 2.3 očekujem da će pasti pa sigurno do 2.0 a vjerovatno i niže, možda sada triba iskoristiti priliku na nekim domaćim i uzet im kesu pošto oni svi drže još na 2.9 

Evo napokon pocinje premier liga pa evo nesto do mene za taj petak

Arsenal - Leicester 1 @ 1.40

Arsenal je nwkon turbulentne prosle sezone, prvi puta zavrsio ispod 4. Mjesta nakon dugo vremena i mogu malo veci naglasak staviti na ligu. Trgovali su dobro, lacazette i kolasianac su po meni dobra pojacanja te zadrzavanjem ozila i sancheza prema naprijed ce biti vrlo opasni.

leicester se ipak prosle sezone vratio u stvarnost zavrsivsi na sredini tablice te mislim da ce i ove sezone se kretati negdje oko 10-og mjesta. Momcad arsena wengera ce biti manje opterecena europom i zeljeti ce nakon pobjede nad chelsea-em u superkupu poceti i premier ligu na dobar nacin i milslim da ce u tome i uspjeti.

Hajduk - Slaven 1 @ 1.40

nakn poraza od dinama u proslome kolu, na poljud stize slaven belupo. Belupo je ove sezone startao porazom od rijeke ali ond veze 3 pobjede i zato je trenutno na 3.mjestu.  Protiv hajduka mislim da bi opet mogli ostati bez bodova jer izuzev te utakmice protiv dinama hajduk igra dobro te carillo Po meni radi vrlo dobar posao. Izostanak futacsa je veliki hendikep za hajduk u buducnosti ali erceg i ohandza su mislim sposobni iznjeti napad protiv belupa i pomoci hajduku da dodje do sva  3 boda i injekciju sampouzdanja pred susret sa evertonom

sretno

Rijeka - Dinamo Zagreb | Oba tima daju gol (2.00) bet365

Rijeka će u petom kolu dočekati Dinamo Zagreba na Rujevici. Dva najjača tima u 1. HNL će odmjeriti snage na početku sezone i nadamo se jedno vrlo zanimljivoj i dobroj utakmici, što će vjerojatno i biti.

Sljedećeg tjedna, Rijeka igra jedan od najvažnijih mečeva protiv Olympiakosa, ali i ovaj je jednako važan. Izgubili su od Osijeka u prošlom kolu sa 1-0, gdje su dobili dva crvena kartona, tako da Vesovića i Malesa, koji su dobili te kartone, neće biti protiv Dinama. Rijeka ima 9 bodova u četiri utakmice dok Dinamo ima 10 bodova i oni su na prvoj poziciji. Međutim, bez obzira na važne utakmice koje imaju sljedećeg tjedna, Rijeka će željeti da ostvari pobjedu protiv Dinama i mogu to uraditi, jer su vrlo jaki na domaćem terenu. Rijeka je kod kuće pobijedila posljednjih osam utakmica u ligi i očekujem da će oni postići gol u ovom susretu, što me okreće mojoj okladi da će oba tima dati gol.

Dinamo je izgleda vrlo jak na početku nove sezone, a njihove prve četiri utakmice su završile rezultatima 2-0, 4-0, 1-1 i 3-1. Mislim da će oni uspjeti barem postići gol ako ne ostvare pobjedu, u svakom slučaju, oklada da će oba tima dati gol je po meni odlična i mislim da je ne bi trebali propustiti u bet365 online kladionici, jer su jedna od najboljih kladionica na svijetu i nemaju manipulativnih troškova i poreza na dobitak, što je jedan veliki plus ukoliko se redovno kladite. Dinamo Zagreb je malo bolji u domaćoj ligi i oni su u prošlom kolu ostvarili pobjedu nad Hajdukom, 3-1 je bilo na kraju. Mislim da je Dinamo Zagreb u malo boljoj formi, ali na drugoj strani oba tima će biti motivisana da ostvare pobjedu. Posljednje dvije utakmice između ova dva tima su završile sa jednom pobjedom Dinama i jednom Rijeke. 

Dinamo jeste možda u boljoj formi na početku sezone, ali nije puno bolji tim od Rijeke, jer je Rijeka prošle sezone osvojila duplu krunu. Dinamo nije pobijedio Rijeku u posljednjih šest utakmica. U posljednjih pet međusobnih susreta oba tima su postigla gol i očekujem da će to uraditi u petak kada budu odmjeravali snage u 19:00h. Sretno!

3O6F7tb.jpg

UPDATE : 

Pošto sam onaj tekst pisa ćim je završena utakmica Osijek - Rijeka, pa možda nisan dovoljno za neke obrazložio zašto igram na Dinamo, pa ću sada malo bolje pojasnit, ja ću napisati kakvo je stanje u obje momčadi, a naravno svak neka iz toga izvuće što želi.... 
Pa ajmoo, vako stvari stoje, svako ko je gleda prošle sezone ogled ovih timova, shvatio je koliko je Rijeka bila moćnija ekipa i bolje uigrana, štoviše, glavni Dinamov problem koji je bio, a i sada se dosta toga niej promijenilo da dosta, pa ćak i previše ovise o skupini individualaca i šta će oni napraviti i to im može stvarati jakoo velike probleme kada igraju s ekipama jednake ili veće kvalitete. No ove sezone Dinamo izgleda mnogo, mnogo ozbiljnije. Tu bi najviše istaka i ka najključnije stvari su povratak Fernandeza te preporod Stojanovića. Fernandez je uvjerljivo najbolji igrač prve Hnl, fizički je preeeeemoćan, i uz to još brz, samo šta je njegov problem da igra toplo - hladno, no do sada ove sezone to nije bio baš neki slučaj, i u ovoj utakmici očekujem da on bude čovijek odluke. Druga karika Stojanović, opčenito lik je napredova masu od prošle sezone, prema naprijed odličan, no slabost, tj velika slabost mu je bila igra prema nazad, no tu je ove sezone napredova te je posta jako odgovoran i igrać u oba smijera, po meni igrač utakmice protiv Hajduka. Još bi nadoda i Lescjaka, koji je za Pivarića apsolutno dimenzija više, čovik takodjer igra u oba smijera i njegov dolalazk je puno unaprijedio igru Dinama te su sada po obje strane dosta dosta moćni. Nedostatci Dinama i po meni njihove najslabije karike, po meni Hodžić, Ćorić, Antolić. Hodžić, lik oćito da trpa samo malim klubovima iz donjeg dijela Hnl, Ćorić taj momak očito ima talent no igra na bljeskove, nema ga cijelu utakmicu i onda BUUUM dva tri vrhunska poteza, nešta slično šta je bilo protiv Hajduka, i šećer na kraju Antolić, momak koji toliko koči Dinamo ajmeeee, dobar je on također protiv donjeg dijela Hnl kad se može okrenuti, dić glavu pogledati kome dodat, onda ga ide ali protiv ekipa koje vrše pritisak i u tome su dobri, katastrofa.

Ajmo sada na Rijeku... 
Izostanci, znaći ponavljam, izostanci, Rijeka je prošle sezone ligu osvojila sa 12-13 igrača i svi znaju za njiho problem sa dubinom kadra, ove sezone malo su se ajde pojaćali i popravili, ali to još nije ništa, jer ipak razlika izmedju njihove prve postave je nebo i zemlja, što vjerujem da će se pokazati većeras. Najjača karika, sve na ćemu se igra Rijeke bazirala prošle sezone bila je desna strana Ristovski - Vešović, koje danas nema. Kolko im je to bitno bilo, govori o tome da 41% njihovih napada je išlo po toj strani, ALOOO 41% !!! Odlaskom samog Ristovskog, mislim da je tu igra i kvaliteta Rijeke pala pa sigurno 20% jer Ristovski, na njemu se ajmo to reći malo ublaženo, dosta toga baziralo, ima je 8 asistencija, kao i Vešović, a Vešović je ipak igra krilo da se razumijemo. Ristovski je bio i ključni čovijek presinga, sa oduzimanjem lopte na obje polovice, plus sve to Ristovski je valjda uvijek igra 90min, tako da Ristovski je bio jako važan, uz Vešovića, koji su bili tandem koji je po meni ono tandem bez kojega bi Rijeka bila prosijek Hnl-a. Osim njih dvojice, nema još Gavranovića sigurno, Bradarića, Maleša ( znaci tu na rolu centralnog veznog ide 3 opcija Keka, te je vrlo vjerovatno da neće biti ni Župarića. Ponavljam još jednom iako je Rijeka na Rujevici NEPORAŽENA mislim da danas tome dolazi kraj i da jednostavno nevidim naćin kako bi s ovim svim izostancima mogli naudit i zaprijetiti Dinamu.

PS. Neznan koliko vam je bitno, a u Hnl je to dosta bitno, sudi gospodin Respect ( Pejin koji je Soudaniu prošle sezone umisto čistog crvenog kartona pokaza oni znak Respect na rukavu :D )  I da u prilog stavljam sliku postave kojom je Rijeka dobila Dinama prošli puta, a igrači koji su prekriženi su ili prodani ili ozljeđeni, ili suspendirani. I da sada ćitam kako u autobusu Dinama nije bia Soudani, neznan koliko je to istinito, bit će hendikep za Dinamo svakako, ali ope i bez njega mislim da to Dinamo danas riješava.

TAKO DA JOŠ JEDNOM MOJ PICK DINAMO 2 --- 2.0 

UPDATE izostanaka na moja dva para od prije (arsenal i hajduk)

za arsenal fale sigurno: koscienlny, gabriel, alexis, cazorlA

mozda fale:mustafi, meresacker, ozil, ramsey

vidmo da arsenalu fale 2 stopera a druga dva su upitna. Tako da ova pobjeda je sve rizicnija pa mozda oba gol bi bilo puno bolje s obizrom da leicester ima manje problema sa izostancima (iborra, drinkwater, huth)

za hajduk fale sigurno: stipica, lopez i erceg

za ovo bi molio nekog ko vide prati hajduk da kaze koliki je ovo hendikep za hajduk s obzirom na protivnika kojeg imaju

evo @Lolek222 da ja dam malo svoga opisa na tu utakmicu, 

što se Hajduka tiće, Erceg, Borja, Stipica su za utakmicu protiv Belupa pa i ne bas tako bitni izostanci, dok je Futacs jednostavno ogroman izostanak, taktika se temeljila na njemu, pošto je on bia oni TARGET MAN i okrenut leđima prema golu je dosta toga radio, sad je samo pitanje jel će ga zamijenit Said koji ni sam više nezna koja mu je uloga i koji je tip igrača ali ja pak dosta sličniji Futacsu ili će pak biti malo taktičke promijene u liku i djelu Ohandze, u svakom slučaju nekako mi je možda prvi pick za okladu manje od 2.5 golova, s obzirom da će se Slaven braniti i pokušat iz kontre, dok je Hajdukova obrana pa i taka načeta ipak malo veći zid za njih, a i danas su uvijeti u Splitu pakleni, pošto je ope neki toplinski val, i dok sidin i pišen vam ovo znojin se ka da me netko poliva ( jbg šteti mi klima više nego pomogne )  ugl ja ću sa no bet pa cu pricekat kako ce ic utakmica i kako ce Hajduk izgledat, valja još reći da je danas ubijen pripadnik Torcide, te navijanja neće biti a Torcida će u 23-ćoj minuti napusitit stadion... 

19.30  Ingoldstat - Koln   under 5.5   1.85

Eto...polako krecu i Nemci sa uigravanjima,a i mi ovde se zalecmo za start sezone...
I ovog puta,jos jedan par za danas od mene,ali je okacen tamo na blogu...
Prijateljski mec i mec gde ce obe ekipe pokusati da daju sve od sebe.
Prosto,mnogo mladih i novih lica je u obe ekipe i svi su zeljni dokazivanja...
Od ovog trenutka,krecu borbe unutar ekipa,tj. borbe samih igraca za mesto u timu itd...
Vec na startu test meceva,Ingoldstat ce biti bez tri igraca,dok ce novajlije poput Mouillierata,Pelecha i golmana Reimera na led...
Sto se gostiju tice,izmenjen takodje sastav podosta,pa cemo videti danas i neka nova lica...
Ono sto je sigurno,defanziva Kelna je maltene,kazem maltene ostala nepromenjna,pa je to dobar znak...Odbrani ne treba puno za uigravanje,pa je to big plus za ovu ekipu...
Takodje,skoro pa 6 sadasnjih igraca Kelna su bivsi igraci Ingoldstata,pa sve uzima i neku drugu notu pred ovaj mec...
Tacno da Ingoldstat svoje meceve igra vrlo ofanzivno,ali to radi u prvenstvu...ovo je tst mec,prvi ove seozne i ne bi trebalo da ide sve kao podmazano...jednostavno,to je normalno...
Pogotovo kada imate Keln sa druge strane.Ekipu koja ima dobru odbranu i koja za razliku od Ingoldstata igra malao defanzivniju varijantu hokeja...
Kao sto rekoh,golman Reimer ce na gol umesto povredjenog Pielmeira,pa i on ima razlog vise da brani najbolje sto moze...
Novih lica ima dosta,u obe ekipe i s'obzirom na nacin igre gostiju,mislim da ce biti nesto stidljiviji mec...
Under 5.5.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use