Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 9.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

17.30  Pelicans - Lukko   under 5.5    1.60

Jos jedna u nizu pripremnih utakmica za oba rivala i jos jedna tekma gde bi trebalo da Pelicani uvezbavaju opciju otvorene igre...medjutim,danas mislim da nece biti tako,pre svega zbog protivnika...

Inace i danas,tamo kod mene na blogu,imate jos dva predloga,pa ako vam se svidi uzimajte :-)

Pre neki dan,tacnije pred mec sa Cherepovecom,sam citao jedan clanak u nekim Finskim lokalnim novinama... i tada je trener Pelicana najavio da cemo ove godine gledati jedan drugaciji tim i da ce se forsirati napadaca opcija...I to je i uradio...Oba meca sa Cherepovecom su bila upravo takva... 3-6 i 4-3.Za danas se mozda ne ocekuje nista mnaje,ali kao sto rekoh,Lukko je cudna ekipa...

Ono sto je veoma bitno,jeste da strucnom stab nije bitan toliko rezultat,koliko uigravanje ekipe...ubacuju mlade igrace,zeljne statusa i mesta u ekipi,pa sama igra Pelicana izgleda agresivnija...brza...drugim recima energicnija!

Danas ce se mozda probati i malo drugacija varijanta...vidcemo...

Za danas,prema najavama,ekipa iz meca u petak,kada je savladan Cherepovec,ce na led,ali uz izmenu na golmanskoj poziciji,pa ce Juvonen prvi puta na gol ove sezone...

Momak ce imati motivaciju da brani i moguce i nemoguce,pa mozemo ocekivati tu mali problem za Lukkoove napadace...Malo je tekmi u pripremama gde se morate dokaziti...

Sta reci za Lukko...ranijih sezona su imali uspone i padove...setimo se samo njihovog putesetvija u CHL-u itd..itd..

Odigrali su jedan turnir,bolje reci nesto slicno turniru,jer se igra drugacije,kako to nazivaju Finci "Pits turnament" ili kako vec,ne bitno...,izgubili od TPS-a sa 4-2 u polufinalu,ali iskreno,mozda su i bili bolji...bar po izvestajima koji su stigli posle tog meca...

Videcemo kako ce biti sa njima ove godine,ali ono sto je boljka bilo za ovu ekipu prosle godine je odbrana...imali su jednu od najgorih odbrana lige...

na to se baca akcenat ove godine,jer strucni stab zeli odbranu koja je krasila Lukko ranijih sezona...

Zaista je tesko sada odrediti pravac ekipe,ali ovaj mec ce se razlikovati od meca sa rusima koje je Pelicans odigrao...

Lukko-u je takoreci ovo prvi 'normalan" mec na pripremama,pa ne ocekujem neku jurnjavu po ledu...

Under 5.5.

Ajmo po 5. u nizu. Ziceri u Svicarskoj, Boysi u odlicnoj formi i ovo bi tribali uzet protiv zadnjeg Thuna koji je bez pobjede tj. uvjerljivi porazi. Basel vata Boyse i naravno da moraju dobit protiv isto tako slabog Grass. Dva top kluba u Svicarskoj su uvik zicer pogotovo kod kuce. Spajan to sa Rijekon di mislin da ce izgubit, ali eto 'sigurnija' oklada na Olympiakos. Gledali smo Rijeku protiv Salzburga i jedva su prosli, a Olympiakos je dosta kvalitetniji od obojice. Jos je i domacin.

GEPvyc4.png

evo za danas par prijedloga od mene... 

SPARTAK MOSCOW - ARSENAL TULA --- 1 --- 1.30

Blamaža ! Samo to se može reći nakon posljednje utakmice koju je igrao Spartak i u kojoj je poražen sa 5:1 od Zenita. Danas im je prilika za iskupit se i to pred svojim navijačima, i mislim da bi sve osim pobijede prošlogodišnjega prvaka bilo iznenađenje. U prošlom ogledu ova dva suparnika, u zadnjem kolu prvenstva, tada već osigurani prvak Spartak u gostima je poražen 3:1, i tako se Arsenal spasio ispadanja, no to možemo pripisati nezainteresiranosti Spartaka da nesta napravi posto su već osigurali titulu,i velikoj motivaciji Arsenala. Ono što upadne u oko kada pogledate međusobne susrete ove dvije ekipe od 2014-te godine je to da uvijek pobijedi domaćin!? možda puka slučajnost, možda neki dogovro što me nimalo nebi iznenadilo, jer jbg i veće lige i klubovi imaju miljenike, imaju one kojima se igra s manje volje, pa zašto to nebi bio slučaj i vamo.

YOUNG BOYS - THUN --- 1 --- 1.40 

U dosadašnjem dijelu najprestižnijeg švicarskog natijecanja, vidjeli smo apsolutnu dominaciju domaćina. Naime oni u 3 utakmice imaju 3 pobijede te gol razliku 9:0, svakako valja reći da je tu i ona pobijeda protiv Basela u prvom kolu na domaćem terenu, i baš zbog te pobijede, mislim da domaćini danas neće previše pa čak možda ni rotirati jer sad je vrijeme da se stvori razlika. U prilog im ide što ovog vikenda neće igrati prvenstvo nego po meni revijalnu utakmicu u kupu protiv niželigaša i tu će biti prilika da se odmore oni koji tribaju pošto ih u idući utorak očekuje CSKA. Za Boyse sam se odlučio i nakon razgovora s prijateljem iz Švicarske koji mi je baš prije par dana priča kako je siguran da ove sezone su prvaci Boysi. Inače baš taj prijatelj je iz grada Thuna pa mi je dodatno pojasnio o kakoj je ekipi riječ, naime da se gleda omjer uloženog i dobivenom, Thun bi vjerovatno bio u vrhu, jer ipak rade sa jednim od najmanjih budžeta u Švicarskoj prvoj lizi, i njih samo igranje te prve lige veseli, kad upadne neko europsko natjecanje ili nesta to je samo bonus. Zato danas mislim da će Young boysi ovo odradit rutinirano.

WOHLEN - XAMAX --- 2 --- 1.65

Ovdije se također prisjećamo prošle sezone i grčevite borbe Wohlena za ostanak a bome i sa financijama, koliko se sićan domaćini su vodili do zadnjega brigu hoce li zbog financija ostati u lizi ili ih par ceka nizi rang. Xamax odma iza brutalnog Zuricha na drugoj poziciji. No bez obzira o toj financijskoj krizi jeli bila ili ne, na Xamax se odlučujem jer vijerujem da su ove sezone sa Schaffhausenom glavni favoriti za promociju, imali su ljep početak, ne tako uvijerljiv kao Schaff no ipak prihvatljiv ( pobijede protiv Aaraua, Chiassia, te najbitnija protiv Vaduza ) mislim da će u tome ritmu nastaviti i sada te pobijediti prošle sezone najlošijeg domaćina. 

KVOTA ZA SVA TRI PARA JE NEGDIJE OKO 3, NA VAMA JE HOĆETE LI UZETI SVA TRI ILI MOŽDA NEKI OD NJIH KOMBINIRATI

Tosno - CSKA Moskva | Više od 2.5 gola (2.05) bet365

Domaćin je skoro promoviran u rusku Premier ligu i njihova forma nije baš ista kao u drugoj diviziji. Oni su uspjeli da pobijede svoju prvu utakmicu, nakon četiri kola što ih ostavlja sa tri boda. Nisu baš jaki ofanzivno i to će CSKA znati iskoristiti. CSKA Moskva je mnogo jači tim i mnogi od vas će igrati na njihovu pobjedu u ovoj utakmici, ali ja bi predložio da odigrate na golove, jer mislim da će pasti više od 2.5 gola na ovoj utakmici. S obzirom da CSKA i nije baš u dobroj formi u posljednje vrijeme, moguće da i oni prime koji gol, što je vrlo dobro za ovu okladu. Sretno svima koji isprate.

NCBz20q.jpg

YBB(h0:2)- FC Thun : 1  4,00

Zanimljiv dvoboj gdje se sastaju prvi protiv zadnjeg na tablici. YBB igra odlicno u 3 utakmice imaja 3 pobjede i gol razliku 9:0. Dosta su kupovali ove sezona i za sada to izgleda odlicno. U ligi prvaka su izbacili dobar Dynamo Kiev te su vec dobili Basel koji je Thun razbio 3:0. Gostujuci Thun je jako loše ušao u sezonu te od tri utakmice imaju tri poraza uz gol razliku 1:6.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use